26731
Battlefield Heroes
-
#2379 Ha vissza olvasol meglátod hogy én már ezt beraktam ide -
#2378 Elkezdték kiküldeni:) -
#2377 jáj:( na,ha lesz kulcsom, benézek már én is :) -
Cat 02 #2376 Végre... :D -
#2375 Nemvolt bunkó mert ez igaz:D
Ezt a játékot nem most várom már és ha már régebben nemjártam sikerrel remélem megkapom most amit akarok..
De kb csak minden 5. hozzászolásomban szerepel a key:D
Na de most megfogadom hogy 1 teljes hétig nemfogom hajtogatni:D
-
#2374 most megint én leszek a bunkó de szerintem nem én vagyok az egyetlen akit zavar itt a "nyálcsorgatásotok" -
#2373 Hát ha egyszer béta kulcshoz jutok remélem énis röktön kapok ruhára valót ^^ -
#2372 Ez tök szuper:D -
#2371 Buccaneer Bay:
-
szszteee #2370 hát ez nagyon ott van :) -
#2369 Az a gázmaszk a kisképen kb csak az arcod fedi be de az emberen fül tövig beéri:D -
#2368 lol,ezért szar a noob.hu,már más kép van mint amit én töltöttem föl
mind1,itt van megint
-
#2367 Amúgy akkor eddig kiknek küldték a key-t? Mert ennyi bétás nemvolt! -
szszteee #2366 snexi a karid helyett egy 2009 film vagy mi borítója látszik ... :D javítsd kérlek , köszi , csodálkozni akarok :) ha már nem játszhatok -
#2365 Ok..Bár én már egy éve számítottam egy béta kulcsra de nemjött még úgyse össze:D
Amúgy vagány a gázmaszk -
#2364 ejj devagány valaki :D -
szszteee #2363 rókakoma a héten ne is számíts rá hogy küldeni fognak key-t majd jövőhéten kezdik küldeni azoknak akik az oldalon jelentkeztek a bétára.
ez elégelszomorító :S -
szszteee #2362 kurvajóóó ez a gázmaszk meg a sityak :) -
új mapról egy kép:
látszik hogy még nincs kész,itt ott elég kopasz (na meg nem is néz ki olyan jól mint a másik 2 map) -
#2360 Megse néztétek van e felesleges kulcs:D -
#2359 jah, szép és jó, de nagy harcokba több mint 10el kevesebb fps-t produkálok, kénytelen vagyok lejjebb csavarni a grafot :(
am:
-
#2358 Mindenki egy kari képet:D -
#2357 jah,végre fel tudtam öltöztetni normálisan a karakterem :) -
#2356 lol mindenki kapott 4.000 battlefoundot vagy mifenét? na megyek meg is lesem mire cseszhetem el :) -
#2355 Véletlenül nem checkolnátok le az emailcimeteket hátha ment egy fölös key?:D -
Cat 02 #2354 Soldier vagy mi ? :P
-
#2353 Pf... ownage
Megnézhettem volna, hogy mennek-e a szerverek egyáltalán :D (szal most égtem egyet + dupla post :P ) -
#2352 Pont most van update, legalábbis azt írták ki az oldalra
(még jó, hogy a háttérbe már ment a játék, most nem engedne fel :D) -
#2351 tegnap alig játszottam (mert egésznap terminátort néztem :D),ma meg még nem is játszottam
így most van egy 8lv-es commandom és egy 11lv-es gunnerem -
#2350 "soldier a skilles játékosoké" Ezt magamra veszem, még ha láma is vagyok :)
Amúgy ha már beígértem egy szárnyonülős képet tessék, kb semmi se látszik benne, de a harc közbe örültem, hogy megtaláltam a print screent :) click-kat -
#2349 És most hanyasok vagytok?^^ -
#2348 akármennyit -
#2347 Szóval melyik éri meg jobban?
Na meg hány karaktert lehet készíteni? -
#2346 teljesen rossz helyen jársz :)
commando a sunyi késesek és a csipás lámák kasztja, soldier a skilles játékosoké, gunner pedig a "ráfekszem a balgombra, oszt jóvan" embereké :) -
#2345 jah én is most láttam hogy van uj map :O -
#2344 3 nem? V.Village, Seaside, meg az a "valami" bay (nemelékszem, egyszer voltam ott) -
#2343 Hmm
Feltételezem hogy
Commander a legerősebb
Gunner a tanker
és a soldier a kettő közötti?:D -
#2342 gunnernek 150 a hp-ja,commandonak 80 és a soildernek 110 -
#2341 És a hp mitől függ? Mert láttam videót ahola gyereknek vagy 80-100-110 hp-ja volt -
#2340 szvsz mindkettő