A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Némi háttér információk után úgy döntöttem,hogy nem használom a német alsó ligás db-t,mert nem hibátlan,és nem akarom,hogy a negyedik szezonban összeomoljon.Tehát maradt a játékban még játszható legalsó,3.Liga.Itt egy olyan klub sincs,amelyik bármi ok miatt is megmozgatta volna a fantáziámat,de végül kettőre szűkítettem a jelölteket. Az egyik a Stuttgarter Kickers,a másik pedig a Holstein Kiel.Előbbi azért,mert a tök utolsó helyre van predesztinálva,és siralmas helyzet uralkodik minden szempontból. Utóbbi pedig azért mert újonc,és 1912-ben már volt német bajnok.Mivel nem tudtam dönteni,feldobtam az 1907-es 100 koronásomat,és mivel Ferenc Jóska fejre esett,a Svábok lettek a szerencsés nyertesek(?).
    Egy kis történelem.A klub eddig egyszer szerepelt az első osztályban,az 1998-1999-es szezonban,de azonnal ki is esett.Történelemóra befejezve,mert ezen kívül semmit nem tudnak felmutatni.Az előkészületekről annyit,hogy 10 ország 15 ligája került betöltésre.Ahogy a szükség kívánja,ezt majd menet közben korrigálni fogom.És akkor a lényegesebb dolgok.Erwin Rommel, a nagy stratéga tehát munkába állt.A klub helyzete anyagilag egy katasztrófa.Igazolási, és fizetési keret természetesen nulla.General Information,és a Facilities.A játékosállományról azt hiszem elég annyi,ha a két legjobbat büszkén bemutatom:Engelbrecht,és Edwini-Bonsu.Ez elsőre nem is tűnt annyira riasztónak.Egészen addig,amíg át nem néztem a többi csapat keretét.Most viszont már pontosan tudom,hogy miért várja mindenki,hogy kiessünk. Összefoglalva tehát pénz nincs,és a liga átlagánál jóval gyengébbek a játékosaim. Ellenben van egy romhalmaz stadionunk,kritikán aluli edzők,és edzési lehetőségek,és van még némi adósságunk is.Pozitívum viszont,hogy elég benntartanom a csapatot.Sajnos a megszokott taktikám itt használhatatlan,mert tele a csapat szélsőkkel.Az első évben tehát még muszáj lesz alkalmazkodnom a kerethez.Ha túlélem.De bizakodó vagyok,mint mindig.Hát ezek lettek volna az előzmények.Be is fejezem,mert már sokat írtam a semmiről,meg különben is éhes vagyok.
    Auf Wiedersehen!