Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg ennyire fogyatékos vagy? Nem tudsz olvasni? Odaírtam hogy leszarom a rankokat...

Trollkodás,ez most komoly ?Mennyi vagy 12?
Az utat magad választottad, tisztában voltál a következményeivel, most meg fel vagy háborodva. 4 millió XP mellett a General C rank-ot csak a hülye nem veszi észre.
Hagyjuk a témát, egyszerûen nem álltam meg egy kis trollkodást. <#papakacsint>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Hát nem darázsfészek mivel magasról leszarom a rankokat (nem sebeznek,nem csinál semmit) , csak nem szeretem ha le Brandzone naboznak .

ui: Továbbra is várom az accodat biztos én találok valami 'szépet'. 😉
Nem, én a
.De4th.P3naltY. soldier 4,214,013 XP General C
:Rutherfordium:1,212,201 XP LT.General XXVI
tibharsound 6,737,843 XP LT.General LXVI
rankos hero-kra céloztam.

De ha ennyire ugrassz a témára, biztos belenyúltam a darázsfészekbe.
Nincs ezen mit szégyellni, jól mutat a fejed felett...
Szóval haver vagy, bírlak.<#law>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Remélem látod a videó dátumát és persze mivel olyan tájékozott vagy Brandzonos rankok terén gondolom azt is megtudod mondani , hogy a videó elõtt vagy után volt.

http://www.youtube.com/watch?v=j5c1FcxJgrA

És a te karid , várom szívesen? Mert ha esetleg többet/jobban játszol tennék a véleményedre.
Nem vettek meg; egyszerûen már nem játszom a játékkal. <#vigyor3>

http://www.firefallthegame.com/

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

És az "igazság", meg a "szabályok"?
Most csalódtam, ki tart majd így rendet, ha már téged is megvettek kilóra?

Leszarom.

Komoly Branzone-s karik. 😊
Csak Tom meg ne tudja...

Narxis
Sok 30-as karid van. 😮

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fu hát gondoltam a nickevem elárulja kilétemet,de ha nem akkor itt lenne az accom:

http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2330904594
Narxis
hello ki vagy? ,D

Hello mindenkinek.

.D
Nem tudjatok mi ez az uj "battle noob" beszologatas? Tobbszor nyertem ilyen fegyvert egy-egy uj karimnak. A jatekban toltott ido alatt eddig nemigen akadt gondja vele az ellenfelnek. Mostansag mar az x. ember szol be. A Rudolf Rescuet jobban szeretem. A b.rifle nem tartozik a kedvenceim koze.
jugen
Én az enyémet ingyen adnám.

Az is kereskedelem? 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ne már, és így jelszó nélkül mennyi? <#idiota>

Narxis
lol

de amúgy a téma már mind1 mert most jöttem rá hogy a jelszóm már elfelejtettem 😊)) off

szerintem pont rájönnek hogy kereskedtem-e vele vagy nem,mikor már alapból kb 1 éve nem játszottam ip sincs meg semmi, tárátátá duma ez szeretem az ilyet

akkor most mit csináljak vele ? egyem meg ?

Az EA fiókokkal való kereskedelem tilos, és permabant von maga után.

sziasztok valakit érdekel battlefield heroes account ? mivel régen sokat játszottam és öltem bele,de mostanság egyáltalán nem,meg már kinõttem az egészet, elég kis fullos cuccok vannak benne mandora inkább,vagy 4-5 snipe meg csomó ruha meg külsõ cuccok is !!

printelhetek is akár milyen cuccai vannak ha valakit érdekel 😊) de elég sok pénzt bele öltem régen,battlefundsot legalábbis,de most elpaszolom fele árba mint ammenyit ér ha valakit érdekel 😊 na csáó ha valakit érdekel az egész akkor küldjön privit 😊

