104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90884 Januárban egyetlen meccset voltunk csak képesek megnyerni.Meccsek.A 12 pontos előny azonnal ötre olvadt.Tabella.Azért van pozitívum is,mert az összes rivális elleni meccs mögöttünk van.Már négy sérültem van,szerencsére hárman felépülnek a február végi BL meccsre. -
korbin555 #90883 Szép eredmények,gratulálok.Ezekkel a kupadöntőkkel,amik a tizenegyesekre maradnak, én is hadilábon állok.Állandóan elbukom őket.
-
Úgy látom elszállt az az oldal....EL döntő megint.... -
Red Star FC 93, 5. szezon
Ezüstéremmel fejeztük be ezt az évet, rettenetesen elégedett vagyok. A védelem iszonyat, a támadójátékon csak kell még csiszolni. A Ligakupában megszereztük első trófeánkat a másodosztályú Monaco ellenében. Nemzetközi vizeken is sikerült nagyot alkotni, olyannyira, hogy az alábbi meccsek után az Európa Liga döntőjében voltunk érdekeltek. Ez az ÖSSZECSAPÁS az egyik ligzgalmasabb FM meccsem volt. Érzésem szerint végig egy picit jobbak voltunk, ez a statokon is látszik. A 82. percben tudtak csak kiegyenlíteni, a hosszabbításban aztán 2 gólt is benyeltünk, de a kiállítás és az értékesített büntető visszaadta a reményeket, és hihetetlen tartással sikerült bepasszírozni az egyenlítő gólt is, jöhettek a büntetők. Itt elfogytunk fejben, 2 csatárom is hibázott, de egy fantasztikus élményt adtunk a drukkereknek. Végezetül itt vannak a statok és a húzóemberek:
Kaminski
Holmes
Capitao
Miller -
Ezekszerint több ilyen story van :)
Persze harc a bl-ért 4. osztályból 5 év alatt kicsit merész, de még az én mentésemben is 7. lettem első bundesliga évemben. Bár europaligát nyertem ami ha valóságban megtörténne sorban állnának értem a sztár klubbok :D -
legutóbb a norwich city lépett 2 év alatt 2 osztályt és jutott premier ligába. még lentebb sok kis csapat volt aki 3-4 év alatt 3-4 osztályt lépett pl. Chester City, Fc United of Manchester oké ezek fél-profi klubok és kb. a jó anyagi helyzetnek köszönheték h az indulásuk után gyorsan lépkedtek. -
Mert hiányzott a pénz és a támogatás, és a nagy klubbok szét szedték. :) Sajna a foci rég csak a pénzről szól. -
kivételek mindig vannak. de például a leeds jó példa. rövid távon sikerek, aztán még ma is azt nyögik. Vagy a Nothingam Forest. Két év alatt megnyertek mindent, aztán eltűntek a föld színéről... -
Azért a mainz pár éves menetelése (végén kipukantak) vagy a Leeds hirtelen sikerei. Ezek azért alátámasztják hogy semmi sem lehetetlen. Persze a játék könnyebb sokkal mint az élet, de én nem elöször olvastam folyamatos szintlépést pl angol bajnokságban. Pár éve is. (nem akarok hülyeséget mondani melyik csapat lehetet az)
Meg úgy gondolom hogy ide sok pénz kellene hogy hasonló megtörténjen és 2x annyi idő mint a játékban. Mert nem kis szakmai stáb és folyamatos minőségi tehetségek toborzása-szerződtetése szükséges. -
korbin555 #90875 OFF: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen ez egy játék,aminek a valósághoz csak annyi köze van,hogy létező csapatok,emberek nevei vannak benne.A szép mégis az,hogy még a világranglista utolsó helyezettje is lehet BL-győztes.Vagy Málta is nyerhet VB-t. Ez a vonzó benne.Itt kirúghatok bárkit,vagy áttehetem a Rooney-t a tartalékba. Vagy egy perc alatt eladhatom a Messi-t.Bizonyos keretek között bármit meg lehet csinálni, mindenféle következmény nélkül.Legfeljebb letörlöm a mentést.Pontosan azért, mert ez egy játék.Szerintem mindenki tudja ezt.Amit leírtál,az is mind igaz. A valóságban ezek sohasem történhetnének meg,és nem is fog megtörténni.De a játék célja pont az,hogy itt nincs lehetetlen.Minél jobban ismeri valaki a játék mechanizmusát,annál könnyebben érvényesül.Mert minden lehetőséget megkapunk,hogy sikeresek legyünk.Csak nem szabad sajnálni az időt,hogy kiismerjük azt a rengeteg kisebb-nagyobb trükköt,ami könnyebbé teszi a célok elérését.És itt nem a taktikákról beszélek,mert az a legutolsó a sorban.
