A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
facebookot viszont minden nap, baráti társaság használja így naponta megnézem, alkalmazások, egyebek.
kapcsolattartás, tartalommegosztás, max programszervezés céljából
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
mypire néha felnézek, ezt csak arra használom, hogy képeket nézegessek másokról. 😄
Mondjuk régi ismerõsökrõl, hogy ki mennyit változott negatív irányba.
facebook - 1 ismerõsöm van, csak játék miatt regeltem, nem is a saját nevemen
hi5 - meghívtak, regeltem, ez volt 3 éve, azóta nem mentem fel.
Igen, mégpedig ...
Semmi<#idiota>#idiota>
facebookom van,de életbe nem használtam csak játékhoz kellet 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
MyVIP
Ismerõsök keresése, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás
Tartalommegosztás (Képek, Videók, Események, Üzenetek, Chat)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
iwiw, facebook
semmi sem számít, szar mindegyik és az értékes idõmet rabolják
Spread De Love!
Egyetlen oka van. Hétvégente programokat szervezek a presszómban,és itt tudatom az ismerõsökkel/cimborákkal.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Helyette facebook a kezdõlapom ott egy helyen megvan minden kb ami kell
Ezen kívül még Flickr! és deviantART na meg persze YouTube és Last.fm.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Twitterre már a legelején beregeltem, de nem értettem mi olyan jó ebben. Bele telt egy kis idõbe míg rákaptam az ízére, de mostmár naponta használom. Én magam nem osztok meg rajta szinte semmit, csak általam érdekesnek talált magyar és külföldi emberek, részben hírességek napi agymenéseit követem-figyelem rajta.
Ami számít: ismerõsök keresése, képmegosztás
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
kapcsolattartás, képmegosztás, programszervezés.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
iwiw, facebook
Ismerõsök keresése, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
IWIW
Kb 2 hónaponta rájuk nézek és végignézegetem a számomra érdekesebb fényképeket másokról.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
igen mégpedig ha bejelentkezek, akkor vagyok csak jelen
nekem számít a külsõ, mert abból lehet következtetni a belsõre
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem volt rossz.
Semmi extra.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
jól éreztem...
és voltak kiemelkedések 😊
Nagyon jó volt, minden összejött, élveztem.
Nagyon kiemelkedõ esemény nem volt, csak apróságok.
Box 1 karácsonyfa mögött,nekem esett 1 'pitbull',átlag szombat este,nem volt nagy durranás,de jó volt azért😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én is itthon TV-zgettem a családdal.
Nekem még pici élvezetet is nyújtanak az ilyenkor menõ mûsorok, mivel pár éve már csak szinte szilveszter napján ülök be komolyabban a TV elé.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
Igen, kínos helyzet... gazdag gyerek vizipipáját összetörtük véletlen, kirúgtuk az asztal lábát amin elég sok enni-inni volt, valaki még üvegszilánkba is lépett<#wow3>#wow3>
http://9gag.com/gag/5135249
Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ahoz képest hogy semmi sem volt elõre tervezve elég jól sikerült végül
kaptunk egy üres lakást és egész éjjel iszogattunk hárman, meg néha lementünk<#eljen>#eljen><#heureka>#heureka>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