A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90875 OFF: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen ez egy játék,aminek a valósághoz csak annyi köze van,hogy létező csapatok,emberek nevei vannak benne.A szép mégis az,hogy még a világranglista utolsó helyezettje is lehet BL-győztes.Vagy Málta is nyerhet VB-t. Ez a vonzó benne.Itt kirúghatok bárkit,vagy áttehetem a Rooney-t a tartalékba. Vagy egy perc alatt eladhatom a Messi-t.Bizonyos keretek között bármit meg lehet csinálni, mindenféle következmény nélkül.Legfeljebb letörlöm a mentést.Pontosan azért, mert ez egy játék.Szerintem mindenki tudja ezt.Amit leírtál,az is mind igaz. A valóságban ezek sohasem történhetnének meg,és nem is fog megtörténni.De a játék célja pont az,hogy itt nincs lehetetlen.Minél jobban ismeri valaki a játék mechanizmusát,annál könnyebben érvényesül.Mert minden lehetőséget megkapunk,hogy sikeresek legyünk.Csak nem szabad sajnálni az időt,hogy kiismerjük azt a rengeteg kisebb-nagyobb trükköt,ami könnyebbé teszi a célok elérését.És itt nem a taktikákról beszélek,mert az a legutolsó a sorban.
Ha pedig sikereket szeretnél elérni,nem értem miért a magyar bajnokságban kínlódsz?Az egész játék egyik legnehezebb feladatára vállalkozik,aki itthon szeretne nemzetközi sztár csapatot építeni.Bár ez sem lehetetlen,de ahhoz ismerni kell,és el kell fogadni néhány alapvető szabályt.Egy jól kiválasztott angol negyedosztályú csapat irányítása ehhez képest egy kedélyes teadélután.Most mondhatnám,hogy ha valakinél bármelyik magyar csapatban a harmadik évben is van még magyar játékos,akkor nagyon rosszul értelmezi a fejlődés lehetőségeit.De aki érzelmi okok miatt ragaszkodik hozzájuk,az biztosan nem venné ezt jó néven. Csakhogy egy csapat irányításánál racionális döntéseket kell hozni,vagy el kell fogadni,hogy nem lesz fejlődés.Kapásból egy tucat dolog jut eszembe,hogy mi az,amit egy magyar karrier indításánál azonnal meg kell tenni,és mik azok,amiket el kell kerülni.
Az pedig,hogy ki milyen eredményeket mutat fel,ne bátortalanítson el.Én soha nem hasonlítom magam senkihez.Én is olvastam már olyat,hogy valaki magyar csapattal BL-t nyert négy-öt év után.Nekem ez még nem sikerült,de nem is versenyzek senkivel.Amíg szórakozást nyújt,amit csinálok,addig elégedett vagyok. Nagyon szívesen,és nagy kíváncsisággal olvasom a beszámolókat,és ennyi.
Azonban azt is tudomásul kell venni,hogy ez már nem olyan egyszerű játék,mint az elődei.A rengeteg játszott óra(és a szintén nem kevés idő,amit a külföldi fórumok olvasásával töltöttem)sokat segít,de néha még mindig ér meglepetés.És mindig van mit tanulni.Még akkor is,ha ez csak egy játék.De annak igen jó.