Hajvasalás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
szia, jó a logód!

:3

tigeroo
majd kinövik
trogerzsiger
Nem vagyok hive, az ilyen emberbõl már tömegtermék lett :/ Van akinek jó áll, szerintem ez ritka, van akinek nem 😄 A mi sulinkban /Árpádgimi Tb./ Minden 2. fiú vasalja a haját :/

DJ RX7
és még aztmondja: "ppffff hát igen ez itt az álcázott melegek társasága"
sd-:as_DAS:_A:dsadassa

Brolly
annyira kb. mint a "waok"...
és még õ pofázik<#falbav><#wilting>...<#boxer>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

DJ RX7
"ég faxából" ez az x-ezés is gáz.

VRSDM
enyémnek betörtem a kijelzõjét (ala bmx-eztem) 😄

u dont have to listen anybody else but me

Super Saiyan
ugyan ilyen telóm van XD

>:C

Taranov
Ez gyilkos, visszavonom, amit eddig írtam 😄
Mindenki járjon 3 millis hajjal, én is beiratkoztam holnapra a fodrászhoz 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sapkafej
igazad van!
tényleg ez a sok pöcs gerjeszti ezt az emo-fasságot, miközben ha kimegyek az utcára alig látok emot. de tényleg.
csak vannak olyanok, akiknek mindig utálni kell vkit/vmit

György

ColdFire
Életkor: 14 alatt
:[[[[fff

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mama2
Úgy írsz vazz mint egy lightosabb Karcsi😛. Amúgy nem gáz ha vasalod a hajad, csak egy kicsit😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dragooon
eddig bírtátok? 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Brolly
hála az égnek...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

offkorz
semmitsem tudsz rólam.<#smile>

VRSDM
sokat kérj érte, és felezünk ha nem akkor feldoblak téged 😄 információgarázdaságért

ColdFire
pl engem <#smile>
nemadommeg bizalmas információim offkorzal szemben :l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VRSDM
baxta-raxta-kakxisxta
mást szidsz miközben te ugyan azt csinálod.

offkorz
ja,amúgy meg ha ilyen fasz vagy hát idegeld fel magad.én csak hangosan felröhögök rajtatok.

offkorz
😊

Atkamon
Hát igen hátul elég nehéz egyedül... én is néha kérek segítséget, vagy ráfogom a szélre xD

zeus89
mert csak disznek irsz igy topikleirást meg userdetailst 😄 na jó ennyi többet nem irok csak ha nagyon fontos

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

offkorz
mert hüje vagy, szerinted ígyis beszélek.háhh.omg :_DSAASDSDAsda

zeus89
ez a buzis akcentus .... hogy lehet igy irni egy fiúnak? na jól felbaxta az agyamat ez a topik most ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

offkorz
hát én mindig magamnak csinálom,hátul is,van mikor nem is sikerül jól.de próbálom megoldani.nem olyan nehéz hiszhát. 😊

offkorz
mibajod<#smile>

PíszLávJuniti
sokmindent nem értesz még :|

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zeus89
na no comment, most nézztem meg a leirásodat XD de gáz ... még te kérded, hogy nem e buzi dolog-e, hát te már az vagy .... csak sajnálom az ilyen beteg embereket ...

Teljes név: korzy.
MSN azonosító: csak ezsgés lányoknak adommeg -.-
Foglalkozás: fotosop
Hobby: benpen nézétcs,kuky verézs meztelen cicis nénikre 😊
Iskola (elvégzett / jelenlegi): csak ovis vatyog még hiszen 😞

tigeroo
lál errõl nemis tudtam😊 én a "hajasba" jártam eddig, köszi😊

frizura szó sztem utoljára jutna az eszembe
Breki33
Én a barátnõmnek vasalom

te hogy vasalod magadnak?
zeus89
mi ez a buzi fórum istenem XD .... már a leirás is gáz: "véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm." puzyzás?! honnan az ég faxából szeted ezt .... ppffff hát igen ez itt az álcázott melegek társasága ... remélem törlik a topikot 😄 csáááá

Breki33
Ilyen alapon az másik topic is zárható

lásd pl
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105606216
tigeroo
gyere át a másik topicba és elmondom (ezt meg remélem zárják a picsába)
Sugam
megláttam új témaként, gondoltam benézek hátha emberi fajok uralkodnak és mit lám 😄 egy pózer ,aki tényleg förtelmesen ír ,és 1 csóri banda aki ugat neki. azthittem lesz valami tanács a fossátöredezett haj ellen (1éve vasaltam mint az atom, azóta csak hullámzok 😄). de eza beszólók mert jónak érzem magam annyira gáz.. meg eza gyerekes írás is hogy puzy meg meg az összes szó, néha énis eltolok 1et nagyritkán ,de szerintem nemkell eröltetni. mindenesetre ha valaki tud valami ajánlani nagyon megtöredezett hajellen, ami nem az olló vagy fodrász (ahova nemkészülök menni jósok hónapig 😄 ) akkor az szóljon kérem

PíszLávJuniti
az is csak igényesség kérdése, hogy a seggszõrödet epilláld?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

offkorz
ahaja :I

meg egy fiúra mi?<#smile>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

offkorz
erre vártam<#gonosz1>

bardocz
némán,olyan jó olvasgatni a topikot😄
VRSDM
<#hehe>ott a pont <#hehe>

tigeroo
bardocz
most meghaltam😄DD
bardocz
piaci sárkányosok a legdurvábbak,emokkal semmi bajom,meg úgy álatalában senkivel sem,de bankos képek odabasznak😄
egy férfi ne ugy nézzen már ki mint egy csaj , az összes "csajnak" kinézõ pasit/srácot/fiút levizelnék...

bardocz
sztem ez így kurvajó,ne csinálj vele semmit😄
VRSDM
ejj egyszer mentünk színházba oszt.társakkal, mindenki totálelegancia amit csak el lehet képzelni, én meg simán, kék farmer, hajszálcsíkos fehér-kék selyeming, meg egy rénszarvasbõr pilóta dzseki, rayban oldtimer repülõs szemcsi na el lehet képzelni, bank elõtti cigánysort, haverokkal gyors megbesz, hogy én játszom a kismilliomos fiát, õk meg a biztik 😄

namost osztálytársak nem kis darabok (pl.),

kettõ elõttem kettõ mögöttem, mekibe be, kaja megvásárol, tartják a dolgokat, "kérek kólát" adják " kérek hambit " adják stb. cigit meggyújtja stb.stb. csicskáztatás végig.

bankos "keményvagyokaládszarok" srácok azt se tudták hova köpjenek nyeljenek. látnotok kellett volna az arcukat

Kovács legény
Ez a kövi trend:

www.czekoart.hu

offkorz
magadtól nemment.<#smile>

JAG1
Most elõször értek veled egyet és nyomok egy X-et. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
!muszáj!😉

www.czekoart.hu