26731
Battlefield Heroes
  • Pano
    Köszönjük szépen!
  • Narxis
    thx
  • Zimpling
    6N2K-TYWS-RYQP-BS6M
    3FCQ-TPCP-REW2-H2RW
  • Pano
    Áhá! Nagyon szépen köszönöm, így már megvilágosodtam :)
  • harduplanfor
    Vagom, csak nincs mas megoldadas. Ki vagyok szolgaltatva a wifi pillanatnyi leterheltsegnek, veteli viszonyoknak, es a nemzetkozi kimeno gerinc halozat ateresztokepessegenek. Majd 10 ev mulva talan elerhetove valik szeles retegek szamara az optikai kapcsolat ebben furcsa orszagban.
  • tevel
    Egy trükkről hallottam, de az eredményessége eléggé megkérdőjelezhető:
    Két account kell hozzá. Az elsőnél clawolva meg kell számolni, hogy a stop gombnyomást követően hány item után áll meg. Ugyanazon számítógépen belépve a következő accal, ugyanannyi item után fog megállni (állítólag). Aztán már csak számolgatni kell, hogy hol vannak a kis csillagocskák.
  • tomonor
    Ha rossz a net, refractor II játékokkal alapból nem szabad kezdeni, ugyanis nem adja be a golyókat rossz ping esetén (mintha üres töltényeket lőnél).
  • harduplanfor
    Jol osszefoglaltad XD
    A Battle Riflet nagyon szokni kell.
    A ping ertekekrol se feledkezzunk meg, mert egy jo szerver valasztas segithet a nagyobb DSP lekozlesere.
    Nalam vacakol a net es tegnap a mandom par szerveren a levegot keselte:) A soldier az igazi. Ha a gyengusz net jovoltabol kicsit melle megy a szoras tuzelesnel majd valahogy kitaktikazom jatek kozben. A mandonal felejtos.

Taki bacsit lattam a minap. 25-30-as csapat, eros ellenfel. 11-1 re vegzett, ha jol emlekszem. Valamit jol csinal:)
  • tomonor
    Ebben a játékban a célzásnak annyi elég, hogy a célkereszt az ellenfelen legyen. Az a gond, hogy míg a többi játékokba bizonyos faktorok befolyásolják a golyók menetét/sebzését, addig itt a golyók (MMOkhoz hasonlóan) teljesen véletlenül adják a sebzéspontokat, azokat pedig csak a távolság és a statisztikai kritériumok befolyásolják. A workbenchben sajnos pénzért fel lehet húzni a fegyvert annyira, hogy 50%-al jobban teljesítsen.

Ez az egyik dolog. A másik az, hogy ebbe a játékba rengeteg HP-d van alapba. Nyerni az fog, aki a legtöbb DPS-t képes leközölni, magyarán többet sebezzél az alatt az idő alatt, mely alatt az ellenfél megölne. Ha lesből letámadod az ellent, már 50%-al nagyobb eséllyel indulhatsz ellene. Csapatokban mozogni ugyancsak kifizetődő, a csapatmunka ebben a játékban nem csak extra pontokkal van jutalmazva, hanem nagyobb túlélési eséllyel is. Bizonyos esetekben viszont, ha nagyon jó vagy, a csapatod néha hátráltathat (én legtöbbször szólóztam mikor még játszottam, mert a csapatomat nem mindig érdekelte az obdzsektív). Ha a csapat viszont a közeli barátaidból áll, akik szintén jól játszanak, monotonra fordíthatjátok a játékmenetet (értsd: addig nyertek, amíg az ellen benyomja az RQ-t).

Én soldierrel voltam jó (mandó túl egyszerű, gunnerhez meg nehéz volt hozzászokni sok soldierezés után), és ha 1v1-re került sor, nagyjából csak akkor vesztettem, ha az ellenfél nagyon szemfüles volt, vagy benyomott egyszerre egy tonikot meg egy bandage-t is. Mint mondtam, fontos, hogy minél több DPS-t tudj leközölni, ami a soldierrel nem nehéz:
    1. bedobsz egy grenade spam lvl 4-et az ellen alá
    2. benyomod a BB lvl 1-et
    3. kiszeded a Battle Rifle-el/Warfighterrel (ez a két fegyver tudja közölni a legmagasabb DPS-t soldiereknél)

Pisztolyok... Nos, ha az ellenfél túlságosan is jól céloz, az két dolgot jelenthet:
    -túl sok energia italt ivott
    -botozik

Ám ha botról van szó, nem nehéz kiszűrni, mert gyakorlatilag 2 másodperc alatt kiszed mozgás közbe - ami még akkor is nehéz szokott lenni pisztollyal, ha csak egyenesen fut az ellen.

