104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat! lassan már én is várok új vezetést mert vicc h megint 10m alatt kaptam igazolni. Jöhetne valami gazdagabb kópé mert ez az underwriter tulaj már nem az igazi. -
korbin555 #94612 Stuttgarter Kickers 2013-2014.
Tavasszal csak négy meccset veszítettünk,és ezen kívül is sokkal stabilabb lett a játékunk.És már nem vertek el bennünket a mögöttünk lévő csapatok sem.Végül sikerült odaérnünk az osztályozós helyre,de a Bielefeld ellen semmi esélyünk nem volt.Az első meccsen kiütöttek bennünket,így maradtunk a 3.Ligában.
Tabella.
Meccsek.
Ennek ellenére ez így is egy remek teljesítmény volt,amire a szezon előtt álmomban sem számítottam.Most utólag csalódott lehetnék a gyengébb ősz miatt,de nem vagyok.Több hihetetlenül gyenge játékosom is emberfeletti teljesítményt nyújtott.Rengeteg volt a sérülés is,de így is dobogón végeztünk egy biztos kiesőnek jósolt csapattal.
Időközben megtörtént a takeover.Az új főnök pénzt nem adott,de eltüntette az adósságot,így tiszta lappal indulhatunk az új szezonban.A 3.helyért még kaptunk 638k-t.Nyáron mindenképpen lesznek komoly változások a keretben.Az új büdzsé egy vicc,de ez van.Pénzt egyébként sem adok senkiért.Lesz bőven olyan free agent,aki segítség lehet.De előbb még két-három normális edző szerződtetése lesz a feladat.A stadionba pedig beszerelnek 1750 széket.Erre nem is tudom,mit mondjak.Ez olyan fontos nekik?Na mindegy.A média az ötödik helyre vár bennünket,de ez nem érdekel.Csont nélkül fel kell jutnunk,és meg is fogjuk csinálni.Még fogalmam sincs,hogy fog kinézni a csapat,mert megvárom a június 30-at.Akkor 12 játékos szerződése lejár,és sok lesz a free player is.Az biztos,hogy az összes szélső,és támadó középpályás menni fog,és visszaállok a megszokott taktikámra. Hiába döntöttünk gólrekordot,ha 57-et meg beszedtünk mellé.Az új ifik közül,egy kivételével az összesnek már az első nap megszüntettem a trial szerződését.Nem érnek semmit,és mindenhol spórolok,ahol csak tudok.De a jövőben kiemelt figyelmet fordítok a háttérre,mert egy német klub a jó háttérrel,szórja a klasszis ifiket.De hol vagyok én még ettől?
Ez volt tehát az első szezon,köszönöm a figyelmet. -
köszi, mi ilyen szempontból nagyon jól állunk, legtöbb ifi válogatott is nálunk van:
-
Nagyszerű szezon, gratulálok. 
Én most még Argentínában ténykedek, nálam 28,15 az átlagéletkor, ezzel a miénk a legidősebb csapat, ja meg a leglassabb is :D -
AFCB 4. szezon:
A nyári formáció váltás meg h már két év tapasztalata van a csapat magjának úgy nézz ki eredményességgel járt. Végre komolyabb sikereket is sikerült elérni, kezdve azzal h a védelem végre egész normálisan játszott így azért sokkal könnyebb dolgunk is volt. A bl-ról szokás szerint a végén maradunk le, utolsó 3 forduló 2 veresség így 3.ról 5.re csúsztunk(Tabella), de ezt már kezdem megszokni. Legalább az EL győzelem összejött hosszabbításban. Benzia meg is döntötte Falcao gólrekordját az EL-ben. Nagy meglepetésemre a vezetőség magától elkezdte az új stadiont. Az edzés és a háttér is szépen fejlődik, januárra kész lesz újabb szint is az edzés és utánpótlásból is. A keret továbbra is irtó fiatal (24,05 az átlagéletkor). És akkor az idei top 3 teljesítmény: Benzia, Carvalho, Hughes. -
korbin555 #94608 Nem lehet most olyan jó a Chelsea,ha kiesett a BL-ből.Mindent bele!
