338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
rainbow22 #298 Szia! Spec. azt a gépet nem ismerem, de lehet, túl alacsony fokon használja. Fokonként próbálja egyre melegebbre állítani. Nekem is csak 200° felett mozdul meg. És "ne tegye tele", vagy mi, ne fogjon egyszerre sokat bele, csak egy-egy tincsen húzza át lassan, a tövétől, többször is, ha kell. Úgy mennie kell. Ha kicsit hosszú a haja, fel is kell csatolni, ami még hátravan, hogy a tövéhez hozzáférjen annak, amit épp vasal.
A göndörítést sosem próbáltam, az enyémnek elég egy kis párás idő, egyből visszaugrik.
Szólj vissza, hogy ment, egyáltalán érthető, amit hirtelen lekopogtam. -
bame #297 Üdv! Muter kapott karácsonyra hajsimítót, Remington cs-5002. Alapból elég böngyörödő haja van, és próbálgatta a dolgot, de valahogy nem ment. A leírás nem túl bőséges, amit a szerkentyűhöz adtak, ha leírná valaki részletesen, hogy hogyan is kell csinálni, az nagyon hasznos lenne. Vagy lehetséges, hogy a túl göndör hajjal nem lehet mit kezdeni? Meg azt is hallottam, h ezekkel a simítókkal lehet göndöríteni is, de ez sem világos, hogy hogyan (ferdén kell végighúzni?). Lehet, hogy pont rosszul csinálja. Előre is köszi a választ! -
#296 most nézem a store locator-ban, hogy van sok üzletük Dublinban... Na majd egyszer megkérem a nővérem, hogy hozzon valamit:P -
rainbow22 #295 Én meg még ott nem voltam. :) -
rainbow22 #294 http://boots.com
Nem rossz hely. -
#293 hát, nekem nővérem Írországban lakik Dublinban... voltam már én is ott de nem láttam ilyen boltot -
rainbow22 #292 Előbb nézz körül a környéken. Tényleg szuperjó. -
#291 Aha, értem, akkor majd utánanézek még! -
rainbow22 #290 Amúgy eredetileg Gyulán. -
rainbow22 #289 Angliában. A Bootsban. :) -
#288 Miért, te hol laksz? És ott hol szoktad venni? Csak hátha szerencsém van, és a rokonaim is ott laknak, ahol te:D -
rainbow22 #287 Ne hajbalzsamokat nézz, hanem direkt vasaláshoz- hajszárításhoz való cuccot. Lehet spray, vagy krém is. Én TRESemmé sprayt használok, nagyon jó (200 fok felett vasalom a hajam, és semmi baja), az illata szupi, csak nem tudom, a DM-ben van-e, vagy egyáltalán otthon lehet-e kapni.
Jókat hallottam a Remingtonról, nekem Babyliss van, az is tuti. -
#286 Nem nagyon ismerem a márkákat, én a fodrászomtól veszek általában, mert rokon, és tud olcsóbban szerezni nagyon jókat:) -
#285 Remington hajvasalóm van, az meg tudtommal nem a rossz márkák közé tartozik. De ha hülyeséget beszélek, javítsatok ki nyugodtan Jah akkor majd megnézem a DM-be a balzsamokat :) -
#284 Nem tom, szerintem a hajvasalótól függ a hajad töredezése... nem szabad vasalóra sajnálni a pénzt, mert ha szar minőségűt veszel a hajadnak is szar lesz. Nem baj, ha 200 fokos, vagy annál még forróbb, csak nem szabad sokszor végighúzni a hajon, hogy ne károsodjon. A haj bírja a hőt, ha csak kevés ideig van neki kitéve. Tehát csak akkor töredezik meg minden, ha egy tincsen 3-4szer húzod végig a vasalót...
Balzsamot amúgy nem tudom milyet vegyél, nekem is mindig más van:D -
#283 Valaki tudna ajánlani valami hajbalzsamot, vagy valamit, hogy a vasalástól ne töredezzen majd szét a hajam?? Vagy menjek el a dm-be és nézzek szét?:D -
rainbow22 #282 Nekem 160°-nál meg se nyikkan. Csak 200 felett kezd el simulni... -
#281 jaja,képet a hajadról lécci :) -
Anita093 #280 hát igen,úgy már nehezebb :) -
#279 énis csak akkor mikor megyek valahová,hajam szintén göndör nekem is és nekem is eláll ugye.nade én nemfonhatombe éjszakára és akkor csak simán hullámos lesz.fiú vagyok :D:AS:SD:ASDad -
Anita093 #278 Sziasztok.Én csak akkor vasalom a hajam,ha megyek valahova,nekem göndör a hajam és nagyon sok tehát néha elál,de van mikor befonom éjszakára és akkor csak simán hullámos szóval van más megoldás is:) -
#277 Hát legelső hozzászólásodhoz visszatérve :D az van hogy vegyél kallos hajvégolajat xD csodákraképes :DDD és még az illata is kva jó xD meg ha 160°alatt vagy ig csinálod tovább birja a hajad :) nah pusz. -
HardStyleZ #276 red, neked milyen márkájú van? -
HardStyleZ #275 mégse Remington vettem, Philips H4661-et van olyan jó mint a remington :P -
red13 #274 Nekem nem remington van, de mindenki aztmondja, hogy az a legjobb és szinte az összes fodrász azt használ. -
#273 ilyet vettem:o csak nővéremnek jobban bejött és elcseréltem az övével, am sok lány ismerősöm dicsérte a gépest, bár nekem a tesómé jobban tetszett mert keskenyebb volt és könnyebben tudtam vele szenvedni, ez ni -
HardStyleZ #272 *véleményt xD -
HardStyleZ #271 sziasztok a Remington S2002-es modellről minden véleményet meghallgatok, segítsetek lécci Thx. -
#270 én rámentem hogy nem jön be, erre beadta ugyanazt a képet [#mf2 -
#269 Köszi:D -
#268 Szerintem egyátalán nem buzis... Nekem tetszik -
#267 Csitt:D -
#266 fubazmeg ismerős fej :D -
#265 neki nem kell megmagyarázni,főleg ha tudnád milyen az illető,én sajnos tudom. :-c -
#264 egy 12 éves kis köcsöggel ne foglalkozz^^ -
#263 LOL, a hajvágás is, akkor már... szal akkor Te is az vagy...
valakinek az áll jól, ha egyenes a haja (ha hosszú) és tudod van egy kuva kibaszott tulajdonsága a hajnak, h göndörödik, de ez emberfüggő.
Vállalom az arcom, végülis tökmindegy, sokan látnak az utcán:
katt, ha nemjön be
Nah szal így én emo vagyok? Kérlek szépen hogy Te is válaszolj erre a hsz re. -
#262 én is vasalom, nem vok emos -
#261 Gratulálok a szellemi szintedhez... -
#260 lol a hajvasalás kis buziknak van :D:D ez az igasság xD -
#259 igen, elég buzis