Hajvasalás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ebben én is látok kivetnivalót, de ennyi. Másban nem.
Honnan tudod, hogy primitív?
Egyébként ezt az emo dolgot ti fújjátok fel, és ti gerjesztitek, én nem régóta tudok csak errõl, de sosem zavart, ha valaki így vagy úgy nézett ki, csak ápolatlan ne legyen. Pedig sajnos nagyon sok ápolatlan, elhanyagolt ember van Magyarországon, ez az igazi probléma.
Csodálkozom, hogy titeket miért pont a rózsaszín póló vagy a vasalt haj zavar, miközben a cigiszag, a metallicás póló nem.
Szerintem egyszerûen nem tudjátok elfogadni, hogy másnak más tetszik.
Az emo szót talán életemben kétszer írtam le eddig, ebben a topikban sem különböztettem meg emost és nem emost, de most kikényszerítettétek belõlem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha meg már nem tudod megkülönböztetni egy kézenfogva mászkáló emberekbõl hogy melyik a f és melyik a l, akkor ott már nem csak egy egyszerû hajvasalás történt
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
jóvan Csokkancs!😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az egy dolog hogy valakinek van egy stílusa, hogy a zenei izlésének vagy világnézetéhez megfelõen öltözködik. Senkinek nincs baja a trapéz gatyával, a fekete metalicás poloval a nagy virágmintás szoknyával a feszkópoloval. De az hogy egy fiu mint a barom, idióta módon kamuemosként 12éves japánkurvát csinál magából és ehez még ugy irkál mint egy rossz köcsög...ez nem normális dolog, személyisége nincs egyneksem követik a TH trendet mert ez megy a tvben az iskolában, ha vagány akar lenni még felvágja az ereit is minden hónapban, de semmi mögöttes tartalom nincs csak oltári primitivség Szánalmas...
www.czekoart.hu
Azzal fogalalkoznak a fiatalok, hogy milyen a haja, meg trendi rucija legyen, meg édibédid írjon, de értelem, férfiasság, humor, büszkeség, tartás, nulla. El vagytok tévedve.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vicces, de az lesz sajnos...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De már gyakoroljuk a Bad Boys 2 egyi kjelenetét Culával😛
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
neked majd a homoszekszualitásban rejtõzõ veszélyeket szánom.
Még utánaolvasok a témának, nehogy rossz tanácsokkal lássalak el...
www.czekoart.hu
amúgy ha nem trendibendi diszkópatkányfirzkót csinálsz szeritnem nem gáz...haveromék maygarorán szórakoznak ezzel,odament hozzájuk a tanár és azt mondta:ösze kell csukni,és úgy mûködik 😄DD
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
választhatsz csíra<#kocsog>#kocsog><#hehe>#hehe>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
vagy nem volt még akkor divatba az emozás vagy csak nem figyeltem, de ameddig olyan hosszú hajam volt, 1 csaj kérdezte meg összesen hogy emo vagyok-e:S úgy látszik én kimaradtam ebbõl az ovis szintet épp hogy elérõ hülyeségbõl. Nem nagyon csavartam rá ilyen cuccokat, ami védi elméletileg a hajat, de nem nagyon roncsolódott ezalatt vagy csak én nem látom. Engem leginkább az zavart hogy mindig egyedül kellett vasalni és mire hátúl nagy nehezen kivasaltam addig rendesen megizzadtam:S és még úgy se lett jó😄 mostmá rövid és nem szenvedek vele sokat, kis hajlakk és kész😊
1-vasalástól töredezik ugyebár, akkor is ha a legdrágább szart veszed
2-ha emo akkor festi is gazt a fején (amitõl ugyszint törik) és naná hogy feketére festi.A fekete hajfesték nagyban hozzájárul a kopaszodáshoz, mert kátrányt tartalmaz. A sötétkék detto hajhullást okoz. ugyhogy hajrá fessétek csak a búrátokat, legyetek trendibendik,jójaz!
www.czekoart.hu
Zárható.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
cuki cuki vagyol sálálá lálá lálá
www.czekoart.hu
Neki jól is áll, meg ugye az õ idejében is ilyet hordtak a focisták.
De ez az új diszkódivat tényleg nem a legszerencsésebb.
Én is egy két hónapja vasalom, igaz, hogy van vele baj, de még mindig jobban nézek ki, mint azelõtt😄
Nõi beszélgetés részese vagyok <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébként ki lehet azért bírni a hosszú haj kezelését. Ha késõbb ellustul az ember, megértem, ha levágatja, de azért karban tartható a hosszú is, csak rá kell szánni az idõt és az energiát.