Nálam meg megy az imádkozás,hogy valami pénzes ürge tévedjen ide.Takeover.Ránk férne,mert úszunk az adósságban,annak ellenére is,hogy egy fillért nem költöttem.A bajnokságban viszont messze jobban állunk, mint amire számítottam.Tabella.Megpróbálunk a végére csodát csinálni,és elcsípni az osztályozót.De nagy mázli kellene hozzá,meg öt sérültem is van. -
10 veretlen bajnoki után ki mástól kapunk ki mint az évek óta (fmben is) hatalmas mumus Stoketól. Eszméletlen h idegenbe ellenük bármelyik csapattal is vagyok csak sz*pni járunk. DE legalább közben bejutottunk az EL döntőbe a Dripno ellen kettős győzelemmel (2:0, 0:1), sajnos az ellenfél a kupa mumus Chelsea lesz akkor már idén két kupából búcsúztatott.
-
ez a mentés pont Marshall updates, mert akkor még nem volt hivatalos db frissítés. am ez nem túl jó hír mert akkor nem tudom h lesz hosszú életű karrier... mondjuk ha sokszor eljátssza akkor leszarom mert nem fogok vele szenvedni úgy is fel van írva pár karrier (Bastia,Frankfurt/Wolfsburg,Lazio stb..) -
korbin555 #94605 Használsz valami egyedi db-t,vagy külső játékos adatbázist?Amikor beraktam különböző liga adatbázisokat,akkor nálam is ezt csinálta.Ezért nem is mertem használni a német db-t.Azóta gond egy szál se. -
ohh yeahh jól indul a nap, mentést megint nem tölti be... nevetséges h idei 3jára vagy 4jére játssza el h szarul menti el a játékot, elkezdené tölteni és egyből írja h ezt nem lehet betölteni. Még szerencse h tanultam az eddigiből és havi auto mentést állítottam így csak egy Hull bajnoki meg az Ajax visszavágó veszett el. -
korbin555 #94603 A tavaszi szezont egy méretes zakóval sikerült kezdenünk.Az elsőtől kaptunk ki,ez még így is belefér.De ennél sokkal aggasztóbb,hogy anyagilag insecure a helyzetünk.Hiába adtam el mindenkit,akit lehetett,az a 230k nem sokat számított.A fizetési keretnek is csak alig több,mint a felét használom.A klub értéke 800k,az adósságunk meg 900k.Mire vége lesz a szezonnak,2M-nál is több mínuszunk lehet.Kíváncsi leszek,mi sül ki ebből. -
korbin555 #94602 Kösz,erről fogalmam sem volt.Majd ezután próbálkozom én is. -
ilyen se sokszor volt idén h nem rúgtunk otthon gólt, főleg nem ennyi lövésből. Szerencsénkre a továbbjutáshoz ez is elég volt.
de mára meguntam szerintem, így is többet neteztem mint haladtam. -
Igen, arra. Ez úgy szokott menni nálam, hogy ha már van egy-két értelmes ifim, akkor beszélek a vezetőséggel, hogy kéne fiókcsapat és itt ugye tudsz bizonyos szempontok közül választani, mint pl a kölcsönadás miatt vagy állampolgárság (azt hiszem van ilyen) és a kereskedelmi. Elsőre nálam mindig ők választanak pár használhatatlan csapatot. Amikor visszatérek erre 1 év múlva, akkor már kiválaszthatom én, de eddig még soha nem voltak sikeresek a tárgyalások. -
Nekem a Honvéd úgy lett fiókcsapat h én választottam ki és ők tárgyaltak Velük. Ez szerintem nagyon random dolgok h felajánlják e, nálam csak akkor volt ilyen esett ha elsőnek nem akarták teljesíteni majd sikerült rábeszélni őket és akkor jött a 2 lehetőség h választok vagy ők keresnek lehetőségeket. -
korbin555 #94598 Tudom.Ezért írtam,hogy nem könnyű.De te arra gondolsz,hogy egy konkrét csapatot szeretne valaki fiókcsapatnak?Mert azt nem is tudom,lehetséges-e.Ha igen,igazán közkinccsé tehetnéd.Vagy bárki,aki tudja,hogy is működik ez a funkció.
