26731
Battlefield Heroes
-
#417 háááát nemtudom hogy ez nem-e fake...
ha valakinek összjött, irjon... -
#416 Thx Gerzson!
Egybol ment is a reg. -
#415 ez hol találtad hivatalos oldalon még semmi sincs -
#414 vmit írhatnál hogy mit írjak Previous Experience-hez, meg Why do you want to be included in this test?-hez, annyira nem vagyok pro angolbú :[ -
#413 -
#412 [center]BF: Heroes béta jelentkezés -
#411 na még az kéne :D -
Bala10 #410 elintézzem neked a wow, vagy a kod4 topik házigazdaságot? -
#409 "még, még, még ennyi nem elég" -
Bala10 #408 hajön hanem, én minden esetre rája szavazok. na nem mintha te nem vónál jó, csak enked már van elég topikod. :D -
#407 Ha egyáltalán betólja az arcát ide -
#406 Jópont:
1. át lehet menni a fán repcsivel -
Bala10 #405 és az a minimum, hogy itt klegyén leszen a házigizda, hamár kitúrtad szegényt az fh2 topikból. :D -
Bala10 #404 tudjuk, nem azt szereted amit a nagy átlag... vagy inkább ma már a kisebbség? -
#403 Én mindig is különc lélek voltam és az is maradok, kivéve ha ívásról van szó :D -
Bala10 #402 gyerünk még 98 hsz kell! -
haxoror #401 A szövetségesek a YMCA-ratyi oldal és még kalóz sapkájuk sincs :P -
Bala10 #400 -
#399 nem kell félni a földön pörgös zoomolós bunnyhoppos atomfüggöktöl ha jól müködik majd a ranking system akkor csak olyan "noobokkal" találkozol majd mint te -
#398 Disco Inferno :)
#396: Helyes, téged is vár a tengelyhatalmak szövetsége! :D -
n003 #397 a zegyik videjóban aszonda a manus hogy a szöv oldalt a ymca ihlette :DDD láccik hova húza szíved-popsid :DDDDD -
#396 Én biztos az ösbfes kecsegeket fogom erősíteni de csak a szövetségesek oldalán -
#395 Már várom -
Bala10 #394 jahh, aztán majd zúmolva pörögnek a földön. -
#393 Milyen kényelmesen kocognak a karakterek, ez sem lesz egy idegbeteg játék. (De csak amíg a köcsög ősbéjefesek be nem szabadulnak ) -
#392 Mondjuk ahogy a videókat nézegetem nem éppen "pro" játékosokkal tesztelik a játékot de gondolom eleinte inkább a bugok javítása a fontos mint a játékélmény javítása.Mindenesetre remélem még ebben a hónapban lesz esélyünk kipróbálni a gamét. -
#391 sniper video?
többi lamaság nem érdekel :D -
#390 hátezqrvajóleszb34 :D -
#389 Video 1 Video 2 pack -
#388 :D ez igen már alig várom -
#387 Még még még xD -
#386 Juhé találtam még 1 videót :D -
Bala10 #385 jóleszez -
#384 new videó, pancser játékosal :D
[center]
-
#383 Öreg csókák ismerik már a dörgést. -
#382 Aki beírja a Bf2 Cd keyt és elkezdi szedni az megis érdemli hogy bebukja a kulcsát.. Enyire átlátszó egy átverést. -
#381 remélem nem tölti senki se torrentröl a beta-t, me fake ...
bf2-es kod után enged tölteni 5 gb-t, mikor irták hogy max 500mb lesz a full ... -
-
#379 Hát az nem fog menni, mert tuti kapásból bedob valami anti-kerítés képet. -
#378 Nyugodtan.
Most mar csak valamilyen Schrank-keritest kellene osszeszogelnunk, nehogy atugorjon ide (is) a tobbi topicbol..