26731
Battlefield Heroes
  • Pano
    Hol lehet megnézni, hogy bizonyos battlescore után milyen jutalom jár a warroomban?
  • tomonor
    Nem tudom, én még életemben nem nyúltam cheathez online játékokban, de valahogy nem értem miért élvezetesebb az, ha a gép csinál helyetted mindent.
  • Gyuszopapa
    Bocsi hogy beleszólok,de sajnos az EA és a hozzájuk tartozó fejlesztő csapatok az összes játékban nagy ívben tojnak a csalókra.
    Ha free,ha nem free nem számít.Így is van bevétel akkor meg mit görcsöljenek.
    Sajnos a játékok és játékosok mind tehetnek róla hogy ennyi csaló van.
    Vegyük a BF3 esetét,olyan szar a netkód hogy eszméletlen,lövöm a gyereket már kb.3-4 másodperce találat nuku,rámfordul annyit tapasztalok mintha a villám vágott volna agyon.
    Egyszerüen néha élvezhetetlen,nem csoda hogy sokan a csaláshoz nyúlnak.
    A sötét oldal egyszerübb könnyebben járható semmi görcs csak benyomja a programot és máris idegeskedés nélkül ő a szerver királya.
  • Narxis
    Ez csak attól függ, hogy milyen arányhoz kötik, én hiszek abban, hogy sikeres lenne. Meg automatikusan kikapcsolódna ha admin van a szerveren.
  • Pano
    vagy egy accot olyan dologhoz kötni, amit nem éri meg kockáztatni, illetve nem tud tömegesen szerezni.
    Pl.: Telefonszám. Sms regisztráció kell, vissza kell igazolni a megadott szám valódiságát, cserébe kap a frissen regisztráló X mennyiségű fundot kezdésnek. Csak hát ezzel megint az a baj, hogy bele lehet kötni magába a play4free modellbe, mert sms-re költeni kell. Hiába kapod vissza mondjuk fundsba, de akkor is.

Anno a "pure" szerverek váltak be jól. Ha bármi féle modding volt a játékkal, vagy külső program változtatott rajta ill. belenyúlt, a szerver kivágta az illetőt, mert nem egyezett a szerveren lévő lenyomattal a játék.
    Nem volt megkerülhetetlen, de nagyon látványosan lecsökkentette a csalók számát. Viszont cheater mentesre egy játékot se lehet tenni, de a BFH már tényleg kezd a röhejesség mintaképévé válni ilyen téren. Nem igen játszottam még olyan játékkal eddig, ami ilyen szinten könnyű préda volt a csalóknak és ilyen sok volt.

A voteban nem megoldás, mert az esetek 90%-ban nem arra használnák amire kéne, hanem trollkodásra és visszaélésre.
  • Narxis
    Idővel megtanulják és hozzászoknak. Pár ártatlan kap 1 óra bant, nem nagy dolog de lenne egy eszköz az igazi csalók ellen.
  • tomonor
    A szavazásos módszer sose működött igazán. A legtöbben azt se tudják mi az / nem figyelnek, illetve több játékosnak kell szavazni, mint 8 (magyarán a másik csapatból is kell valakinek). A csíter csapata továbbá nem tudhatja biztosra, hogy valóban csal-e az illető, ugyanis ők nem tudják megtapasztalni az ellenség környezetét abban a momentumban.

Ígyhát...
  • Narxis
    Ezért kellene tiltani a sponsorpay-t és bevezetni a voteban - t a szerverekre ami mondjuk 1 óra bant adna.
  • tomonor
    Itt nem az a baj, hogy mennyire keményen lépnek fel ellenük. A baj ott van, hogy az EA politikája megtiltja a hardware, vagy MAC cím alapján történő bannolást. IP alapján amúgy sem működne.

Magyarán a csítert, ha még bannolták is, fogja magát, regisztrál egy új fiókot, bemegy sponsorpaybe egy proxyval, csinál egy-két jól fizető felmérést, és ugyanott van, ahol elkezdte. Csítel tovább.

Ezt jelenti a szélmalomharc itt. A punkbuster működik, de pillanatok alatt kijavítják a detektációt a fizetett cheat motor fejlesztői. A végső lehetőséged játékosként lényegében az, hogy egy olyan szerveren játsz, ahol van admin/mod, és lehetőleg ne húzd ki a gyufát náluk, de jobb ha összebarátkozol velük.

Ha védeném EASY-t, akkor máshogy lett volna strukturálva ez a poszt is. Nem, én csak az ő szemszögükből gondolkodom. Te pölö mit tennél a helyükbe, úgy hogy ne vidd csődbe a céget? Mert pénz híján te sem tudnál sok mindent tenni, és a stúdió ellátása mellett itt a profit lassú és minimális.
  • Pano
    Mindkét félnek van a fején vaj, az Easynek a reportok miatt, a Punkbusternek meg a fos reagálási idő miatt.
  • bali24
    Ma csak négy cheater-el találkoztam(3 Commando,1 Soldier).
    Mivel kommandóval játszottam,biztos hogy mindegyik cheatelt, láthatatlan voltam és kiszedtek a pálya másik végéből,az egyik sniperest fel is vettem,de nem jelentem úgyis teljesen felesleges.
  • CAC
    Nem lenne szélmalomharc, ha az EA keményen, agresszíven fellépne. Csak épp a support telibeszarja. Fossák ki a setteket, új pénznyelő szarokat, de a csíterekkel nem foglalkoznak.

Anno én ezt mondtam neked, de te védted őket, hogy normális report után megy ban. Hát nem. De legalább már te is belátod.
  • tomonor
    Azért, mert lényegében a csíterekkel való harc szélmalomharccal egyenlő.

