A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Nem, nincs rájuk szükségem ... mert a hatóságok is figyelik ezeket az oldalakat 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dragooon
iwiw, myvip, ezeket nagyon ritkán használom
facebookot viszont minden nap, baráti társaság használja így naponta megnézem, alkalmazások, egyebek.

kapcsolattartás, tartalommegosztás, max programszervezés céljából

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

zsutyesz
iwiw, facebook, hi5 (utóbbit nem használom szinte soha)

Ale Alonso! poppe fan club™

dartonita
Nem,nincs szuksegem ilyesmire.

Lyukasbogrács
Igen, de minek? <#miaz>

iwiwen vagyok, nem igazán használom, csak akkor megyek fel ha valaki bejelöl, azaz 1 évben egyszer
mypire néha felnézek, ezt csak arra használom, hogy képeket nézegessek másokról. 😄
Mondjuk régi ismerõsökrõl, hogy ki mennyit változott negatív irányba.

facebook - 1 ismerõsöm van, csak játék miatt regeltem, nem is a saját nevemen
hi5 - meghívtak, regeltem, ez volt 3 éve, azóta nem mentem fel.
Ic3 m4n
Igen, mégpedig ...
IWIW
MyVIP
Csajok képeit nézegetni ;D

byzhouse
Nem, nincs rájuk szükségem ...
Igen, mégpedig ...
Semmi<#idiota>
facebookom van,de életbe nem használtam csak játékhoz kellet 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RS
Nem, nincs rájuk szükségem ...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Scottt
IWIW
MyVIP
Ismerõsök keresése, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás
Tartalommegosztás (Képek, Videók, Események, Üzenetek, Chat)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

somdav95
myvip,iwiw,ismerõsökkel kapcsolatfelvétel.

N1ggA
Igen
iwiw, facebook
semmi sem számít, szar mindegyik és az értékes idõmet rabolják

Spread De Love!

LordVenom
IWIW

Egyetlen oka van. Hétvégente programokat szervezek a presszómban,és itt tudatom az ismerõsökkel/cimborákkal.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

oO VinyuS Oo
MyVIP-rõl iwiw-rõl töröltem magam!
Helyette facebook a kezdõlapom ott egy helyen megvan minden kb ami kell
Ezen kívül még Flickr! és deviantART na meg persze YouTube és Last.fm.

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Dick Riddick
IWIW. De gondolkodom rajta hogy azt is megszüntetem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

GregSB
Iwiwen és Facebookon és Twitteren vagyok fent. Eleinte iwiw-et használtam a legtöbbet, régi ismerõsök megkeresésére tökéletes volt. Facebookra külföldi ismerõsök miatt regeltem, de mára már átvette nálam az elsõ helyet. Egész egyszerûen azért mert már ezt használja a legtöbb ismerõsöm, itt osztanak meg képeket, szerveznek eseményeket, stb.. IWIW fejlesztõi túl késõn kapcsoltak, a tavalyi év közepéig-második feléig gyakorlatilag egy nagy névjegyzék volt, utánna kezdték koppintani a FB social-szolgáltatásait. De mint írtam túl késõn, addigra már az összes ismerõsöm áttért FB-ra és azt is használja.

Twitterre már a legelején beregeltem, de nem értettem mi olyan jó ebben. Bele telt egy kis idõbe míg rákaptam az ízére, de mostmár naponta használom. Én magam nem osztok meg rajta szinte semmit, csak általam érdekesnek talált magyar és külföldi emberek, részben hírességek napi agymenéseit követem-figyelem rajta.

