The IT Crowd (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Gyerekek, erre megérte egy évet várni 😄

...vágod?

Bulykin
Moss még mindig egy állat<#idiota>

a végén én majdnem leestem a székrõk 😄😄😄 az hatalmas volt 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PetruZ
Én, mint máig aktív szerepjátékos, különösen élveztem a "good bye"-jelenetet, meg Moss geek-eskedéseit a kockákkal és a meséléssel. 😄 De Denholm is jó volt... "sugar tits", meg a szövegek a feministákkal, itt is többször hangosan felröhögtem. 😊

Szóval erõs, méltó visszatérés volt ez a rész, megérte várni rá.
precision
hát ez rohadt nagy volt 😄DD
Roy vs. Moss az rpg partynál... na ott konkrétan sírtam Moss arckifejezésein 😄DDD

legjobb sorozat ever! 😊

Bazinga!

PetruZ
K* nagy volt, stílus, hülyeség, minden ugyanaz. 😊
precision
The IT Crowd 4x01 (PDTV-RiVER)

!!! 😄

Bazinga!

precision
semmiség 😊
mi köszönjük a videokat, elõre is, utólag is 😄

Bazinga!

adam924
<#worship>
áháá akkor ez volt a baj 😛 én copy-ztam pedig olvastam pár leírást...
ejj na akkor amint nem kell tanulnom, kezdem égetni a feliratokat

a segítséget pedig köszönöm 😄

http://meska.hu/ProductView/index/101569

precision
Itt találtam egy leírást is, igaz angolul... 😊

Plusz az egyik hsz -t is bekopziom, hátha segít valamit:

"Hogy én mennyit szívtam, hogy legyen felíratom.
Gnome Subtitles készítettem magyar feliratot egy külföldi dalhoz, de sehogy se akarta az Avidemux beleégetni a klipbe. /még az mencoder sem, de lehet, hogy én bénáztam/
Kiderült, hogy a felirat karakterkódolása volt rossz.
Abiword-be megnyitottam a feliratot és Mentés másként > Encoded txt >Közép Európai ISO-8859-2 és így jó lett. Rohadék. 😊

+
Ha nem jelenik meg a felirat, meg kell nézni, hogy a Subtitler szûrõnél jó helyre mutat a betûstílus /Font (TTF) /. (/usr/share/fonts/truetype/xxxx)"

Bazinga!

precision
ubuntu.hu -n azt írják, hogy a videot nem másolni kell, hanem újrakódolni az egészet, tehát a videonál ne copy -t válassz, hanem vmi más codecet, ekkor újra kódolja és a feliratot is ráteszi

Bazinga!

adam924
igen én is az avidemux-ot tettem fel mert sok helyen olvastam hogy jó de valahogy a kimeneten mégsem jelenik meg a felirat miközben a programban mutatja :S:S

egész délután ezen szórakoztam

precision
<#eljen>

Jó kis blog, gratula! Hát a magyar szinkronnal még mindig nem tudok kibékülni, szerintem borzalmas 😞 Persze ez nem von le semmi a munkád értékbõl 😊

Ubuntu -ra avidemux sztem tudja amit te szeretnél. Szoftverközpontból felrakhatod, vagy sudo apt-get install avidemux terminálba 😊

Bazinga!

adam924
egy blogba elkezdtem feltölteni az eddigi epizódokat, valamint majd a soron következõeket folyamatosan

eddig sajna csak két részt sikerült, egyrészt mert vizsgaidõszakom van javában, valamint a gépem sem egy szuperszámítógép 😛

egyenlõre szinkronos (tudom nem a legjobb én is angolul szeretem), de ha valaki ajánl valami jó felirat égetõt ubuntu alá, akkor lassan eredeti nyelven és magyar felirattal is felkerülnek a részek

segítségeteket elõre is köszönöm
valamint a link: kockafejek.blog.hu
jó szórakozást

"I just finished my milk" - de kemény 😊

precision
lol, Moss is for prezident! 😄

Bazinga!

Bulykin
két promó is van már, és már csak 1 hét

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
hell yeah! 😊

Bazinga!

