104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Féltáv. most jöhet egy kis pihi, majd este vagy holnap folytatás :D BL-be továbbmentünk a chelsea mögött de a barcát kapuk úgy h lehet hiba volt erőltetni a továbbjutást :D
  • Darthmushroom
    az szép Guidettitől :D bírom a játékba meg a valóságba is játékát, kár h shity játékos. Feyenoordba akkora császár volt h az valami hihetetlen, sajnáltam h végleg nem sikerült megvenniük.
  • korbin555
    Mindig figyelem,ki hogy passzol a taktikához.Itt eddig kompromisszumokat kellett kötnöm,és még mindig van három olyan ember is,aki nem a természetes helyén játszik.Jövőre őket is lecserélem.Hiába van átképezve az AMF CM-nek,ha 6-os a szerelése.Azért, mert a gép azt mondja,attól még nem lesz belőle CM.Az ilyenek miatt átjáróház a középpálya.Ez volt az egyik gondom tavaly,tetézve a gyenge védőkkel.Most erős a középpálya,és jók a belső védőim is.Ehhez a ligához legalábbis.
    Közben még történt egy utolsó igazolás.Vita nélkül elfogadta a felkínált fizetést,pedig ő már letett valamit az asztalra.Egy nála gyengébb 21 éves srác 30k igénnyel állt elő.Vagy Guidetti a 65k-val.Éppen most tárgyal a Kalapácsosokkal,kíváncsi leszek,azok megadják-e neki.
    Azért elég jól le van modellezve,hogy nem egyformán pénzéhesek az emberek.
  • Darthmushroom
    szerencsétlen veresség, így 3 ponttal ők vezetik a tabellát.
  • Darthmushroom
    4. év kellet hozzá de végre legyőztük a Bayernt! A kölcsön lévő Granby 2gól+1assistal kivégezte őket :D
  • Darthmushroom
    Alakulgat a klub háttere, sajnos stadiont még nem akarnak újat, de ez legyen a legkevesebb. Gnarby eddig nagyon állat, sajnos túl sokat ér így nem hiszem h jövőre végleg megtudnánk szerezni, am elég rosszul indult a szezon: 4gy 3d a bajnokságba, mind3 döntetlennél a hajrában buktunk a pontokat (Hamburg,Lever,Hoffi ellen).BL-be gyilkos csoportba kerültünk, Milan,Chelsea,PSV. Cél a 3. hely lesz, am a hollandokat itthon legyőztük már.
  • zyndar
    Másikjenzen igen pofás 17 évesen.

@korbin: ezek mind komoly erősítések. Megfigyeltem, hogy mindig tökéletesen rendben vannak a játékosaid poszthoz szükséges tulajdonságai.
  • korbin555
    Már kész az "új" csapat,ők érkeztek,mind ingyenesen:
    Cahais.
    Crescenzi.
    Ellegaard.
    Garcia.
    Jönsson.
    Loe.
    Romagnoli.
    Rothwell.
    És még két ifiválogatott tehetség,Durand,és Casaca.
    Mind közül Rothwell számít a legnagyobb fogásnak az edzők szerint.A Man Utd-nek nem kellett,meglátjuk,itt mire viszi.Tehát ennyire futotta.Rengeteg más próbálkozásom kútba esett a túl nagy igények miatt.De ez már egy sokkal erősebb csapat,mint korábban volt.A cél csak a feljutás lehet.
  • Darthmushroom
    Igen mozgalmas nyarunk volt, de szerintem jól zártunk és erősödtünk is. Mellette igen tehetséges generált állatok is érkeztek/nek: Griego, Jankovic, Jensen, másik Jensen, Topolski.
  • zyndar
    Bevallom őszintén, én ilyen gólarányt nem láttam még Ebből a büdzséből mér fogsz tudni igazolni és meglesz a feljutás. Hajrá.
  • Darthmushroom
    Fizetések, szinte minden pénzt ebbe öltem meg növelték is egy jó párszor mikor kértem meg téli célkitűzések változtatása közben is nőt.

