26731
Battlefield Heroes
-
Cat 02 #2259 Mindig azok kapnak akiknek problémás az indítás :D -
szszteee #2258 na mi a fa*van csak én nem kapok ?:D
kukac ment a pm -
kukac7 #2257 na, kaptam beta kulcsot.
gondoltam kiprobalom.
jott az elso dolog.
mac alatt a firefoxhoz nem lehet bovitmenyt telepiteni, gondolom nem megy.
mentem ocsem gepehez, hatha ott mukodik.
feltelepult, aztan inditanam, bejon kis ablakban a jatek, de par masodpercig feketeseg, majd eltunik.
mi lehet a bibi? -
#2256 Ebben azert nem vagyok 100%-ig biztos.
Ha ez lehetseges maximum ugy, hogy kommandossal vagy, a legerosebb lassu sniper fegyverrel es ki van rakva a "Piercing Shot" fullra 5 Hero Point-al (+23dmg) es igy talan meghal a kommandos akinek legkevesebb a hpja, de a katona vagy geppuskas mar nem biztos sztem. Plussz a fejloves nem tudom mennyivel ad tobb sebzest.
Pontos ertekeket persze nem tudok, mivel en inkabb most a Soldiert gyurom.
Az elso par level eleg konnyu, igy kapunk par fontos HP-t amivel mar lehet mit kezdeni magasabbak ellen, utana egyre nehezebb szinteket lepni, es egyre nehezebbek a kuldetesek is, 12-13-as szint korul mar vannak nagyon huzosak, amiket 1 kor alatt kell megcsinalni es elegge hajtani kell hogy osszejojjon.
Viszont eleg sok Valor Pontot lehet kapni erte persze, amiert sok finomsagot lehet vasarolni (fegyverek/ruhak/emote-ok).
A mult eves betahoz kepest a fegyvereknel ujdonsag, hogy eleg dragak alapbol, viszont ennek toredekeert is lehet "berelni" oket 3-7 napra, tehat nem kell vegleg "kidobni" a pontot erte, ki lehet probalni nekunk melyik jon be, sztem jo otlet.
A fightokat elvileg igy is akartak amugy megcsinalni, hogy ne lehessen azonnal 1 lovessel olni a jatekban, hosszabbak legyenek a harcok, ne tizedmasodperc alatt doljenek el.
Bar azert vannak durva kombok, granat spam / robbano lovesek / poisonos keseles / eros pisztolyok ("hand cannon") / stb.
Most talan a kommandos a legerosebb, soldiernek is van sok eros ability-je ha jol hasznalja, a gunner a leggyengebb talan, de persze jarmuves palyan neki ott van a raketaveto. -
#2255 skillel, és megfelelő fegyverrel 1shot1kill -
Cat 02 #2254 Hm, sniperrel hány lövés kell egy embörbe ? (h meg is haljon :D)
Meg lehet vele no zoomolni/rusholni ? ^^ -
#2253 az egy skill,nagyon messziről láthatatlan,amúgy megy olyan mint amilyennek a képen látod,ahogy lősz egyet egyből abbahagyja azt a skillt és elég sok idő mire újrahasználhatod -
#2252 Óh de kár:S
A alúlról a 3. képpel kapcsolatban:Az láthatatlanság akar lenni?:D
Szóval ha igen akkor az ellenség semmitse lát vagy látszik hogy szalad a homály feléd?:D -
#2251 nem lehet bemenni a házakba :D
a ruhákat venni lehet,vp-ért (nem tudom hogy pontosan minek a röviditése)
vp-t pedig missionokért kapsz amit kliensben tudsz elkezdeni
pl.:ölj meg 5 embert,ölj meg 5 embert járművel stb. stb . (természetesen egyre nehezebbek és egyre több vp-t kapsz értük) -
#2250 házikókba nem lehet bemenni :D -
#2249 És a házikókba belehet menni?
És hogy az még ,hogy kapod a ruhákat? Vagy te azt prémium lóvéra fizetsz és veszed a vicces szerkót meg ilyenek? -
Bala10 #2248 Congratulations!
Your application to beta test Battlefield Heroes has been approved.