Ha pedig sikereket szeretnél elérni,nem értem miért a magyar bajnokságban kínlódsz?Az egész játék egyik legnehezebb feladatára vállalkozik,aki itthon szeretne nemzetközi sztár csapatot építeni.Bár ez sem lehetetlen,de ahhoz ismerni kell,és el kell fogadni néhány alapvető szabályt.Egy jól kiválasztott angol negyedosztályú csapat irányítása ehhez képest egy kedélyes teadélután.Most mondhatnám,hogy ha valakinél bármelyik magyar csapatban a harmadik évben is van még magyar játékos,akkor nagyon rosszul értelmezi a fejlődés lehetőségeit.De aki érzelmi okok miatt ragaszkodik hozzájuk,az biztosan nem venné ezt jó néven. Csakhogy egy csapat irányításánál racionális döntéseket kell hozni,vagy el kell fogadni,hogy nem lesz fejlődés.Kapásból egy tucat dolog jut eszembe,hogy mi az,amit egy magyar karrier indításánál azonnal meg kell tenni,és mik azok,amiket el kell kerülni.
Az pedig,hogy ki milyen eredményeket mutat fel,ne bátortalanítson el.Én soha nem hasonlítom magam senkihez.Én is olvastam már olyat,hogy valaki magyar csapattal BL-t nyert négy-öt év után.Nekem ez még nem sikerült,de nem is versenyzek senkivel.Amíg szórakozást nyújt,amit csinálok,addig elégedett vagyok. Nagyon szívesen,és nagy kíváncsisággal olvasom a beszámolókat,és ennyi.
Azonban azt is tudomásul kell venni,hogy ez már nem olyan egyszerű játék,mint az elődei.A rengeteg játszott óra(és a szintén nem kevés idő,amit a külföldi fórumok olvasásával töltöttem)sokat segít,de néha még mindig ér meglepetés.És mindig van mit tanulni.Még akkor is,ha ez csak egy játék.De annak igen jó. -
Köszöntem:) -
korbin555 #90873 Tessék:Transfer update
És ide kell bemásolni:Documents/Sport Interactive/Football Manager 2013/editor data
Ha nincs editor data könyvtár,akkor csinálni kell!
-
Valaki dobna egy linket a legujabb frissiteshez es leirna hogy hova masoljam?
Koszi:) -
na de hogy ne csak beszólogassak...
koncepciót váltottam kissé. Eddig gyűjtögettem a pénzt és hoztam az ingyenes srácokat, de meguntam a guberálást, úgyse tudnék mit kezdeni azzal a sok lóvéval.
Sebtiben el is költöttem 7 milliót (bár 11 jött be, szóval óvatosan duhajkodtam), amiből 3,7 milla ment el egy játékosra, aki egyből alapember is lett, hozza stabilan a 7 fölötti átlagját. Pár dél-amerikaiért még otthagytam pár száz ezret, illetve megszokásos alapon még 1-2 ingyenes kölyökre is lecsaptam.
Az elkövetkező szezonra a terv a következő - az U19-ben fog játszani minden 18 éves, nem érdekel milyen jó, második csapatban lesz aztán 2 szezonjuk bizonyitani 20 éves korukig és az első csapatban már csak "tapasztalt" 20 éveseket szeretnék látni.
Aztán persze lehet hogy találnak a szkótok egy 18 éves csiszolatlan gyémántot és kivételt teszek vele, de jelenleg ez szimpatikusnak tűnik igy. (egyébként fura volt számomra hogy mikor az u19-ből kölcsön akartam adni párat akkor azok nemet mondta nb2-es, sőt nb1-es klubokra is. Hát ahogy gondolják, hozzám tuti nem férnek be még az nb2-es csapatba se)
A 4231-es taktika mellé most télen elkezdtem csiszolgatni egy 4321-est két AMC-vel, szélsők nélkül. Jövőre át akarom méretezni a pályát jó kicsire, már kezdek szépen megszabadulni a szélsőktől is. Egy olyan jóféle kis labdatartós, passzolgatós gyiki-gyakát akarnék megnézni, hogy mire jutunk vele. Unom már hogy sok gólt kapunk, kellene egy jó kis 70%-os labdatartás
-
egyáltalán nem megbántva őt - de ebből is látszik, hogy ez csak egy játék.