Én mindig stratégiai,és anyagi okok miatt választottam.Legutóbb az ismertségünk kiterjesztése miatt kértem ilyet.Azt mondta a főnök,hogy egy hónapon belül választhatok,de egy hét múlva már jelentkeztek.Elém tettek több japán,koreai, amerikai,brazil klubot.A klub nem érdekelt,az ország annál inkább.Kiválasztottam a New England Revolution-t,és ennyi volt.Minden évben kaptak tőlünk 600-700k-t,mi meg milliókat az amerikai mezeladásokból.Üzlet az üzlet alapon.Emellett olyan betekintést kaptunk az országba,mint soha azelőtt.
Egyébként amikor a Haladásnál először kértem egy fiókcsapatot,hogy az ifiket el tudjam küldeni játszani,egy hét után előálltak egy! csapattal,ami a BKV Előre volt. Állítólag ez az egy felel meg nekünk.Mondtam,hogy ezt nem fogadom el.(mondtam volna durvábbat is,de olyan opció sajnos nincs)Egy ifit sem küldenék olyan helyre,ahol csak visszafejlődnek.Arról nem beszélve,hogy vasvillával sem tudtam volna egy ilyen nevesincs csapathoz kergetni őket.Így abba is maradt ez a típusú fiókcsapat keresés. -
Na "jó kis" kert ásás után folytathatom a szezont :D helyzetjelentés: bajnokságba 6. helyen állunk 4 pontra a dobogótól, itt még bármi lehet (akár lefele is) FA kupába a legjobb 8 között (csak úgy mint a ligakupába) a Chelsea búcsúztatott otthon, pedig talán egy kicsit jobbak voltunk. EL-be elsőnek a Fenert kaptunk, itthoni 2:1s győzelem után idegenbe 2:0ról kellet visszajönnünk ami össze is jött, s bár a végén kikaptunk 3:2re de továbbmentünk. Következett a Frankfurt, idegenbeli 2:1s győzelem után itthon is győztünk 1:0ra. -
Az, hogy te válassz fiókcsapatot, csak elméletben működik ilyen egyszerűen. Amíg nincs meg a hírneved, addig nem is adnak olyan opciót, hogy te válassz. Ha már megvan a lehetőség, nekem sem 13'-ban sem az ideiben nem sikerült még a választott klubbal szerződést kötni, ráadásul 3-4 hétig is eltartanak a tárgyalások. -
de jó ez a Marshall féle update anno még sikerült megszerezni Berrardit, különösképp nem zavart h nincs értéke valami elállítás miatt, de nyáron nevezni se tudtam sehova de nem számított mert 21 éven aluli volt, de most télen betöltötte a 22 és a legújabb listába se láttam h nevezni tudjam... se bajnoki se EL. faja h viszi hatalmas fizut majd semmiért. -
Soulwave #94594 Fun fact: 3700 bérletet értékesítettünk a Championship idényre. Erre kiderül, hogy a Bootham Crescentbe csak 3300 ülőhely van, és a CH szabályai szerint csak ülőhelyes nézők lehetnek :D Nem merek kinézni a klubszékház ablakán, mert gyűlik a tömeg :DD
Nyárra megépül a 6000-es stadion ami már a játék kezdésénél planned volt ahogy a valóságban is volt szerencsém elmenni mellette a monk's crosson.