Am Grat mindenkinek.
  • korbin555
    Coventry City 2014-2015.

Befejeztem a 2.szezont,sok vízilabda eredménnyel,és egy tisztességes helyezéssel.A 40. fordulóban már az osztályozót érő 6.helyet is elértük,de nem tudtuk megtartani.Nem is számítottam rá,az is kisebb csoda,hogy egyáltalán megvolt rá az esélyünk.
    Meccsek.
    Championship.
    Ez a 87 beszedett gól azért nem mutat szépen,ennyit még soha,sehol nem kaptam.A szurkolók azért biztos élvezték a show-t,mert mi aztán nem játszottunk unalmas meccseket.A 46 bajnokin 182 gól esett.Mentünk előre mindenki ellen,megalkuvás nélkül(néha ész nélkül is).Kaptunk pofonokat,de adtunk is bőven.Az átlag nézőszámunk is már 6291,így lassan a Sixfield stadion is kicsi lesz nekünk.

A legfontosabb hír pedig az,hogy végre kaptam pénzt,ami nem egy vagyon,de Championship szinten szódával elmegy.A megállapított büdzsét átcsoportosítottam a fizetésekre,így most van 100k elérhető fizetési keretem.Megkezdődhet a vadászat a free playerek után,mert jó néhány új emberre lesz szükségem.Továbbá veszek fel néhány edzőt,és scoutot is.

Ezek voltak a pozitív dolgok,de azért negatív is akad.Ificsapatom továbbra sincs,a youth setup szintjét is levették a minimumra.De talán jobb is így,ezzel ráérek később foglalkozni.Mert az adósságunk továbbra is megmaradt a tőkeinjekciók ellenére is.Ezzel egyébként korábban nem találkoztam,ez valami angol találmány?Vagy még nem játszottam ennyire eladósodott klubnál.Nem igazodok ki a finances adatai között. Ha valaki tudja mi is történik itt,igazán felvilágosíthatna.Mert kétszer kaptunk 4M-s tőkeinjekciót,meg több hónapban 100-200k-t is.Valahogy így.
    Összesítés.
    Kiadás.
    Bevétel.
    Köszönöm a figyelmet.
  • Zolika60
    Sziasztok,
    Mint korábban írtam, én is nekiálltam egy kis csapat felvirágoztatásához :) Nos, ez annyira nem indult jól, de keresem a helyes irányt.
    A Serie B-ben vállaltam munkát a Modena gárdájánál! A csapat -2 ponttal kezdte a bajnokságot egy korábbi büntetést követően. A felkészülési meccsek jól sikerültek, rendre rúgtuk a 4-5 gólt és csupán a A osztályos Catania tudott minket megverni.
    Az első megmérettetés a kupával kezdődött, ahol simán bejutottunk a 4. körbe. Itt már a vezetőség elégedett volt, de nagy szerencsével ebben a körben elkerültünk minden első osztályú csapatot és a Bari ellen egy sima 4:0-val ismét továbbjutottunk! Jelenleg a Chievo vár ránk, bízom a csodában :)
    A bajnokságot is győzelemmel kezdtük! 4-5-1-es kontrára épített játékrendszert próbáltam begyakorolni a srácokkal, de az első győzelem után a zsinórban jött 4 pofon és rossz játék miatt ezen módosítani kellett! Ezért átálltam a "retro" 4-4-2-re és a labdatartó játékra! A kontra valamiért nem ment a srácoknak! A két szélső középpályás repked a pálya szélén. Az egyik csatárom vezeti a góllövőlistát, és kissé aggasztó, hogy az ő góljai mellett csupán egy védőm tudott betalálni, ő is egyszer! Ez a 4-4-2 az első meccsen akadozott, de nem módosítottam, mert mintha valami kis szikrát láttam volna a fejekben és lábakban! Az utolsó 3 meccsen 2 idegenbeli döntetlent és egy hazai magabiztos sikert értünk el. Bízom a hasonló folytatásban és a taktikában, hogy beválik!
    Jelenleg tehát a Modena a kupában még áll és a Chievo-val csap össze, a bajnokságban pedig a 8. forduló után a 17. helyen áll 2GY 2D 4V -el. (és a -2 ponttal :/). Nagyon szoros a liga, alig van különbség a csapatok között. Talán erről árulkodik, hogy a tuti feljutást érő 2. hely és a kiesést jelentő 20. között mindössze ö pont van! Könnyen lehet lépegetni előre (ez a célunk), de nagyot is lehet bukni 1-2 vereséggel!
    A vezetőség kérése a kényelmes középcsapat szerepének elérése, de a gyenge keret és a kevés játékos ellenére én ennél többre vágyom! Majd meglátjuk mi sül ki belőle!
    HAJRÁ!
  • korbin555
    Közben elértem a félidőhöz.Miután a nagy sérüléshullámot letudtuk,sikerült aránylag biztos távolságba kerülni a kieső helyektől.
    Meccsek.
    Tabella.

