A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Tudom.Ezért írtam,hogy nem könnyű.De te arra gondolsz,hogy egy konkrét csapatot szeretne valaki fiókcsapatnak?Mert azt nem is tudom,lehetséges-e.Ha igen,igazán közkinccsé tehetnéd.Vagy bárki,aki tudja,hogy is működik ez a funkció.
    Én mindig stratégiai,és anyagi okok miatt választottam.Legutóbb az ismertségünk kiterjesztése miatt kértem ilyet.Azt mondta a főnök,hogy egy hónapon belül választhatok,de egy hét múlva már jelentkeztek.Elém tettek több japán,koreai, amerikai,brazil klubot.A klub nem érdekelt,az ország annál inkább.Kiválasztottam a New England Revolution-t,és ennyi volt.Minden évben kaptak tőlünk 600-700k-t,mi meg milliókat az amerikai mezeladásokból.Üzlet az üzlet alapon.Emellett olyan betekintést kaptunk az országba,mint soha azelőtt.
    Egyébként amikor a Haladásnál először kértem egy fiókcsapatot,hogy az ifiket el tudjam küldeni játszani,egy hét után előálltak egy! csapattal,ami a BKV Előre volt. Állítólag ez az egy felel meg nekünk.Mondtam,hogy ezt nem fogadom el.(mondtam volna durvábbat is,de olyan opció sajnos nincs)Egy ifit sem küldenék olyan helyre,ahol csak visszafejlődnek.Arról nem beszélve,hogy vasvillával sem tudtam volna egy ilyen nevesincs csapathoz kergetni őket.Így abba is maradt ez a típusú fiókcsapat keresés.