Grat DM a végén meglesz az a BL hely! -
kicsit beléptem a mentésembe és úgy nézz ki a decemberii jó szereplés nem volt véletlen műve volt, kezdünk nagyon összeállni:
AFCB 1:0 Spurs, AFCB 4:1 Oxford (Fa kupa), AFCB 4:1 Pool, Everton 0:1 AFCB, AFCB 2:2 Huddersfield (Fa kupa), Aston Villa 1:3 AFCB, Chelsea 3:1 AFCB (meg volt az esélyünk az egyenlítésre de nem jött össze és a hosszabbításba kaptunk még1t) -
Soulwave #94592 Hát igen nagyjából erre számítottam, illetve azt is gondoltam, hogy a top csapatok tudnak érvényt szerezni ezen a téren. A Schalkénál, a csapatom fele argentin válogatott volt, és nagyon brutál játékosok voltak. Hozzájuk képest az Európai játékosok elég gyengék voltak. Akit ingyen találtam, azt már elhoztam, aki meg extra lenne eleve el se jön. Azért építgettem mindig Dél-amerikából mert viszonylag olcsók, és pár év után milliókat lehet rajtuk kaszálni. Ez az üzleti stratégia itt bukott sajnos :D
Apró off poén, hogy a Suárez, fél éve nem talál klubot magának, sajnos esélyem sincs elhozni. -
korbin555 #94591 Trükkös dolog ez.Angliából ezért nem is küldök scout-ot Dél-Amerikába.Minek idegesítsem magam.Van legalább annyi tehetség Európában is.A 17 éves Uru,18 éves kora előtt egyébként sem mehet külföldre.Arra meg úgyis lecsapnak rá azok az országok,ahol nem kell a work permit.Ezek a srácok szinte mind Dél-Európába kerülnek.Vagy Ukrajnába.Később esetleg próbálj meg spanyol klubbal szerződést kötni. Ott a Dél-Amerikai két év után megkapja az EU útlevelet.Két évig kölcsönbe adod, aztán kész is.Vagy Belgiumba,ott azt hiszem,három év.De ezt megint könnyebb leírni, mint megcsinálni.Sokkal több értelme van a francia,spanyol,német,horvát ligákat figyeltetni.Néhány helyi scout évente több nagy tehetséget is szokott találni nekem. Azonnal el lehet hozni őket,és nem kell félni,hogy valahol máshol megállnak a fejlődésben.
Hogy konkrétan mi kell az engedélyhez,azt nem tudom.Fiatalnál valami x számú ifiválogatottsághoz is van kötve.De még akkor sincs garancia,hogy megkapod.Akik kecmec nélkül megkapják az engedélyt,azok a Chelsea,MU kaliberű klubok.De még ők is inkább Dél-Európából importálják őket nagy pénzekért,amikor már EU-s polgárok lettek.Macerás dolog ez ahhoz képest,hogy az EU-n belül is sok a tehetség. -
Soulwave #94590 Köszi! Madjnem meglett amúgy a Bournenak a bajnoki cím :D Utolsó meccs előtt 1 ponttal voltunk előttük, ők a 22.-ikkel játszottak otthon, mi meg a Hullal idegenben. Az volt a szerencsém hogy négy meccses vereségszériában voltak, amit ki is használtunk, így maradt a végén az 1 pont.
