26731
Battlefield Heroes
-
#457 grat
mi még várakozunk :) -
#456 Képet pls majd :D -
n003 #455 apppáám :O -
#454 nah megkaptam a kulcsot.
ti hogy álltok? -
#453 hüha :) -
#452 20/05/2008 Beta update
WoW! We have received so many requests for Beta access and we’re very excited. We are constantly getting feedback from our current testers, which in turn enables us to improve the game at a very good rate. At the same time we’ve been working on getting more servers available and testing the stability of the current ones. We expect to let more testers into "the Arena" this week, so keep your eyes peeled for some good news. -
#451 -
#450 Így van.
Mondjuk még egyszer sem sikerült betartanom őket, de talán kitartó próbálkozással... :)
-
#449 A béták nagy részében ezek az alapszabályok. -
Bala10 #448 megjelentmá? -
#447 Ha ennyire komolyan veszik ezt a betazast, akkor nem kellett volna meg olyan szinten nyiltta tenni, hogy "akarki" bekerulhessen aki csinal egy 17. kamu emailt. -
#446 Amikor jelentkezel a bétára csak annyit mondhatsz hogy igen én benne vagyok de semmilyen más infót nem lehet leközölni. -
#445 Jah tenyleg levettek...
De ebben a kis videoban nem tudom mi lehetett olyan titkos hogy le kellett szedetni.
Na mind1.
-
Bala10 #444 eltünt -
Bala10 #443 -
#442 Nemrég olvastam hogy már elkezdték osztogatni a kulcsokat a bétához de nagyon random modon és kell egy kis idő amig feldolgozzák az adatokat. -
#441 BF: béta képek és infók. -
#440 jaja kb. -
#439 gyors healing, gyorsabb tűzelés, erősebb zebzés stb. -
#438 mintha sprintelést okozna lol :D -
#437 képességek amiket lehet közben aktiválni, csak sokmindent nem lehet tudni róluk :S -
#436 a kék felvillanó körök és csillagok micsodák? :S -
#435 jók a level/szintek fejlődése:) -
#434 Jöhet :) -
n003 #433 ahogy elnéztem az okozott sebesülés után kapsz majd potot ami azért valjuk be humánusabb mint a bf2 pontrendszere :) -
#432 +1 ujabb beta video
Poenos hogy a kozepen es a vegen valamilyen fegyverrel vagy ability-vel tuzet okoz a srac es az ellenseg fegyujtott hajjal rohangal es ugral. -
#431 nana:) próbálni majd csak fullt fogok:) -
#430 azt hittem már :D -
#429 láttam:P -
#428 próbáltad, vagy csak láttad? :] -
Indiana Jones karakterét is lehet kreálni,tök jó:) -
Bala10 #426 kinek a hárdver, kinek a papné... -
#425 Csak zsebpénz munka az IDG-nek (gamestar) :) én inkább a hardware videókat vágom meg. -
#424 Kovi film? :) -
#423 Csak GDF voltam ma és nemrég jöttem haza a forgatásból :) -
#422 k, megírtam má -
#421 Testdrive Unlimited, Wow stb. :) -
#420 jaja én is remélem...
fel is iratkoztam, hátha... -
#419 Remeljuk hogy nem.
Illetve nagyon valoszinu hogy nem fake, mivel az egyik legnagyobb community oldal is kihirezte:
www.bfheroes.org -
#418 igazából ő dobta össze az oldalt és jutalékot kap az email címekért :P