A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Stuttgarter Kickers 2013-2014.

Tavasszal csak négy meccset veszítettünk,és ezen kívül is sokkal stabilabb lett a játékunk.És már nem vertek el bennünket a mögöttünk lévő csapatok sem.Végül sikerült odaérnünk az osztályozós helyre,de a Bielefeld ellen semmi esélyünk nem volt.Az első meccsen kiütöttek bennünket,így maradtunk a 3.Ligában.
    Tabella.
    Meccsek.
    Ennek ellenére ez így is egy remek teljesítmény volt,amire a szezon előtt álmomban sem számítottam.Most utólag csalódott lehetnék a gyengébb ősz miatt,de nem vagyok.Több hihetetlenül gyenge játékosom is emberfeletti teljesítményt nyújtott.Rengeteg volt a sérülés is,de így is dobogón végeztünk egy biztos kiesőnek jósolt csapattal.
    Időközben megtörtént a takeover.Az új főnök pénzt nem adott,de eltüntette az adósságot,így tiszta lappal indulhatunk az új szezonban.A 3.helyért még kaptunk 638k-t.Nyáron mindenképpen lesznek komoly változások a keretben.Az új büdzsé egy vicc,de ez van.Pénzt egyébként sem adok senkiért.Lesz bőven olyan free agent,aki segítség lehet.De előbb még két-három normális edző szerződtetése lesz a feladat.A stadionba pedig beszerelnek 1750 széket.Erre nem is tudom,mit mondjak.Ez olyan fontos nekik?Na mindegy.A média az ötödik helyre vár bennünket,de ez nem érdekel.Csont nélkül fel kell jutnunk,és meg is fogjuk csinálni.Még fogalmam sincs,hogy fog kinézni a csapat,mert megvárom a június 30-at.Akkor 12 játékos szerződése lejár,és sok lesz a free player is.Az biztos,hogy az összes szélső,és támadó középpályás menni fog,és visszaállok a megszokott taktikámra. Hiába döntöttünk gólrekordot,ha 57-et meg beszedtünk mellé.Az új ifik közül,egy kivételével az összesnek már az első nap megszüntettem a trial szerződését.Nem érnek semmit,és mindenhol spórolok,ahol csak tudok.De a jövőben kiemelt figyelmet fordítok a háttérre,mert egy német klub a jó háttérrel,szórja a klasszis ifiket.De hol vagyok én még ettől?
    Ez volt tehát az első szezon,köszönöm a figyelmet.