Ennek ellenére a csoportokra külön senki nem fog felfigyelni amennyiben te nem jelented.
  • tevel
    Találkoztam ma egy hackerrel:
    A1MLiquid
    35:0-s statjánál kiléptem. Megnéztem az accountját.
    Van egy group amiben benne van, feltételezem onnan szerezte. Nem is érdekel, leszarom, csak nem tudom, hogy az ilyen groupokat miért nem törlik. (ezért nem linkelem)
    De a group tagjai között egy valamire felfigyeltem:

Mintha ő a facebook csoportban is aktív lenne.
  • harduplanfor
    :)
  • tomonor
    Oh. Okés.
  • harduplanfor
    Kedves Tomonor bajtars!
    Koszonom az elvezetes jatekot. Vegre sikerult veled eloszor eloben talalkoznom a vv palyan. Bar korabban azt irtam vegeztem a bfh-el, neha azert visszaszivargok.XD Felmondtam az idiota telenoros 8mbites netem, es most egy 500-600 meterre levo free netet fogok egy wifi antennaval. Szoval ennek ismereteben nem is volt olyan rossz eredmeny mogotted vegezni a dobogo 2. helyen. A netem 2.5 megabittel "hasit v inkabb akadozik", amely ilyen profik altal jatszott kornyezetben eleg nevetseges. Mivel ingyen lett a netem nem sir a szam. Funnak fogom fel az egeszet. Ettol fuggetlenul a 14-es karim egesz jol teljesitett. Parszor sikerult Taki bacsit elkapni es nehany generalist XD Ja igen, Puccsospuncs-hun nevvel jeloltelek be.(dinofej)
    http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2586273202
  • tomonor
    A cake misszió News posztjába világosan le volt írva, hogy Június 30.-ig csinálható.
  • tomonor
    Megbízható, de nagyritkán beadja az unalmast. Akkor a tranzakciót megszakítja magától. Ha mégsem, lehet panaszkodni a BOKU supportnál.

Én már 2011 óta használom.
  • tevel
    Van még olyan idióta rajtam kívül, aki megcsinálja a national cake challenge-t kap 1500 funds-ot, majd másnap (vasárnap) megveszi a royal tortát 999-ért, dobálja lelkesen, fél óra múlva kilép, hogy megnézze hány %-on áll, és akkor derül ki, hogy nem is él már a misszió? Buktaaa...
  • Snexi
    ez a boku megbízható?most működik?
  • tomonor
    Ez... Egész jó ötlet!
  • dave9004
    egész egyszerű handicap rendszerrel meg lehetne oldani
    Minden win után egyel kevesebb területről indulna az előző győztes.
    ez a csalás tul látványos lett, be is bukták, :D
  • tevel
    Én is ilyesmiken gondolkodtam. Ez a hirtelen royal feljavulás elég gyanúsra sikeredett.
    De most már mennyi erőfeszítésbe tellene manipulált warrom állásokat megjeleníttetni a játékosok képernyőjén. Nem vagyok benne biztos, hogy mindig a valóságos állást látjuk. Ha állandóan a nat nyerne (márpedig a leaderboards szerint általában több pontot gyűjtenek minden héten, tehát egyértelmű a helyzet), semmi értelme nem lenne az egésznek.
  • Pra
    elég vicces szitu van.
    royalok oldalára próbálták bundázni a játékot, de bugos lett az egész warrom.
  • tevel
    Most mi van a warroomban? Döntetlen?
  • Pra
    nekem mostanában semmi extrát nem tudtak felmutatni, van szabadon 8000Fundsom, de nem tudom elkölteni mert nincs olyan ami kellene.
  • tomonor
    Én tudnék, de inkább kihagyom.
  • Pra
    viszont 2*999 fundsból csinálsz 3000et.
    jó kamat.
    A mondás viszont igaz, pénzt pénzből lehet csinálni.
    Jó nagy kicseszés azokkal akik nem tudnak befizetni

• tomonor
    Én mondtam.
  • Snexi
    ráadásul 1000ért amivel nyerhetek 1500-at,megéri :D
  • germantiger
    Persze, hogy csak fundsért lehet megvenni a tortát
  • tomonor
    Mi? Nem. Closed beta júliusig. Vagy szerzel egy bétakulcsot, vagy pedig szponzorálod.
  • Pano
    Jól láttam, hogy egyelőre csak akkor érhető el, ha szponzorálod?
  • tomonor
    Két dolog:
    1., A HQ-k bevétele a végső terület. Azok bevételéért nem kapsz semmit, hanem vége lesz a háborúnak. Tudom, hogy a többi területért kapsz némi cuccot, de a HQ-nál nem.
    2., A Natok gyorsabbak. Még ha adnának is valamit a HQ-k bevételéért, te akkor se tudnád megkapni, mert Royal vagy, és a mostani idényt a Natok nyerik meg :P
  • Snexi
    azt értem,de amikor 1-1 terület gazdátcserél akkor is kapsz némi nyereményt.Eddig nagyjából 40 ezer battlescore volt a legtöbb amit egy kis terület csatájában szereztem és kb 200vp-t kaptam érte.Na most 150 ezernél van a battlescore mivel a nationalok hq-jának ostromában veszek részt.
  • tomonor
    Ki van emelve, hogy melyik fél mit kap; a nyertes a nyertesét, a vesztes pedig a vesztesek nyereményeit.
  • Snexi
    ha valamelyik fél megnyeri a war roomot ugyanúgy megkapom a dobozt is?
  • tomonor
    Aham.
  • tevel
    Jobb mint ez?