A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na de hogy ne csak beszólogassak...
    koncepciót váltottam kissé. Eddig gyűjtögettem a pénzt és hoztam az ingyenes srácokat, de meguntam a guberálást, úgyse tudnék mit kezdeni azzal a sok lóvéval.
    Sebtiben el is költöttem 7 milliót (bár 11 jött be, szóval óvatosan duhajkodtam), amiből 3,7 milla ment el egy játékosra, aki egyből alapember is lett, hozza stabilan a 7 fölötti átlagját. Pár dél-amerikaiért még otthagytam pár száz ezret, illetve megszokásos alapon még 1-2 ingyenes kölyökre is lecsaptam.
    Az elkövetkező szezonra a terv a következő - az U19-ben fog játszani minden 18 éves, nem érdekel milyen jó, második csapatban lesz aztán 2 szezonjuk bizonyitani 20 éves korukig és az első csapatban már csak "tapasztalt" 20 éveseket szeretnék látni.
    Aztán persze lehet hogy találnak a szkótok egy 18 éves csiszolatlan gyémántot és kivételt teszek vele, de jelenleg ez szimpatikusnak tűnik igy. (egyébként fura volt számomra hogy mikor az u19-ből kölcsön akartam adni párat akkor azok nemet mondta nb2-es, sőt nb1-es klubokra is. Hát ahogy gondolják, hozzám tuti nem férnek be még az nb2-es csapatba se)
    A 4231-es taktika mellé most télen elkezdtem csiszolgatni egy 4321-est két AMC-vel, szélsők nélkül. Jövőre át akarom méretezni a pályát jó kicsire, már kezdek szépen megszabadulni a szélsőktől is. Egy olyan jóféle kis labdatartós, passzolgatós gyiki-gyakát akarnék megnézni, hogy mire jutunk vele. Unom már hogy sok gólt kapunk, kellene egy jó kis 70%-os labdatartás