338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
  • ColdFire
    Életkor: 14 alatt
    :[[[[fff
  • mama2
    Úgy írsz vazz mint egy lightosabb Karcsi:P. Amúgy nem gáz ha vasalod a hajad, csak egy kicsit:P.
  • Dragooon #173
    eddig bírtátok? :(
  • Brolly
    hála az égnek...
  • offkorz
    semmitsem tudsz rólam.
  • VRSDM
    sokat kérj érte, és felezünk ha nem akkor feldoblak téged :D információgarázdaságért
  • ColdFire
    pl engem
    nemadommeg bizalmas információim offkorzal szemben :l
  • VRSDM
    baxta-raxta-kakxisxta
    mást szidsz miközben te ugyan azt csinálod.
    [center]
  • offkorz
    ja,amúgy meg ha ilyen fasz vagy hát idegeld fel magad.én csak hangosan felröhögök rajtatok.
  • offkorz
    :)
  • Atkamon
    Hát igen hátul elég nehéz egyedül... én is néha kérek segítséget, vagy ráfogom a szélre xD
  • zeus89
    mert csak disznek irsz igy topikleirást meg userdetailst :D na jó ennyi többet nem irok csak ha nagyon fontos
  • offkorz
    mert hüje vagy, szerinted ígyis beszélek.háhh.omg :_DSAASDSDAsda
  • zeus89
    ez a buzis akcentus .... hogy lehet igy irni egy fiúnak? na jól felbaxta az agyamat ez a topik most ....
  • offkorz
    hát én mindig magamnak csinálom,hátul is,van mikor nem is sikerül jól.de próbálom megoldani.nem olyan nehéz hiszhát. :)
  • offkorz
    mibajod
  • PíszLávJuniti
    sokmindent nem értesz még :|
  • zeus89
    na no comment, most nézztem meg a leirásodat XD de gáz ... még te kérded, hogy nem e buzi dolog-e, hát te már az vagy .... csak sajnálom az ilyen beteg embereket ...

Teljes név: korzy.
    MSN azonosító: csak ezsgés lányoknak adommeg -.-
    Foglalkozás: fotosop
    Hobby: benpen nézétcs,kuky verézs meztelen cicis nénikre :)
    Iskola (elvégzett / jelenlegi): csak ovis vatyog még hiszen :(
  • tigeroo
    lál erről nemis tudtam:) én a "hajasba" jártam eddig, köszi:)

frizura szó sztem utoljára jutna az eszembe
  • Breki33
    Én a barátnőmnek vasalom

te hogy vasalod magadnak?
  • zeus89
    mi ez a buzi fórum istenem XD .... már a leirás is gáz: "véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm." puzyzás?! honnan az ég faxából szeted ezt .... ppffff hát igen ez itt az álcázott melegek társasága ... remélem törlik a topikot :D csáááá
  • Breki33
    Ilyen alapon az másik topic is zárható

lásd pl
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105606216
  • tigeroo
    gyere át a másik topicba és elmondom (ezt meg remélem zárják a picsába)
  • Sugam
    megláttam új témaként, gondoltam benézek hátha emberi fajok uralkodnak és mit lám :D egy pózer ,aki tényleg förtelmesen ír ,és 1 csóri banda aki ugat neki. azthittem lesz valami tanács a fossátöredezett haj ellen (1éve vasaltam mint az atom, azóta csak hullámzok :D). de eza beszólók mert jónak érzem magam annyira gáz.. meg eza gyerekes írás is hogy puzy meg meg az összes szó, néha énis eltolok 1et nagyritkán ,de szerintem nemkell eröltetni. mindenesetre ha valaki tud valami ajánlani nagyon megtöredezett hajellen, ami nem az olló vagy fodrász (ahova nemkészülök menni jósok hónapig :D ) akkor az szóljon kérem
  • PíszLávJuniti
    az is csak igényesség kérdése, hogy a seggszőrödet epilláld?
  • offkorz
    ahaja :I
  • pinnacle
    meg egy fiúra mi?
  • offkorz
    erre vártam
  • bardocz
    némán,olyan jó olvasgatni a topikot:D
  • VRSDM
    ott a pont
  • tigeroo
    btw,topic zárható
  • bardocz
    most meghaltam:DDD
  • bardocz
    piaci sárkányosok a legdurvábbak,emokkal semmi bajom,meg úgy álatalában senkivel sem,de bankos képek odabasznak:D
  • timantes
    egy férfi ne ugy nézzen már ki mint egy csaj , az összes "csajnak" kinéző pasit/srácot/fiút levizelnék...
  • bardocz
    sztem ez így kurvajó,ne csinálj vele semmit:D
  • VRSDM
    ejj egyszer mentünk színházba oszt.társakkal, mindenki totálelegancia amit csak el lehet képzelni, én meg simán, kék farmer, hajszálcsíkos fehér-kék selyeming, meg egy rénszarvasbőr pilóta dzseki, rayban oldtimer repülős szemcsi na el lehet képzelni, bank előtti cigánysort, haverokkal gyors megbesz, hogy én játszom a kismilliomos fiát, ők meg a biztik :D

namost osztálytársak nem kis darabok (pl.),

kettő előttem kettő mögöttem, mekibe be, kaja megvásárol, tartják a dolgokat, "kérek kólát" adják " kérek hambit " adják stb. cigit meggyújtja stb.stb. csicskáztatás végig.

bankos "keményvagyokaládszarok" srácok azt se tudták hova köpjenek nyeljenek. látnotok kellett volna az arcukat
  • Kovács legény
    Ez a kövi trend:
  • offkorz
    magadtól nemment.
  • JAG1
    Most először értek veled egyet és nyomok egy X-et. :-)
  • Kovács legény
    !muszáj!;)