A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95625 Mégiscsak befejeztem a szezont,nem bírtam kivárni,mi lesz a vége.
A 37 fordulóban álltunk először az élre,tartottuk is egy darabig,végül az utolsó előtti fordulóban kikaptunk a Wolves-tól,így két dolog eldőlt.A Wolves lett a bajnok,és a vereség ellenére mi is feljutottunk,mert a rivális Rotherham is kikapott.
Meccsek.
Tabella.
A taktika otthon támadó,idegenben kontra lett volna,de hamar rájöttem,hogy különösebben nem kell tartanom senkitől.A 46 bajnokiból 41-szer támadót játszottam.A keret is erősebb volt,mint először gondoltam.Rotherham ellen.Ha nem is nagy dolog,de legalább bekerült egy kis kupa a vitrinbe.
Az FA kupa sorsolással szerencsénk volt,bár az első fordulóban majdnem kiestünk.Az első komoly ellenfelet elég sokára kaptuk meg.Az elődöntőben az MU ellen nem volt esélyünk.Már 4-0-ra is vezettek,de azért még nekik is képesek voltunk gólokat rúgni.FA meccsek.
Az osztályzatok alapján a két legjobb emberem:
Fleck.
Delfouneso.
Végül a Finances.Minimális veszteséggel zártuk a szezont,de a 45M adósság miatt itt mindenre érzékenyen reagál a főnökség.Az FA elődöntő 500k körül fizetett.Emellett háromszor kaptunk szezon közben tőkeinjekciót is.Decemberben és márciusban 650k-t,május elején pedig további 150k-t.Ezekkel együtt egész jól jöttünk ki anyagilag a szezonból.
Hogy a továbbiakban mi lesz,nem tudom,szerződésem még mindig nincs.Elég sokat jártattam a számat,a játékosok eladására tett felszólításra sem hallgattam.Nagyon nem lep meg,hogy gondolkodnak.Nem vagyok az a könnyen irányítható menedzser.Bár azért valamit fel is tudok mutatni.Ha nem kellek,nem fogok a kardomba dőlni.Már eddig is voltak jó ajánlataim a Championship-ből is(Charlton,Leeds,Sheff.Wed,).De addig nem megyek sehová,amíg el nem dől a sorsom.