A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90866 Néhány hét pihenés után mégis úgy döntöttem,hogy a hátrelévő kis időt megpróbálom valamelyik félbehagyott mentésemmel kitölteni,a BL győzelem reményében.Adott volt a Pro Vercelli,vagy a Bromley,és az utóbbi mellett döntöttem.Bár mindkettő alkalmas lenne a feladatra,de itt még a huszadik játékosom is világklasszis.Pénz is több van,és mégiscsak a hetedik szezont kezdem,itt már(szinte)minden top,extra,exceptional,outstanding,etc.Majdnem minden,mert a marha vezetőség a junior coaching fejlesztésével kapcsolatban a mai napig nem hajlandó velem szóba állni.De nem is érdekes,csak egy kicsit bosszant a hozzáállásuk.Tehát ott fejeztem be,hogy 2018-ban megnyertük a PL-t. Az utolsó fordulóban(köszönhetően az MU bukásának is),de nem érdemtelenül. Némi tétovázás után azért sikerült felvennem az elveszett fonalat.Az új stadion júniusi megnyitását eltolták szeptemberre,aztán még egyszer három hónappal, december 29-re.Gőzöm sincs, hogy miért,talán részegek a magyar vendégmunkások.A nyári szünetet azzal kezdtem,hogy elpasszoltam három embert,67M€-ért.Nem mintha rászolgáltak volna,de jólesett.Így felhoztam három szuper angol 18-19 éves saját nevelést az első csapatba.Lehet,hogy ők az utolsók. Mert azt vettem észre, hogy amióta külföldről hozom sorban a tehetségeket,mintha nem akarna többet generálni nekem a gép.Mintha azt mondaná,hogy elég legyen a jóból.A legutolsó garnitúra kritikán aluli volt.De mindegy,nem tud velem kitolni, mert hozom őket máshonnan.Aztán négy teljes órát töltöttem el azzal,hogy kitöltsem a 15-ös scout létszámot.12 ugyan volt,de elzavartam az öt legrosszabbat, és hoztam nyolc másikat.Ezzel valami olyan űr szintre jutottam a scouting range kiterjesztésében,mint eddig még soha.Scouting knowledge.És az országok,ahol a scout-ok otthonosan mozognak:1,2,és 3.És ez nem jelenti azt,hogy máshol ne kutatnának,mert valamelyik éppen Vietnamban tekereg.Nem tudom,hogy mit keres ott,majd aknára lép a hülye.Bár a kép azért kicsit csalóka,mert jó néhány scout a futottak még kategóriába tartozik.De nem volt kedvem két napig keresgélni közöttük,ez már így is minden képzeletemet felülmúlta.Az egyik afrikai scout most talált a számomra eddig ismeretlen OC Agaza (Togo!) csapatában egy kapus wonderkid-et.De nem hoztam el,mert nem kell.Ha húsz éves karriert terveznék,akkor igen,de akkor is verekednem kellene a work permit miatt.Inkább maradok az EU-s fiataloknál, mert van belőlük is bőven.Most hoztam egy 16 éves Román(erdélyi magyar) középhátvédet, aki megkapta a chief scout-tól az öt csillagot,és rá oda kell figyelnem,mert nagy tudású az ürge.Eddig sem volt rossz az edzői stáb,de ott is finomítottam.Lecseréltem azt a négyet, aki még kilógott a sorból.Jelenleg a leggyengébb edzés is négy és fél csillagon áll,az ificsapatnál is mindenhol eléri a minimum négyet.Ez nem kevés időmbe,és nem kis pénzbe került.Néhány klasszis edző(és scout)vagyonokat keres nálam.Bár én is most kaptam új,öt éves szerződést,ami 77k.Miután úgy éreztem, hogy a háttér rendben van,lekötöttem két erős edzőmeccset.(Többre nem volt szükségem,mert sem a felálláson,sem a taktikán nem változtattam,a három volt ifim pedig már az óvodában is ezt tanulta.)Mindkettőn győzelem,Bayern idegenben 3-2,Barcelona itthon 2-1,csak hogy tudják,mire számítsanak a BL-ben.És ezt két teljesen különböző kezdővel.Aztán eljött a szezon rajtja,és rögtön a pofon, Arsenal 0-1. Szörnyen dühös voltam,mert az első hat fordulóban játszunk a négy legerősebb ellenféllel,és ebből mindenképpen jól akartam kijönni.Végül mégis elégedett lehettem,mert a Chelsea-t idegenben sikerült eltenni láb alól.Meccsek.Letudtuk a veszélyes csapatokat,és mind mögöttünk vannak a tabellán.A tigrisek nem tudom mit keresnek ott,talán már megkezdték a menekülést a kiesés elől.Most egy sor elméletileg könnyű meccs jön,az a kettő,amelyik némi fejtörést okozhat(Liverpool,Tottenham)decemberben lesz,de mindkettő itthon.És egyik sem olyan jó,hogy tartsak tőlük.Az új évet mindenképpen egy magabiztos előnnyel kell kezdenem.Különösen azért,mert az elmúlt évek tapasztalata az volt,hogy a karácsonyi,új évi diliház a két,három naponkénti meccsekkel,hozza a sérüléseket is.Bár az állandó rotáció sokat segít,de immúnis így sem lehetek.A szezon előtt a harmadik helyre vártak bennünket.Az én nézőpontom szerint ez azt jelenti,hogy csak egy,és egyetlen esélyes van a bajnoki címre,az pedig mi vagyunk. A BL-ben elsőnek a sima csoport elsőség a cél.Az Atlético Madrid,és a Benfica játékereje a közelében sincs a mi potenciálunknak.De egy BL győzelmet nem lehet előre betervezni,elég egy rossz meccs tavasszal,és vége az egésznek.De ha nem sikerül, sebaj,ha kisírtam/káromkodtam magam,akkor megint nekivágok.
Szóval itt tartok jelenleg,majd jelentkezem a félévi jelentéssel.
Most jutott eszembe,utánanéztem az elmúlt hat évben mekkora volt a játékos mozgás a klubnál.151 volt,ki-be,összesen.Lehet,hogy ezzel valami rekordot döntöttem.Bár többé már nem lesz rá szükségem,hogy a cél érdekében az egész csapatot kicseréljem,mint az alsóbb ligákban.
Köszönöm a figyelmet.