A legjobb tanácsom az, hogy ügyeskedni kell ebben a játékban. Ha nem lustulsz el és megérted a játékmenetet a gyökereitől (átlátod a szituációkat, mint Neó a falon keresztül), akkor legyőzhetetlen leszel. Nem, nem kell tonik ahhoz, hogy legyőzhetetlen légy.
  • harduplanfor
    Nagyon jo kerdes. En ugy vettem eszre szinte semmi kulonbseg nincs ha fejre celzom ak-val vagy inkabb a mellet sorozom a kedves delikvensnek.
    Ha ram hallgatsz hasznalj rudolf ubert. Nekem az jobban bevalt, mert kisebb a szorasa.
    Azert tudnak kiszedni, mert baromi eros csapattal nyomulnak. Osszebeszelnek ts-en, es minden lepesedrol tudnak, valamint tobben lonek rad egyszerre. (ez a jobbik verzio) Sajnos rengeteg a cheater. Most volt egy lvl 30-as sniper general C kozeli rangban. A BB palya masik vegebol tobbszor kiszedett mandoval stealthben. Kileptem a soldieres karimmal es visszajottem egy mandoval, hogy teszteljem a tagot. Lassan minden nap akad egy 30-as cheater. Jelentgetni lehet oket, de ertelme nem sok lehet, ha ennyi 30-as eljutott csalassal idaig es meg nem zaroltak a fiokjukat. Vannak akik igyekeznek leplezni az aimbotot. Ritkan lonek, hogy ne tunjon fel milyen gyorsan kivegez egy embert. Neha eljatszak a hattyu halalat es szandekosan elfekszenek. Egy ido utan gyanus lesz a figura, es rapiritas utan kimutatja az igazi aimbot combot. Mar nem erdekli, hogy lebukott. es jon a masodperces halal:)
  • Pano
    Én itt valamit nagyon nem értek emberek. Már 3 éve játszom, de muszáj kijelentenem: passz.
    Folyton próbálkoztam, igyekeztem tanulni, magam rájönni dolgokra, de most már feladom.
    A topicban ezt még nem hoztam fel -azt hiszem-, így hátha valaki tud nekem választ adni.

A multik területén múltam főleg az FPS játékokban volt (98%-ban), ott megszoktam, hogy nem mindegy hogy és miként célzok/mozgok stb. A célzási kényszerem a mai napig nem tud levetkőzni, ami ebben a játékban úgy néz ki hátrány (kivéve mando-val).
    Hova a jó édes p***ába kell itt mondjuk soldierrel (ak, m16) célozni?! S miként. Sokszor azt látom, hogy a fejlettebb játékosok (értsd: lvl 25 felett) minden ability nélkül pillanatok alatt képesek a HPmat nulla közeli állapotba vinni.
    Nekem meg ez sehogy se sikerül az esetek nagy százalékában. Tök mindegy milyen pontossággal célzok és hova, az ellenfelemnek megmarad a fél HP-ja miután az egész tárat belenyomattam. Túl sokszor fordul elő, hogy puszta mázli legyen a másik oldalon, tuti én csinálok valamit rosszul. Pedig tuti nem lövök mellé (legalábbis a célkereszt szerint) és nem is egy helyben állok, azért mozgok sokat.
    A másik a pisztoly. Nagyon jó dolog, de találkozok olyan emberekkel akik 110-es HP-val pisztollyal pár pillanat alatt kiszednek.
    Tehát, valaki adjon valami támpontot, mert ez érthetetlen.
  • tomonor
    Nincs claw trükk. Ez egy supply drop - vagy ad valamit, vagy nem. Nyugodtan használd a speedclawot. A csillagos itemek örökre megragadnak az eszköztáradba.
  • csakugy84
    Valamint a claw feed-ben mindig olyat látok, hogy csillagos cuccot kapnak az emberek, nekem meg sosem jön össze.
  • csakugy84
    Hali mindenkinek. Kérdésem a következő lenne: Olvastam több fórumon is, hogy vannak trükkök a daily clawnál arra, hogy ne csak egy napra kapjak cuccokat, hanem örökre. Pl: várni kell a megállításával 1-2 percet, vagy speedclawra kell rakni, stb. Na nekem sajna ez így nem igazán működik. Létezik, hogy ezek jó trükkök vagy valaki tud valamit erről? Természetesen hack nélkül.
  • lazarlevi
    Sziasztok,,vasárnaponként nincs napi ajánlat?? :O
  • tevel
    Supreme XP Boosttal két rakétáson ha jó a csapat és az ellenfél is, akkor 20000XP-t simán összeszedhetsz egy menet alatt, vagyis 10 percenként ennyi, óránként akár 60000.
    Ettől ugyan skilled nem lesz, de gyorsan lesznek az aby-k is.
  • Gyuszopapa
    Igen a rakétáson dől a lé,csak ha a csapatod nem láma,mert hiába vagy egyedül jó ha a többiek nem tesznek meg mindent a sikerért.