A tőkeinjekciók most már havonta jönnek,általában 140-160k értékben.December végén azonban már 4M-val csökkentették az eredetileg 45M-s adósságot.Ez persze mind szép és jó,csak éppen semmi hasznom belőle.Nagyon nem szeretnék még egy szezont ugyanezzel a társasággal kínlódni.
  • korbin555
    Grat neked is.A megbeszélés miatti reakció miatt ne aggódj.Egy jó edzőmeccs,és már helyre is áll a morál.
  • Pietro87
    Először is gratulálok a Blackburn, Coventry, Millwall karrierekhez - remélem senkit nem hagytam ki. Korbin, jó lesz az és ahogy látom elég szoros a mezőny is.

Lement a szezon a török csapatommal, a fennmaradt két meccset is behúzva - ugye már bajnokként -, végül 12 pontos előnnyel végeztem az élen. A játékosaim taroltak a statoknál: mi adtuk a gólkirályt, a gólpasszkirályokat, és a liga legjobb játékosait is. Érdekes, hogy a gólkirályom csak szezon közepére bérelte ki a kezdőcsatár helyét; bár ebben én is vaskosan benne voltam, hogy eleinte csak csereként számoltam vele. :) Viszont így is meglett a cím. Kapom folyton az ügynökök ajánlatait, de jobbára 33+-as korú spílereket löknének hozzám. Majd meglátjuk: csak néhány igazolást tervezek, bár ez is pénzfüggő lesz, mert szerintem sokat erre nem fogok kapni. A szezon végi csapatmegbeszélést szerintem elszúrtam, mert senki nem reagált rá jól, egy játékosom pedig negatívan. De már nem nagyon izgat - ezért nem töltöm vissza -, mert csak kölcsönjátékos. Talán azt ígértem, hogy egyértelműen bent fogunk maradni, bízom a mostani keretben, stb. Vagy valami ilyesmi. :) És akkor pár kép, amit fontosnak véltem:

