Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trollkodás,ez most komoly ?Mennyi vagy 12?
Hagyjuk a témát, egyszerûen nem álltam meg egy kis trollkodást. <#papakacsint>#papakacsint>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
ui: Továbbra is várom az accodat biztos én találok valami 'szépet'. 😉
.De4th.P3naltY. soldier 4,214,013 XP General C
:Rutherfordium:1,212,201 XP LT.General XXVI
tibharsound 6,737,843 XP LT.General LXVI
rankos hero-kra céloztam.
De ha ennyire ugrassz a témára, biztos belenyúltam a darázsfészekbe.
Nincs ezen mit szégyellni, jól mutat a fejed felett...
Szóval haver vagy, bírlak.<#law>#law>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
http://www.youtube.com/watch?v=j5c1FcxJgrA
És a te karid , várom szívesen? Mert ha esetleg többet/jobban játszol tennék a véleményedre.
http://www.firefallthegame.com/
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Most csalódtam, ki tart majd így rendet, ha már téged is megvettek kilóra?
Csak Tom meg ne tudja...
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2330904594
.D
Az is kereskedelem? 😄
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
printelhetek is akár milyen cuccai vannak ha valakit érdekel 😊) de elég sok pénzt bele öltem régen,battlefundsot legalábbis,de most elpaszolom fele árba mint ammenyit ér ha valakit érdekel 😊 na csáó ha valakit érdekel az egész akkor küldjön privit 😊
Egyszerûen nem tudják alkalmazni a kõ-papír-olló elvét,ami szerintem nem igazán tükrözi hogy milyennek kell lennie a kiegyensúlyozottságnak,de az az elv használata még mindig jobb mint ami most van mégha nem is igazán tökéletes,a semminél jobb.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenki elment lolozni vagy dotazni?
Ugy latszik a szervertulajok meg mindig nem jottek ra, hogy tul sok egyszerre 3 db 30-koruli mando +egy 16-20 kozotti. Az egesz game meginkabb a manirol szol mostansag. Remek dolog a helizes, csak amikor 2 heli repked folyamatosan a levegoben, es a sajat teamben nincs egy helit vasarolt tag sem, akkor nagyon idegesito a legifoleny. Lassan masrol nem szol a jatek, mint a hogyan vagjuk az ellenfelhez a darazsfeszkeket, hany tankot petezzunk le egy korben, es campeljunk vele 15 percen at az ellenseg spawnhelyenel, es mennyi helit birunk megulni. Kb. ennyi. Tegyunk a hely tetjere ket 30-as mandot, es tessek lehet jatszani. No, ujra erik egy sajat szerver inditasa. Legalabb egy kis ideig nyugtom lesz, es magam valogatom meg mifele jatekosok jatszhatnak rajta. A jatek meg mindig elvezetes, csak a nem igazsagosan elosztott technikai dolgok gyakran egeszsegtelen balancet teremtenek.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
3FCQ-TPCP-REW2-H2RW
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Két account kell hozzá. Az elsõnél clawolva meg kell számolni, hogy a stop gombnyomást követõen hány item után áll meg. Ugyanazon számítógépen belépve a következõ accal, ugyanannyi item után fog megállni (állítólag). Aztán már csak számolgatni kell, hogy hol vannak a kis csillagocskák.
A Battle Riflet nagyon szokni kell.
A ping ertekekrol se feledkezzunk meg, mert egy jo szerver valasztas segithet a nagyobb DSP lekozlesere.
Nalam vacakol a net es tegnap a mandom par szerveren a levegot keselte😊 A soldier az igazi. Ha a gyengusz net jovoltabol kicsit melle megy a szoras tuzelesnel majd valahogy kitaktikazom jatek kozben. A mandonal felejtos.
Taki bacsit lattam a minap. 25-30-as csapat, eros ellenfel. 11-1 re vegzett, ha jol emlekszem. Valamit jol csinal😊
Ez az egyik dolog. A másik az, hogy ebbe a játékba rengeteg HP-d van alapba. Nyerni az fog, aki a legtöbb DPS-t képes leközölni, magyarán többet sebezzél az alatt az idõ alatt, mely alatt az ellenfél megölne. Ha lesbõl letámadod az ellent, már 50%-al nagyobb eséllyel indulhatsz ellene. Csapatokban mozogni ugyancsak kifizetõdõ, a csapatmunka ebben a játékban nem csak extra pontokkal van jutalmazva, hanem nagyobb túlélési eséllyel is. Bizonyos esetekben viszont, ha nagyon jó vagy, a csapatod néha hátráltathat (én legtöbbször szólóztam mikor még játszottam, mert a csapatomat nem mindig érdekelte az obdzsektív). Ha a csapat viszont a közeli barátaidból áll, akik szintén jól játszanak, monotonra fordíthatjátok a játékmenetet (értsd: addig nyertek, amíg az ellen benyomja az RQ-t).