Sajnos a valóságban ilyen elég-elég ritkán fordulhatna elő, hogy ilyen karrierek lehessenek. Nem csak rá értem, hanem mikor valaki 6 szezon alatt angol negyedosztályúból BL győztest csinál.
Lehet mondani hogy savanyú a szőlő nekem (amiben lehet is igazság :D - legjobb eredményem a Fradival így 7 év után asszem egy majdnemtovábbjutás a bl csoportomból)
A valóságban játékosként nem tudom mennyire lenne vonzó egy olyan klub ahol garantáltan kib.sznak a fenébe akármit is csinálsz.
Illetve nézőként se lehet könnyű azonosulni egy olyan csapattal akinek mire megtanulnám a kezdőjét máris 20 másik új játékos van ott.
Plusz ugye a valóságban ott vannak a szerb, horvát, holland tehetséggyárak és még ők sem képesek ilyen módon koncentrálni az ifiképzést, sőt a Barca akadémia se ontja magából ilyen töménytelen mennyiségben a tehetségeket.
Szóval még egyszer - nem leszólni akartam senkit, csak hogy ez egy játék -
korbin555 #90869 Bromley FC 2018-2019.
Félidőhöz érkezett a szezon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bajnokságban dominálunk,köszönhetően egy 13 meccses győzelmi sorozatnak.Az érdekesség ebben az,hogy az előző szezonban pontszámban hasonlóan álltunk,csak akkor másodikok voltunk,és négy csapat is nagyon szorosan állt.Most a riválisok oda-vissza verik egymást,mi pedig egészen stabilak tudunk maradni.Bár az Arsenal mindkétszer legyőzött bennünket,de ez sem gond,mert ők meg a kicsik ellen szenvednek.És rengeteg gólt rúgunk.Az állandó rotációban játszó négy csatárom közül eddig még egyiket sem érte el a gólínség.Remélem így is marad.A középhátvédek idén újra"megtanultak"fejelni,összesen már 18 gólnál járnak.Az előző szezonban csak véletlenül fejeltek gólt.Pedig ugyanazok ők is,a szögletrúgók is,és a taktika sem változott.A fene se érti ezt.A december végi fájdalmas hazai vereség után elbeszélgettem a két pocsékul teljesítő játékosommal, a következő meccsen lemostuk a City-t,a két megdorgált ember pedig 9 feletti osztályzatokat kapott.Úgyhogy egy gyönyörű 7-0-ás győzelemmel,telt ház előtt avattuk fel az új stadiont. Amit a halasztások miatt végül új év napján adták át.A karácsony meghozta az első súlyosabb sérültet, sajnos négy hónapra kiesett egy CM, de talán így sem lesz gond.Lement a bajnokság fele,és van 12 pont előnyünk.Szerintem ehhez tavasszal még hozzá is fogunk tenni.De elsősorban nem a PL. érdekel.Abban egy pillanatig sem kételkedtem, hogy meg fogjuk nyerni.
A BL csoportban az elvárt magabiztos továbbjutás.Az a 11,aki a BL-ben játszik,a meccsek előtti bajnokikon soha nem játszik,ha kell kettőt is kihagynak.Nekik ez a feladatuk ebben az évben.Nem is kegyelmeztek eddig senkinek.A Milan vár ránk februárban,sok jót nem ígérek nekik sem.
Közben van egy emberkém,aki a"menni akarok"felszólítást intézte felém.Semmi probléma,haver.Megmondtam neki,hogy a szezon végén mehet,amerre lát,de télen szó sem lehet róla.Van kölcsönben egy srácom,aki már majdnem olyan jó,és még sokkal jobb lesz,mint ő.A Tottenham-ben sajnos keveset játszik,akkor sem valami jól.Amit mondjuk nem nagyon értek, mert nálam már tavaly is nagyon szépen bizonyított.Az első keret tagja volt,és elég sokat is játszott.A siránkozót pedig piacra dobom.Most 16,5M az értéke,és 25 éves. Tavasszal sokat játszatom,és majd meglátom, mennyi pénzt tudok kipréselni belőle.