MerlinW
2010-Jun-25 The IT Crowd 04x01 Jen the Fredo

[merlinw.org]

PetruZ
Na végre! 😊
Bulykin
zsír 😊 két hét 😄

adam924
hála az égnek: http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4/episode-1

Bulykin

PetruZ
Két nap múlva kiderül, mert jelenleg csak 23.-ig lehet megnézni a mûsort a C4 oldalán. 😊
25-Jun-2010 23:00 The IT Crowd 04x01 Season 4, Episode 1

Mondjuk lehet csak random szám.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PetruZ
Akkor egy jó hír, míg várunk: még be sem mutatták a 4. szezont, de lesz ötödik is! 😊

(A Channel4-nél körülnéztem, de még mindig nincsenek pontos dátumok. A június az biztos, szóval az elkövetkezõ kb. 20 napon belül. 😊 )
Lassan jön :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
oké ügyes vagy, az összes általam nyitott topikba beírtál egy ilyen szellemes Lost beírást
ritka nagy idióta vagy 😊 korlátozni kéne (v. teljesen elzárni) a netet a zárt osztályon ill. gumiszobában 😛

Bazinga!

tommygear
EKO!
precision
!!!!!!!!!!!!!!

nagyon jó hír! 😊

jöhetne már a 4. évad azért... 😊

Bazinga!

Bulykin

adam924
végre, új remény csillant 😊

gergely1991
egyetértek😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

precision
országomat hogy "normál" hosszúságú évadért 😊

Bazinga!

PetruZ
http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4

Idõpontot még mindig nem leltem, de már az is valami, hogy felkerült a Channel 4 oldalára. Graham Linehan szerint június...
Bulykin
tipikus angol szokás 😞

PetruZ
A forgatás múlt hónapban befejezõdött, jelenleg az utómunkálatok és a közönségvetítések zajlanak (ahol pl. felveszik a külsõ nevetéseket 😊 ). Indulás májusban, szokásosan az angol Channel 4-en (pontos dátum még nincs).
precision
hát reméljük, hogy tényleg jön

el tudnék viselni egy normál hosszúságú évadot végre, mert ez a 6 rész lemegy majd 1 év szünet nem bejövõs 😊

Bazinga!

gergely1991
Szerintem valami megegyezések miatt

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Bulykin
"várhatóan májusban jön a 4. évad, jelenleg is forgatják még a sorozatot"

legalábbis ezt írták feliratos fórumon, fordító is lesz 😊 nemtudom hogy igaz e, de ha igen akkor miért volt ennyi szünet????

gergely1991
Állítólag az utolsó széria.Ez igaz? <#rinya>

precision
igen én is olvastam, de hivatalos info -t nem találtam róla ezért nem is említettem meg
pedig jó lenne 😊

Bazinga!

PetruZ
Több helyen olvastam már, hogy most karácsonykor lesz valami Christmas Special epizód és jövõ tavasszal / nyáron jön a 4. évad is. De akárhogy néztem a készítõ blogját, meg a fészbúkos group-ot, semmi közelebbi infót nem találni. 😞
gergely1991
Én is bírom ezt a sorozatot😄
Egyik kedvenc jelenetem amikor moss javította a elektronikusgatyat a fõnökén(egy kis rövidzárlat során neki repítette a falnak)majd a megszólalt a win indító zenéje(visszatért a agyrázkódtatásból)XD

Sziasztok!

Volna egy komolyzenei kérdésem😄

A második évad második részében (Return of the Golden Child), amikor a temetõben vannak, és Roy megy végig a sírok között, akkor mi az a kórusmû, ami szól?

http://www.youtube.com/watch?v=iy-k_yt6Dqg itt hallható 00:28-tól.

Köszike😊

precision
úgy néz ki alszanak a modik, már 3 napja szóltam és még mindig nem törölték :| 😊

Bazinga!

nemtudom, mondom visszanézem a részeket, de hát ezek a kockák nem rémlettek <#idiota>

Máté94
Szeressük!^^
BB7
Ilyen hogy történhet? xD
precision
jujgecc, szólnom kell egy modnak 😄 😄

Bazinga!

Bulykin
<#vigyor1><#idiota>looolxD