*imbalance

Koszi! Humm, erdekes koncepcio! A heten lesz idom kiprobalni. A video alapjan eleg baba a grafikaja. Te most ezzel nyomulsz?
Tulajdonkeppen az egyre gyakrabban elofordulo unbalance kezd atmenni technikai jellegube. A normal unbalance szerintem mindig is jelen volt a jatekban. Ritkan kiegyenlitett egy kor. Altalaban a match making oda rak be ahonnet valaki/valakik elmenekultek, egy cheater tevekenysege, vagy egyeb nehezsegek miatt. (OP team) A 3 high +1 mid lvl. mando jelenlete roppant kellemetlen ha egy 4-5 fos barati tarsasag ellen indulunk meg. A plusz kepessegek, jarmuvek felvonultatasaval, szinte jatszhatatlanna valik egy ilyen kor. Nem pusztan arrol van szo, hogy egy nagyon eros csapat nem enged kitorni az elso zaszlonktol, hanem folyamatosan beveti az elerheto extrakat. Igy ha a mi oldalunkon mindenki nyomna a pocket tankot es a helket, 8 tank/heli tudna megindulni egyszerre, a 30-as mandok meg pillazhatnanak nagyokat. Tankot minden hulye tud vezetni. A katonak valos skilljeibol ilyenkor nem sok mutatkozik meg. A heli mas teszta. Nehezebb vezetni, de akkor is gepesitett, es funds kell hozza.A folyamatos szivasnak nem mondanam az ehhez hasonlo megtapasztalasokat, inkabb szomoru latni hova fejlodott vissza a jatek. Kb. 1-1.5 eve amikor elkezdtem, ugy orultem egy AK fegyvernek mint majom a farkanak. Akkor sem tetszett a kivetelezes anyagiak elleneben, de ez a mai "realitas" mar tobb a soknal. Ujabban darazs feszekkel jatszadozunk, heliszimulatorba kerulunk. Az altalunk iranyitott katona olyan balfek, hogy nem tud teljesen felnezni az egre, es sorozni a repulo targyakat. Rengeteg jatekkal eltoltott ido utan, meg mindig a lvl. 0-8 kozott talalhato alap/atlagos felszerelesek hasznalatat tartom a legrealisabbnak. Ahogy mondtad, a semminel jobb. Nincs tul nagy konkurenciaja a jateknak amelyik egy kicsit is meg birna szorongatni a valtozatos emok miatti, vicces stilusu jatekmenet altal elert poziciojat. A Blitz Brigadet probaltam a tabomon. Igazabol messze elmarad a Bfh-tol, bar egy tab jateknak nem lehet celja elerni egy pc-s jatek szintjet.

Sajnos ez nem csak ebben a játékban van így,minden multi játék amivel játszom jelenleg küzd az unbalanc-tól.Ez kb. úgy 15-20 játékot jelent,amik még a tetejében különbözõ stílusuak is,de nagy a valószínûsége hogy nem találnánk olyat amiben nem lenne probléma.Persze van aki ezt élvezi de elhiheted nem az aki folyamatosan szív.
Egyszerûen nem tudják alkalmazni a kõ-papír-olló elvét,ami szerintem nem igazán tükrözi hogy milyennek kell lennie a kiegyensúlyozottságnak,de az az elv használata még mindig jobb mint ami most van mégha nem is igazán tökéletes,a semminél jobb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azta de sok bejegyzest rotatok ide az elmult idoszakban XD
Mindenki elment lolozni vagy dotazni?
Ugy latszik a szervertulajok meg mindig nem jottek ra, hogy tul sok egyszerre 3 db 30-koruli mando +egy 16-20 kozotti. Az egesz game meginkabb a manirol szol mostansag. Remek dolog a helizes, csak amikor 2 heli repked folyamatosan a levegoben, es a sajat teamben nincs egy helit vasarolt tag sem, akkor nagyon idegesito a legifoleny. Lassan masrol nem szol a jatek, mint a hogyan vagjuk az ellenfelhez a darazsfeszkeket, hany tankot petezzunk le egy korben, es campeljunk vele 15 percen at az ellenseg spawnhelyenel, es mennyi helit birunk megulni. Kb. ennyi. Tegyunk a hely tetjere ket 30-as mandot, es tessek lehet jatszani. No, ujra erik egy sajat szerver inditasa. Legalabb egy kis ideig nyugtom lesz, es magam valogatom meg mifele jatekosok jatszhatnak rajta. A jatek meg mindig elvezetes, csak a nem igazsagosan elosztott technikai dolgok gyakran egeszsegtelen balancet teremtenek.
Remek ez a zold szinu make up😊 Koszi!
Pano
Köszönjük szépen!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
thx

6N2K-TYWS-RYQP-BS6M
3FCQ-TPCP-REW2-H2RW
Pano
Áhá! Nagyon szépen köszönöm, így már megvilágosodtam 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Vagom, csak nincs mas megoldadas. Ki vagyok szolgaltatva a wifi pillanatnyi leterheltsegnek, veteli viszonyoknak, es a nemzetkozi kimeno gerinc halozat ateresztokepessegenek. Majd 10 ev mulva talan elerhetove valik szeles retegek szamara az optikai kapcsolat ebben furcsa orszagban.
Egy trükkrõl hallottam, de az eredményessége eléggé megkérdõjelezhetõ:
Két account kell hozzá. Az elsõnél clawolva meg kell számolni, hogy a stop gombnyomást követõen hány item után áll meg. Ugyanazon számítógépen belépve a következõ accal, ugyanannyi item után fog megállni (állítólag). Aztán már csak számolgatni kell, hogy hol vannak a kis csillagocskák.

