26731
Battlefield Heroes
-
#537 jaok.
-
#536 Papundeklire! -
Bala10 #535 teis Klegényre. :) -
#534 én havercsótányra -
Nesztea #533 lehet hogy hülyeséget kérdek, de a closed bétára hol lehet regelni? vagy már nemlehet? -
Bala10 #532 én Klegyényre szavazok -
#531 -
n003 #530 pszt.. az ő szavazata annyit ér minn az enyimé 3at!! hat ökör de félkegyelmű ;) :O -
n003 #529 jawoll! :D -
#528 Ja, valamelyik köcsög linkelte neki! -
#527 Jajj, Schrank is megtalalta a topikot. -
#526 én is ..nám -
#525 én is lefektetem pedig még fiatal -
#524 Támogatva. -
haxoror #523 lefektetem! -
#522 Joebácsit főnöknek csak itt csak most csak azonnal
-
#521 Ja. :D -
#520 nem, igazi főkisköcsöghöz méltóan öntényeskedtem egy kicsit, de ha ez kell, akkó minnyá megszavaztatom magam :) -
#519 Joe a többiek beleeggyezésüket adták a házigazdajoghoz?
1 hsz-ben lekéne fektetni. -
donatus13 #518 Ez engem is nagyon érdekelne... -
haxoror #517 A szárnyon ülve le tudom lőni a saját pilótámat? -
#516 de azért legalább joyal lehet irányítani, nem? :) -
#515 -
Code92 #514 bezony -
#513 repcsinél is csak külső nézet van? -
Code92 #512 alapjáraton pont alapú, ponot ad a gyilkolászásra is és a zászlófelhúzásra is.
2 mappal indult (seaside, village) egyik se olyan túl nagy pont ideális seaside-on 1 repcsi 2 terepjáró és 2 tank van a német és az amcsi spawn-nál is. -
#511 A mapok sem lesznek akkorák ,hogy tul sokat kelljen rohangálni a fontosabb pontokhoz jut eszembe ha minden igaz akkor nem annyira a zászlófoglalás lesz a lényeg hanem egy deathmatch szerü lesz az alap koncepcio aztán persze a játék arra fejlödik tovább amerre a többség szeretné. Két mappal indul majd a game aztán persze fogják azt is bövíteni. -
#510 én a bfet mindig is a hatalmas pályákért, és a "tömegnyomorért" szerettem -
#509 legalább nem lesz tömegnyomor,és lesz elég jármű+egyéb. -
#508 Gyerekek olvasgatni kellene kicsit a játék után és akkor nem lennének ilyen kérdések.
-szervert nem te választasz majd hanem a játék a hozzád hasonló pontszámmal skillel stb. vel rendelkezökhöz rak be de nem kell aggódni természetesen lesz lehetöség a haverokhoz klántársakhoz csatlakozni.
-egyszerre 16an lesznek 1 szerveren egyenlöre ez lesz a max létszám -
Code92 #507 pontosan, még nem maxoltuk ki az összes slotot, és szerintem még senki sem érte el a max lvl-t ^^ habár ki tudja... -
#506 Szerintem a beta alapján ezt nehéz lenne megmondani -
#505 Hányan lehetnek egyszerre egy szerveren? Hány level van? -
#504 Remélem lesz majd havas pálya,az nagyon feelinges tud lenni :) -
Code92 #503 karakter felfegyverzése
rávetettem magam az első tankra amit megláttam
[URL=http://kepfeltolto.hu/i/?108343]minimális túlerő ^^[/URL]
seaside térkép
basecampeltünk tankkal :)
aztán belőttek közénk repcsivel
végül csak felhúztam azt a zászlót
és leszedtem a repcsis ellenállást
kommandós barátommal zászlót kempelünk :)
és a győzelem sem maradhatott el :)
nagyjából így néz ki egy laza kis meccs ^^ -
#502 Nem,erről volt már szó.Hasonló lv-es userekhez fog berakni hogy a profik miatt ne hagyják abba egyből a kezdők -
Code92 #501 bármi lehet, mindenesetre zsír egy game, most volt időm kicsit többet nyomni, egész jó kis meccsek jöttek össze. Az egyetlen igazán nagy probléma a game-el hogy véletlenszerűen dob be egy szeróra, nem lehet válogatni hova akarsz joinolni, remélem a teljesbe ezt kijavítják, mert így elég nehézkes lesz a haverokkal gamelni... ^^ -
#500 ték -
#499 Azt is eltudom képzelni hogy open lesz pár órára mint anno a Crysis Beta.Pont jókor voltam beteg mert hétfő délelött volt az.Ezért is csomóan lemaradtak róla -