Tabella
    Statok
    Sayan, aki a gárda legjobbja volt.
    Aydin, ő pedig tavaszra robbant be igazán.
  • fordjee
    Ilyennel találkozott már valaki? Megjelent 1-2 hónapja egy új szponzor, aki adott egy rakás pénzt, de nem nekünk. Ki sem írta, hogy új szponzor van.
    Finances 1
    Finances2
    Közben lejátszottuk az első Bl meccsünket, jól sikerült. Dortmund és Atletico Madrid van még a csoportunkban, és 3 kör után 3 győzelemmel állok, meglehet a továbbjutás.
  • korbin555
    Megőrjít ez a védelem.Derby County.Az x egyébként jó nekünk a Derby ellen.De mégis hány gólt kellene rúgni,hogy ezek a faszok ott hátul ne bénázzanak el mindent?Pedig éreztem a bajt,az utolsó 10 percben már mindenki védekezett.Így most már a miénk a legtöbb rúgott,és a legtöbb kapott gól is.
    Tabella.
  • korbin555
    Nem sokat tehetsz.Amíg a liga reputációja nem nő,addig ez így is marad.Egy csapattal meg nem sokat lehet tenni ennek érdekében.Ha lenne még egy klub,amelyik rendszeresen eléri a csoportkört,az sokat segítene.
  • korbin555
    Gratulálok,szép teljesítmény.
  • pancho5
    Sziasztok!
    Régóta olvasom ezt a fórumot, elég keményen toljátok. Én még nem vagyok annyira tapasztalt, a mostani az első karrierem fmben. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. A Videotonnal vagyok, első lépésben stabil BL-csapat létrehozása a cél, később esetleg BL-siker. Az előbbi szint azt hiszem meg is van. Első szezonban, 2013/14esben az EL-ben indulhattam kvalifikáció kiharcolása után, csoport 3. hely lett a vége. Utána bajnok lettem (ez ugye alapelvárás, eddig simán hoztam is), bejutottam BL-csoportkörbe, 3. helyen mehettem az El-be, ahol kapásból kizúgtam a Liverpool ellen. 15/16-os szezonban csak a csoport 4. helye jött sajnos össze, 1 góllal maradtam le a 3-ról. 16/17-es szezonban megvolt a nagy áttörés, csoport 2. hely, de a Juventus ellen ki estem rögtön, 4 pontrúgás gólt kaptam (csak azt). Idei szezon azonban elhozta az igazi áttörést, 2017/18-as szezonban 2- helyen továbbmentünk, megkaptuk a CSZKA-t a legjobb 16 között, rajtuk túlverekedtük magunkat. Gondoltam itt a cége, de óriási mákkal a leggyengébb csapatot, a Celticet kaptuk. Otthon 0-0 lett, idegenben azonban óriási küzdéssel 2-1-re nyertünk, így a legjobb 4-ben vagyunk. Na de most már akkor jöjjön a kérdés ami miatt írtam: Ennyi siker után semmit nem nőtt a játékosaim értéke. 16 évesen 8 milláért vettem a Dortmundtól egy 4 és fél csillagos ifit, értékes akkor 3,5 milla volt, most már csak 2, pedig 17 évesen már kezd a BL-ben. és még nagyon sok példát írhatnék. Mit tegyek, hogy megnövekedjen az értékük?
  • fordjee
    Ismét jelentkezem:)
    Millwall, 4. szezon, 2016_2017

Bajnokság, 3. hely
    Fa kupa, 5. kör
    Ligakupa 4. kör
    Európa liga, Győzelem!!!

Elkezdődött a 3. szezonunk a Premier ligában.Az előző évi hetedik helyünket szerettem volna felülmúlni idén, illetve az európa ligában pedig minél messzebb jutni. A két hazai kupát sem vettük félvállról, mivel a folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen, hogy induljunk valamelyik európai kupában. Ennek ellenére mindkettőből nagyon hamar kiestünk sajnos.
    Először az igazolások, illetve Petre-ről egy kép, aki tavaly a szezon legrosszabb igazolása volt, de idén belső támadó
    helyett szélsőt játszattam vele, és remekül bevált:)
    Az átigazolások kifejezetten jól sikerültek.Olcsón jöttek hatalmas erősítések, azt hiszem így kell ezt csinálni:)
    Flanagan rögtön kezdő lett és elégedett voltam vele nagyon, hiányposztra jött.
    Martinez és Vietto szenzációs vételek voltak, borzasztó nagy erősítést jelentettek, nem titkoltan a továbbértékesítés
    célom velük, iszonyú pénzeket szeretnék majd kapni értük.
    Említést érdemel még Larabi, akit szintén szeretnék majd jópénzért eladni.
    A többiek inkább kiegészítő embernek jöttek, de rengeteget játszottak, mivel iszonyú sok meccsem volt, főleg az előző szezonokhoz képest.
    A bajnokságban jól kezdtünk és legnagyobb meglepetésemre végig az élmezőnyben szerepeltünk. Vártam, hogy mikor jön a hullámvölgy, de elmaradt:) A United hamar behúzta a bajnokságot, mögötte viszont borzasztó nagy harc alakult ki a másik
    3 bl indulást jelentő helyért, amiből az egyiket mi szereztük meg. Történetünk legjobb helyezését elérve a 3. helyen végeztünk, egészen parádés teljesítményt nyújtottunk egész évben. Tabella Óriási siker ez nekünk, a BL-ben indulhatunk, rengeteg pénzhez fogunk jutni, nő a reputáció, szóval folyamatos a fejlődésünk.
    Az európa liga meccseink. Hát, itt is megtörtént a csoda, néha döcögve, néha magabiztosan haladtunk előre, és sikerült eljutni a döntőig, ahol a Monaco várt ránk. Sok esélyt nem adtam magunknak, berendezkedtünk védekezése és bejött a taktika, megnyertük a döntőt. Ez is történelmi siker, mondanom sem kell, a fanatikus szurkolóink azt hiszem elégedettek lehetnek.
    Pár kép a csapatról és a facalitiesről.
    Csapat 1 rész
    Csapat 2. rész
    Fejlesztések
    Facilities