Your unique beta key: -
#2247 nincs értelme kempleni,amint te is látod az első képen elég űrün állnak a házak
na meg akcióra vágyom,nem tudok 5 percig egy helyben lenni :) -
#2246 Nemrossz ^^
És Sniperral miértnem kempelsz :D ha mar kispisztollyal is kilőhetnek simán? -
szszteee #2245 köszi snexi :) -
a ruhám most teljesen alap -
szszteee #2243 én is kérek ha esetleg van valakinek vagy lessz egy fölös ( nemérdekel ha egyesek ugattnak h kunyi kunyi ... )
ha nekem is küldenek irok és valakinek odaadom van 3mail cimem ha minda3ra küldenek akkor lessz uj 3 magyar emberke ...
végülis nincs sok bunkó paraszt itt sg-n -
#2242 -
#2241 Én azért szopktam szolgálni infoval az előbb is goodman infot bedobtam:D
Nah de ha ez a gond visza a topikhoz ^^ Raknátok fel pár fris képet ^^? -
#2240 Az egész Battlefield(ek) topik az sg-n egy merő OFF:))))) -
#2239 ha floodolsz akkor kapsz kulcsot?wtf? :D -
#2238 Eddig mindenki azt csinálta végül ők kaptak kulcsot most próbálkozok hátha nekem is jön.. -
#2237 fejezd be a floodolást, mer szólok sedózájnak aztán elpicsáz :( -
#2236 Na mostmár elkezdtem pánikolni szóval kéregetni fogom a kulcsot forumon a mellék profiljaimról:D -
#2235 Amúgy tegnap nekem egy címemre se küldtek:D -
#2234 -
#2233 We’ve started sending out Beta Keys
Hello everyone,
As some of our more devoted Twitter followers will have noticed, we have already sent out FOUR THOUSAND Beta Keys since yesterday.
These first Beta Keys are being sent to those who previously signed up for the BF Heroes Beta through QA Boss a while back.
We’re just getting started but we expect to accelerate the rate at which we distribute keys over the next few weeks.
Like we said in the earlier announcement, when all the keys for the QA Boss sign-ups have been sent out we plan to start sending them to those who signed up on our very own site.
When we reach this milestone we will definitely let you know. To those of you on the forums( you know who you are), if you did not sign up through QA Boss you don’t need to keep checking your email. Check back to our site regularly, sign up to the RSS feed, have a chat with others on the forums. Your time will come!
The Battlefield Heroes Team -
#2232 jajdehülyevagy :( -
#2231 hmm már felcsillant a remény hogy még egy szegedi létezik.. -
#2230 Hjujj öcsém, az a te lakhelyedet mutatja... -
#2229 :D
Nemén vagyok az egyedüli:D -
#2228 na sebaj, használd egészséggel
[elment felvágni az ereit] -
#2227 -
#2226 b34 razor, tudtam hogy lett volna még olyan is aki fizetett volna érte xd -
szszteee #2225 én is vevő lennék egy feles kulcsra ha nekem küldik mind a 3 mailemre akkor 2-t szívesen adok ...
csak még sajna nem kaptam -
#2224 nem muszáj megcsinálni a traininget
grafikát meg a beállításokba kell meglepőmódon,nem tudom miért nem találod,nincs elrejtve -
#2223 hali!
megkaptam én is a béta kulcsot,már ki is próbáltam de már kapásból a training pályán elakadtam a repülőnél felszálltam de mit kell tennem?
a másik a grafikát hol lehet magasabbra állítani?
később rakok képeket is ha tovább jutok... -
#2222 Megőrítetek:D
Dobjatok meg egy béta kulcsal cserébe adok Szegedi Csípős Paprikát :D -
#2221 Hát kipróbáltam és megkell, hogy mondjam.... naggyon fajaa :) látom figyeltek a kiegyenlítésre a játékosok között, szóval végig +os statjaim voltak ami nálam új játék esetén még nem fordult elő :D ezúton is thx REPS0L koma, tetszik nagyon! -
#2220 De ha érkezne esetleg valaki másnak fölös kulcs akkor automatikusan küldje erre a címre:[email protected] :D