Ha rossz a net, refractor II játékokkal alapból nem szabad kezdeni, ugyanis nem adja be a golyókat rossz ping esetén (mintha üres töltényeket lõnél).

Jol osszefoglaltad XD
A Battle Riflet nagyon szokni kell.
A ping ertekekrol se feledkezzunk meg, mert egy jo szerver valasztas segithet a nagyobb DSP lekozlesere.
Nalam vacakol a net es tegnap a mandom par szerveren a levegot keselte😊 A soldier az igazi. Ha a gyengusz net jovoltabol kicsit melle megy a szoras tuzelesnel majd valahogy kitaktikazom jatek kozben. A mandonal felejtos.

Taki bacsit lattam a minap. 25-30-as csapat, eros ellenfel. 11-1 re vegzett, ha jol emlekszem. Valamit jol csinal😊
Ebben a játékban a célzásnak annyi elég, hogy a célkereszt az ellenfelen legyen. Az a gond, hogy míg a többi játékokba bizonyos faktorok befolyásolják a golyók menetét/sebzését, addig itt a golyók (MMOkhoz hasonlóan) teljesen véletlenül adják a sebzéspontokat, azokat pedig csak a távolság és a statisztikai kritériumok befolyásolják. A workbenchben sajnos pénzért fel lehet húzni a fegyvert annyira, hogy 50%-al jobban teljesítsen.

Ez az egyik dolog. A másik az, hogy ebbe a játékba rengeteg HP-d van alapba. Nyerni az fog, aki a legtöbb DPS-t képes leközölni, magyarán többet sebezzél az alatt az idõ alatt, mely alatt az ellenfél megölne. Ha lesbõl letámadod az ellent, már 50%-al nagyobb eséllyel indulhatsz ellene. Csapatokban mozogni ugyancsak kifizetõdõ, a csapatmunka ebben a játékban nem csak extra pontokkal van jutalmazva, hanem nagyobb túlélési eséllyel is. Bizonyos esetekben viszont, ha nagyon jó vagy, a csapatod néha hátráltathat (én legtöbbször szólóztam mikor még játszottam, mert a csapatomat nem mindig érdekelte az obdzsektív). Ha a csapat viszont a közeli barátaidból áll, akik szintén jól játszanak, monotonra fordíthatjátok a játékmenetet (értsd: addig nyertek, amíg az ellen benyomja az RQ-t).

Én soldierrel voltam jó (mandó túl egyszerû, gunnerhez meg nehéz volt hozzászokni sok soldierezés után), és ha 1v1-re került sor, nagyjából csak akkor vesztettem, ha az ellenfél nagyon szemfüles volt, vagy benyomott egyszerre egy tonikot meg egy bandage-t is. Mint mondtam, fontos, hogy minél több DPS-t tudj leközölni, ami a soldierrel nem nehéz:
1. bedobsz egy grenade spam lvl 4-et az ellen alá
2. benyomod a BB lvl 1-et
3. kiszeded a Battle Rifle-el/Warfighterrel (ez a két fegyver tudja közölni a legmagasabb DPS-t soldiereknél)

Pisztolyok... Nos, ha az ellenfél túlságosan is jól céloz, az két dolgot jelenthet:
-túl sok energia italt ivott
-botozik

Ám ha botról van szó, nem nehéz kiszûrni, mert gyakorlatilag 2 másodperc alatt kiszed mozgás közbe - ami még akkor is nehéz szokott lenni pisztollyal, ha csak egyenesen fut az ellen.

A legjobb tanácsom az, hogy ügyeskedni kell ebben a játékban. Ha nem lustulsz el és megérted a játékmenetet a gyökereitõl (átlátod a szituációkat, mint Neó a falon keresztül), akkor legyõzhetetlen leszel. Nem, nem kell tonik ahhoz, hogy legyõzhetetlen légy.

