338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
#80 mondjuk előbb elfogadnám, azt hogy meleg lesz a gyerekem és azonosnemű párja lesz minthogy a lányom hazaállítson egy elfjazott műköcsöggel akinek a legfőbb problémája az életben hogy megfeleljen az osztálytársainak és úgy nézzen ki mint egy elcseszett csaj, a szövegéről nem is beszélve... "csiniznye,snecykém" és társaira gondolok itt. -
#79 azért nem egészen, egy pasi 2-3szor meghúzza a "butaszőkét" aztán lapát -
haxoror #78 Ülj ki a kertbe és gondold át az életedet mert kurva rossz irányba haladsz... -
pinnacle #77 Ez mondjuk igaz.
De ez egy ördögi kör -
pinnacle #76 Az 200%, hogy nem jó minden döntésem. De most kb. 7 év alatt olyan mértékű "buzulás" történt Mo.-on, hogy az valami elképesztő.
7 éve simán kiröhögték azt, aki fiú létére pink pólót hordott, szerintem még meg is verték. Ma már? Fordítva van.
-
#75 ez igaz fordítva is:c -
#74 Szerintem válasszon inkább a lányod.
Nem jó ez a túlzott magabiztosság, nem biztos, hogy neked minden döntésed jó és átgondolt. -
#73 Tudod vannak a világban - hogy is mondjam - elfogadott trendek.
A férfi erős, szén és izzadságszagú és olyan a feje, mint amilyennek megszülte az anyja x éve. Szal nem a kinézete a fontos.
(Ne keverjük ide az ápoltságot, mert az alap)
Volt egy mondás, hogy: "Ha egy férfi az ördögnél egy fokkal szebb, az már szép..."
Nem tudom, mert a nőkért vagyok oda, majd esetleg Atkamon, mint szakértő elmondja, de szetm egy férfi nem szép, hanem sármos, próbál minél jobban férfias lenni, nem pedig nőies. -
pinnacle #72 A csajoknak nagyon ez jön be mostanság. Értelem nem kell, csak kinézet
tisztelet a kivételeknek, bár nem sok van -
#71 Oké nem buzis, hanem konkrétan, mint egy sorozat gyilkos pszichopata, aki először nőnek akar látszani, aztán feldarabol, majd magával is végez. Akinek annyi, de annyi problémája van az életben.
És igen, vannak dolgok, amiket nők szoktak. Ilyen a hajbuzerálás ezen a szinten. Lassan rúzsozni is fogja magát, mert attól szebb piros lesz, meg arcpúderezni, mert pattanásos.
De ahogy olvasom, sajnos a "nőkkel" is gubanc van, hogy nekik ez tetszik. -
pinnacle #70 Mert ha választanom kell, hogy egy cigiszagú világba vagy egy rózsaszínpólós, vasalthajú, elbuzult világba nőjön föl a gyerekem, akkor inkább az első.
-
#69 Az egy dolog, hogy a topicnyitó nem tud magyarul. (írni legalábbis)
Ebben én is látok kivetnivalót, de ennyi. Másban nem.
Honnan tudod, hogy primitív?
Egyébként ezt az emo dolgot ti fújjátok fel, és ti gerjesztitek, én nem régóta tudok csak erről, de sosem zavart, ha valaki így vagy úgy nézett ki, csak ápolatlan ne legyen. Pedig sajnos nagyon sok ápolatlan, elhanyagolt ember van Magyarországon, ez az igazi probléma.
Csodálkozom, hogy titeket miért pont a rózsaszín póló vagy a vasalt haj zavar, miközben a cigiszag, a metallicás póló nem.
Szerintem egyszerűen nem tudjátok elfogadni, hogy másnak más tetszik.
Az emo szót talán életemben kétszer írtam le eddig, ebben a topikban sem különböztettem meg emost és nem emost, de most kikényszerítettétek belőlem. -
#68 buziság :| -
#67 Ezzel én is egyetértek. Túlságosan is eluralkodtak az embereken ezek a trendek. Néhány dolgoban én is követem a divatot, de azért mindenképpen az én stílusomat is szem előtt tartva. Nem lennék képes csak annak élni, hogy mindig a legtrendibb legyek mindenben, és csak azzal foglalkozzak hogy másoknak tetszek. Ezért mindenkinek azt szoktam mondani, hogy csak a saját stílusukban vagyenek ruhát, és csinálják meg a hajukat, hogy jól érezzék magukat, és ne kelljen felvániuk az ereiket... divatból sem. -
#66 -
#65 de most azért mert vasalja a haját, azért miért kell buzinak nézni, akkor minden férfinak max 3 centis haja legyen és hagyja úgy ahogy van, a levágatásnál ne foglalkozzon többet vele...
ha meg már nem tudod megkülönböztetni egy kézenfogva mászkáló emberekből hogy melyik a f és melyik a l, akkor ott már nem csak egy egyszerű hajvasalás történt -
#64 -
#63 .DddddDDDDDDDDDDd
jóvan Csokkancs!:D -
#62 én ismerem, és nem agresszív. Nagyon is nem, csak értelmes...ennnyi!
