A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    El is érkeztem a félidőhöz.A jelenlegi játékosállománnyal azt hiszem,hogy jobban állunk,mint amire a játékosaim képességei alapján számíthattam.A kiegyensúlyozottságnak semmi nyoma,de ezt nem is vártam.Képesek vagyunk bravúrokra,de stabil jó teljesítményre már nem.Most viszont már azt is tudom, hogy kik azok,akikre nem számíthatok,még ebben a gyenge ligában sem.Három ember listára került(a kutyának sem kellenek),a többinek meg amúgy is lejár a szerződése,minek piszkáljam őket.Nyáron nem sikerült valódi segítséget jelentő kölcsönjátékost hoznom, most megint megpróbálom.Ha csak két-három érkezne,egy egész jó tavaszunk lehetne. Mert ez a gárda már így is erőn felül teljesít,de sajnos nincs több potenciál bennük. Mindig vannak sérültek is,per pillanat négyen hiányoznak.A kiesés azért nem fenyeget bennünket.Gyakorlatilag ugyanannyi pontra vagyunk a kieső,mint a rájátszást érő helytől.De utóbbinak nem sok realitása van.Sajnos folyamatosan nő a veszteségünk,de egyenlőre ezzel nem tudok mit kezdeni.A vezetőség így is boldog,hogy stabil helyen állunk.December elején meghosszabbították a szerződésemet.Most van 8k elérhető fizetési keret,körülnézek a szabad piacon is,mert ennél mindenképpen jó lenne előbbre végeznünk.De ugyanilyen fontos lenne egy-két jó edzőt is idehoznom. Nehéz meló ez,ahogy várható is volt.
    Tabella.
    Meccsek.