Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakran a terkep betoltese utan viszonylag "normal" sebesseggel fut a jatek, de ha uj kor indul es uj vagy akar azonos map kovetkezik, indulas utan 5 masodpercenkent elojon a "problemas kapcsolat" hiabuzi es fagy az egesz.
A "memoria problem" uzenettol nem birtam megszabadulni. Naponta parszor teljesen kifagy a progi. Mr. Error nagyon kerulget😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A kep onmagaert beszel, de mivel ingyen net nem sir a szam😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem tudom, hogy garis-e, igazából azt se tudom hol vették; ajándékba kaptam egy szülinapomra. Egy Nvidia GTX 550 Ti-rõl van szó, de lényegében még csak akkor adja be az unalmast, ha Firefox közelébe kerül. Szóval még "jó".
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Azert kerdem hatha talalok neked egyet es szerencsed lesz. Itt a kornyeken valaki a multkor kidobott egy gepet az utcara. Abban ugyan nem volt jatekra valo a vga, de a proci hasznalhato benne amit az oregem regi irodai gepebe fogunk tolni. Mindossze a rogzito haza serult, azt kell majd cserelni. Megeshet, hogy latok hallok valamit, csak tudnom kene miben gondolkodsz.
Valami ilyenre? XFX GeForce® GTX 275
7800 Ft-nak megfelelo osszegert kinaltak.Esetleg 4670-es Ati?
http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking-5th-time-and-last-updated-daily
68.pozicio a listan
A BFH-hoz pedig igenis kell gép, relatíve. Karimat nem nagyon tudom cserélni amíg le vagyok égve.
Cserelni fogod a karid? A Bfh-hoz nem kell erogep.
Amikor elindul a jatek, be szoktam zarni a bongeszom. Ez okozhat hibat?
memory.dll: all alloc attempts failed for size 3145728
Jatek kozben/vegen allandoan lefagy es a fenti uzit irja ki. Feltettem az uj minositett amd vga drivert. C++2005, 2012-es valtozatat, es a netframework 4.0-at. Nektek mely verziok vannak ezekbol telepitve?
Semmit nem javult! Idokozonkenti lefagyasok megmaradtak. Milyen "memory size"? 12 GB van a gepben, az tobb mint szukseges.
"Mert megérdemled!"
:!Burak!:Soldier és
Most amivel játszanak az 0hack. Ha megnézed a Heroic Momenteket akkor látod hogy pl.552 blind fireje van 16mo pontnál. Mellesleg rengeteget játszok velük és fair play játékosok/most/.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/796522428
Miert nem birja elviselni egy lvl. 30-as ha a lvl. 10-es emberemmel 2x lelovom???? Most delelott becsoppentem az IraQiCodes Asylum szerverre. Nem emlekszem jol a nevere a 30xxx-es gunnernak, (asszem valamilyen Kurek+PL nevvel nyomult) de nekem tamadt, es "lecheaterezett". Nem tudom mit ugralt amikor a royalosoknal o lett az elso, en meg a masodik helyezest ertem el a 30-as csapatban. Jo eros szerver az mar biztos. Nem is megyek oda egy darabig😊 Izzadtam rendesen a kis karimmal.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Koszi a tanacsot. Errol nem tudtam, bar ilyen magas karikkal nem tudok jatszani amelyiknek ennyi "felesleges" elkoltendo abil.pontja lenne. Boven eleg ha neha betesz low levellel egy erosebb csapatba. (pl. a multkor Tomonor bajtars high lvl. tarsasagaba XD) Hosszu tavon nekem faraszto ennyire eros ellenfelekkel harcolni, bar rovid tavon kihivas es egyben szorakoztato.
Arra viszont nemrég jöttem rá, hogy ha soldierre lvl 3-as sense-t rakok, akkor az ellenfél életerejét is kijelzi, és mondjuk a fa lombja mögött is szépen be tudom határolni, hogy hol van, mert látom a piros csíkot. A legnagyobb elõny amikor csapattal kûzdök, hiszen ki tudom választani a leggyengébbet, és csak azt lövöm.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/880155161
0.493-as pisztoly pontossaga nagyon impozans, es termeszetesen a csavokam minden fa, bokor, haz mogott ott van. Szoval Eskej egy csodakatona.
38 kill/kor
Hahhaa!😊
Ebben a gyengen kontrolalt rendszerben a legrosszabb amikor a cheater miatt leurul az ellentabor, es nem lesz kivel jatszani. Tegnap bookmarkoltam az 5 "cheateres" szerver kozul kettot. Kesobb visszaneztem a szerverekre es 2-3 jatekos lezengett rajtuk 8 elleneben, a cheater meg szepen tovabballt.
-polak-hunter-
A youtube keresõ 2 oldal feljelentõ videót hoz róla, kb. fél éve hiába reportolják.
De tegnapra jutott jó is: Encapsulator-ral random BB-n,Sat4nael-el meg az SSH Blitzkrieg-en küzdhettem a royal mandómmal.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mondjuk a MAC különben nem a legjobb módszer. Kb 500 huf-ért kapni használt hálókártyát. Mivel gátat lehet belõle rekeszteni, nagy tételben akár még olcsóbban is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700