A scoutok továbbra is 7/24-ben dolgoznak,most egy szerb csodagyereket találtak. Minden további nélkül el tudnám hozni(Szerbia is EU tag lett.)nevetséges 3,1M-ért,de így is van két világklasszis jobbhátvédem.És már nem akarok annyi időt itt eltölteni,hogy meglássam,még mennyit fejlődik,vagy megvárni,hogy egy láda aranyért el tudjam adni.Ezt az egész kémhálózatot itt úgy is csak tapasztalatszerzés céljából turbóztam fel ennyire.Arra viszont igen jó lesz,hogy egy igazán hosszú karrierben hasznosíthassam majd mindezt.Mert valami megdöbbentő,micsoda mennyiségben, és milyen minőségű embereket szednének össze,ha hagynám.Egy olyan országban,ahol nincsenek jó ifik(mint nálunk),megfizethetetlen egy ilyen hálózat.Pedig jó néhány scout az időigényes kutatásom ellenére is gyengécske.A korábban Vietnamban kalandozó scout-om,Malajzia után most éppen Thaiföldön nyaral a klub pénzén.Hogy nem dolgozik az biztos,mert még nem talált senkit.Ha legközelebb Hong-Kong-ban bukkan fel a kaszinók környékén,akkor páros lábbal rúgom ki.
Egyenlőre ennyi lenne. -
Korbin írásaitól mindig megjön a kedvem az FM-hez.
Én átigazolási statisztikám 5 év alatt 272 játékos mozgás :D -
Valladolid #90867 Jó estét mindenkinek!
Korbin elismerésem az eddig elért eredményeidhez, bele ne merj kezdeni az FM 14-be amíg meg nem nyerted a BL-t
-
korbin555 #90866 Néhány hét pihenés után mégis úgy döntöttem,hogy a hátrelévő kis időt megpróbálom valamelyik félbehagyott mentésemmel kitölteni,a BL győzelem reményében.Adott volt a Pro Vercelli,vagy a Bromley,és az utóbbi mellett döntöttem.Bár mindkettő alkalmas lenne a feladatra,de itt még a huszadik játékosom is világklasszis.Pénz is több van,és mégiscsak a hetedik szezont kezdem,itt már(szinte)minden top,extra,exceptional,outstanding,etc.Majdnem minden,mert a marha vezetőség a junior coaching fejlesztésével kapcsolatban a mai napig nem hajlandó velem szóba állni.De nem is érdekes,csak egy kicsit bosszant a hozzáállásuk.Tehát ott fejeztem be,hogy 2018-ban megnyertük a PL-t. Az utolsó fordulóban(köszönhetően az MU bukásának is),de nem érdemtelenül. Némi tétovázás után azért sikerült felvennem az elveszett fonalat.Az új stadion júniusi megnyitását eltolták szeptemberre,aztán még egyszer három hónappal, december 29-re.Gőzöm sincs, hogy miért,talán részegek a magyar vendégmunkások.A nyári szünetet azzal kezdtem,hogy elpasszoltam három embert,67M€-ért.Nem mintha rászolgáltak volna,de jólesett.Így felhoztam három szuper angol 18-19 éves saját nevelést az első csapatba.Lehet,hogy ők az utolsók. Mert azt vettem észre, hogy amióta külföldről hozom sorban a tehetségeket,mintha nem akarna többet generálni nekem a gép.Mintha azt mondaná,hogy elég legyen a jóból.A legutolsó garnitúra kritikán aluli volt.De mindegy,nem tud velem kitolni, mert hozom őket máshonnan.Aztán négy teljes órát töltöttem el azzal,hogy kitöltsem a 15-ös scout létszámot.12 ugyan volt,de elzavartam az öt legrosszabbat, és hoztam nyolc másikat.Ezzel valami olyan űr szintre jutottam a scouting range kiterjesztésében,mint eddig még soha.Scouting knowledge.És az országok,ahol a scout-ok otthonosan mozognak:1,2,és 3.