Egy kérdés: azt tudjátok hogy min múlik a work permit Angliában? Valahol azt olvastam hogy a válogatott meccseken múlik, az elmúlt két évben 75%-ban pályára kellett lépniük a válogatottban? Ez mekkora baromság már. Van egy 17 uruguay-i tehetség, klub nélkül, egyszeres U21-es válogatott, de nem kap WP-t, pedig már látom az érte kapott milliókat... baromi bosszantó. Tudtok valami megoldást? Azt olvastam, hogy külföldi EU fiókcsapatnak kell kölcsönbeadni és egy idő után megkapja, de nekem csak angol fiókcsapatot ajánlott a vezetőség. -
korbin555 #94589 El is érkeztem a félidőhöz.A jelenlegi játékosállománnyal azt hiszem,hogy jobban állunk,mint amire a játékosaim képességei alapján számíthattam.A kiegyensúlyozottságnak semmi nyoma,de ezt nem is vártam.Képesek vagyunk bravúrokra,de stabil jó teljesítményre már nem.Most viszont már azt is tudom, hogy kik azok,akikre nem számíthatok,még ebben a gyenge ligában sem.Három ember listára került(a kutyának sem kellenek),a többinek meg amúgy is lejár a szerződése,minek piszkáljam őket.Nyáron nem sikerült valódi segítséget jelentő kölcsönjátékost hoznom, most megint megpróbálom.Ha csak két-három érkezne,egy egész jó tavaszunk lehetne. Mert ez a gárda már így is erőn felül teljesít,de sajnos nincs több potenciál bennük. Mindig vannak sérültek is,per pillanat négyen hiányoznak.A kiesés azért nem fenyeget bennünket.Gyakorlatilag ugyanannyi pontra vagyunk a kieső,mint a rájátszást érő helytől.De utóbbinak nem sok realitása van.Sajnos folyamatosan nő a veszteségünk,de egyenlőre ezzel nem tudok mit kezdeni.A vezetőség így is boldog,hogy stabil helyen állunk.December elején meghosszabbították a szerződésemet.Most van 8k elérhető fizetési keret,körülnézek a szabad piacon is,mert ennél mindenképpen jó lenne előbbre végeznünk.De ugyanilyen fontos lenne egy-két jó edzőt is idehoznom. Nehéz meló ez,ahogy várható is volt.
Tabella.
Meccsek.
-
Grat, látom mi is Veled tartunk a 2. vonalba :D -
korbin555 #94587 Szép munka,csak így tovább. -
Soulwave #94586 Bocsi a másodikért, itt az ajánlat
-
Soulwave #94585 York City FC - 2013/2014 - League 1.
Aki nem követte volna eddig a ténykedésem, egy rövid összefoglaló: két éve vettem át a York City FC-t a Blues Square Premierben. Az első év végén sikerült feljutni a League 2-ba, amit a várakozásokkal ellentétben szintén sikerült megnyerni. A L2 győzelem mellett begyűjtöttünk egy JPT trófeát is. A harmadik szezonom tehát a L1-ban kezdődött, a csapatot a meggyőző 21.-ik helyre várják.
Mivel megint nem kaptunk pénzt átigazolásra, ezért elég nehéz helyzetben kezdtem. Gyakorlatilag 0 font volt a bankszámlánkon, és bár a jegyeladások és pár játékos eladása hozott valamit a konyhára, egyenlőre a vezetőség nagyívben lesz*rt (szó szerint untouched voltam :D) Ennek ellenére mint látható 12 játékost igazoltam, ebből 9-et a kezdőcsapatba. A tavalyi L2-es csapatból csak McGivern és Counago játszott.
Igazolások:
Elkezdődött tehát a nagy megmérettetés, hiszen ez már nem akkora bohócliga, olyan csapatokkal mint a Charlton, Hull vagy Sheffield United. A csapatok költségvetése nagyjából duplája vagy háromszorosa volt az enyémnek, így nem voltak nagy reményeim. Nem megyek bele egyesével a meccsek elemzésébe, az LC 1 kör, FA Cup 4-kör és JPT elődöntőben búcsúztunk, tehát nagy kis hangsúlyt fektettünk a kupákra idén.
A bajnokságra viszont annál inkább. A játékosok állat módjára játszottak, egy olyan ligában amihez nagyjából közük sem volt két éve. A 19. kör után átvettük a vezetést a tabellán, amit mind a szurkolók, mind a vezetőség mély megdöbenéssel fogadott (mid table finish-t ígértem :)). Innentől gyakorlatilag az erős (vagy gyenge) felsőháznak köszönhetően, tudtuk tartani magunk, bár a vége nagyon szorosra sikeredett. Én személyszerint a második hellyel is elégedett lettem volna, de így még szebb a dolog.
Büszkén mondhatom, hogy a csapatom harmadik évében is feljutottunk, így 40 év után a York ismét a Championshipben vitézkedhet! Kiemelni talán csak Gustavo Capellino-t tudom aki ismeretlen urguayi/olasz-ként érkezett valami noname ligából és 21 gólt szerzett (két hónap volt sérült is).