Én soldierrel voltam jó (mandó túl egyszerû, gunnerhez meg nehéz volt hozzászokni sok soldierezés után), és ha 1v1-re került sor, nagyjából csak akkor vesztettem, ha az ellenfél nagyon szemfüles volt, vagy benyomott egyszerre egy tonikot meg egy bandage-t is. Mint mondtam, fontos, hogy minél több DPS-t tudj leközölni, ami a soldierrel nem nehéz:
1. bedobsz egy grenade spam lvl 4-et az ellen alá
2. benyomod a BB lvl 1-et
3. kiszeded a Battle Rifle-el/Warfighterrel (ez a két fegyver tudja közölni a legmagasabb DPS-t soldiereknél)
Pisztolyok... Nos, ha az ellenfél túlságosan is jól céloz, az két dolgot jelenthet:
-túl sok energia italt ivott
-botozik
Ám ha botról van szó, nem nehéz kiszûrni, mert gyakorlatilag 2 másodperc alatt kiszed mozgás közbe - ami még akkor is nehéz szokott lenni pisztollyal, ha csak egyenesen fut az ellen.
A legjobb tanácsom az, hogy ügyeskedni kell ebben a játékban. Ha nem lustulsz el és megérted a játékmenetet a gyökereitõl (átlátod a szituációkat, mint Neó a falon keresztül), akkor legyõzhetetlen leszel. Nem, nem kell tonik ahhoz, hogy legyõzhetetlen légy.
Ha ram hallgatsz hasznalj rudolf ubert. Nekem az jobban bevalt, mert kisebb a szorasa.
Azert tudnak kiszedni, mert baromi eros csapattal nyomulnak. Osszebeszelnek ts-en, es minden lepesedrol tudnak, valamint tobben lonek rad egyszerre. (ez a jobbik verzio) Sajnos rengeteg a cheater. Most volt egy lvl 30-as sniper general C kozeli rangban. A BB palya masik vegebol tobbszor kiszedett mandoval stealthben. Kileptem a soldieres karimmal es visszajottem egy mandoval, hogy teszteljem a tagot. Lassan minden nap akad egy 30-as cheater. Jelentgetni lehet oket, de ertelme nem sok lehet, ha ennyi 30-as eljutott csalassal idaig es meg nem zaroltak a fiokjukat. Vannak akik igyekeznek leplezni az aimbotot. Ritkan lonek, hogy ne tunjon fel milyen gyorsan kivegez egy embert. Neha eljatszak a hattyu halalat es szandekosan elfekszenek. Egy ido utan gyanus lesz a figura, es rapiritas utan kimutatja az igazi aimbot combot. Mar nem erdekli, hogy lebukott. es jon a masodperces halal😊
Folyton próbálkoztam, igyekeztem tanulni, magam rájönni dolgokra, de most már feladom.
A topicban ezt még nem hoztam fel -azt hiszem-, így hátha valaki tud nekem választ adni.
A multik területén múltam fõleg az FPS játékokban volt (98%-ban), ott megszoktam, hogy nem mindegy hogy és miként célzok/mozgok stb. A célzási kényszerem a mai napig nem tud levetkõzni, ami ebben a játékban úgy néz ki hátrány (kivéve mando-val).
Hova a jó édes p***ába kell itt mondjuk soldierrel (ak, m16) célozni?! S miként. Sokszor azt látom, hogy a fejlettebb játékosok (értsd: lvl 25 felett) minden ability nélkül pillanatok alatt képesek a HPmat nulla közeli állapotba vinni.
Nekem meg ez sehogy se sikerül az esetek nagy százalékában. Tök mindegy milyen pontossággal célzok és hova, az ellenfelemnek megmarad a fél HP-ja miután az egész tárat belenyomattam. Túl sokszor fordul elõ, hogy puszta mázli legyen a másik oldalon, tuti én csinálok valamit rosszul. Pedig tuti nem lövök mellé (legalábbis a célkereszt szerint) és nem is egy helyben állok, azért mozgok sokat.
A másik a pisztoly. Nagyon jó dolog, de találkozok olyan emberekkel akik 110-es HP-val pisztollyal pár pillanat alatt kiszednek.
Tehát, valaki adjon valami támpontot, mert ez érthetetlen.
Ettõl ugyan skilled nem lesz, de gyorsan lesznek az aby-k is.
Más:a múlt héten kegyes volt hozzám a claw,Pocket Copter Forever.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
CCN vagy SSH, itt jön a legjobban az xp. Csak a rakétákbol jön 2k és erre rájön amit sebzel stb, ha jó vagy 4k+/round.
Én általában rocket mapokon játszok pont a jó fejlõdés miatt, de van aki utálja õket.
Basic XP Boost + Boosted XP Boost + Supreme XP Boost-ot megveszed 1 hétre.
1 hét alatt megvan az lvl 30, ha csak esténként játszol 2-3 órát.
Lehet, hogy most ultra gáz, amit írok, de már 2 éve játszom és leragadok 18 és 22 level között és nem igen akaródzik feljebb menni.
Lehet, hogy az idõm nincs meg hozzá, vagy az ability beállításaim szarok, nem tudom...