A következő szezon terveiről is ejtek pár szót. Mivel a Bl-ben indulunk, muszáj lesz értékesítenem néhány játékosomat, hogy megfelelően tudjak erősíteni. A kiszemeltek már megvannak:)
    Sajnos Simeon Jacksonnal nem tudtam megegyezni, dupla annyi fizetést kért, mint eddig, így a lejáró szerződését nem fogom meghosszabítani. A kezdeti csapatból így már csak Scott Malone (aki igaziból játszott Újpesten is, a historyban benne is van), Martin Woolford, és Paul Robinson maradt, közülük Malone stabil kezdő még mindig, a másik kettőnek viszont már csak epizódszerepek fognak csak jutni, vagy még azok se nagyon.
    A cél egy 4. vagy 3. hely, de titkon már kezdek reménykedni a végső győzelemben, a Bl-ben pedig legalább egy 3. helyet meg kell csípnem a csoportban. Az európai szuperkupa a Bayern ellen lesz, ott a tisztes helytállás lesz a cél:)
    Rendkívül izgalmas szezont elé nézek, Bajnokok Ligája, játékos eladások, stb., nagyon várja már mindenki:)
  • korbin555
    Próbálkozom,de itt az egyéni képességek hiánya a probléma.Főleg a belső védőim nagyon gyengék.De most legalább a 10 kezdő emberem egészséges.Velük jóval könnyebb.Végre tudunk nyerni,és már nem vagyunk pofozógépek sem.Arra is a 15.fordulóig kellett várnom,hogy megússzunk egy meccset kapott gól nélkül.Gólt rúgni meg eddig is tudtunk.Tabella.
  • zyndar
    Szép volt Foxi! Képeket? :)

@ korbin: ez most nagyon durva, iszonyatos körülmények között kellene eredményesnek lenned. Kitartás! A taktikával nem akarsz variálni kicsit?
  • korbin555
    Nem is emlékszem,mikor örültem ennyire egy győzelemnek.
    Tabella.
    A keretem ugyanaz,mint tavaly.Fizetési keret híján senkit nem tudtam hozni.Amit el tudtam érni,a két kölcsönjátékos itt tartása erre a szezonra is.Közben volt Takeover,de a helyzet még rosszabb,mint volt.Fel kellett számolni az ifi csapatot,edzőkkel együtt. Nincs youth recruitment,és junior coaching sem.Összesen 21 játékos van a klubnál, ennek talán a fele üti meg a Championship minimum szintjét.Ráadásul van öt sérültem is,szürke emberek ülnek a padon.Talán ha a betegek felgyógyulnak sikerül kiegyenesedünk.Olyan csapatokkal játszunk,akiknél egy játékos keres annyit,mint nálam a keret.Ide nem menedzser kell,hanem varázsló.Pedig a helyzet egyszerűnek tűnik,mindössze(simán)el kell kerülnöm a kiesést.
  • Pietro87
    2 GB van, ennyi az össz.
  • Zenszkij
    nekem is ez jutott eszembe :D
  • fordjee
    Grat mindenkinek szép eredmények, Blackburn, Dresden stb.
    Azért a játékban szétvágna az ideg, ha a bl döntőn a 93. percben szögletből kaptam volna az egyenlìtést:)
  • Sysfox
    10. év (2020-2021)
    Bajnokság 1. helyezés
    Bajnokok Ligája negyeddöntő
    Carling Cup elődöntő
    FA Cup 5. kör
    Community Shield vereség

