338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
Ja, sajnos ezért nem érdemes semmit csinálni a hajunkkal. -
még a hajvasalás problémáit nemveséztük ki, kedves barátom!
1-vasalástól töredezik ugyebár, akkor is ha a legdrágább szart veszed
2-ha emo akkor festi is gazt a fején (amitől ugyszint törik) és naná hogy feketére festi.A fekete hajfesték nagyban hozzájárul a kopaszodáshoz, mert kátrányt tartalmaz. A sötétkék detto hajhullást okoz. ugyhogy hajrá fessétek csak a búrátokat, legyetek trendibendik,jójaz! -
nemkötelező idejárni na gtfo -.- -
Nahh jóvan, ki is merült a táma.
Zárható. -
Én sem tudom, honnan származik az idézet. Üvegtigris? -
Sajnos nem vagyok olyan high mozibuzi ,h idézeteket jegyzek meg filmekből :) De akkor elnézést. -
az meginte más,az öregúrnak elnézzük^^
-
Úgy látom nem szokás magyar filmeket nézni :| -
dejo hogy nekem ien problémám nincs:)
[kopasz] -
édibédi hullacuki ha frizurkát vasalgatja egy tünci fiúka...
cuki cuki vagyol sálálá lálá lálá -
Ismerek egy 60 év körüli urat, aki nagy focirajongó és ezért hord ilyen frizurát, amit nagyra értékelek egyébként, mert általában ebben a korban már nem szempont, hogy valakinek divatos frizurája legyen, legfeljebb az, hogy ápolt. (Szerencsésebb esetben)
Neki jól is áll, meg ugye az ő idejében is ilyet hordtak a focisták.
De ez az új diszkódivat tényleg nem a legszerencsésebb. -
há'ja -
Jaja, ez a Bundesliga-frizura most tényleg egy kicsit gáz, egy jó fodrász szerintem egyedibbet csinál. -
na ezaz. :) -
hát én teljesen lefoshom ki mit mond,jól áll a normális emberek szerint,és a lányok véleménye is az hogy jó így.csak az zavar mondom hogy ennyi paraszt van aki egyből mindenkit olt ha ilyen a haja.érthető részben mert sajnos a trendy faszfejek a dizsiben mind azzal a hátul elől hosszú oldalt rövid vasalthajúúk.az tényleg gáz mert mindegyik ugyanúgy nézki.de ez azért mondjuk az én helyzetemben is egész más,mégis van ki olt.de leszarom ja.de mások pedig inkább nemmerik már mert félnek ki mit szól :I -
Ha valaki tesz valamit azért, hogy nézzen ki valahogy, az miért kurvagáz?:)
Én is egy két hónapja vasalom, igaz, hogy van vele baj, de még mindig jobban nézek ki, mint azelőtt:D -
Csak a miheztartás végett.
Női beszélgetés részese vagyok
-
Nem akarok vitatkozni meg végülis le is szarom ,de néha az is gáz amit te csinálsz (folyamatos kritizálás) Néha úgy látom neked mindegy csak legyen mit kritizálni ,mintha lételemed lenne. SZVSZ. sry.. nem vitatkozni akarok meg kötekedni se. -
(ez a balázspalis gondolatra vonatkozik)
Egyébként ki lehet azért bírni a hosszú haj kezelését. Ha később ellustul az ember, megértem, ha levágatja, de azért karban tartható a hosszú is, csak rá kell szánni az időt és az energiát. -
szardle, engem is emoztak (a szőke hajammal)...
nem nagyon ment tönkre (legalábbis szemre), meg használtam ilyen ionos hajápoló-sprayt. fogalmam sincs mi a neve de dm-ben vagy egy pár hasonló. -
Dehogy ciki, KURVA GÁZ :D -
ez egy értelmes hsz kösz.
és mennyire ment tönkre a hajad a 2 év alatt?és használtál e valamit mellé,vagy csak simán.az esővel nincs gondom kapucnie,sportolni nem mert lusta vagyok.szembelógás egyenlőre minimális szal nemzavar annyira.strand meg=fosh,otthon kertben medence szal.ja,szerintem sincs baj vele,csak sokan már félnek ilyen teknikát használni mert sok a negatív vélemény,és faszfej hozzáállások,emo vagy buzy egyből. :c -

csak hülyültem.. tök leszarom ,h ki emo ,ki nem.. hidegen hagy :) ember/állat. további megkülönböztetéseket nem teszek. mindenki olyanra csinálja a haját és úgy öltözik ahogy akar és ahogy neki jólesik. -
2 évig vasalgattam a hajamat (kicsivel talán hosszabb volt mint a tiéd), aztán a múlthéten levágattam géppel. meg fogod unni, állandóan csak a baj van vele, ha esik az eső azért, ha sportolsz->izzadsz, szemedbelóg azért, strandon szintén. ettől függetlenül szerintem még mindig jobb ha valaki kivasalja a haját mintha meghagyja balázspalisnak. -
na gtfo :I -
a sarokba? :P -
ott a pont -
apád :-| -
elsírnám magam
-
Attól mert valakinek emo-s kinézete van (egyébként nem is úgy néz ki), attól még nem biztos, hogy emo... szal FAIL:D:D -
Ezzel az emo-s kinézettel? Minimum 2x öngyilkos lenne
-
Ha valaki belenyírna nullással mit tennél?
[
]
-
amúgy egy ez nemvicc mérlenne -
-
köszy^^ -
attól vagy buzi, hogy így írsz
azzal nincs gond ha ápoltan akarsz kinézni -
Nem, azt hiszi ezzel trendi, mint a hajával... -
Remélem, ez csak vicc :D
Egyébként nem ciki a vasalás, ha ez megnyugtat :D -
Nevetséges a fogalmazásod, azt hiszed ezzel vicces vagy? -
hyyyyyyy
azért nyitottam ezt a topikot,mivelhoty,én már egy jó ideje igencsak nagy hajjal rendelkezem,mivelhoty én így érzem jól magam,és másképp már elsem tudom képzelni.de hiszhát nekem a hajam igencsak göndör ha már a hosssza is megnő.a végei inkább csak.nade ezzel sok gond van mivel azért szeretnék kinézni valahogy.ebből a célból vettem egy hajvasalóakt.így ezzel megoldottam és normális egyenes hajat tudok csiniznye.nade a tapasztalatom az hogy ha valaki vasalja a haját és fiú,az már etyből puzy :-|
nade mét?hoj.
nemmindenkinek van egyenes haja alapból.és ez a vasalás nemfügg össze azzal hogy valaki trendye vaty sem.én nagyon nem vatyog az.átlagos kinézettel rendelkezem szvsz.ja és emózást is sokszor hallok -.-
meg csak a lányok szokták.hát most mitcsináljak normális hajam volna persze nemvasalnám.na mindegy.és szeretném ha erről véleményeket kapnék.esetleg tapasztalatokat.és várok olyan személyektől tippeket akik vasalják még rajtam kívűl itt akár fiú is,hogy mi az a módszer amivel a legkevésbé rongálod a hajad ezzel.balzsamok ilyesmi.na akkor mehet,remélem írtog.
és itt ety kép rólam és a hajamróle: