A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A taktika megvan,mást nem is nagyon tudok játszani,mert középső kp. is csak egy van,meg még három,aki elboldogul ott.Szélsőből meg 8 is van.A nagyobb baj az,hogy négy U23-as német játékos kell a meccskeretbe.Sebaj, gondoltam,berakok egy ifit cserének.De 17 év alatti meg nem játszhat a felnőttek között,ők meg mind 15-16 évesek.Igazolnom kellett gyorsan egy szabadon kószáló botlábú srácot,aki még ebből a silány társaságból is kilóg(A 700 euro-s maradék fizetési keretből.).Most megvan a négy,de ha valamelyik lesérül, balhé lesz.Bár akkor a gép generál egyet,mert korábban is azt csinálta.Az asszisztensem meg már az első héten lelépett,valami szerb csapat elhívta.Egyetlen ember fogadta el azt a pénzt,amit ajánlani tudtam neki.Asszisztens.Tök mindegy,úgyis kirúgom a csókát,mihelyt megtehetem.Az első bajnokin sikerült a másik kiesőjelölt ellen úgy eladnunk a győzelmet,hogy a jobbhátvédem a 88.percben elegánsan odapasszolta a labdát az ellenfél csatárának.Elversberg.Meg kell próbálnom két-három tehetséget kölcsönbe idehozni,akkor talán elérhetünk egy normális helyezést.Attól nem félek,hogy kiesünk,de vegetálni nem akarok.Idén még belefér a szürkeség,de jövőre már semmiképpen.Arról már nem is beszélve,hogy a komplett keret,és edzői stáb szerződése lejár a szezon végén,én meg nem nagyon akarok senkivel hosszabbítani.Az egész gárda egy hulladék,úgy ahogy van.De néhánnyal mégis muszáj lesz,mert húsz új embert honnan szerezzek pénz nélkül?Lesz mit gondolkodnom itt,mert nem sok mozgásterem van egyenlőre.Azt nem mondanám, hogy nem számítottam a nehézségekre,de egy világklasszis csapat után kell néhány nap,mire akklimatizálódok itt.