Hajvasalás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sd-:as_DAS:_A:dsadassa
:3
és még õ pofázik<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>...<#boxer>#boxer>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Mindenki járjon 3 millis hajjal, én is beiratkoztam holnapra a fodrászhoz 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
tényleg ez a sok pöcs gerjeszti ezt az emo-fasságot, miközben ha kimegyek az utcára alig látok emot. de tényleg.
csak vannak olyanok, akiknek mindig utálni kell vkit/vmit
György
:[[[[fff
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
u dont have to listen anybody else but me
nemadommeg bizalmas információim offkorzal szemben :l
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mást szidsz miközben te ugyan azt csinálod.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Teljes név: korzy.
MSN azonosító: csak ezsgés lányoknak adommeg -.-
Foglalkozás: fotosop
Hobby: benpen nézétcs,kuky verézs meztelen cicis nénikre 😊
Iskola (elvégzett / jelenlegi): csak ovis vatyog még hiszen 😞
frizura szó sztem utoljára jutna az eszembe
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
namost osztálytársak nem kis darabok (pl.),
kettõ elõttem kettõ mögöttem, mekibe be, kaja megvásárol, tartják a dolgokat, "kérek kólát" adják " kérek hambit " adják stb. cigit meggyújtja stb.stb. csicskáztatás végig.
bankos "keményvagyokaládszarok" srácok azt se tudták hova köpjenek nyeljenek. látnotok kellett volna az arcukat
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...