338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
red13 #258 Én 2006 nyara óra egyenesítettem a hajam. Onnan tudom ilyen pontosan, mert akkor festettem be szőkére. Nekem rohadt sűrű, szállkás, hullámos a hajam. Ezért is kezdtem el akkor kiegyenesíteni. Ugye akkor még nem volt ez az emo divat. Így senki nem is szólt semmit. Aztán befestettem feketére és elől hátul hosszú volt. Így köcs.ög diszkós lettem, bár engem nem zavart, mert egyáltalán nem hallgatok olyan zenét és nem is érdekelt különösebben.
Januárban megint levágattam, mert a tö.köm tele lett az egészel. Nem az idővel volt a gond, hanem hogy nekem eléggé tönkretette a hajamat. Olyan volt mint a seprű és mivel ugye sűrű ha ritkították is akkor is nagyon idegesített. Olyan volt mintha megfulladnék benne, meg ha hozzányúltam a kezemel a hajamhoz teljesen száraz, nagyon hülye tapintása volt.
Így felhagyok vele és azóta növesztem. Ilyen fél hosszú sztájlra. Na nem emós meg fél oldalra csapott, mert nekem ebből a sűrű hajból nemigazán lehet. Inkább olyasmi mint a Lost-ból Desmond-nak. -
#257 Nem kell feltétlenül melegnek lennie annak aki vasalja a haját de ezt már eléggé kiveséztük. -
#256 sebestyén balázs is buzi? ő haja is vasalva van... -_-
korzi 255 és cimboráit meg lindeld át a modiknak és kész. -
#254 magadat járatod le ezzel a "keményen tudok szart dobálni a fórumon szövegge" " baltát a fejébe " . menj és csináld. senki nem tart vissza, de ne fárassz ilyen semmitmondó hsz-ekkel köszönjük. -
#253 Akik azért jöttek ide, hogy megmondják a magukét, huzzanak vissza nyálat csorgatni/linuxról emlélkedni másik topicokra és tudom javasolni nekik ezt a wowos poént :D FórumTroll Egyébként a discos divat mindig az adott időszakban cikisnek tűnik, de az adott rétegen belül mindig sirély dolog. Disco, Emo, Rocker, Alter, satubbi, majd kinovik őket az illetékesek, ha meg nem, nah az a qrwa ciki és abból lesz az igazi Luser felnőtt. -
#252 Lehet velem van a baj, de nekem mást jelent az, hogy valakinek egyénisége van.
Ugyanis az baromira nem egyéniség, hogy úgy beszél és öltözködik valaki mint minden negyedik fiatal.... -
#251 appád -
#250 Akkor mégiscsak emlékszem rá :) -
#249 Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy mindig meleg vízzel állítottam le.(hátul a tarkomnál göndörödött) Azért próbáltam hajvasalóval, hogy hátha gyorsabban működik a dolog mivel időben kéne beérni a suliba :d, de nem ment semennyire sem... marad a korán kelés és a meleg víz. -
Cat #248 szerintem ez a te topicod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1167520974 -
#247 mi a francnak kell topikot nyitni ha elfekszed a hajad?ott a fésű egy kis víz és kész is az emberi kinézet. jaa, hogy neked hosszú haj kell...akkor beszéld meg vele hogy ne kunkorodjon.
egy jobarátot idéznék:
"miez vazze, elkurvult a világ..." -
#246 Az. Mikor Cingárnak randi előtt belőtték a séróját, és kérdezi, hogy nem ciki? Csoki: Dehogy ciki...KURVA GÁZ! -
#245 egyébként igen kb. ahogy mondod droid. mindegyik nyomorék ugyanúgy néz ki. baltát állítanék a fejükbe szívesen. -
#244 bevallom volt a kezemben 1x hajvasaló, MIVEL esete elalszom hátul a hajam és szépen bekunkorodik, ezért kipróbáltma hajvasalóval kiegyenesíteni. hát lóf***t nem ért, amilyen drót és sűrű hajam van. -
#243 "mindenkinek a vasalt haj sem jön be" - mióta hosszú a hajam nem nagyon volt olyan csaj, aki nem mondta volna, hogy vasaljam ki. -
SuLtAN17 #242 Szóval fekete zselézett digo haj, digo test, bömbi lehetőleg ezüst, és rengeteg lové. -
#241 Magyarul lécci.
Esetleg rakj vesszőt is, mert igazán értem. -
SuLtAN17 #240 Megosztod velünk is?:D Digo fekete zselézett friszkó BMW pénz erre gondolsz? -
#239 leülhecc eggyes.! -
#238 azmi -
pinnacle #237 suicide kizárva ugye? -
#236 de sajnos igen. -
#235 -
#234 egyetértek sok emberrel,hiszhát én felfogom a dolgokat.és most el is gondolkoztam... -
#233 ha lene eléggé érdekes világot élnénnk:D sok dorid menne az utcán,max magasságban térnek el:D -
#232 sokmindenben igazatok van amúgy -
SuLtAN17 #231 Persze ebben igazad van mindenkinek a vasalt haj sem jön be :) Ez csak azt bizonyítja hogy nincs tuti recept :D -
#230 amúgy nem minden csajnak jön be a hajfésülés,akiket én ismerek azok inkább kirhögöknek egy olyan gyereket(persze itt a nagyon extrémre gondolok),nameg egy rocker beálítottságú csajt nem hszem ogy ez túlzottam érdekel -
#229 szerintem ne akarj:D kurva szar a szeme,napnak háttal nem tudok állni hunyorgás nélkül,ezért folyton bézbólsapka van rajtam(no persze nem nigga style),és a sapka megcsinála,utána ha leveszem anyi,hogy beletúrok egyet jobbról(mindig arra fele áll hitleresen) -
SuLtAN17 #228 Akkor te egy szerencsés ember vagy cserélnék veled -
#227 _DSA_D:as_DSA_DS_AS -ezen behaltam. -
#226 teljesen normális a hajam fésü nélkül is -
SuLtAN17 #225 Ez nem feltétlenül igaz. Magamból indulok ki lehet ritka az ilyen de én egyátalán nem vagyok belül üres. Persze az igazán okos ember nem mondja magáról hogy okos de maradjunk annyiban hogy nívos egyetemre járok és általában a dumámmal a társaság középpontja vagyok bárhol. Ebből azt akarok kihozni hogy a hajvasalás inkább nárcisztikus hajlam mint olyan, kevésbé kompenzáció a belső ürességgel szemben, bár nem állítom hogy ez a tézised soha nem igaz, csak nem feltétlen:) -
SuLtAN17 #224 Azért az is egy színvonal hogy egymásra licitáltok ki nyúlt életében legkevesebbszer fésűhöz...ti tudjátok ha ez bejön a csajoknak akkor tanítsatok
-
#222 szerintem a hajvasalás már túlzás. tök mindegy, hogy nézel ki egy határon belül. értelmes embert nem a frizurájáról ismerik meg. azonban lehet, hogy a külső túlzott ápolása "némi" belső ürességet takar. :/ -
#220 miért kell neked mindenhova beírnod hülyegyerek? -
#219 De tök jó a hajad -
#218 oké,de te nytiod -
#217 nyissunk topicot a kócos rövidhajnak is
vagyis a kócy rövtsy fryzkókának -
#216 nekem az elmúlt 16 évben nem volt a kezemben fésű,igaz nem is hoszu a hajam,najó,egyszer vettem a kezemben,és úgy megvakartam a fejemet körbe,hogy az valami csodálatos érzés volt:D