Más:a múlt héten kegyes volt hozzám a claw,Pocket Copter Forever.
  • Graveth
    Pénz nélkül is lehet gyorsan fejlődni!
    CCN vagy SSH, itt jön a legjobban az xp. Csak a rakétákbol jön 2k és erre rájön amit sebzel stb, ha jó vagy 4k+/round.
    Én általában rocket mapokon játszok pont a jó fejlődés miatt, de van aki utálja őket.
  • tevel
    Amire gondolsz az pénzbe kerül, de ha nincs időd apadjon a tárcád:
    Basic XP Boost + Boosted XP Boost + Supreme XP Boost-ot megveszed 1 hétre.
    1 hét alatt megvan az lvl 30, ha csak esténként játszol 2-3 órát.
  • Pano
    Tudna valaki tippet adni, hogy soldierrel miként lehetne gyorsan és hatásosan fejlődni?
    Lehet, hogy most ultra gáz, amit írok, de már 2 éve játszom és leragadok 18 és 22 level között és nem igen akaródzik feljebb menni.
    Lehet, hogy az időm nincs meg hozzá, vagy az ability beállításaim szarok, nem tudom...
  • Narxis
  • Pano
    Az új szerelés.

• Pano
    Engem a panzer mando fegyver jobban idegesít, a legnagyobb noobság. 1 lövés 1 kill. Az a legszebb amikor csinál rá workbenchet és nem 1 hanem 2 van a tárban, az a priceless.
    Szeretek mandozni, de ezt még én is túlzásnak tartom.
  • Gyuszopapa
    Amugy hosszú kihagyás után elkezdtem megint nyomni,de valahogy a szemtől szembe harcot kerülik nagyon.
    Rengeteg a mando,volt hogy a 8 játékosból 6.Főleg nagy nyitott pályákon(Wake stb.).Pillanatok alatt kiürült a szerver.Teljesen megölték a játékot.
    Nem is lenne baj de mióta van az a páncélátütő fegyver még tankkal sincs esélyem semmire,mire megtalálom honnan kempel addigra vége a tanknak.Ha meg rálövök sebez rajta 20-at.Ez kész röhej.
    A gunnert nem ezért rakták be a játékba hogy elbánjon a járművekkel.
  • tomonor
    Statokból nem lehet megmondani. Nekem nem gyanús, de az is lehet, hogy egy meccs erejéig bekapcsolt egy cheatet. Ha videót mutatsz róla, az már más.
  • Gyuszopapa
    Sziasztok.
    Róla
    lenne szó,szerintetek csal vagy nem.Gyakorlatilag alázta az egész szervert 32-3 volt a K/D-je.
  • tomonor
    Mindkét fél megtörte egymás fővonalát, és átalakultak a dolgok.
  • tevel
    Ez a warroom?!
    Most mi történt már megint?
  • harduplanfor
    Vettem:)
  • Snexi
    az amit most kaptál független attól,hogy gold vagy e vagy sem.Ha résztveszel 1 terület foglalásában és legalább 70 ezer battlescore-t beleölsz (és nektek sikerül elfoglalni,nem forditva de akkor is kapsz valamennyi rewardot cserébe) akkor kapsz 400vp-t és 10 pocket tankot.De közben akár lehetsz bronze is vagy silver is.
  • harduplanfor
    Nekem kuldtek rewards-ot, mert gold es ugyes fiu voltam. Ja, hogy ez csak "elo"ajandek? Ugy mas:)
  • tomonor
    Benéztél valamit, még senki sem nyert.
  • Snexi
    azt 1-1 terület elfoglalásáért/elvesztéséért kapod aszerint,hogy hány csillagod van (asszem a legmagasabb a 4 csillag kb 70 ezer battlescore fölött)
    A gold/silver stb. jutalmakat csak akkor kapod meg amikor a komplett war room-nak vége van
  • harduplanfor
    Megtortent az elso war room lezarasom. Ket nap alatt 120000-et pakoltam bele. Csereben goldoskent kaptam 400vp-t es 10 pocket tankot. Hahhha! Ez most komoly?
  • harduplanfor
    Ty! Ugy latszik meg "oskovulet" letben tengodom, mert soha nem nyomtam a gamet a war roomban:)
  • Pano
    Mióta van a war room, nem találkoztam vele. Lényegében ott tudsz több kulcsot is nyerni ládához, az is felfogható reedemnek.
  • harduplanfor
    Mostanaban nem lesz ajandek funds vagy redeem code?
  • harduplanfor
    Ma lattam pont egy ilyen akciot:) Ha a royalosok kozul nem ugrik eppen be valaki egy tankba, akkor a gep szerencsesen fel tud szallni:)
  • Pra
    szerintem repcsivel nagyon faszán lehet zászlózni!
    kell egy társ.
    repcsivel főleg royal zászlót szoktam lopni.
    ketten elindulunk kör elején repülve, de nem megyünk azonnal az ellen zászlóra, hanem keringünk egy picit, h a royalok már ne legyenek bázison Aztán a gépet le is teszem a fűbe, amíg a társ felkapja a zászló... végül go home.
  • Narxis
    heli powa