26731
Battlefield Heroes
-
harduplanfor #26691 Itt egy cheater ur. 0.5375-os pisztoly accuraccyval. Ugye nem csalo?
jo jatekos -
harduplanfor #26690 Szia! Ha visszaolvasol regebbi bejegyzesek kozott, talalni fogsz nehany javaslatot. Nalam vagy a pkbuster ujrainstall utan oldodott meg a dolog, vagy az egesz progit szedtem le es tettem ujra. Ennek ellenere megesett,hogy masnapig varnom kellett, mert barmit csinaltam kidobaltak a szerverek. 1 napra ra meg siman beengedett.. Bfh utjai kifurkeszhetetlenek. Sajnos ez a forum nagyon halott. Ugy latszik kevesebb magyar jatszik ezzel a jatekkal. Lengyelbol viszont akad boven:) -
TA0MING #26689 Hello mindenkinek. Volna 1 kis problémám. Amikor el kezdek játszani 2 perc játék után le dob a serverről azzal az írással hogy You were kicked by Punkbuster. Ha valaki tudja hogy ez miért van akkor írja már le. Előre is köszönöm
-
#26688 -
Zimpling #26687 Ha valaki esetleg nem vette volna észre a bfh hivatalos oldalán:
DNMH-FAQT-C46E-UVDF (2k funds, limitált ideig!)
Kellemes ünnepeket!
-
csakugy84 #26686 Halihó mindenkinek. Tanácsot szeretnék kérni: 2000 fundsból milyen snipert vegyek a commandómnak? Előre is köszönöm a tanácsokat. Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
Tenergy0 #26685 Nem glitchelek , nem stat paddolok, és ha kicsit utána néztél volna a DL LR SG , akkor biztos tudnád , hogy csak a makró nem engedélyezett.
Ezért is használok egérgörgőt, mint a játékosok többsége...
Persze könnyű így Anonymusként támadni. -
tevel #26684 Kellene egy kis intelligencia ahhoz, hogy megértsd amire célzok:
nem mindenhol normális amit csinálsz, és bizony ez pont egy olyan hely lenne (volt eddig).
A játék alapból nem tilt el, ha a Brandzone szerver bugját kihasználod, glitch-elsz, stat padding-olsz és láthatóan dual shotgunt használsz, attól még azt nem szabad. Nem fair a többiekkel szemben. -
#26683 ejnye skacok -
Graveth #26682 -
Tenergy0 #26681 Tényleg ennyire fogyatékos vagy? Nem tudsz olvasni? Odaírtam hogy leszarom a rankokat...
Trollkodás,ez most komoly ?Mennyi vagy 12? -
tevel #26680 Az utat magad választottad, tisztában voltál a következményeivel, most meg fel vagy háborodva. 4 millió XP mellett a General C rank-ot csak a hülye nem veszi észre.
Hagyjuk a témát, egyszerűen nem álltam meg egy kis trollkodást. -
Tenergy0 #26679 Hát nem darázsfészek mivel magasról leszarom a rankokat (nem sebeznek,nem csinál semmit) , csak nem szeretem ha le Brandzone naboznak .
ui: Továbbra is várom az accodat biztos én találok valami 'szépet'. ;) -
tevel #26678 Nem, én a
.De4th.P3naltY. soldier 4,214,013 XP General C
:Rutherfordium:1,212,201 XP LT.General XXVI
tibharsound 6,737,843 XP LT.General LXVI
rankos hero-kra céloztam.
De ha ennyire ugrassz a témára, biztos belenyúltam a darázsfészekbe.
Nincs ezen mit szégyellni, jól mutat a fejed felett...
Szóval haver vagy, bírlak. -
Tenergy0 #26677 Remélem látod a videó dátumát és persze mivel olyan tájékozott vagy Brandzonos rankok terén gondolom azt is megtudod mondani , hogy a videó előtt vagy után volt. -
Tenergy0 #26676
http://www.youtube.com/watch?v=j5c1FcxJgrA
És a te karid , várom szívesen? Mert ha esetleg többet/jobban játszol tennék a véleményedre.
-
tomonor #26675 Nem vettek meg; egyszerűen már nem játszom a játékkal.
http://www.firefallthegame.com/ -
tevel #26674 És az "igazság", meg a "szabályok"?
Most csalódtam, ki tart majd így rendet, ha már téged is megvettek kilóra? -
tomonor #26673 Leszarom. -
tevel #26672 Komoly Branzone-s karik. :)
Csak Tom meg ne tudja... -
#26671 Sok 30-as karid van. :O -
Tenergy0 #26670 Fu hát gondoltam a nickevem elárulja kilétemet,de ha nem akkor itt lenne az accom:
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2330904594 -
#26669 hello ki vagy? ,D -
Tenergy0 #26668 Hello mindenkinek.
.D -
harduplanfor #26667 Nem tudjatok mi ez az uj "battle noob" beszologatas? Tobbszor nyertem ilyen fegyvert egy-egy uj karimnak. A jatekban toltott ido alatt eddig nemigen akadt gondja vele az ellenfelnek. Mostansag mar az x. ember szol be. A Rudolf Rescuet jobban szeretem. A b.rifle nem tartozik a kedvenceim koze. -
#26666 Én az enyémet ingyen adnám.