A szezont egy nagy lehetőséggel kezdtük, de sajnos nem sikerült élni vele, mert a Community Shielden büntetőkkel vereséget szenvedtünk az Aston Villa ellen, így egy elbukott trófeával kezdtünk. Az évad előtt nagytakarítást végeztem a keretben, távozott a nagy reményekkel érkező, de fejlődésképtelen René van Baaren, a csapatba bekerülni nem tudó Astrit Cenuka és az idősödő Vincent Pajot. A másik oldalon a 18 éves Matt Harper, és a nagy tehetség brazil 18 éves tinédzser Carlao érkezett.

A bajnokságot mindenesetre kiválóan kezdtük, a veretlenségünket a 20. fordulóban veszítettük el, amikor az Arsenal meglepetésre 5:3-ra legyőzött bennünket. Ennek ellenére nem az ágyúsok, hanem a Manchester United volt a legnagyobb kihívónk, és sokáig úgy nézett ki, hogy nekik áll a zászló, hiszen a bajnokság finisébe fordulva 6 pont előnnyel álltak a tabella élén. A sorsdöntő 34. fordulóban azonban hazai pályán 2:0-ra legyőztük a United-et, majd a következő játéknapon az Arsenal is megtette nekünk ezt a szívességet, így a jó gólaránynak köszönhetően az élre kerültünk, és ott is maradtunk, két pont előnnyel megvédtük a bajnoki címet! A 38 mérkőzésen 104 gólt szereztünk és mindössze 18-at kaptunk, ami kiemelkedő teljesítmény! Sajnos ismét jellemző volt ránk a bajnokság közepén immár hagyományként jelentkező visszaesés, de a hajrá mindig zseniális! A bronzérmet a szürkén játszó egykori csodacsapat, a Manchester City szerezte meg.

A téli átigazolási szezonban útjára engedtem a panaszkodó Alex Smithies kapust, helyére hoztam az amerikai Chris Novak-ot. Távozott még David Kuce is, a svéd nem fért be a csapatba. Zargo Touré tehermentesítésére leigazoltam a 24 éves brazil Dionísió-t 12,5 millióért.

A Bajnokok Ligája csoportköréből simán továbbjutottam, a Stuttgart-Porto-Dinamo Zagreb nem jelentett akadályt. A következő körben 2:0-lal és 3:1-gyel simán búcsúztattuk az Olympique Marseille-t, de a negyeddöntőben a Valencia megállított bennünket. Sajnos hiába volt az idegenbeli 0:0-s eredmény, mert otthon 2:1-re kikaptunk.

A csapat sztárja és az év játékosa egyértelműen a csodagyerek David Masson. A francia támadó, aki még mindig csak 23 éves, a bajnokságban 32 mérkőzésen 27 gólt ért el. El sem tudom képzelni, hogy mi lett volna, ha nem kerül a vége felé egy hullámvölgybe és nem sérül meg az utolsó fordulókra. Sajnos a sérülés miatt elveszítette az angol gólkirályi címet, mert United gólvágója, David Holmes megelőzte. Masson statisztikája így is briliáns, 156 Blackburn meccsén 96 gólt szerzett az angol élvonalban!

