26731
Battlefield Heroes
-
#497 Akkor még van idő mert én tegnap regeltem -
Code92 #496 1-2 hét -
#495 A regisztrálásod után mennyivel küldték a kulcsot? -
#494 énisénis :D -
#493 szivesen besegítek a játék tesztelésében ha idöhiányban szenvedsz . Jó lenne egy nagyobb lélegzetvételü bemutatót is irni a gaméröl mert sokan nem igazán tudják miröl is szól ez a játék. -
Code92 #492 tokenekkel eddig még nem futottam össze (nem volt sok időm játtszani sajna) de a képességek fejleszthetőek. -
#491 Ha minden igaz feladatok teljesítése után kapod és egyes képességek erösítésére/unlockolásra lehet majd használni gondolom lesz egyfajta talentfa amiben a tokenjeidet tudod majd elkölteni ha minden igaz eleinte 15 képesség lesz és ezt a számot 50 re akarják feltolni év végére. Viszont ha jól tudom nem lesz annyi tokened mint amennyi képességed így aztán specializálódnod kell majd. Tiszta mmo feeling wtb beta key -
Code92 #490 jah, közbe rájöttem, alkaplmazták ellenm már néhányszor, szép nagyokat lök az emberen.... néha csak néztem hogy hova repültem... tokenről még nem sokat hallottam, mi is az pontosan? -
#489 burkolt verés :) -
#488 Bár én nem vagyok a bétában de a 8-as a knockback lesz. A körülötted állókat löki hátra/vissza pár méterrel. Magyarnán egy aoe képesség... Tokenek be vannak már építve? -
#487 bf42 ős vagyok,onnan tippeltem:) amúgy egész jól hangzik,bár itt is kötött,ha járművel mész,a szerelős extra cuccnak lennie kell nálad. -
#486 burkolt reklám^^ -
Code92 #485 nem, ez nem olyan minmt a tf2 :) báár itt is vannak kasztok (soldier,gunner,commando) minden kasznak van 2 spéci képessége ami a többinek nincs, pls a commandonak a láthatatlanság meg még valami késelős extra cucc :) -
#484 Köszi,akkor ilyen szerelő kaszt nincs?Vagy hogy vannak a kasztok,ha vannak. -
Code92 #483 amit a képen látsz az minden a royal army oldalon:
-a sebtapasz az egy kissebb hp
-a táska egy nagyobbb hp
-ami a 6-osra van rakva az egy wallhack (falon át lehet letáni az ellenfél körvonalát
-a 7 esen lévő javítja a gépet amiban vagy,(tank repcsi légvédelmi ágyú)
-8 asról halvány lila gőzöm sincs
-a 9-esen lévővel 3 gránátot dob egyszerre
-és az utolsó felgyorsítja a tüzelés gyorsaságát. -
n003 #482 mongyuk ebben van valami ;) hamár árkádshooter és nincs ájronszájt :) -
#481 inkább mmo irányba húz ez a játék ezért a tps nézet, ami sztem baromi jó bizom benne ,hogy a jövöben ez nem is változik ennek ugyanis ez a lényege ,hogy lásd a karaktered... nem csak két kezet -
#480 Milyen különleges képességeket lehet használni? -
Code92 #479 hát jaja kááár, de commandoval láthatatlanban snyperrel a búzamezőkben megbújva elég feelingesen lehet szedegetni az embereket :) pláne hogy belátni az egés spawn helyet :) -
#478 Ez nagy probléma hogy nem e-mail címet irtam oda?Nem jelezte hogy rossz lenne -
#477 Én oda az EA Accountomat írtam :S -
#476 Csak adj meg egy létező emilt. -
Cat 02 #475 EA account az mi ? -
#474 Kár hogy nem fps :( Meg az hogy 2 map lesz az első kitudja hány napon -
Code92 #473 :) jaja, tudom hogy nem hajtja ki, de jó áron volt nagyon szal nem hagytam ki, később lesz proci fejlesztés is ^^
village térkép
[URL=http://kepfeltolto.hu/i/?107382]seaside spawn pontről egy "tájkép" :)[/URL] -
#472 Te most komoly hogy egy p4 mellé 8800gt-t vettél? -
#471 a nézd a hátam sztálj mindig is ilyen volt :) -
Code92 #470 p4 3 ghz 2x512mb ram inno 3d 8800 gt (512 mb) jól döcög, fraps-sal még nem mértem, graff maxon, de az egy középkategóriás gépen is elmegy maxon szvsz. 2 kissebb szépséghibája van a játéknak, kilépéskor "nem válaszol" és feladatkezelővel szoktam leállítani(gondolom a tekljesben ki lesz javítva), a másik ami zavar az az hogy a kerakter nagy helyet foglal el a képernyőből, de lehet hogy csak fps-hez vagyok stzokva... -
#469 milyen gépen tolod?
azon hogy döcög? -
#468 grat. remélem hamarosan nekem is szerencsém lesz -
#467 " Battlefield Heroes Beta hírek
Ha még vársz a Battlefield Heroes béta kulcsodra, akkor jó híreink vannak számodra. Új tesztelők kerülhetnek még be a héten. 18.000 ember regisztrált eddig kulcsért. Ha már regisztráltál a QABoss-on, akkor nincs más dolgod, mint néha ellenőrizni a postafiókod. Ha még nem regeltél akkor a hírblokk feletti Battlefield Heroes képre kattintsál rá."
Forrás -
Cat 02 #466 Nem osztjátok meg a béta kulcsaitokat ? xD -
Code92 #465 kééép csak mert máshogy nem engedte beszúrni -.- -
Code92 #464 -
Code92 #463 -
Code92 #462 nah kaptam béta kulcsot, ki is próbáltam tegnap este, ígéretesnek tűnik a game, de azért vannak benne kissebb hibák, a karakter testreszabás mag már az elején elég választékos szvsz egész jó kis game lesz ez ^^
-
#461 nyád:) bf1942 és bf2höz is van ugyi? úgy olvastam azthiszem. -
#460 dejó, semmi anyázás :D -
#459 én már ápr. 2án azt mondom hogy mindjárt itt van április elseje -
Bala10 #458 addidederögtön