Az is kereskedelem? :D -
tevel #26665 Ne már, és így jelszó nélkül mennyi? -
#26664 lol -
gtronic #26663 de amúgy a téma már mind1 mert most jöttem rá hogy a jelszóm már elfelejtettem :))) off -
gtronic #26662 szerintem pont rájönnek hogy kereskedtem-e vele vagy nem,mikor már alapból kb 1 éve nem játszottam ip sincs meg semmi, tárátátá duma ez szeretem az ilyet -
gtronic #26661 akkor most mit csináljak vele ? egyem meg ? -
tomonor #26660 Az EA fiókokkal való kereskedelem tilos, és permabant von maga után. -
gtronic #26659 sziasztok valakit érdekel battlefield heroes account ? mivel régen sokat játszottam és öltem bele,de mostanság egyáltalán nem,meg már kinőttem az egészet, elég kis fullos cuccok vannak benne mandora inkább,vagy 4-5 snipe meg csomó ruha meg külső cuccok is !!
printelhetek is akár milyen cuccai vannak ha valakit érdekel :)) de elég sok pénzt bele öltem régen,battlefundsot legalábbis,de most elpaszolom fele árba mint ammenyit ér ha valakit érdekel :) na csáó ha valakit érdekel az egész akkor küldjön privit :) -
tomonor #26658 *imbalance -
harduplanfor #26657 Koszi! Humm, erdekes koncepcio! A heten lesz idom kiprobalni. A video alapjan eleg baba a grafikaja. Te most ezzel nyomulsz? -
harduplanfor #26656 Tulajdonkeppen az egyre gyakrabban elofordulo unbalance kezd atmenni technikai jellegube. A normal unbalance szerintem mindig is jelen volt a jatekban. Ritkan kiegyenlitett egy kor. Altalaban a match making oda rak be ahonnet valaki/valakik elmenekultek, egy cheater tevekenysege, vagy egyeb nehezsegek miatt. (OP team) A 3 high +1 mid lvl. mando jelenlete roppant kellemetlen ha egy 4-5 fos barati tarsasag ellen indulunk meg. A plusz kepessegek, jarmuvek felvonultatasaval, szinte jatszhatatlanna valik egy ilyen kor. Nem pusztan arrol van szo, hogy egy nagyon eros csapat nem enged kitorni az elso zaszlonktol, hanem folyamatosan beveti az elerheto extrakat. Igy ha a mi oldalunkon mindenki nyomna a pocket tankot es a helket, 8 tank/heli tudna megindulni egyszerre, a 30-as mandok meg pillazhatnanak nagyokat. Tankot minden hulye tud vezetni. A katonak valos skilljeibol ilyenkor nem sok mutatkozik meg. A heli mas teszta. Nehezebb vezetni, de akkor is gepesitett, es funds kell hozza.A folyamatos szivasnak nem mondanam az ehhez hasonlo megtapasztalasokat, inkabb szomoru latni hova fejlodott vissza a jatek. Kb. 1-1.5 eve amikor elkezdtem, ugy orultem egy AK fegyvernek mint majom a farkanak. Akkor sem tetszett a kivetelezes anyagiak elleneben, de ez a mai "realitas" mar tobb a soknal. Ujabban darazs feszekkel jatszadozunk, heliszimulatorba kerulunk. Az altalunk iranyitott katona olyan balfek, hogy nem tud teljesen felnezni az egre, es sorozni a repulo targyakat. Rengeteg jatekkal eltoltott ido utan, meg mindig a lvl. 0-8 kozott talalhato alap/atlagos felszerelesek hasznalatat tartom a legrealisabbnak. Ahogy mondtad, a semminel jobb. Nincs tul nagy konkurenciaja a jateknak amelyik egy kicsit is meg birna szorongatni a valtozatos emok miatti, vicces stilusu jatekmenet altal elert poziciojat. A Blitz Brigadet probaltam a tabomon. Igazabol messze elmarad a Bfh-tol, bar egy tab jateknak nem lehet celja elerni egy pc-s jatek szintjet. -
tomonor #26655 http://www.firefallthegame.com/ -
Gyuszopapa #26654 Sajnos ez nem csak ebben a játékban van így,minden multi játék amivel játszom jelenleg küzd az unbalanc-tól.Ez kb. úgy 15-20 játékot jelent,amik még a tetejében különböző stílusuak is,de nagy a valószínűsége hogy nem találnánk olyat amiben nem lenne probléma.Persze van aki ezt élvezi de elhiheted nem az aki folyamatosan szív.
Egyszerűen nem tudják alkalmazni a kő-papír-olló elvét,ami szerintem nem igazán tükrözi hogy milyennek kell lennie a kiegyensúlyozottságnak,de az az elv használata még mindig jobb mint ami most van mégha nem is igazán tökéletes,a semminél jobb.
-
harduplanfor #26653 Azta de sok bejegyzest rotatok ide az elmult idoszakban XD
Mindenki elment lolozni vagy dotazni?
Ugy latszik a szervertulajok meg mindig nem jottek ra, hogy tul sok egyszerre 3 db 30-koruli mando +egy 16-20 kozotti. Az egesz game meginkabb a manirol szol mostansag. Remek dolog a helizes, csak amikor 2 heli repked folyamatosan a levegoben, es a sajat teamben nincs egy helit vasarolt tag sem, akkor nagyon idegesito a legifoleny. Lassan masrol nem szol a jatek, mint a hogyan vagjuk az ellenfelhez a darazsfeszkeket, hany tankot petezzunk le egy korben, es campeljunk vele 15 percen at az ellenseg spawnhelyenel, es mennyi helit birunk megulni. Kb. ennyi. Tegyunk a hely tetjere ket 30-as mandot, es tessek lehet jatszani. No, ujra erik egy sajat szerver inditasa. Legalabb egy kis ideig nyugtom lesz, es magam valogatom meg mifele jatekosok jatszhatnak rajta. A jatek meg mindig elvezetes, csak a nem igazsagosan elosztott technikai dolgok gyakran egeszsegtelen balancet teremtenek. -
harduplanfor #26652 Remek ez a zold szinu make up:) Koszi!