És ez nem jelenti azt,hogy máshol ne kutatnának,mert valamelyik éppen Vietnamban tekereg.Nem tudom,hogy mit keres ott,majd aknára lép a hülye.Bár a kép azért kicsit csalóka,mert jó néhány scout a futottak még kategóriába tartozik.De nem volt kedvem két napig keresgélni közöttük,ez már így is minden képzeletemet felülmúlta.Az egyik afrikai scout most talált a számomra eddig ismeretlen OC Agaza (Togo!) csapatában egy kapus wonderkid-et.De nem hoztam el,mert nem kell.Ha húsz éves karriert terveznék,akkor igen,de akkor is verekednem kellene a work permit miatt.Inkább maradok az EU-s fiataloknál, mert van belőlük is bőven.Most hoztam egy 16 éves Román(erdélyi magyar) középhátvédet, aki megkapta a chief scout-tól az öt csillagot,és rá oda kell figyelnem,mert nagy tudású az ürge.Eddig sem volt rossz az edzői stáb,de ott is finomítottam.Lecseréltem azt a négyet, aki még kilógott a sorból.Jelenleg a leggyengébb edzés is négy és fél csillagon áll,az ificsapatnál is mindenhol eléri a minimum négyet.Ez nem kevés időmbe,és nem kis pénzbe került.Néhány klasszis edző(és scout)vagyonokat keres nálam.Bár én is most kaptam új,öt éves szerződést,ami 77k.Miután úgy éreztem, hogy a háttér rendben van,lekötöttem két erős edzőmeccset.(Többre nem volt szükségem,mert sem a felálláson,sem a taktikán nem változtattam,a három volt ifim pedig már az óvodában is ezt tanulta.)Mindkettőn győzelem,Bayern idegenben 3-2,Barcelona itthon 2-1,csak hogy tudják,mire számítsanak a BL-ben.És ezt két teljesen különböző kezdővel.Aztán eljött a szezon rajtja,és rögtön a pofon, Arsenal 0-1. Szörnyen dühös voltam,mert az első hat fordulóban játszunk a négy legerősebb ellenféllel,és ebből mindenképpen jól akartam kijönni.Végül mégis elégedett lehettem,mert a Chelsea-t idegenben sikerült eltenni láb alól.Meccsek.Letudtuk a veszélyes csapatokat,és mind mögöttünk vannak a tabellán.A tigrisek nem tudom mit keresnek ott,talán már megkezdték a menekülést a kiesés elől.Most egy sor elméletileg könnyű meccs jön,az a kettő,amelyik némi fejtörést okozhat(Liverpool,Tottenham)decemberben lesz,de mindkettő itthon.És egyik sem olyan jó,hogy tartsak tőlük.Az új évet mindenképpen egy magabiztos előnnyel kell kezdenem.Különösen azért,mert az elmúlt évek tapasztalata az volt,hogy a karácsonyi,új évi diliház a két,három naponkénti meccsekkel,hozza a sérüléseket is.Bár az állandó rotáció sokat segít,de immúnis így sem lehetek.A szezon előtt a harmadik helyre vártak bennünket.Az én nézőpontom szerint ez azt jelenti,hogy csak egy,és egyetlen esélyes van a bajnoki címre,az pedig mi vagyunk. A BL-ben elsőnek a sima csoport elsőség a cél.Az Atlético Madrid,és a Benfica játékereje a közelében sincs a mi potenciálunknak.De egy BL győzelmet nem lehet előre betervezni,elég egy rossz meccs tavasszal,és vége az egésznek.De ha nem sikerül, sebaj,ha kisírtam/káromkodtam magam,akkor megint nekivágok.
Szóval itt tartok jelenleg,majd jelentkezem a félévi jelentéssel.
Most jutott eszembe,utánanéztem az elmúlt hat évben mekkora volt a játékos mozgás a klubnál.151 volt,ki-be,összesen.Lehet,hogy ezzel valami rekordot döntöttem.Bár többé már nem lesz rá szükségem,hogy a cél érdekében az egész csapatot kicseréljem,mint az alsóbb ligákban.
Köszönöm a figyelmet. -
Ez a neve... 
-
AF attack meg DLF support. am nem azzal van a baj h nincs helyzetünk mert szó szerint rengeteg szokott lenni, hanem h sorba szoktuk kihagyni őket. -
A két csatár milyen szerepkörben van? Egyik target man esetleg a csapatbeállításnál?
