26731
Battlefield Heroes
  • Pano
    Nem garis már? Általában 2-3 éves garok szoktak rájuk lenni.
  • harduplanfor
    Milyen minimum kartyara gondoltal?
    Azert kerdem hatha talalok neked egyet es szerencsed lesz. Itt a kornyeken valaki a multkor kidobott egy gepet az utcara. Abban ugyan nem volt jatekra valo a vga, de a proci hasznalhato benne amit az oregem regi irodai gepebe fogunk tolni. Mindossze a rogzito haza serult, azt kell majd cserelni. Megeshet, hogy latok hallok valamit, csak tudnom kene miben gondolkodsz.
    Valami ilyenre? XFX GeForce® GTX 275
    7800 Ft-nak megfelelo osszegert kinaltak.Esetleg 4670-es Ati?

http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking-5th-time-and-last-updated-daily
    68.pozicio a listan
  • tomonor
    Nem, sőt, ha teljesítményt akarsz spórolni, be KELL zárni a böngészőt.

A BFH-hoz pedig igenis kell gép, relatíve. Karimat nem nagyon tudom cserélni amíg le vagyok égve.
  • harduplanfor
    Egyenlore mellettem allt a szerencse. Lefuttatam egy 1.5 oras tesztet zero hibaval:) A memoria tehat jo!:)
    Cserelni fogod a karid? A Bfh-hoz nem kell erogep.
    Amikor elindul a jatek, be szoktam zarni a bongeszom. Ez okozhat hibat?
  • tomonor
    nyugi, nekem is haldoklik a videókarim, és nem is akárhonnan derült ki: a firefox bsod-ot ad, ha írni próbálok egy fórumba.
  • harduplanfor
    Jajjj azt neeeee!
  • tomonor
    Ha elindul a játék, akkor minden meg van. Ha a probléma játék közben adódik, akkor az hardware.
  • harduplanfor
    Ty:) Mas jatekoknal nincs ilyen gondom. Sot az egyetlen a BFh, amelyikkel gyakori a problemak adodnak:( Talan nem passzol valamiert a 4-0-as framework vagy a c++ verzioim egyike?
  • tomonor
    Úgy hangzik, hogy az egyik RAM-od haldoklik. Memtest, esetleg cserélgesd őket Memtesztek között, és amelyik hibás, kuka.
  • Narxis
    memtest-et futtass le.
  • harduplanfor
    Akadt valakinek ilyen problemaja?
    memory.dll: all alloc attempts failed for size 3145728

Jatek kozben/vegen allandoan lefagy es a fenti uzit irja ki. Feltettem az uj minositett amd vga drivert. C++2005, 2012-es valtozatat, es a netframework 4.0-at. Nektek mely verziok vannak ezekbol telepitve?
    Semmit nem javult! Idokozonkenti lefagyasok megmaradtak. Milyen "memory size"? 12 GB van a gepben, az tobb mint szukseges.
  • harduplanfor
    Mostanaban nem futottam ossze vele, de ha igen, hamar ki fog derulni hasznal e valamit. Remelem nem. Delelott a Mossad clan serveren nyomtam meg amely szinten tud okozni nemi meglepetest. Ha jol gondolom inkabb royalos server lehet:)
  • Graveth
    Ha tudom hogy ér valamit már én is jelentettem volna :D
    "Mert megérdemled!"
  • tomonor
    Fair vagy nem, már kétszer jelentve lett.
  • Graveth
    Helyesbítem, rólluk volt szó igen.
    :!Burak!:Soldier és [ROYAL](Soldier) testvérek és alt accal hackeltek(nem cheat), mondhatni kipróbálták a hacket egy lvl30 karakterig, sajna.
    Most amivel játszanak az 0hack. Ha megnézed a Heroic Momenteket akkor látod hogy pl.552 blind fireje van 16mo pontnál. Mellesleg rengeteget játszok velük és fair play játékosok/most/.
  • harduplanfor
    Nem errol a sracrol beszeltunk itt regebben a forumon? Allitolag Burak cheater. Most latom a heti eredmenyek kozott a 2.helyen.
    http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/796522428