Kiemelkedő évet zárt a legjobb angol középhátvéd Tom Andrews is, aki meglepően gólerősen futballozott, 36 mérkőzésen 11 gólt szerzett, valamennyit szöglet után. Érdekesség, hogy Masson mellett a többi támadó nem jeleskedett, Adam Taylor (41/12), Davide Seculin (27/8), Vojtech Novak (38/12) és Rubén Rochina (30/8) nem igazán ontotta a gólokat. Egyedül talán Charlie Freeman (41/18) volt az, aki megközelítette a francia csatárt. Seculin mondjuk sokat volt sérült, Novak eladásán pedig sokat gondolkodtam, de az év vége felé több lehetőséget kapott, és ha már ott volt, akkor az utolsó 5 mérkőzésen 5 gólt szerzett, ezzel meggyőzött. Nem így járt Rubén Rochina, aki elvágyódik a csapattól, ezért átadólistára került. A spanyol régi bútordarab, a kezdetektől a csapatot szolgálja, hiányozni fog, de az tény, hogy egyre kevesebbszer kerül be a kezdő tizenegybe.

Idén a csapat ikonikus sztárja, Tom Ringgaard sem alkotott maradandót, igaz még ezzel a gyengébb játékkal is szerzett 34 meccsen 9 gólt. Ez mellett a kiosztott 9 assziszt sem túl sok, a másik oldalon Padilla összesen 25 gólpasszt adott 38 mérkőzésen és szerzett 10 gólt. Persze, Ringgaard még így is kiváló játékos!

Az érkezőktől jövőre jobb játékot várok, a brazil Dionísió (16/-) és az angol Matt Harper (31/4) sem nyűgözött le bemutatkozó évében, igaz az angol mindössze 19 éves, tehát még van ideje meggyőzni. Nem játszottak rosszul, de egy bajnokcsapatnál ez kevés.

A legjobb kezdőcsapat:

Jerome Garcia – Carlao, Tom Andrews, Marc Fournier, Loris Nery – Dionísio – Pablo Sarabia, David Bascunan, Rubén Padilla – David Masson, Charlie Freeman

Jövőre átalakítások várhatóak a keretben, mert új négy játékos érkezik. A két őskövület – Rochina és Grant Hanley (7/1) – távozni fog, és valószínűleg a 33 éves Jonny Evans-ra (27/2) sem fogok nagyon építeni a jövőben. Hasonló sors várhat a rekordfizetést kapó Pablo Sarabia-ra is, pedig érdekes, hogy pár éve még ő volt a legjobb játékosom, most pedig simán tudom pótolni.

Az érkező oldal erős, 8,25 milliót fizettem ki a balhátvéd Martin Collymore-ért az Arsenalnak, de ingyen jön az amerikai hátvéd James George, a brazil balszélső Junior, valamint a török csatár Kamil Yilmaz a Rapid Wientől. Rajtuk kívül 3 milliót fizettem ki a német szélső Marcel Hoffmannért, aki 16 éves, de valami bődületes tehetség!
  • korbin555
    Folytatódik a spekuláció.Most a frissen kiesett Villa került szóba.Mondtam,hogy hagyjanak békén,nekem még dolgom van itt.(csak rá ne fázzak a nagy lojalitásra)
  • korbin555
    A Paint Trophy-t megnyertük a Rotherham ellen.Így pontos.
  • korbin555
    Mégiscsak befejeztem a szezont,nem bírtam kivárni,mi lesz a vége.
    A 37 fordulóban álltunk először az élre,tartottuk is egy darabig,végül az utolsó előtti fordulóban kikaptunk a Wolves-tól,így két dolog eldőlt.A Wolves lett a bajnok,és a vereség ellenére mi is feljutottunk,mert a rivális Rotherham is kikapott.
    Meccsek.
    Tabella.
    A taktika otthon támadó,idegenben kontra lett volna,de hamar rájöttem,hogy különösebben nem kell tartanom senkitől.A 46 bajnokiból 41-szer támadót játszottam.A keret is erősebb volt,mint először gondoltam.Rotherham ellen.Ha nem is nagy dolog,de legalább bekerült egy kis kupa a vitrinbe.
    Az FA kupa sorsolással szerencsénk volt,bár az első fordulóban majdnem kiestünk.Az első komoly ellenfelet elég sokára kaptuk meg.Az elődöntőben az MU ellen nem volt esélyünk.Már 4-0-ra is vezettek,de azért még nekik is képesek voltunk gólokat rúgni.FA meccsek.
    Az osztályzatok alapján a két legjobb emberem:
    Fleck.
    Delfouneso.
    Végül a Finances.Minimális veszteséggel zártuk a szezont,de a 45M adósság miatt itt mindenre érzékenyen reagál a főnökség.Az FA elődöntő 500k körül fizetett.Emellett háromszor kaptunk szezon közben tőkeinjekciót is.Decemberben és márciusban 650k-t,május elején pedig további 150k-t.Ezekkel együtt egész jól jöttünk ki anyagilag a szezonból.
    Hogy a továbbiakban mi lesz,nem tudom,szerződésem még mindig nincs.Elég sokat jártattam a számat,a játékosok eladására tett felszólításra sem hallgattam.Nagyon nem lep meg,hogy gondolkodnak.Nem vagyok az a könnyen irányítható menedzser.Bár azért valamit fel is tudok mutatni.Ha nem kellek,nem fogok a kardomba dőlni.Már eddig is voltak jó ajánlataim a Championship-ből is(Charlton,Leeds,Sheff.Wed,).De addig nem megyek sehová,amíg el nem dől a sorsom.
  • zyndar
    Zakééé! :D

