Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma random nosztalgiáztam egyet, eszembe jutott mi lehet még az SG fórummal, ha valaki olvassa még esetleg, remélem jól vagytok, és ti is ilyen jó emlékként gondoltok vissza a BFH-s időkre. <#smile>#smile>
nickname: doki09
De nem, nem veszít a komolyságából, sőt. A Heroes Awaken csapatából pont azért veszett ki az irányítás, mert a fődev kitalálta, hogy neki nem tetszik a BFH játékos bázisa, és feladta az egészet.
A Revive Network viszont (akik már a BF2 és BF2142 játékokat is feltámasztották) gőzerővel dolgoznak a játék stabilitásán jelenleg.
Lehet vele játszani, de én még személyszerint nem ajánlom. Infók a Revive Network discord szerverén vannak a pinned posztokban.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Asszem battlelog.co oldalon kell beregisztrálni jelenleg...
Szerk.:lassan kezd ez a projekt is olyan komolytalan lenni, mint a RenegadeLine, de ne így legyen.
Utoljára szerkesztette: Zero07, 2017.08.22. 18:15:06
https://heroesawaken.com/
@Szupimester: nem.
Egyébként Closed Alpha tesztelés folyik.
A revive csapatnak külön lehet adományozni viszont.
Vannak ex-devek is akik segítenek a csapatnak.
https://reviveheroes.com/
Újraindítják a játékot, külsősök, nem az EA. TELJESEN ingyenes lesz.
Vagy 20 hozzáértő játékos + a moderátorok voltak a Community Quality Assurance tagjai. 2013 után már nem jöttek új cuccok ugye, 3 db producer váltás után pedig már érezhető volt, hogy a játék nem jövedelmező és neglektálják a játékot, éppen ezért döntöttem úgy 2014 után, hogy hanyagolom a BFH-t. S meglepő módon, be is zárták.
Talán a legrosszabb dolog az egészben, hogy annyi sok ötletünk volt, amely felhúzhatta volna a játék minőségét, viszont erre az EASY dolgozók miatt már nem került sor. Többek között azért sem, mert egyre több gyakornokot kezdett az EASY alkalmazni, amely a játék minőségére is rácsapta bélyegét.
Hiányozni fog! 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Punkbuster 22-vel mit tudok kezdeni, ez az általános hiba jelentkezik nálam is, 2 perc aztán kidob. Valami ötlet?
Kerestem megoldást a hsz-ekben, de 6-8 oldal visszaolvasása után inkább rákérdeznék.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Volt olyan, hogy mindvégig nyertem, mégis elvesztettük a War Roomos küzdelmet.
Áj em bekkk! 😊
Jó sok kihagyás után visszatértem, és örömmel látom, hogy mennyi újítás van a játékban. Kár, hogy nem működnek. 😊
A Game Finder nagy okosság. Igaz ilyennel kellett volna indulnia a játéknak, de jobb később, mint soha. Viszont sajna a pálya, játékmód szerinti szűrés nekem nem működik. Arról van valami infó, hogy mikor lesz ez 100%-osan jó?
A War room is érdekes dolog. Itt több kérdésem is lenne:
1. Mi számít egy játékban a War roomos előrehaladást illetően, hogy megnyerje a csapatom a fordulót, vagy hogy sok pontot gyűjtsek?
2. Néha van, hogy 1-1 gyalogos található az ikonokon a War room összegzőben, néha több gyalogos, de van, hogy tank is. Ezek mit jelképeznek?
3. Számít valamit, ha bronz, ezüst, stb a reward level-em?
Köszi előre is a válaszokat!
Még régen csináltam egy acc-ot 3 eve és azóta ujra raktam a gépem.
De elfelejtettem a jelszavat, és az email-nek sem tudom
Ilyen jelszó feltörõ programot szeretnek de nem tudom melyikben bizhatok meg.
Légyszíves segítsetek.
Elõre is köszönöm
De azéert kössz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
DNMH-FAQT-C46E-UVDF (2k funds, limitált ideig!)
Kellemes ünnepeket!
Ezért is használok egérgörgõt, mint a játékosok többsége...
Persze könnyû így Anonymusként támadni.
nem mindenhol normális amit csinálsz, és bizony ez pont egy olyan hely lenne (volt eddig).
A játék alapból nem tilt el, ha a Brandzone szerver bugját kihasználod, glitch-elsz, stat padding-olsz és láthatóan dual shotgunt használsz, attól még azt nem szabad. Nem fair a többiekkel szemben.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.