Miert nem birja elviselni egy lvl. 30-as ha a lvl. 10-es emberemmel 2x lelovom???? Most delelott becsoppentem az IraQiCodes Asylum szerverre. Nem emlekszem jol a nevere a 30xxx-es gunnernak, (asszem valamilyen Kurek+PL nevvel nyomult) de nekem tamadt, es "lecheaterezett". Nem tudom mit ugralt amikor a royalosoknal o lett az elso, en meg a masodik helyezest ertem el a 30-as csapatban. Jo eros szerver az mar biztos. Nem is megyek oda egy darabig:) Izzadtam rendesen a kis karimmal.
  • Snexi
    nem igazán működik még rendesen.Azt írja,hogy csak több hely royalnak mégis teli szervert jelez ha csatlakozni akarok
  • Narxis
    Na neeeeeeeeee
  • tomonor
    Van szerverbróvzer!! :D
  • tevel
    Csak én, és csak úgy ha amúgy is látnám, és felé kell fordulni, mert oldalt álló ellenségét nem mutatja. Pl. fal mögött, nem látod a csíkot, csak az ember kontúrját, nyílt terepen vagy falomb mögött viszont látod.
  • harduplanfor
    Ja,ja szervere valogatja az automatikus indulast es a manual start lehetoseget. Ettol fuggetlenul ugy hittem letezik valamilyen megoldas a gyorsab eredmenytabla elovarazsolasara. Mindenestre nemi mergelodesre adhat okot egy heves csatazas vegen, amikor nem latom mit ertem el a kor vegere. Plane amikor sikerul 25-30 kill fole menni es kifogok egy nagyon jo kort.
    Koszi a tanacsot. Errol nem tudtam, bar ilyen magas karikkal nem tudok jatszani amelyiknek ennyi "felesleges" elkoltendo abil.pontja lenne. Boven eleg ha neha betesz low levellel egy erosebb csapatba. (pl. a multkor Tomonor bajtars high lvl. tarsasagaba XD) Hosszu tavon nekem faraszto ennyire eros ellenfelekkel harcolni, bar rovid tavon kihivas es egyben szorakoztato.
  • Zimpling
    A super/über sr smg criticaljai tényleg kisebbet sebeznek, mint a mezei sr smg-i? És ha igen, melyiket érdemesebb megvenni?
  • Graveth
    lvl 3-as sense-nél csak te vagy az egész csapat látja az ellenség életerejét?
  • tevel
    Korábban 30 sec-et kellett várni, most csak 15-öt. Nem mindenki nézegeti sokáig az eredményeit, főleg akinek nem túl fényes. Én némelyik szerveren figyeltem meg, hogy idő előtt elkezdi tölteni a pályát, a többségnél play gombbal indulsz.
    Arra viszont nemrég jöttem rá, hogy ha soldierre lvl 3-as sense-t rakok, akkor az ellenfél életerejét is kijelzi, és mondjuk a fa lombja mögött is szépen be tudom határolni, hogy hol van, mert látom a piros csíkot. A legnagyobb előny amikor csapattal kűzdök, hiszen ki tudom választani a leggyengébbet, és csak azt lövöm.
  • harduplanfor
    Amikor vege egy kornek nincs valami gomb/lehetoseg amivel hamarabb meg lehet nezni a vegeredmenyeket vagy atugrani a hokoszpokuszokat? Tucatszor jartam mar ugy, hogy elkezdte leaszamolni a 20-30 gold chestet, megjelenitette a szintlepest, az elvegzett kuldeteseket, es a vegeredmeny megetkintesere nem maradt ido, mert mar automatikusan adta a kovetkezo kort.
  • Zero07
    Ez egyáltalán nem cheater, csak statpadder max.
  • harduplanfor
    Itt a kovetkezo cheater:

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/880155161

0.493-as pisztoly pontossaga nagyon impozans, es termeszetesen a csavokam minden fa, bokor, haz mogott ott van. Szoval Eskej egy csodakatona.

