A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pietro87
    Először is gratulálok a Blackburn, Coventry, Millwall karrierekhez - remélem senkit nem hagytam ki. Korbin, jó lesz az és ahogy látom elég szoros a mezőny is.

Lement a szezon a török csapatommal, a fennmaradt két meccset is behúzva - ugye már bajnokként -, végül 12 pontos előnnyel végeztem az élen. A játékosaim taroltak a statoknál: mi adtuk a gólkirályt, a gólpasszkirályokat, és a liga legjobb játékosait is. Érdekes, hogy a gólkirályom csak szezon közepére bérelte ki a kezdőcsatár helyét; bár ebben én is vaskosan benne voltam, hogy eleinte csak csereként számoltam vele. :) Viszont így is meglett a cím. Kapom folyton az ügynökök ajánlatait, de jobbára 33+-as korú spílereket löknének hozzám. Majd meglátjuk: csak néhány igazolást tervezek, bár ez is pénzfüggő lesz, mert szerintem sokat erre nem fogok kapni. A szezon végi csapatmegbeszélést szerintem elszúrtam, mert senki nem reagált rá jól, egy játékosom pedig negatívan. De már nem nagyon izgat - ezért nem töltöm vissza -, mert csak kölcsönjátékos. Talán azt ígértem, hogy egyértelműen bent fogunk maradni, bízom a mostani keretben, stb. Vagy valami ilyesmi. :) És akkor pár kép, amit fontosnak véltem:

Tabella
    Statok
    Sayan, aki a gárda legjobbja volt.
    Aydin, ő pedig tavaszra robbant be igazán.