Az idei feljutás tényleg nem volt a terveimben, így örülök hogy sikerült a dolog, pénzügyileg is stabilizálódtunk (valamelyest), illetve végre kiterjesztették a scout networkinget. Közben megkeresett valami Man Utd. de nemet mondtam, mert nem tetszett az ajánlatuk :D
Közben elkezdődött a Championship, jövő héten jön egy részletes beszámoló, mert ott már lesz miről beszámolni :D
Kösz ha elolvastad! -
Soulwave #94584 Korbinnak grat! Teljesen normális, bár nem ilyen nagy aránnyal de volt hogy L2-es csapatként 3-1-re megküldtem a championshipes Leeds-t. Alsó osztályokat illik nyerni. -
korbin555 #94583 Vicces játék néha az fm.Most rúgtam a liga favorit Duisburg-nak idegenben egy hatost.És néhányan a világot megrengető győzelem hősei közül:
Redl ezredes.
Miftari,aki bele is sérült a mesterhármasba,de az unokáinak is ezt fogja mesélni.
Leutenecker.
Fennell.
Evers.
Dicklhuber.
Ivanusa.
Calamita.
A helyzet az volt a meccs előtt,hogy mivel ezt a zakót már előre beírtam magamnak, azokat játszattam,akik eddig kevés,vagy semmi lehetőséget nem kaptak.Egy-két fontosabb embert nem akartam kitenni egy demoralizáló vereségnek.Erre jött ez a gólfesztivál,a morál meg egyből az egekben.10 rúgott gól két meccsen,kapott gól nélkül, ezekkel a piskóta játékosokkal.Nem állítom,hogy nem futunk bele mi is hasonlóba,de ez azért elég meglepő volt a számomra.Mindenesetre villámrajtot vettünk.
Meccsek.
Tabella.
Taktika. -
korbin555 #94582 A miénkhez képest(68)mindenkié nagyobb.A lengyel 94,éppúgy,mint a görög,szerb,ukrán. A Haladás karrierben ennyire állítottam be a magyart.Meg is látszott az eredménye,főleg mikor több klub is fejlesztett. -
Lengyel barátainknak mennyivel nagyobb a youth ratingje mint a mienk? csak mert állandóan olyan lengyel vadállat játékosokat látok néha nálam is meg neten h eszméletlen. -
Honvédos sose rossz :D -
korbin555 #94579 Tényleg,ez ugyanaz a srác.Itt most nem kellett ilyen bűvészmutatvány,mert a védőmtől kapott egy gólpasszt. -
geo91 #94578 a jó vaccaro :)
-
korbin555 #94577 A taktika megvan,mást nem is nagyon tudok játszani,mert középső kp. is csak egy van,meg még három,aki elboldogul ott.Szélsőből meg 8 is van.A nagyobb baj az,hogy négy U23-as német játékos kell a meccskeretbe.Sebaj, gondoltam,berakok egy ifit cserének.De 17 év alatti meg nem játszhat a felnőttek között,ők meg mind 15-16 évesek.Igazolnom kellett gyorsan egy szabadon kószáló botlábú srácot,aki még ebből a silány társaságból is kilóg(A 700 euro-s maradék fizetési keretből.).Most megvan a négy,de ha valamelyik lesérül, balhé lesz.Bár akkor a gép generál egyet,mert korábban is azt csinálta.Az asszisztensem meg már az első héten lelépett,valami szerb csapat elhívta.Egyetlen ember fogadta el azt a pénzt,amit ajánlani tudtam neki.Asszisztens.Tök mindegy,úgyis kirúgom a csókát,mihelyt megtehetem.Az első bajnokin sikerült a másik kiesőjelölt ellen úgy eladnunk a győzelmet,hogy a jobbhátvédem a 88.percben elegánsan odapasszolta a labdát az ellenfél csatárának.Elversberg.Meg kell próbálnom két-három tehetséget kölcsönbe idehozni,akkor talán elérhetünk egy normális helyezést.Attól nem félek,hogy kiesünk,de vegetálni nem akarok.Idén még belefér a szürkeség,de jövőre már semmiképpen.Arról már nem is beszélve,hogy a komplett keret,és edzői stáb szerződése lejár a szezon végén,én meg nem nagyon akarok senkivel hosszabbítani.Az egész gárda egy hulladék,úgy ahogy van.De néhánnyal mégis muszáj lesz,mert húsz új embert honnan szerezzek pénz nélkül?Lesz mit gondolkodnom itt,mert nem sok mozgásterem van egyenlőre.Azt nem mondanám, hogy nem számítottam a nehézségekre,de egy világklasszis csapat után kell néhány nap,mire akklimatizálódok itt. -
Nézd a jó oldalát, más taktikát eredményesre hangolni mindig jó érzés és a második számú mezetek nagyon tetszik! 
