Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pano
Az új szerelés.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Engem a panzer mando fegyver jobban idegesít, a legnagyobb noobság. 1 lövés 1 kill. Az a legszebb amikor csinál rá workbenchet és nem 1 hanem 2 van a tárban, az a priceless.
Szeretek mandozni, de ezt még én is túlzásnak tartom.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Amugy hosszú kihagyás után elkezdtem megint nyomni,de valahogy a szemtõl szembe harcot kerülik nagyon.
Rengeteg a mando,volt hogy a 8 játékosból 6.Fõleg nagy nyitott pályákon(Wake stb.).Pillanatok alatt kiürült a szerver.Teljesen megölték a játékot.
Nem is lenne baj de mióta van az a páncélátütõ fegyver még tankkal sincs esélyem semmire,mire megtalálom honnan kempel addigra vége a tanknak.Ha meg rálövök sebez rajta 20-at.Ez kész röhej.
A gunnert nem ezért rakták be a játékba hogy elbánjon a jármûvekkel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Statokból nem lehet megmondani. Nekem nem gyanús, de az is lehet, hogy egy meccs erejéig bekapcsolt egy cheatet. Ha videót mutatsz róla, az már más.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok.
Róla
lenne szó,szerintetek csal vagy nem.Gyakorlatilag alázta az egész szervert 32-3 volt a K/D-je.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mindkét fél megtörte egymás fõvonalát, és átalakultak a dolgok.

Ez a warroom?!
Most mi történt már megint?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Vettem😊
Snexi
az amit most kaptál független attól,hogy gold vagy e vagy sem.Ha résztveszel 1 terület foglalásában és legalább 70 ezer battlescore-t beleölsz (és nektek sikerül elfoglalni,nem forditva de akkor is kapsz valamennyi rewardot cserébe) akkor kapsz 400vp-t és 10 pocket tankot.De közben akár lehetsz bronze is vagy silver is.

Nekem kuldtek rewards-ot, mert gold es ugyes fiu voltam. Ja, hogy ez csak "elo"ajandek? Ugy mas😊
Benéztél valamit, még senki sem nyert.

Snexi
azt 1-1 terület elfoglalásáért/elvesztéséért kapod aszerint,hogy hány csillagod van (asszem a legmagasabb a 4 csillag kb 70 ezer battlescore fölött)
A gold/silver stb. jutalmakat csak akkor kapod meg amikor a komplett war room-nak vége van

Megtortent az elso war room lezarasom. Ket nap alatt 120000-et pakoltam bele. Csereben goldoskent kaptam 400vp-t es 10 pocket tankot. Hahhha! Ez most komoly?
Ty! Ugy latszik meg "oskovulet" letben tengodom, mert soha nem nyomtam a gamet a war roomban😊
Pano
Mióta van a war room, nem találkoztam vele. Lényegében ott tudsz több kulcsot is nyerni ládához, az is felfogható reedemnek.

Mostanaban nem lesz ajandek funds vagy redeem code?
Ma lattam pont egy ilyen akciot😊 Ha a royalosok kozul nem ugrik eppen be valaki egy tankba, akkor a gep szerencsesen fel tud szallni😊
Pra
szerintem repcsivel nagyon faszán lehet zászlózni!
kell egy társ.
repcsivel fõleg royal zászlót szoktam lopni.
ketten elindulunk kör elején repülve, de nem megyünk azonnal az ellen zászlóra, hanem keringünk egy picit, h a royalok már ne legyenek bázison Aztán a gépet le is teszem a fûbe, amíg a társ felkapja a zászló... végül go home.

Narxis
heli powa

Pano
Megoldható, de túlságosan bonyolult és a nehezebb megoldás. Nem sok értelme van.
A legjobb tankkal menni érte, vagy a jeep gyorsabb -de jobban sebezhetõ-.

vsly
Szerintem nem 😊Utas leugrik,mire leesik a zászlóhoz repcsivel felkapja a pilóta...sztem tök profin be lehetne idõzíteni 😊 (már csak találnom kell vkit :p )

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Lehet, de gyakorlatilag kivitelezhetetlen.

