26731
Battlefield Heroes
-
#26611 Megoldható, de túlságosan bonyolult és a nehezebb megoldás. Nem sok értelme van.
A legjobb tankkal menni érte, vagy a jeep gyorsabb -de jobban sebezhető-. -
#26610 Szerintem nem :)Utas leugrik,mire leesik a zászlóhoz repcsivel felkapja a pilóta...sztem tök profin be lehetne időzíteni :) (már csak találnom kell vkit :p )
-
tomonor #26609 Lehet, de gyakorlatilag kivitelezhetetlen. -
#26608 Sziasztok!Lehet zászlót rabolni repülővel?Dzsippel meg tankkal láttam már összedolgozni embereket(1 sofőr,másik kiugrik,be aztán tipli)...Mivel nincs ismerősöm aki játszana velem így nem volt módom kipróbálni... -
Zimpling #26607 Lehet hogy valamilyen workbench felszerelést használ rpg-hez és annak köszönhetően nagyobb körben sebez és repít fel a lövedék, bár lehet hogy baromságot írok, mivel nem értek hozzá :) Ha ügyesen és kiszámíthatatlanul mozogsz, elvileg nem képes minden lövésével eltalálni, hacsak nem valami hőkövetős rakétavetőt használ. Biztos vagyok benne, hogy külön, rpg-vel és más robbanószerekkel használható aimbot nem létezik. -
harduplanfor #26606 Ok. Volt egy fazon aki BB palyan a hajo royal oldali hatso reszenek pici nyilasabol kidugta a fejet es mindig eltalalt. A karim a hajoval szemben, eleg messze mozgolodott az epulet sarkanal, vagy fent a hegy oldalaban. Barmit csinaltam, ugraltam mindig megtalalt a csavokam. Gondoltam 20 bol 20 nem lehet a veletlen muve. -
tomonor #26605 Távolságtól függ. Közel-médium távolságban jóhogy eltalál, messzebb már inkább szerencsétől függ. -
harduplanfor #26604 Hadd kerdezzem meg, hogy letezik olyan tudasu gunner amelyik mindig eltalal raketaval, vagy ez is egy aimbot fajta? -
#26603 :DDD
Lécci játssz még párat a nattal. Kell pár kulcs a ládákhoz. -
#26602 Nem megmondtam? Első körben játszok nattal a war roomban, erre először kikapnak.. -
harduplanfor #26601 Jaja, foleg pisztolyt hasznal. Nekem beszolt valamit, de attol meg nyugodtan tudok aludni:) -
#26600 Én is összeakadtam vele már, pisztollyal kergetett a halálba. Olyan pontossággal lőtt, akárhogy mozogtam, vagy basholtam el, hogy az már tuti nem volt eredeti skill.
A poén az volt, hogy még ő hackerezett le engem... -
harduplanfor #26599 Senkire nem merem mar irni a "csalo" minositest, mert a vegen megszolnak, hogy kezdo jatekos vagyok:) Legalabb tudom miert haltam meg 2 sec alatt, es miert tudta mindig a player hol jarok eppen. Beirtam a "bye your account " szoveget, es a kovetkezo korre elinalt a foszer...:) -
tevel #26598 De jó neked mester, már WC papír sem kell. XD
Még rímel is... -
tomonor #26597 Áhh, nagyon aimbot szagú az a 0.57-es pisztoly pontosság. A 0.4-es érték már nagyon a határt feszegeti, a felette lévő pedig már gyakorlatilag cheat. -
harduplanfor #26596 Ja es meg valami. Azt irtak itt korabban, hogy Tomonor mester jol banik a pisztollyal. Nyilvan a pontossag ertek utal ra valamennyire, mert nem csak ugy vaktaban lovoldozik:) A 3 feletti ertek jonak szamit? Az elobb linkelt ficko adatlapjan 0.57-et lehet latni. Hogy a fenebe csinalja??? -
harduplanfor #26595 Ismeri ot valaki? En lattam Tomonor mestert lovoldozni, de ez a csavo nem semmi. 37-ig szamoltam a killeket. 2 masodperc es halott voltam.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/878424234
-
tomonor #26594 Nem biztos. -
#26593 Most tuti, hogy a Royalok fognak nyerni. Hogy miért?
Mert most először játszok war roomban natként. Így tutter, hogy buknak.
Mondom jó lenne végre nyerni is... -
tomonor #26592 Lebuktunk D: -
#26591 Mert csaltatok. -
tomonor #26590 Nem ért véget, visszaállították. Még nem tudom miért. -
tevel #26589 Eddig ez volt a leggyorsabban véget ért war room. GZ!! -
Zimpling #26588 BB volt :D -
Specnalz #26587 Zimpling, kb negyed tizenkettőkor találkoztam vele. És csak lestem neki, hogy lövöm a csávót, állt egy helyben de be sem pirosodott neki a hpja, sőt lerendezett még vagy 2 embert is. De nem olyan bud Spencer módra tudod, hogy körül állják és egy ember megy rá, hanem mentek rá azok egyszerre könyörtelenül. Na szóval. Nem BB volt a map, mert ha igen lehet találkoztunk :O -
Zimpling #26586 ___aleynasu36___ és minden hasonló nevű hero tulajdonosa hacker, gunneremmel találkoztam vele és másodpercek alatt szétszedett, aztán ránéztem a mandója profiljára és egyértelművé vált hogy csíter. Kerüljétek el. -
#26585 Király ötlet !! Hajrá ;) Én is csak a napokban kezdtem el újra, hamar belejön az ember :) -
#26584 jó is ,h kitetted mert én is gondolkodtam régebben hasonló témában..