Eredmények, játékosok, taktika? Valamit firkanthatnál.
  • zyndar
    @DM: hamar magas szintre emelted a csapatot. A bajnoki cím még egy nagyobb lépés, de 1-2 év alatt meglehet. Azért úgy látom, nem fukarkodsz a fizetésekkel. Nem fog ez így nagyon elszaladni? Mondjuk a bundásban már több a pénz, mint a PL-ben. Egy képet mutatsz a az éves fizetésekről a többi csapathoz képest?

@korbin: jövőre gondolom azért folyik be némi pénz és rendbe jön a dolog, bár továbbra is ingyen fogsz igazolni.

@Pietro: mennyi memóriád van? A win7-hez ugye kell a 2gb, ezen felül minimum még 2 ajánlott.
  • Pietro87
    9 giga van még azon a meghajtón, amire fel van telepítve, tehát ez a probléma innen is kizárható akkor. Tény, hogy nem most lett felújítva a gép, ezek szerint a RAM már nehezen viszi. Akkor ezért léphet ki a FIFA is néhanapján. Amúgy játék közbe van mikor hallgatok zenét, s néha felnézek netre, de most egyiket sem csináltam.
  • Zolika60
    Nem, elvileg ez azt jelenti, hogy a memóriád nem bírja a strapát! Nem megy esetleg más olyan program vagy programok, ami(k) leterheli a gép memóriáját? Ha igen, akkor azt kapcsold ki! Ha nem, akkor lehet csak egyszerűen megzavarodott a RAM-od...a legrosszabbkor :/
  • Pietro87
    3-1-es vezetésnél lép ki a játék, ahol a csapat legjobbja és személyes kedvencem 2 gól, 1 asszisztnál járt. Tudnék most olyat mondani.

Nem csinált még ilyet. Kevés lenne a meghajtón a hely?
  • Pietro87
    Igaz, hogy a valós életben is lassan elérik azt a szintet, de az még meglepőbb nekem, hogy szinte mindig kiesik az első évben már. Pár éve a frissen feljutott Mainz volt ilyen: igaziban patent kis középcsapat lett, míg FM-ben mindig a stabil kiesőt játszotta.
  • korbin555
    Nagyjából tudtam,mire vállalkozom.De mit tudok arra lépni,hogy szezon közben leveszik a fizetési keretet?Már odáig süllyedtünk,hogy van egy 4,5 csillagos ifi csatárom aki betöltötte a 17-et,de nem tudtam neki profi szerződést adni.
  • Darthmushroom
    inkább az a csoda h nem első évbe esett ki kb. mindenhol elsőre kiesik.