A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Coventry City 2014-2015.

Befejeztem a 2.szezont,sok vízilabda eredménnyel,és egy tisztességes helyezéssel.A 40. fordulóban már az osztályozót érő 6.helyet is elértük,de nem tudtuk megtartani.Nem is számítottam rá,az is kisebb csoda,hogy egyáltalán megvolt rá az esélyünk.
    Meccsek.
    Championship.
    Ez a 87 beszedett gól azért nem mutat szépen,ennyit még soha,sehol nem kaptam.A szurkolók azért biztos élvezték a show-t,mert mi aztán nem játszottunk unalmas meccseket.A 46 bajnokin 182 gól esett.Mentünk előre mindenki ellen,megalkuvás nélkül(néha ész nélkül is).Kaptunk pofonokat,de adtunk is bőven.Az átlag nézőszámunk is már 6291,így lassan a Sixfield stadion is kicsi lesz nekünk.

A legfontosabb hír pedig az,hogy végre kaptam pénzt,ami nem egy vagyon,de Championship szinten szódával elmegy.A megállapított büdzsét átcsoportosítottam a fizetésekre,így most van 100k elérhető fizetési keretem.Megkezdődhet a vadászat a free playerek után,mert jó néhány új emberre lesz szükségem.Továbbá veszek fel néhány edzőt,és scoutot is.

Ezek voltak a pozitív dolgok,de azért negatív is akad.Ificsapatom továbbra sincs,a youth setup szintjét is levették a minimumra.De talán jobb is így,ezzel ráérek később foglalkozni.Mert az adósságunk továbbra is megmaradt a tőkeinjekciók ellenére is.Ezzel egyébként korábban nem találkoztam,ez valami angol találmány?Vagy még nem játszottam ennyire eladósodott klubnál.Nem igazodok ki a finances adatai között. Ha valaki tudja mi is történik itt,igazán felvilágosíthatna.Mert kétszer kaptunk 4M-s tőkeinjekciót,meg több hónapban 100-200k-t is.Valahogy így.
    Összesítés.
    Kiadás.
    Bevétel.
    Köszönöm a figyelmet.