olyasmi lenne mint amit te csináltál, csak én a BF3-as környezetbe híróz figurákat raknék meg híróz járműveket. persze a híróz színvilágot realizálnám a BF3-hoz.
mostanában nem csináltam semmit, nem gyakoroltam.
max a híróz csopiba 1-2 pikk-pakk borítót. mondjuk a 300-as vicces lett, de az is 10perces mű. -
#26583 imádom ezt csinálni, na persze ha van ihlet...mert az nem mindig akad :) és köszönöm !! -
#26582 na! látom megtetszett a bindzsizgetés. ügyes. -
#26581 Készítettem egy Bf3 fan art szerűséget, ha van kedvetek nézzétek meg! :) -
harduplanfor #26580 Koszi rajottem:) Szerverek keresesekor a frissites gombra nem firissiti a pingeket, csak az elerheto szerverek sorrendjet valtoztatja. Ha bezarom a progit es ujra inditom, akkor kapok mas ertekeket. Igy ket ujrainditas kozott a 40-60-as pingekbol lett 170-210:)
Gyakran a terkep betoltese utan viszonylag "normal" sebesseggel fut a jatek, de ha uj kor indul es uj vagy akar azonos map kovetkezik, indulas utan 5 masodpercenkent elojon a "problemas kapcsolat" hiabuzi es fagy az egesz.
A "memoria problem" uzenettol nem birtam megszabadulni. Naponta parszor teljesen kifagy a progi. Mr. Error nagyon kerulget:) -
tomonor #26579 Ha csak az az egy szerver mutatja azt a pinget, akkor rossz a szerver pillanatnyilag. Hogyha az összes szerver pingjét magas értékűnek látod, akkor a te neteddel van valami. -
harduplanfor #26578 Legyszi magyarazza el valaki, hogy miert valtozik meg egy szerver pingerteke nagymertekben? Bookmarkoltam a Wolfeinstein Heroes 3 szervert. 43-as pinget irt ki ezert valasztottam. Miden szep es jo volt egy ideig amig ki nem kickeltek a kor kozepen, mert elertem a maximum kill limitet. Ez benne van a pakliban, de most nezem a pingre 228-at ir ki es piros szint mutat.... Rafrissitettem tobbszor es akkor is 228-as ping ertek maradt. A tobbi bookmarkolt szerverem 57-65 kozotti ertekeket mutat. -
tomonor #26577 bármikor, mikor kedved tartja. Mivel van warroom, így kettő, vagy négy kulcsot havonta összeszedhetsz. -
#26576 Szerintetek most nyissak treasure chestet vagy várjak majd vele (warroomos kulcsokra gondolok)? Mert elég sok hitvány item is van most, de nem tudom, hogy ennél lehet-e jobb később. -
harduplanfor #26575 Csupa jot hallottam a GTX 550 TI kartyakrol. Ha jol gondolom te meg mindig jobb helyzetben indulhatsz csataba, mint en:)
A kep onmagaert beszel, de mivel ingyen net nem sir a szam:)
-
Gyuszopapa #26574 Az nem biztos hogy kártyabaj.Az én 560 ti-m is csak a firefox alatt fagy ki.Minden más program megy. -
tomonor #26573 Áh nyugi, megoldom én :D
Nem tudom, hogy garis-e, igazából azt se tudom hol vették; ajándékba kaptam egy szülinapomra. Egy Nvidia GTX 550 Ti-ről van szó, de lényegében még csak akkor adja be az unalmast, ha Firefox közelébe kerül. Szóval még "jó". -
harduplanfor #26572 Komolyan mondom kezdek becsavarodni ezektol a misztikus dolgoktol a jatekban. Bookmarkolok egy szervert amit ki is ir felul a kepernyon, majd par perccel kesobb ujra belepve nyoma sincs a szervernek a bookmark fulnel. Egyik accountomnal nem kepes megjegyezni a program, hogy a karim 1 pont bb kepessegel rendelkezik. Minden egyes bejelentkezeskor utolag kell behuznom a bb-t, mert mindig hianyzik. A kivalasztott napi misszioval hasonloak a tapasztalataim. Egyszeruen eltunik es mindent elorol kell kezdeni. Ha meggondolom magam mikozben elindult az adott szerverhez valo csatlakozas es nyomok egy Esc-et, szinte 90%-ban bezar a program es lehet ujra inditani a jatekot. Tokmindegy, h firefox vagy chrome fut bongeszokent. Megint nekem jutott ki az "aldasbol" vagy masoknal is jelenkeznek ezek a rendellenessegek?