Más:
Miért nem veszek franciát a kezdőbe? :)
-
442 itt kivételesen még a 4411-t se használom. -
Taktikai hadrend? Én most a 2 csatáron agyalok, hogyan lehetnének eredményesebbek. A helyzetek számával nincs gond általában, csak azokon a bizonyos meccseken alig rúgnak kapura. -
köszönöm és Neked is sok sikert -
Red Star FC 93, 5. szezon, féltáv
A bajnokságban nem vagyunk rosszak, csak vannak meccsek, amikor teljesen impotens a csapat. A védelem nagyon jó, kicsit több gólt kellene szereznünk. Ezzel szemben az EL csoportban aprítunk. Most a téli átigazolási szezonban kell szereznem egy középső középpályást, mert a fiatal csóka, aki az első számú lenne, iszonyat sérülékeny, nem számíthatok rá hosszú távon. Ilyenkor úgyis leértékelések vannak :) -
Szép eredmények. Folyamatosan követem a beszámolóidat, és bízok benne, hogy lassan már én is az elsőosztályban vitézkedhetek. -
Ezt nem is tudtam. Köszönöm ezt informatív hozzászólást! :) Sajnos én is tudom, hogy a nagyobb pénzek az elsőosztályban pörögnek (tv közvetítési jogok, szponzori szerződések), így nem ragadhatok itt évekig, igaz céljaim közt sem szerepel, hogy a csapatot vegetatív üzemmódba kapcsoljam. Amúgy a nézőszámon meglátszott a csapat eredménye is, értem ezalatt azt, hogy míg a hazai meccsünkön odatudtuk tenni magunkat, addig idegenben voltak gondjaink a 20-40 ezres közönség előtt. -
Baglyok 3. szezon féltáv:
Szépen menetelünk mindenhol, védelem továbbra is stabil. a legnagyobb problémánk a helyzet kihasználás. bár Watt-nak nem rossz a statja: 24(7)meccs 20gól 7assist néha őrjítő helyzeteket hagy ki,Gabbiadini inkább az assistokat szórja 19nél jár, Fierro tökéletes csere addig Immobile hatalmas befürdés volt, bár bukok rajta de szerencsére így is 7,5mért távozik. a 4 szélső se hozza azt amit tavaly összesen 7 gólnál járnak, ennek köszönhető 4ből 3 veresség. Arsenal ellen idegenbe a hajrában 11st hagytunk ki amivel egyenlíteni tudtunk volna, otthon lefociztuk a MU, Chelsea párost de mivel túl sok helyzetet hagytunk ki ők nyertek. Cél kitűzésem: BL-t elérni és legalább az egyik kupába döntőt játszani. Remélhetőleg nem járok úgy mint előző szezonba h 4. lettem de a BL győztes miatt még se kaptam jogot az indulásra.
-
korbin555 #90855 Az új stadionra nem lehetett befolyásod.York önkormányzata már 2003-ban elfogadta a terveket egy új városi stadionra,bár csak 2011-ben kezdődött el az építkezés.Közösségi és oktatási központ is lesz,valamint a két helyi csapat otthona.A futball csapat mellett a York City Knights rugby csapat otthonául szolgál.Azért építik meg,mert a régi már nem felelt meg a szabályoknak. Gyönyörűen fog kinézni,ha elkészül 2015-re.A bővítési kapacitása pedig 12000 lesz,de ez is messze kevés egy 200 ezres városnak.A 3200-as nézőszám pedig elfogadhatatlan,mert kisebb városokban is két-háromszor ennyi a néző.Például Colchester,Doncaster,Preston,Brighton.Vagy a 75 ezres Burnley, "akinek"25 ezres stadionja van.
Szóval eddig szép volt,de sürgősen irány a PL.Mert minden itt eltöltött év csak időpocsékolás.A nagy pénz egy emelettel feljebb van. -
Sziasztok!
York City -vel megkezdtem negyedik szezonomat is. Igaz a nagy menetelés most megtorpant, ugyanis a másodosztályban ragadtunk. Azonban a körülményeket tekintve egyáltalán nem tekintem rossz eredménynek és csalódott sem vagyok.
http://bit.ly/1g84qwT -
Itsuki #90853 igen ajánlottad nekem is,csak elkéstem a rendeléssel,de szerencse találtam ezt,ennél többet nem szívesen adtam volna ki érte..
Köszi a választ srácok! -
korbin555 #90852 Közben felemelték az árát.Én ugyanitt rendeltem meg egy jó hete,de akkor még €22,90(6800 Ft.)volt az ára.A cd kulcsot a Beta kibocsátásnak napjára,de legkésőbb egy nappal későbbre ígérték.Legalábbis ezt írták E-mail-ben,mert megkérdeztem. -
Kb két hét múlva fogod megkapni,egy linkkel együtt,amivel lekaphatod a bétát -
Itsuki #90850 http://www.oneplay.com/download/details/11178_Football_Manager_2014__PC__amp__MAC__incl__BETA_access
kupon:ghosts
így 6842 forintba került,bár cd kulcs még nem jött meg,nem tudom hogy ez hogy van mikor küldik,eddig elővételbe sose vettem semmit. -
Itsuki #90849 már van,de 29 euróért hát az picit sok már -
Zenszkij #90848 out of stock -
Sziasztok, hol a legolcsóbb most az FM14-re az előfizetés? Ahol Bétát is adnak majd? -
so beautiful -
Nesztek, tessék örvendezni vagy különben...