26731
Battlefield Heroes
-
#2179 Szóval.. egy ember kezébe elfér egy gépfegyver egy sörétes egy fejvadász puska egy rakétavető és egy szép páncél meg egy szárnyas cipő? -
szszteee #2178 egy key-ert cserebe megmondom :D -
Cat 02 #2177 Mennyi kell 1 emberbe vele ? -
#2176 jaja, én kb. ugyanilyen távolságról lőttem ki csipást géppuskával :) -
#2175 szórakoztunk egy kicsit :D
-
#2174 vele már találkoztam a bétába,melékszem még fel is tünt hogy milyen a ruhája :D (mert most a bétában nem lehet sapkát rakni a akrakterre meg semmi extrát,csak kesztyűt,nadrágot és pulcsit -
szszteee #2173 http://www.battlefield-heroes.com/news/news-from-james
-
#2172 Hát esetleg újdonság alatt azt értem hogy updatek új információk a játékkal kapcsolatban meg ilyenek. -
#2171 legtávolabbi lövésem eddig, a csávó feje ott volt ahol a célkereszt van :)
az a baj hogy a sniper szinte értelmét veszti, egy kispisztolyal is simán megsebezhetett volna, ha észrevett volna.
-
#2170 bocs,késő van,de nem értem a kérdésed -
#2169 Esetleg a kulcson belül valami újdonság van a gémmel kapcsolatban? -
#2168 en nem kerek kulcsot
nekem adnotok kell !! -
szszteee #2167 hanem hármat ;) -
#2166 Igazi magyar.Ami ingyen van abbol rogton kettot :) -
szszteee #2165 ha küldenek kulcsot minden regemre akkor 1et tudok ajánlani aki kéri irjón az első pm - kapja meg majd ha küldenek -
szszteee #2164 ha nem akkor így jártunk ... majd áprilisba ha kifogják adni :) -
#2163 hidd el ha akarnanak az ittlevok szerezni egy kulcsot siman szerezhetnenek :) -
#2162 részleteket PMben -
#2161 Nekem elég lesz az ajkad, de az egész napra. -
#2160 Hát igen..Jag ha tudnád ő már eldöntötte.
De ha majd nekem lesz a Barátok köztből a Magdinénitől egy aláirásom énis majd mondom hogy igyse kapsz mert mert^^PL:Vagy igyis nekem van a nagyobb Bélyeg gyülyteményem és neked igyse lesz nagyobb mert apám postás és ő tud hozni bélyeget..
-
#2159 És akkor ezt így te eldöntötted, hogy nem fognak kapni, ezért ne is kérjenek? -
#2158 mert úgy sem kapnak :D feleslegesen kérnek -
#2157 Kértek, nem kuncsorogtak.
Miért fáj ez neked he? -
#2156 inkább kockuljál még jobban?naponta kb fél órát játszom -
#2155 testemet adom 2 órára egy heroes kulcsért, ősbfes köcsögök előnyben! -
szszteee #2154 lol ember :) csak viccelödök ha nem veszed észre inkább kockuljál még jobban -
#2153 be lehetne fejezni végre a kuncsorgást -_- -
szszteee #2152 steve játszol vele amugy?:D ha nem elküldhetnéd az accod adataid :) -
#2151 én mondjuk kulcsot nem kaptam, csak azt írták hogy lépjek be a beta oldalára a régi nevemmel és jelszavammal :) -
n003 #2150 az enyimét nemadoom :DD -
#2149 osztogatás óta vagy az osztogatás napján? én utóbbi -
#2148 hi! lemaradtam:) kapott már vki emailt+kulcsot? -
#2147 a kulcsodat passzolhatnád ha már nem kell :DD -
szszteee #2146 április hol van még addig lehet meg is halunk ... :D -
#2145 mérnem? :o
ne ott akard levenni a ruhád ahol tudsz venni, hanem a karaktered, skillek, meg a többi szar cseréjénél -
#2144 Hát ez az új béta egy szar, nem tudok egy szál boxerben szaladgálni benne
A játék lényegét ölték meg :( -
#2143 pont ezért zárt béta...így is elég soknak számít az a heti 1k kulcs más cb-ákhoz képest. mind1, én asszem kibírom áprilisig bfh nélkül (persze örülnék egy kulcsnak én is) -
szszteee #2142 hát végül is igaz ... na tán csak küldik majd -
#2141 azért azt is vegyétek figyelembe, ha egyszerre próbálnák kiküldeni a kulcsokat az összes jelentkezőnek, hát bizony a mail serverük egyből lerohadna, és kitudja mit ránt még magával a leterhelt hálózatával :)
szal jó ez a 'lassan de biztosan' módszer -
#2140 áprilisban jön a játék
igen,küldik a kulcsokat