338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
#175 Életkor: 14 alatt
:[[[[fff -
#174 Úgy írsz vazz mint egy lightosabb Karcsi:P. Amúgy nem gáz ha vasalod a hajad, csak egy kicsit:P. -
#173 eddig bírtátok? :( -
#172 hála az égnek... -
#171 semmitsem tudsz rólam. -
#170 sokat kérj érte, és felezünk ha nem akkor feldoblak téged :D információgarázdaságért -
#169 pl engem
nemadommeg bizalmas információim offkorzal szemben :l -
#168 baxta-raxta-kakxisxta
mást szidsz miközben te ugyan azt csinálod.
[center] -
#167 ja,amúgy meg ha ilyen fasz vagy hát idegeld fel magad.én csak hangosan felröhögök rajtatok. -
#166 :) -
#165 Hát igen hátul elég nehéz egyedül... én is néha kérek segítséget, vagy ráfogom a szélre xD -
#164 mert csak disznek irsz igy topikleirást meg userdetailst :D na jó ennyi többet nem irok csak ha nagyon fontos -
#163 mert hüje vagy, szerinted ígyis beszélek.háhh.omg :_DSAASDSDAsda -
#162 ez a buzis akcentus .... hogy lehet igy irni egy fiúnak? na jól felbaxta az agyamat ez a topik most .... -
#161 hát én mindig magamnak csinálom,hátul is,van mikor nem is sikerül jól.de próbálom megoldani.nem olyan nehéz hiszhát. :) -
#160 mibajod -
#159 sokmindent nem értesz még :| -
#158 na no comment, most nézztem meg a leirásodat XD de gáz ... még te kérded, hogy nem e buzi dolog-e, hát te már az vagy .... csak sajnálom az ilyen beteg embereket ...
Teljes név: korzy.
MSN azonosító: csak ezsgés lányoknak adommeg -.-
Foglalkozás: fotosop
Hobby: benpen nézétcs,kuky verézs meztelen cicis nénikre :)
Iskola (elvégzett / jelenlegi): csak ovis vatyog még hiszen :( -
#157 lál erről nemis tudtam:) én a "hajasba" jártam eddig, köszi:)
frizura szó sztem utoljára jutna az eszembe -
#156 Én a barátnőmnek vasalom
te hogy vasalod magadnak? -
#155 mi ez a buzi fórum istenem XD .... már a leirás is gáz: "véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm." puzyzás?! honnan az ég faxából szeted ezt .... ppffff hát igen ez itt az álcázott melegek társasága ... remélem törlik a topikot :D csáááá -
#154 Ilyen alapon az másik topic is zárható
lásd pl
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105606216 -
#153 gyere át a másik topicba és elmondom (ezt meg remélem zárják a picsába) -
#152 megláttam új témaként, gondoltam benézek hátha emberi fajok uralkodnak és mit lám :D egy pózer ,aki tényleg förtelmesen ír ,és 1 csóri banda aki ugat neki. azthittem lesz valami tanács a fossátöredezett haj ellen (1éve vasaltam mint az atom, azóta csak hullámzok :D). de eza beszólók mert jónak érzem magam annyira gáz.. meg eza gyerekes írás is hogy puzy meg meg az összes szó, néha énis eltolok 1et nagyritkán ,de szerintem nemkell eröltetni. mindenesetre ha valaki tud valami ajánlani nagyon megtöredezett hajellen, ami nem az olló vagy fodrász (ahova nemkészülök menni jósok hónapig :D ) akkor az szóljon kérem -
#151 az is csak igényesség kérdése, hogy a seggszőrödet epilláld? -
#148 ahaja :I -
pinnacle #147 meg egy fiúra mi? -
#146 erre vártam -
#145 némán,olyan jó olvasgatni a topikot:D -
#144 ott a pont -
#143 btw,topic zárható -
#142 most meghaltam:DDD -
#141 piaci sárkányosok a legdurvábbak,emokkal semmi bajom,meg úgy álatalában senkivel sem,de bankos képek odabasznak:D -
timantes #140 egy férfi ne ugy nézzen már ki mint egy csaj , az összes "csajnak" kinéző pasit/srácot/fiút levizelnék... -
#139 sztem ez így kurvajó,ne csinálj vele semmit:D -
#138 ejj egyszer mentünk színházba oszt.társakkal, mindenki totálelegancia amit csak el lehet képzelni, én meg simán, kék farmer, hajszálcsíkos fehér-kék selyeming, meg egy rénszarvasbőr pilóta dzseki, rayban oldtimer repülős szemcsi na el lehet képzelni, bank előtti cigánysort, haverokkal gyors megbesz, hogy én játszom a kismilliomos fiát, ők meg a biztik :D
namost osztálytársak nem kis darabok (pl.),
kettő előttem kettő mögöttem, mekibe be, kaja megvásárol, tartják a dolgokat, "kérek kólát" adják " kérek hambit " adják stb. cigit meggyújtja stb.stb. csicskáztatás végig.
bankos "keményvagyokaládszarok" srácok azt se tudták hova köpjenek nyeljenek. látnotok kellett volna az arcukat -
#137 Ez a kövi trend:
-
#136 magadtól nemment. -
#135 Most először értek veled egyet és nyomok egy X-et. :-) -
#134 !muszáj!;)