38 kill/kor
  • Narxis
    lol
  • tevel
    Nem kibróbálja, ő az aimbot használatot megideologizálja, a felsőbbrendűség eszközének tekinti, mint a nácik a csodafegyvereket anno.
  • harduplanfor
    Megneztem nehany -polak-hunter- -es videot. Lvl 30-as...ugye erre nem mondhajuk, hogy "eppen csak kiprobalta" milyen egy cheater elete. Egyertelmuen a ceg szegyene amiert ennyi bejelentes, ido utan nem toroltek a rendszerbol a tagot.
  • harduplanfor
    "kezdő játékosok gyakran hiszik azt jó játékosokról is, hogy csalók"
    Hahhaa!:)
    Ebben a gyengen kontrolalt rendszerben a legrosszabb amikor a cheater miatt leurul az ellentabor, es nem lesz kivel jatszani. Tegnap bookmarkoltam az 5 "cheateres" szerver kozul kettot. Kesobb visszaneztem a szerverekre es 2-3 jatekos lezengett rajtuk 8 elleneben, a cheater meg szepen tovabballt.
  • tevel
    Én tegnap ezzel a cheater-el futottam össze (meg már párszor)
    -polak-hunter-
    A youtube kereső 2 oldal feljelentő videót hoz róla, kb. fél éve hiába reportolják.

De tegnapra jutott jó is: Encapsulator-ral random BB-n,Sat4nael-el meg az SSH Blitzkrieg-en küzdhettem a royal mandómmal.
  • harduplanfor
    Nem kotekedesbol, de a 28-0. 33-2 statok, es a tobbi jatekosok beeirasai, valamint az egyik szerveren a sajat csapattarsak altal kikozositett cheater nekem teljesen egyertelmu. Idezem: Nekunk nincs szuksegunk egy looser cheater csapattarsra. Megvagyunk nelkuled, huzz el... Raadaskent pont egy idiota mandoval voltam mert elcsesztem a claw kiporgetest es olyan dolgot kaptam amit ki kellett probalnom. Amikor az ellensegnel volt cheater, stealtbol siman kiszedett a palya vegerol. Amikor velunk volt a cheater alig birtam valakit megolni mert a kozelemben levo ellenseget sorban fejbelotte.
  • Zero07
    Nem kötekedésből, de szerintem te néha vak-lármázol is. A kevésbé jó, kezdő játékosok gyakran hiszik azt jó játékosokról is, hogy csalók.
  • harduplanfor
    Ma vegre tudtam picit jatszani es a "tavoli" wifi kapcsolat nem dobalt le a szerverekrol. 5 kulonbozo szerveren zsinorban egymas utan hol az egyik oldalon, hol a masikon tevekenykedett egy cheater. Mivel a ceg nagy ivben tesz a cheaterekre, ezt csak az adminok tudjak hatekonyan szabalyozni.
  • CAC
    Szoftveresen igen, de hardveresen ugyanaz lesz a MAC-ed.
  • bali24
    A mai rakétás DotD eléggé megéri,ennél még nem volt olcsóbban.
  • Big Boss Hu
    Ugye tudod, hogy a MAC átírható még windows-ból is? :D
  • CAC
    Ahogy a többiek is írták, bőven lenne módszer a cheaterek visszaszorítására. Ez a MAC címet nem lgolunk politika meg kb olyan, mintha lenne olyan ország, ahol a rendőrség azt mondani, hogy nem veszünk ujjlenyomatot.
    Mondjuk a MAC különben nem a legjobb módszer. Kb 500 huf-ért kapni használt hálókártyát. Mivel gátat lehet belőle rekeszteni, nagy tételben akár még olcsóbban is.
  • Pano
    semmi.. megtaláltam