vsly
Sziasztok!Lehet zászlót rabolni repülõvel?Dzsippel meg tankkal láttam már összedolgozni embereket(1 sofõr,másik kiugrik,be aztán tipli)...Mivel nincs ismerõsöm aki játszana velem így nem volt módom kipróbálni...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Lehet hogy valamilyen workbench felszerelést használ rpg-hez és annak köszönhetõen nagyobb körben sebez és repít fel a lövedék, bár lehet hogy baromságot írok, mivel nem értek hozzá 😊 Ha ügyesen és kiszámíthatatlanul mozogsz, elvileg nem képes minden lövésével eltalálni, hacsak nem valami hõkövetõs rakétavetõt használ. Biztos vagyok benne, hogy külön, rpg-vel és más robbanószerekkel használható aimbot nem létezik.
Ok. Volt egy fazon aki BB palyan a hajo royal oldali hatso reszenek pici nyilasabol kidugta a fejet es mindig eltalalt. A karim a hajoval szemben, eleg messze mozgolodott az epulet sarkanal, vagy fent a hegy oldalaban. Barmit csinaltam, ugraltam mindig megtalalt a csavokam. Gondoltam 20 bol 20 nem lehet a veletlen muve.
Távolságtól függ. Közel-médium távolságban jóhogy eltalál, messzebb már inkább szerencsétõl függ.

Hadd kerdezzem meg, hogy letezik olyan tudasu gunner amelyik mindig eltalal raketaval, vagy ez is egy aimbot fajta?
Narxis
😄DD

Lécci játssz még párat a nattal. Kell pár kulcs a ládákhoz.

Pano
Nem megmondtam? Elsõ körben játszok nattal a war roomban, erre elõször kikapnak..

Jaja, foleg pisztolyt hasznal. Nekem beszolt valamit, de attol meg nyugodtan tudok aludni😊
Pano
Én is összeakadtam vele már, pisztollyal kergetett a halálba. Olyan pontossággal lõtt, akárhogy mozogtam, vagy basholtam el, hogy az már tuti nem volt eredeti skill.
A poén az volt, hogy még õ hackerezett le engem...

Senkire nem merem mar irni a "csalo" minositest, mert a vegen megszolnak, hogy kezdo jatekos vagyok😊 Legalabb tudom miert haltam meg 2 sec alatt, es miert tudta mindig a player hol jarok eppen. Beirtam a "bye your account " szoveget, es a kovetkezo korre elinalt a foszer...😊
De jó neked mester, már WC papír sem kell. XD
Még rímel is...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Áhh, nagyon aimbot szagú az a 0.57-es pisztoly pontosság. A 0.4-es érték már nagyon a határt feszegeti, a felette lévõ pedig már gyakorlatilag cheat.

Ja es meg valami. Azt irtak itt korabban, hogy Tomonor mester jol banik a pisztollyal. Nyilvan a pontossag ertek utal ra valamennyire, mert nem csak ugy vaktaban lovoldozik😊 A 3 feletti ertek jonak szamit? Az elobb linkelt ficko adatlapjan 0.57-et lehet latni. Hogy a fenebe csinalja???
Ismeri ot valaki? En lattam Tomonor mestert lovoldozni, de ez a csavo nem semmi. 37-ig szamoltam a killeket. 2 masodperc es halott voltam.

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/878424234

Nem biztos.

Pano
Most tuti, hogy a Royalok fognak nyerni. Hogy miért?
Mert most elõször játszok war roomban natként. Így tutter, hogy buknak.
Mondom jó lenne végre nyerni is...

Lebuktunk D:

Narxis
Mert csaltatok.

Nem ért véget, visszaállították. Még nem tudom miért.

Eddig ez volt a leggyorsabban véget ért war room. GZ!!

BB volt 😄
Zimpling, kb negyed tizenkettõkor találkoztam vele. És csak lestem neki, hogy lövöm a csávót, állt egy helyben de be sem pirosodott neki a hpja, sõt lerendezett még vagy 2 embert is. De nem olyan bud Spencer módra tudod, hogy körül állják és egy ember megy rá, hanem mentek rá azok egyszerre könyörtelenül. Na szóval. Nem BB volt a map, mert ha igen lehet találkoztunk 😮
___aleynasu36___ és minden hasonló nevû hero tulajdonosa hacker, gunneremmel találkoztam vele és másodpercek alatt szétszedett, aztán ránéztem a mandója profiljára és egyértelmûvé vált hogy csíter. Kerüljétek el.
davis98
Király ötlet !! Hajrá 😉 Én is csak a napokban kezdtem el újra, hamar belejön az ember 😊

nickname: doki09

Pra
jó is ,h kitetted mert én is gondolkodtam régebben hasonló témában..
olyasmi lenne mint amit te csináltál, csak én a BF3-as környezetbe híróz figurákat raknék meg híróz jármûveket. persze a híróz színvilágot realizálnám a BF3-hoz.
mostanában nem csináltam semmit, nem gyakoroltam.
max a híróz csopiba 1-2 pikk-pakk borítót. mondjuk a 300-as vicces lett, de az is 10perces mû.

davis98
imádom ezt csinálni, na persze ha van ihlet...mert az nem mindig akad 😊 és köszönöm !! <#worship>

nickname: doki09

Pra
na! látom megtetszett a bindzsizgetés. ügyes.