Az egy dolog hogy valakinek van egy stílusa, hogy a zenei izlésének vagy világnézetéhez megfelően öltözködik. Senkinek nincs baja a trapéz gatyával, a fekete metalicás poloval a nagy virágmintás szoknyával a feszkópoloval. De az hogy egy fiu mint a barom, idióta módon kamuemosként 12éves japánkurvát csinál magából és ehez még ugy irkál mint egy rossz köcsög...ez nem normális dolog, személyisége nincs egyneksem követik a TH trendet mert ez megy a tvben az iskolában, ha vagány akar lenni még felvágja az ereit is minden hónapban, de semmi mögöttes tartalom nincs csak oltári primitivség Szánalmas... -
#61 Nem vagyok alapvetően agresszív, de ami sok, az sok.
Azzal fogalalkoznak a fiatalok, hogy milyen a haja, meg trendi rucija legyen, meg édibédid írjon, de értelem, férfiasság, humor, büszkeség, tartás, nulla. El vagytok tévedve. -
#60 Igen néha én is elcsodálkozom, hogy látok valakit, akiben biztos vagyok hogy meleg, és kiderül hogy nem az... az durva... van egy ilyen srác a sulimban... év eleje óta azt hittük hogy meleg, aztán most kiderült hogy van barátnője... Komolyan, szerintem az sokkal cikibb, ha melegnek néznek és nem vagy az, mintha nagyon buzisan nézel ki és még az is vagy... nem értem, mi tetszik a lányoknak az ilyen srácokban, én hozzájuk érni se lennék képes. -
#59 :-)
Vicces, de az lesz sajnos... -
#58 Oké, hogy meleg vagy, tőled még úgy-ahogy el is nézném, de amikor értelmesnek látszó emberek buzit csinálnak magukból és kézenfogva mászkáló emberekből nem tudom megállapítani, hogy melyiknek van pöcse, az már kemény... -
#57 Szerintem az lenne az igazán szerencsétlen dolog, ha egy olyan agresszív fiút hozna fel a lányod, mint te vagy. Nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, mert nem ismerlek, de szerintem pont az olyanoktól kéne félteni a lányodat, akik minden második embert felrúgnának, mint a büdösbogarat. -
pinnacle #56 Báttyám szintúgy meg van rémülve:)
De már gyakoroljuk a Bad Boys 2 egyi kjelenetét Culával:P -
pinnacle #55 BUZI VAGY? -
Aspyrin #54 Írunk. -
#53 -
#52 Én fiú vagyok és vasalom is a hajam. Oké én igaz hetero sem vagyok, de szerintem ennek semmi köze a szexuális beállítottságodhoz, oké, buzisra is megcsinálhatod, de az nekem sem tetszik... Most vágattam le kicsit rövidebbre a hajam, ilyen kicsit oldalratűrősre, és mivel nekem is nagyon göndör ezért én is vasalom. Ha nem vasalnám ki, akkor egy nagymamára hasonlítok kábé. Én mondjuk a kócos hajat szeretem, ezért vettem egy ilyen L'oreal "Out of Bed" nevezetű hajwaxot, amivel nagyon jól meg tudom csinálni. Balzsamot mindenképpen ajánlom, nekem az nagyon bejött, nagyon jó tapintása lesz a hajamnak és könnyebben kifésülhető. -
#51 felrúgnám, mint a büdösbogarat... -
#50 hát jah ez itt a főgond, lányom hazahozna egy ilyen kölköt... -
#49 Igen érdekel és tudod miért? Mert komolyan meg vagyok rémülve, hogy merre tart ez a ku..a világ és komolyan kétségbe vagyok esve, hogy a 7 hónapos lányom milyen szerencsétlen istenbarmai közé fog felnőni... -
#48 ki írta neked?
neked majd a homoszekszualitásban rejtőző veszélyeket szánom.
Még utánaolvasok a témának, nehogy rossz tanácsokkal lássalak el... -
#47 nem a kinézetedtől leszel buzi,mert ha nem raksz képet akkor is azt mondom írás alapján:D
amúgy ha nem trendibendi diszkópatkányfirzkót csinálsz szeritnem nem gáz...haveromék maygarorán szórakoznak ezzel,odament hozzájuk a tanár és azt mondta:ösze kell csukni,és úgy működik :DDD -
#46 :DS_DSDSds -
#45 én nem festem a hajam snecykém -.- -
#44 Én akartam már csak végül a fejem szétsült a hajam meg még rosszabb lett XD -
#43 úgy látszik még is csak érdekel a téma csíra, vagy csak azért olvasod hogy tudjál beszólogatni vaaaagy mert szeretnél te is olyan hosszú hajat hogy lehessen vasalni, deeee nincs mit növeszteni, ezért irigy és féltékeny vagy minden emberre aki tudja élvezni a vasalás adta örömet?
választhatsz csíra -
#42 én is vasaltam vagy 1 éve, és én is meguntam:D
vagy nem volt még akkor divatba az emozás vagy csak nem figyeltem, de ameddig olyan hosszú hajam volt, 1 csaj kérdezte meg összesen hogy emo vagyok-e:S úgy látszik én kimaradtam ebből az ovis szintet épp hogy elérő hülyeségből. Nem nagyon csavartam rá ilyen cuccokat, ami védi elméletileg a hajat, de nem nagyon roncsolódott ezalatt vagy csak én nem látom. Engem leginkább az zavart hogy mindig egyedül kellett vasalni és mire hátúl nagy nehezen kivasaltam addig rendesen megizzadtam:S és még úgy se lett jó:D mostmá rövid és nem szenvedek vele sokat, kis hajlakk és kész:) -
#41 Multkor nem vasalt hajjal lattalak. :D