A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te most azt gondolod magadról, hogy kurva jó vagy, akkor veled nincsenek problémák?
CheAteR88
õszintén vallod ezt magadról?
mert akkor problémák lehetnek veled😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sickness
már megérte <#puszis>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Nyugi szerintem vicces volt, habár nekem szar a humorérzékem és egyébkéntis fasz vagyok.
Sickness
oltasz? 😞

VRSDM
/join

u dont have to listen anybody else but me

MR ME
ez vicces volt?
ja nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sickness
az elõbb kimentem a wc-re hogy szarjak, le a gatyesz leülök na elfelejtettem mit akartam, gatya fel stb, visszaülök a gép elé. erre nem beszartam? beszarok magamon...

Néha kimegy valami a fejembõl, de nem vészes...

Mindkettõ jól mûködik...
VRSDM
az elõbb kimentem a kertbe hogy kirakjam a kukánkat,
reggel korán jön a szemetes ne kelljen korán kelni csak e miatt
kimentem, aztán bejöttem mert nem tudtam miért mentem 😄
persze bent beugrott.

na kb. így élem a mindennapjaimat 😄

Calver
megtanult megbízni a kézírásában... <#ravasz1>

"The trees move. Do you not see it?"

tigeroo
déja vu<#idiota>
autoszimulator
az jó, mert akkor lehet rád mondani, hogy egy fasz vagy, két perc múlva úgysem emlékszel rá 😄

na de a régi dolgokra hogy emlékszel, ha azok a megtörténésüket követõ második percben törlõdtek az agyadból?<#idiota>

.: mobilize.hu :.

VRSDM
nagyon nagyon régi dolgokra is tökéletesen emlékszek
ellenben elfelejtem hogy mit is mondtak 2perce : )

Molnibalage
5 perce még tudtam, de elfelejtettem. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak.
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejembõl, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

En mostansag mar lejegyzem h mire gondoltam 😄DD nehogy elfelejtesem 3 perc mulva xd

autoszimulator
figyelmetlenség az ilyeneknek az oka, javarészt. ami csak beugrik, hogy meg kellene tenni, és közben másra figyelek, akkor hamar elfelejtem.

CheAteR88
együttérzek😄
engem az idegesít hogy kijövök a szobámból és mire a konyhába érek nemtom mit akartam...kb10m:|

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

DJKonya
Néha kimegy valami a fejembõl, de nem vészes.
Mindkettõ jól mûködik

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

somdav95
kevesebbet alkoholizálsz 😄

byzhouse
retardált vagy 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

oliwwer
feledékenységnek egyébként mi az oka? Engem nagyon zavar, hogy pár perc eltelte után nem tudom hogy mit akartam, vagy h gondolkodnom kell h tegnap mit csináltam. Lehet rajta javítani vhogy?
Ic3 m4n
legalso mind2

milk4
Fontos dolgokat is könnyen hajlamos vagyok elfelejteni.
Egyik sem a legjobb.

Pl. lemegyek inni,de mire leérek már nem is tudom,hogy miért indultam el lefelé.Felmegyek és akkor jut csak eszembe😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bulykin
azt se tudom már mit csináltam tegnap

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

de most jó, hogy eszembe jutott, úgyhogy megyek és teljesítem 😄
PesSim
"Néha kimegy valami a fejembõl, de nem vészes."
"Egyik sem a legjobb."

Fotografikus memóriám rendkívül jó.
Olyan pici dolgokat is megjegyzek amit más nem

Én rövidtávon nagyon szar vagyok, pl. van valami amit már 1 hete akarok és csak a földszintre kéne lemennem hozzá, de ha emlékeztetnek rá, 5 másodperc múlva már el is felejtem
Ellenben sok (viszonylag) tiszta emlékem van már 4 éves koromról is.
angelslie
Rövidtávú memóriámmal vannak gondok idönként

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Calver
"Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak." - bár ennek az oka nemes egyszerûséggel abban keresendõ, hogy bármilyen kérdésre/kérésre akár körmondatokban is válaszolok, anélkül hogy kicsit is odafigyelnék, és felfognám.

"Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejembõl, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma."

"The trees move. Do you not see it?"

byzhouse
érzem hát,de néha emléxek fontos dolgokra néha meg full elfelejtem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RS
Mindkettõ jól mûködik.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

89
azéért te is érzed az ellentmondást xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage
Az arcmemóriám valami félelmetes. Mikor látok egy filmet szinte azonnal beugrik, hogy milyen más filmben láttam az ispsét nõt. Néha még a 10-20 év örgedés sem akadály. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

89
Sokszor az 5 perccel elõtti dolgokra sem emlékszem, de a fontos dolgok a helyükön vannak...
Régi, kevésbé fontos dolgok kikopnak...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

byzhouse
Fontos dolgokat is könnyen hajlamos vagyok elfelejteni.
Mindkettõ jól mûködik

somdav95
Lehet, hogy könnyen kimegy valami a fejembõl, de visszaemlékezni a nagyon régi dolgokra nem probléma.

NEOreg3
rohadt szar a memóriám, kizárólag a hülyeségeket tudom hosszabb idõre megjegyezni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommygear
Mindkettõ jól mûködik.
autoszimulator
sajnos tragikus. mindegy, hogy fontos vagy sem, a dolgok többségét elfelejtem megcsinálni, akár már másnap. Persze, van ami jelentéktelen, és eszembe jut, és fordítva is. Változó nagyon.
Legrosszabb hogy arcmemóriám és névmemóriám is kegyetlen, amíg valakivel nem beszélek 5-6x, akkor kis idõ után képes vagyok ismeretlenként elmenni mellette, és azt hiszi bunkó vagyok. (azt érzem, hogy láttam már, de nincs konkrétum, hogy honnan ismerem, pláne még a nevek...)

immovable
+1
LasDen
van mikor a 10 évvel ezelõtti legapróbb dologra is emlékszem, máskor meg a 2 perccel ezelõtti dolgokra nem emlékszem már 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MR ME
Sokszor 5 perccel korábbra sem tudok visszaemlékezni, de a fontos dolgok a helyén vannak.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
semennyire

a fontos dolgokat megcsinálom, ami nem fontos az meg nem érdekû

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

CoolX
Mindkettõ jól mûködik.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Molnibalage
A hosszútávú memóriám nagyon jó. Az általam fontosnak ítéld dolgokra jól emlékszem, de sokszor igen jelentéktelen dolgokra is.

A rövidtávú memóriám is kiváló. Soha nem írkálok fel semmit magmanek, ott van fejben.

Mikor bonyolult dolgokon dolgozok néha elfelejtem, hogy 1 perccel ezelõtt mire gondoltam vagy mit akarok csinálni. Ilyenkor kicsit visszapörgetem fejben, hogy mit csináltam és akkor általában eszembe jut.

Fura dolgokra képes az agy. 😊

chhaya
Nem is tudom. Nagyon szelektív a memóriám, de sokszor a legapróbb hülyeségeket is megjegyzem, nemcsak a fontosakat.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ic3 m4n
+1