Eagle16
Facebook, Myspace, Hi5 (ezt nagyon ritkán látogatom)

Ami számít: ismerõsök keresése, képmegosztás

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lacee
igen, elsõsorban facebookon - iwiwen csak azért, mert nem töröltem a regisztrációm.
kapcsolattartás, képmegosztás, programszervezés.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MR ME
igen
iwiw, facebook
Ismerõsök keresése, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
iwiw-en, de nem számít igazán semmi se, mert csak akkor nézek fel rá 2 percre, ha valaki félévente bejelöl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Iwiw, MyVIP, Facebook. Iwiwet használom legrégebben, és minden nap be is lépek. MyVIP-re is viszonylag rég regeltem, de nem használom, már vagy fél éve be se léptem. Facebookra csak pár hete regeltem, oda is benézek egyelõre minden nap.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
iwiw, myvip de ritkán nézek rá

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
iwiw
fery02
MyVIP
IWIW

Kb 2 hónaponta rájuk nézek és végignézegetem a számomra érdekesebb fényképeket másokról.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
😄

Sickness
Igen, mégpedig ...
IWIW
Facebook
Semmi

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

clio1616v
igen csoport nélkül...
igen mégpedig ha bejelentkezek, akkor vagyok csak jelen
nekem számít a külsõ, mert abból lehet következtetni a belsõre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Majdnem minden ilyen oldalon fent vagyok, rendszeresen használni a Facebook-ot szoktam... néha az iwiw-et, a többit csak ha mailt kapok arról, hogy valaki bejelölt. Kapcsolattartás és tartalommegosztás.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tommygear
<#wow3>
clio1616v
az impotensek nevében nem tudok nyilatkozni, mert nekem mindenem megvan és mivel ilyen jellegû problémáim sincsenek, csak a "betegség" nevû hozzászóló rácsodálkozó postjára reagáltam

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sickness
koolol

autoszimulator
mondá így az összes impotens

.: mobilize.hu :.

clio1616v
de ne legyenek komplexusaid, ha nem áll fel az nem csak a te hibád, az életkörülményeid és a párod is sokat tehetnek érte, hogy ne legyenek merevedési problémáid

clio1616v
ja jópárszor

Sickness
felállt a fütyid?

chhaya
Szûk baráti kör.
Nem volt rossz.
Semmi extra.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
jó szûk volt ^^
jól éreztem...
és voltak kiemelkedések 😊

tigeroo
eh
Scottt
Egyéb szórakozóhelyen mulatoztam.
Nagyon jó volt, minden összejött, élveztem.
Nagyon kiemelkedõ esemény nem volt, csak apróságok.
Box 1 karácsonyfa mögött,nekem esett 1 'pitbull',átlag szombat este,nem volt nagy durranás,de jó volt azért😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Benny04
ha gazdag volt, akkor np

fery02
Maximálisan egyet értek, totálisan így vagyok ezzel én is.
Én is itthon TV-zgettem a családdal.
Nekem még pici élvezetet is nyújtanak az ilyenkor menõ mûsorok, mivel pár éve már csak szinte szilveszter napján ülök be komolyabban a TV elé.

Yoda001
Házibuliban voltam.
Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
Igen, kínos helyzet... gazdag gyerek vizipipáját összetörtük véletlen, kirúgtuk az asztal lábát amin elég sok enni-inni volt, valaki még üvegszilánkba is lépett<#wow3>

http://9gag.com/gag/5135249

Ic3 m4n
Házibuliban voltam.
Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.

DJKonya
Barátnõmmel kettesben egész éjszaka egy üveg pezsgõvel és egy üveg minõségi borral. És nagyon jó volt az éjszaka<#vigyor4>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Timbo
Egyéb szórakozóhelyen mulatoztam.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tommygear
Házibuliban voltam.
z99999
egészen kellemes szilveszterem volt, azt kell hogy mondjam.

Pszt.

JohnnyNapalm
szûk baráti körrel.
ahoz képest hogy semmi sem volt elõre tervezve elég jól sikerült végül
kaptunk egy üres lakást és egész éjjel iszogattunk hárman, meg néha lementünk<#eljen><#heureka>

autoszimulator
hát ez tényleg fantasztikus érzés -.-

.: mobilize.hu :.

Hát igen, de amiatt egy picit más, hogy aznap mindenki lerészegedik, más idõzónában, de ugyanazért, míg a szülinapodon általában csak te ^^ illetve mások, de nem feltétlen miattad 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;