Sok sikert, német alsóbb liga engem is érdekel és sajnálattal hallom, hogy nem jó az adatbázis. -
korbin555 #94575 Némi háttér információk után úgy döntöttem,hogy nem használom a német alsó ligás db-t,mert nem hibátlan,és nem akarom,hogy a negyedik szezonban összeomoljon.Tehát maradt a játékban még játszható legalsó,3.Liga.Itt egy olyan klub sincs,amelyik bármi ok miatt is megmozgatta volna a fantáziámat,de végül kettőre szűkítettem a jelölteket. Az egyik a Stuttgarter Kickers,a másik pedig a Holstein Kiel.Előbbi azért,mert a tök utolsó helyre van predesztinálva,és siralmas helyzet uralkodik minden szempontból. Utóbbi pedig azért mert újonc,és 1912-ben már volt német bajnok.Mivel nem tudtam dönteni,feldobtam az 1907-es 100 koronásomat,és mivel Ferenc Jóska fejre esett,a Svábok lettek a szerencsés nyertesek(?).
Egy kis történelem.A klub eddig egyszer szerepelt az első osztályban,az 1998-1999-es szezonban,de azonnal ki is esett.Történelemóra befejezve,mert ezen kívül semmit nem tudnak felmutatni.Az előkészületekről annyit,hogy 10 ország 15 ligája került betöltésre.Ahogy a szükség kívánja,ezt majd menet közben korrigálni fogom.És akkor a lényegesebb dolgok.Erwin Rommel, a nagy stratéga tehát munkába állt.A klub helyzete anyagilag egy katasztrófa.Igazolási, és fizetési keret természetesen nulla.General Information,és a Facilities.A játékosállományról azt hiszem elég annyi,ha a két legjobbat büszkén bemutatom:Engelbrecht,és Edwini-Bonsu.Ez elsőre nem is tűnt annyira riasztónak.Egészen addig,amíg át nem néztem a többi csapat keretét.Most viszont már pontosan tudom,hogy miért várja mindenki,hogy kiessünk. Összefoglalva tehát pénz nincs,és a liga átlagánál jóval gyengébbek a játékosaim. Ellenben van egy romhalmaz stadionunk,kritikán aluli edzők,és edzési lehetőségek,és van még némi adósságunk is.Pozitívum viszont,hogy elég benntartanom a csapatot.Sajnos a megszokott taktikám itt használhatatlan,mert tele a csapat szélsőkkel.Az első évben tehát még muszáj lesz alkalmazkodnom a kerethez.Ha túlélem.De bizakodó vagyok,mint mindig.Hát ezek lettek volna az előzmények.Be is fejezem,mert már sokat írtam a semmiről,meg különben is éhes vagyok.
Auf Wiedersehen! -
Végre egyszer jobban játszunk mint egy nagy csapat, de hát szokás szerint semmit nem érek vele. Eszméletlen h új patchbe egyszerűen soha nincs egy kis szerencsénk ilyenkor.
bár könnyű sorsolásunk volt de jó decembert zártunk:
Hull 0:1 AFCB, Castle 0:3 AFCB, AFCB 4:2 Leicester, Wolves 0:1 AFCB, AFCB 1:1 Stoke, AFCB 0:2 (Sz)Arsenal, így féltávkor 4 pontra vagyunk a dobogótól.