Nagyon jo kerdes. En ugy vettem eszre szinte semmi kulonbseg nincs ha fejre celzom ak-val vagy inkabb a mellet sorozom a kedves delikvensnek.
Ha ram hallgatsz hasznalj rudolf ubert. Nekem az jobban bevalt, mert kisebb a szorasa.
Azert tudnak kiszedni, mert baromi eros csapattal nyomulnak. Osszebeszelnek ts-en, es minden lepesedrol tudnak, valamint tobben lonek rad egyszerre. (ez a jobbik verzio) Sajnos rengeteg a cheater. Most volt egy lvl 30-as sniper general C kozeli rangban. A BB palya masik vegebol tobbszor kiszedett mandoval stealthben. Kileptem a soldieres karimmal es visszajottem egy mandoval, hogy teszteljem a tagot. Lassan minden nap akad egy 30-as cheater. Jelentgetni lehet oket, de ertelme nem sok lehet, ha ennyi 30-as eljutott csalassal idaig es meg nem zaroltak a fiokjukat. Vannak akik igyekeznek leplezni az aimbotot. Ritkan lonek, hogy ne tunjon fel milyen gyorsan kivegez egy embert. Neha eljatszak a hattyu halalat es szandekosan elfekszenek. Egy ido utan gyanus lesz a figura, es rapiritas utan kimutatja az igazi aimbot combot. Mar nem erdekli, hogy lebukott. es jon a masodperces halal😊
Pano
Én itt valamit nagyon nem értek emberek. Már 3 éve játszom, de muszáj kijelentenem: passz.
Folyton próbálkoztam, igyekeztem tanulni, magam rájönni dolgokra, de most már feladom.
A topicban ezt még nem hoztam fel -azt hiszem-, így hátha valaki tud nekem választ adni.

A multik területén múltam fõleg az FPS játékokban volt (98%-ban), ott megszoktam, hogy nem mindegy hogy és miként célzok/mozgok stb. A célzási kényszerem a mai napig nem tud levetkõzni, ami ebben a játékban úgy néz ki hátrány (kivéve mando-val).
Hova a jó édes p***ába kell itt mondjuk soldierrel (ak, m16) célozni?! S miként. Sokszor azt látom, hogy a fejlettebb játékosok (értsd: lvl 25 felett) minden ability nélkül pillanatok alatt képesek a HPmat nulla közeli állapotba vinni.
Nekem meg ez sehogy se sikerül az esetek nagy százalékában. Tök mindegy milyen pontossággal célzok és hova, az ellenfelemnek megmarad a fél HP-ja miután az egész tárat belenyomattam. Túl sokszor fordul elõ, hogy puszta mázli legyen a másik oldalon, tuti én csinálok valamit rosszul. Pedig tuti nem lövök mellé (legalábbis a célkereszt szerint) és nem is egy helyben állok, azért mozgok sokat.
A másik a pisztoly. Nagyon jó dolog, de találkozok olyan emberekkel akik 110-es HP-val pisztollyal pár pillanat alatt kiszednek.
Tehát, valaki adjon valami támpontot, mert ez érthetetlen.

Nincs claw trükk. Ez egy supply drop - vagy ad valamit, vagy nem. Nyugodtan használd a speedclawot. A csillagos itemek örökre megragadnak az eszköztáradba.

Valamint a claw feed-ben mindig olyat látok, hogy csillagos cuccot kapnak az emberek, nekem meg sosem jön össze.
Hali mindenkinek. Kérdésem a következõ lenne: Olvastam több fórumon is, hogy vannak trükkök a daily clawnál arra, hogy ne csak egy napra kapjak cuccokat, hanem örökre. Pl: várni kell a megállításával 1-2 percet, vagy speedclawra kell rakni, stb. Na nekem sajna ez így nem igazán mûködik. Létezik, hogy ezek jó trükkök vagy valaki tud valamit errõl? Természetesen hack nélkül.
Sziasztok,,vasárnaponként nincs napi ajánlat?? 😮
Supreme XP Boosttal két rakétáson ha jó a csapat és az ellenfél is, akkor 20000XP-t simán összeszedhetsz egy menet alatt, vagyis 10 percenként ennyi, óránként akár 60000.
Ettõl ugyan skilled nem lesz, de gyorsan lesznek az aby-k is.

Igen a rakétáson dõl a lé,csak ha a csapatod nem láma,mert hiába vagy egyedül jó ha a többiek nem tesznek meg mindent a sikerért.

Más:a múlt héten kegyes volt hozzám a claw,Pocket Copter Forever.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pénz nélkül is lehet gyorsan fejlõdni!
CCN vagy SSH, itt jön a legjobban az xp. Csak a rakétákbol jön 2k és erre rájön amit sebzel stb, ha jó vagy 4k+/round.
Én általában rocket mapokon játszok pont a jó fejlõdés miatt, de van aki utálja õket.
Amire gondolsz az pénzbe kerül, de ha nincs idõd apadjon a tárcád:
Basic XP Boost + Boosted XP Boost + Supreme XP Boost-ot megveszed 1 hétre.
1 hét alatt megvan az lvl 30, ha csak esténként játszol 2-3 órát.

Pano
Tudna valaki tippet adni, hogy soldierrel miként lehetne gyorsan és hatásosan fejlõdni?
Lehet, hogy most ultra gáz, amit írok, de már 2 éve játszom és leragadok 18 és 22 level között és nem igen akaródzik feljebb menni.
Lehet, hogy az idõm nincs meg hozzá, vagy az ability beállításaim szarok, nem tudom...