26731
Battlefield Heroes
  • REPS0L
    150%os XP szorzót ajánlom mindenkinek...
  • REPS0L

• Jeffjohnson
    nem viszont poénos ruhákból van 1 rakat multkor egy fehér ninját láttam :)
  • foxpal
    Szóval gunner vagy?:)
    Akkor a ruha nemvéd semmit?^^
  • joebacsi
    Csak hogy vagány legyen a karakter.
    Talán a láthatóság miatt egy hangyányit számít, de én még így is sajnálom az időt és a lóvét arra, hogy a göncökkel buzuljak :)

Lóvé az kell sebtapaszra meg csavarkulcsra, mert én simán végigtankozok egy kört egy tankkal :)
  • foxpal
    Mert nincs semmi info a game-rol meg az emailokrol csak annyi hogy hétvégén (szszteee szerint) kiküldenek QA boss-nak 4000béta kulcsot és volt szo az emailokrol tegnap délután kb :D
  • Jeffjohnson
    Kicsit le vagyok maradva de kérdezz bátran mire vagy kíváncsi én válaszolok.
  • planktone
    Edig 1 ojan válasz se volt hogy mikor küldenek emailt,meg hasznos infok.
    Nagyon off topic.
  • Jeffjohnson
    ohh grammarpolice elkapott mellé nyomtam meghát a helyesírásom sem a legjobb de köszi ,hogy felhívtad erre mindenki figyelmét :)
  • zomgzerg
    itt valaki nagyon netkemény
  • Zs0lt1
    OMG

külöNböző!!!
  • foxpal
    Rakjatok addig pár jó statrol képet meg érdekes képeket ^^
  • foxpal
    Sajnos a témával kapcsolatban elfogytak a kérdéseim de töröm az agyam ^^
  • foxpal
    Omg lol:D
  • szszteee
    ;) jag jag , ez nem ide való téma , tudtomal ez bfh heroes topic :)
    pacsiii
  • JAG1
    Mit akarsz lejátszani te nyomorék?
    Ezt kaptam tőled pm-ben:

Szia kedves Spammesterem :) okos vagy de nem elégé gondolom te voltál aki szépen emailemet lespamolta , este lemaradtál egy kis infóról ip-címed tartózkodási helyed. szolgáltatod közléséről és még sok mindenről
    sajnos törölve lett néhány hozzá szolás
    de ezért leírok neked pár infot : ip cimed ... : 89.132.178.13 , (estemég ez volt bizzál benne h ne fixip-d legyen :) )

89.132.178.13 HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST 47.5
    19.083 - +01:00
    - UPC MAGYARORSZAG KFT BROADBAND.HU

nem csak a game.exe-hez kell érteni :)
    még 1 spam levél jön upc-ip címről : Ping of Death

A Ping of Death a Pinggel való visszaélés egy formája, melynél azt használják ki, hogy a 65536 bájtnál nagyobb adatcsomagokkal pingelt számítógép összeomolhat. Igaz, IP-n keresztül küldött csomagok nem lehetnek nagyobbak 65536 bájtnál, de ha a csomagokat feldarabolják, majd a célgépen összerakják, a csomag valódi mérete puffertúlcsordulást okoz.

ui.: ugasál másnak. GYÖKÉR

Egyrészt anyádat fenyegesd, másrészt nem spemeltem sehová, harmadrészt kurva nagy szaki lehetsz, ha azt gondolod, hogy a UPC-nél lehet dinamikus IP...
  • Jeffjohnson
    1 fajta van öld meg az ellent :) viszont vannak külömböző küldetések amik teljesítéséért valor pontot kapsz amit elkölthetsz ruhára, fegyverre ,kötszerre emotra....stb pl: szerezz 1000 pontot ölj meg tankkal x mennyiségü gyalogost meg ilyenek.
  • foxpal
    És milyen fajta játékmódok vannak?^^
  • Jeffjohnson
    Burning bullets sebez is de a sebtapasszal megáll a lángolás viszont a tapasz nem gyógyít ekkor
  • Snexi
    elöször gunnert toltam de most már commandozom
  • foxpal
    Snexi és te milyen karit is nyomsz?^^
  • szszteee
    sg.hu
  • Snexi
    ha megsebzel valakit elkezd lángolni,szerintem csak megjelőlésre való de az is lehet hogy jobban sebez tőle
  • foxpal
    Ezt az előbb néztem meg:D
    Még kb egy félórája
    És mire való az a tüzgömb ami a fejére kerül?
  • Snexi
  • foxpal
    Szép napra virradtunk!
    Szóval..a ruhák amiket vesztek azok adnak védelmet is vagy csak hogy vagány legyen a karakter?:D
  • szszteee
    Szép jóreggelt :) üh sok hozzászolás lett törölve
    spamolos barátom : 89.132.178.13
    am egy hasznos oldal : totalbf.hu
  • Jeffjohnson
    Te ezt honnan szedted de öszintén? Aki még nem játszott a gaméval el ne olvassa ezt mert telis-tele van baromságokkal! Majd ha lesz kedvem holnap kivesézem de egyenlöre az egész egy nagy össze-visszaság!
  • szszteee
    a sok fórum köcsögre és szólhatsz :) én itt befejeztem jag- veled még lejátszom ;)
  • joebacsi
    Szóltam, hogy ésszel.
  • szszteee
    köszi a képeket :) hát h ne csak offbol áljon a topic :) tetszik a karid
  • REPS0L
    ezt most minek kellett? amúgy én most teljesen ráálltam a repülésre

