A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zolika60 #95644 Sziasztok,
Mint korábban írtam, én is nekiálltam egy kis csapat felvirágoztatásához :) Nos, ez annyira nem indult jól, de keresem a helyes irányt.
A Serie B-ben vállaltam munkát a Modena gárdájánál! A csapat -2 ponttal kezdte a bajnokságot egy korábbi büntetést követően. A felkészülési meccsek jól sikerültek, rendre rúgtuk a 4-5 gólt és csupán a A osztályos Catania tudott minket megverni.
Az első megmérettetés a kupával kezdődött, ahol simán bejutottunk a 4. körbe. Itt már a vezetőség elégedett volt, de nagy szerencsével ebben a körben elkerültünk minden első osztályú csapatot és a Bari ellen egy sima 4:0-val ismét továbbjutottunk! Jelenleg a Chievo vár ránk, bízom a csodában :)
A bajnokságot is győzelemmel kezdtük! 4-5-1-es kontrára épített játékrendszert próbáltam begyakorolni a srácokkal, de az első győzelem után a zsinórban jött 4 pofon és rossz játék miatt ezen módosítani kellett! Ezért átálltam a "retro" 4-4-2-re és a labdatartó játékra! A kontra valamiért nem ment a srácoknak! A két szélső középpályás repked a pálya szélén. Az egyik csatárom vezeti a góllövőlistát, és kissé aggasztó, hogy az ő góljai mellett csupán egy védőm tudott betalálni, ő is egyszer! Ez a 4-4-2 az első meccsen akadozott, de nem módosítottam, mert mintha valami kis szikrát láttam volna a fejekben és lábakban! Az utolsó 3 meccsen 2 idegenbeli döntetlent és egy hazai magabiztos sikert értünk el. Bízom a hasonló folytatásban és a taktikában, hogy beválik!
Jelenleg tehát a Modena a kupában még áll és a Chievo-val csap össze, a bajnokságban pedig a 8. forduló után a 17. helyen áll 2GY 2D 4V -el. (és a -2 ponttal :/). Nagyon szoros a liga, alig van különbség a csapatok között. Talán erről árulkodik, hogy a tuti feljutást érő 2. hely és a kiesést jelentő 20. között mindössze ö pont van! Könnyen lehet lépegetni előre (ez a célunk), de nagyot is lehet bukni 1-2 vereséggel!
A vezetőség kérése a kényelmes középcsapat szerepének elérése, de a gyenge keret és a kevés játékos ellenére én ennél többre vágyom! Majd meglátjuk mi sül ki belőle!
HAJRÁ!