26731
Battlefield Heroes
-
Bala10 #337 nem mindenki olyan bunkó mint te vagy, még ha ezen meg is lepődsz. -
Code92 #336 nem tettszik ne olvasd el :) -
Bala10 #335 ezért kár is volt ide írnod -
Code92 #334 összefoglalni minek? röviden és tömören van írva, ha lefordításra gondoltál akkor inkább ess neki szótárral nem hinném hogy bárki is beírná ide a fordítását :) -
Bala10 #333 ezt összefoglalná vki? :) -
Bala10 #332 max az urológiára hívnak be -
#331 Azt hívják be akinek jó gépe van -
#330 Egy kis zene :] -
#329 BÉTA!!! Május 6. igaz csak zárt de gondolom lehet majd rá regisztrálni aztán ha szerencséd van behívnak. -
#328 sztem a játékok egyre jobban az MMO-k felé haladnak, engem a Vegas 2 is sokszor a WoW-ra emlékeztett, mikor xp-t kaptam...:) meg az öltöztetés is... BFH-ban is hasonló a helyzet, csak itt még kivűlről is látod a karaktered:) -
#327 Ismered a mondást, ajándék lónak... az anyja sem látja a fától az erdőt.
Szóval é'ted. :) -
#326 Remélem az első pár nap után jönnek az új mapok,mert az a 2 map...A BC Beta-ba volt annyi...FPS nézetet akarok!! :D -
#325 Bar az idealis az lenne, hogy egy folyamatosan fejlesztett PC + mindig a legujabb konzolokbol 1-2, pl xbox360 + wii (+ eredeti jatekok), de hat ezt csak kulfoldon birjak az atlag fizetesbol elok, MO-on enyhen szolva nem. -
#324 En ugy hallottam hogy ra lehet kotni, csak hogy a jatekok nem tamogatjak, olyan (jogos) indokkal, hogy elegge unfair lenne a tobbi alap gamepadossal szemben.
Amugy ez mar regota tema a konzoloknal, siman megcsinalhattak volna full tamogatassal ezt a next-gen -eneknel, de sztem direkt huzzak a dolgot, mivel ha lesz alapbol eger-bill kombo akkor az mar szinte egy pc, csak sokkal kevesebb lehetoseggel. (Es a kovetkezo vasarlas mar inkabb egy szamitogepre esik az emberkenek.) -
#323 egy pár ezer forintos átalakítóval xboxhoz hozzá lehet kötni az egeret meg a billt ;] -
n003 #322 jah gondolom :)
én próbáltam öcsém ps2-jét de én tök analfabéta vagyok ahoz a kontroller fassághoz :( én mán a pc elől fogok jobblétreszenderülni :D -
#321 gondolhatod hogy sok eredeti játékom úgyse lesz :D -
n003 #320 minek a konzol? sok a lovetta és nyomja a zsebed?? :DD -
#319 :D
azért marad a pc is :] -
n003 #318 rohatty meg áruló :DDD -
#317 óóódekár hogy most veszek xboxt :'(
-
#316 remélem nem. -
Code92 #315 remélem lesz benne valami bunnyhopp féleség mint pl. quake-ben :D -
#314 BF3 konzolon :) -
#313 fps-t nem kiadni pc-re áhhh :/ -
donatus13 #312 OFF :Tudom hogy nem ide tartozik nagy kár hogy nem jött pcre isten király játék lesz szerintem :D -
#311 :] -
n003 #310 szép felhős égbolt szép repcsikkel .. jó lesz az neked ;)) -
#309 persze! :D -
donatus13 #308 Én maradok a kemény vagyok módszernél átmekk king kong ba mint repülő szélén csávő azt leboxolok mindenkit ROCKY POWAAA -
Bala10 #307 micsoda? az eget bámulod majd, mert lelőlek. -
#306 én végülis fps nézetbe fogom nagyrészt látni, mert sniper leszek :D -
#305 nemtalálok szavakat..nagy lol lesz :D -
Bala10 #304 poén lesz. :) -
#303 Új videó ;) -
HUmanHunter #302 a BF 2 képről is meg tudott győzni :D -
HUmanHunter #301 nem ragadtam le itt, több babám is van -
#300 [center]
-
#299 vki(k) komolyra akarják venni ezt a game-t ?
ez arra lesz jo, nagyon jo h haverokkal, klánal, felmentek azt szét poénkodjátok az agyatok :P
igaz mi sokszor bf2-t is igy toljuk, pedig azt komolyabban kéne venni :) -
#298 külső alapján itélni? téges sem könnyű meggyőzni ;)