• szszteee
    Képességek

A különböző szinteket elérő játékosok plusz képességekhez jutnak. A jelenleg ismert képességek:

- Grenade Spam képesség (15 gránát egyidejű eldobásának lehetősége),
    - I Eat Grenades képesség (elnyeli a gránátokat és gyógyítja a játékost),
    - Blasting Strike képesség (eldobja a közelben lévő bármely tankot, jeepet, gyalogost),
    - Life-Points Boots (életerő pontok gyarapítása),
    - Incendiary Ammo (gyújtó lőszer).

A gyógyításra a „blast heal" /robbanó gyógyító/ használható, amely egy képesség, ami a saját játékost és a közelben lévő csapattársakat gyógyítja. A játékosoknak ugyancsak rendelkezésükre áll a bandage /kötszer/ amellyel kevesebbet tudnak gyógyítani és csak a saját karaktert. Ezek miatt nincs medic osztály a játékban.

Teljesítmény Rendszer

A teljesítményünket küldetéses rendszerben is lemérhetjük, fejleszthetjük. Ez lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kiválasszanak egy még nem teljesített jelvényt és a küldetés sikeres teljesítésével azt feloldják. A játékos szintje folyamatosan növekszik, egyrészt ahogy a játékos játszik, másrészt ahogy a küldetéseket teljesíti. Minél több pontja van valakinek, annál jobb ruhákat és felszerelés valamint különféle fegyvereket tud vásárolni.

Részletek

Vizuális elemek segítségével a karakter 12 különböző részletét lehet testre szabni: Fej, Arc, Arcszőrzet, Sisak, Kabát, Csizma, Nyak, Mellkas, Kéz, Derék, Láb, Lábfej. További részleteket lehet vásárolni Szemkötő, Jelvények, Kalapok, Csizmák, Szemüvegek, Övek, Kesztyűk. A jövőben további részletek hozzáadása is elképzelhető, főleg ha a közösség felől erre igény mutatkozik.

Egyensúly

Nincs túl sok információ a további fegyvereket illetően. Azonban, a „Sticky Bomb" /ragadós bomba/ az egyik ilyen, amit megemlíthetünk. Ennek célja, hogy hatásos fegyvert legyen a tankok ellen, ami a páncélozott járművek és a gyalogosok közötti egyensúly kialakítását segíti. A ragadós bomba lehetőséget ad arra, hogy a tankokat könnyebben felrobbantsuk és ez bármely „class" /osztály/ részére elérhető. A repülőgépeket sima puskagolyóval is nagymértékben lehet sebezni. A lehetőség, hogy a gyalogos katonák a járműveket is erősen sebezhetik, remélhetőleg kiegyenlítettebbé teszi a játékot összehasonlítva más FPS-sekkel.
  • TDC Geronimo
    hm ezt nem neki szántam na mind1 ;o
  • foxpal
    Na nyugovóra hajtom a fejem ^^
  • TDC Geronimo
    joebá merre vagy?
  • Snexi
    elég szánalmas amit csinálsz...
  • Smithwarden
    A kulcs keregetes engem nem izgat, sot a kisse gyerekes stat mutogatas sem, de ezeket a cheat oldalakat es acc lopos dolgokat sztem erosen lehetne hanyagolni.
  • Cat 02 #2434
    Ezek a mai munkaadók :D
  • JAG1
    Ha tudnád ma is mennyire untam bent melóba, csak ez a szar megy, kénytelen voltam ezzel baszakodni...