305
-
#185 hála az égnek: http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4/episode-1 -
#184 #176 -
#183 Két nap múlva kiderül, mert jelenleg csak 23.-ig lehet megnézni a műsort a C4 oldalán. :)
-
Cat 02 #182 25-Jun-2010 23:00 The IT Crowd 04x01 Season 4, Episode 1
Mondjuk lehet csak random szám. -
#181 Akkor egy jó hír, míg várunk: még be sem mutatták a 4. szezont, de lesz ötödik is! :)
(A Channel4-nél körülnéztem, de még mindig nincsenek pontos dátumok. A június az biztos, szóval az elkövetkező kb. 20 napon belül. :) )
-
Cat 02 #180 Lassan jön :p -
#179 oké ügyes vagy, az összes általam nyitott topikba beírtál egy ilyen szellemes Lost beírást
ritka nagy idióta vagy :) korlátozni kéne (v. teljesen elzárni) a netet a zárt osztályon ill. gumiszobában :P -
#178 EKO! -
#177 !!!!!!!!!!!!!!
nagyon jó hír! :)
jöhetne már a 4. évad azért... :) -
#176 hoppá!
5.évad is berendelve -
#175 végre, új remény csillant :) -
#174 egyetértek:) -
#173 országomat hogy "normál" hosszúságú évadért :) -
#172 http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4
Időpontot még mindig nem leltem, de már az is valami, hogy felkerült a Channel 4 oldalára. Graham Linehan szerint június...
-
#171 tipikus angol szokás :( -
#170 A forgatás múlt hónapban befejeződött, jelenleg az utómunkálatok és a közönségvetítések zajlanak (ahol pl. felveszik a külső nevetéseket :) ). Indulás májusban, szokásosan az angol Channel 4-en (pontos dátum még nincs).
-
#169 hát reméljük, hogy tényleg jön
el tudnék viselni egy normál hosszúságú évadot végre, mert ez a 6 rész lemegy majd 1 év szünet nem bejövős :) -
#168 Szerintem valami megegyezések miatt -
#167 "várhatóan májusban jön a 4. évad, jelenleg is forgatják még a sorozatot"
legalábbis ezt írták feliratos fórumon, fordító is lesz :) nemtudom hogy igaz e, de ha igen akkor miért volt ennyi szünet???? -
#166 Állítólag az utolsó széria.Ez igaz? -
#165 igen én is olvastam, de hivatalos info -t nem találtam róla ezért nem is említettem meg
pedig jó lenne :) -
#164 Több helyen olvastam már, hogy most karácsonykor lesz valami Christmas Special epizód és jövő tavasszal / nyáron jön a 4. évad is. De akárhogy néztem a készítő blogját, meg a fészbúkos group-ot, semmi közelebbi infót nem találni. :(
-
#163 Én is bírom ezt a sorozatot:D
Egyik kedvenc jelenetem amikor moss javította a elektronikusgatyat a főnökén(egy kis rövidzárlat során neki repítette a falnak)majd a megszólalt a win indító zenéje(visszatért a agyrázkódtatásból)XD -
blessyou #162 Sziasztok!
Volna egy komolyzenei kérdésem:D
A második évad második részében (Return of the Golden Child), amikor a temetőben vannak, és Roy megy végig a sírok között, akkor mi az a kórusmű, ami szól?
http://www.youtube.com/watch?v=iy-k_yt6Dqg itt hallható 00:28-tól.
Köszike:) -
#161 úgy néz ki alszanak a modik, már 3 napja szóltam és még mindig nem törölték :| :) -
Coco #160 nemtudom, mondom visszanézem a részeket, de hát ezek a kockák nem rémlettek -
#159 Szeressük!^^ -
#158 Ilyen hogy történhet? xD -
#157 jujgecc, szólnom kell egy modnak :D :D -
#156 looolxD -
Coco #155 mintha kicsit megváltoztak volna a videók. :D -
#154 3.évad borító^^
-
#153 hát én egy részt tudtam végigszenvedni anno vele magyarul... nagyon rossz
az még hagyján h szerintem rosszul választottak hangot, de az általad említett félrefordítások tényleg tönkrevágták a poénok többségét
emellett néha már a szereplők hanglejtése/akcentusa plusz információt hordoz és/vagy hozzáad a poénhoz... na a szinkron ezt is teljesen kinyírta -
#152 ahha, sok nem jön át, sztem a legtöbb szitkomnál így van, elég gány:S -
#151 Fent van a neten magyarul is a 3. évad.
Végignéztem az összes részt magyarul is. A szinkron hangok még megszokhatóak bár az eredeti hang ezerszer jobb de a kegyetlen sok félrefordítás nagyon zavaró. Sok poén nem is jön át ha magyarul nézem. -
#150 nézhető, ha lesz hozzá magyar felirat akkor lehet hogy folytatom
bár így elég mélyvíz effekt volt az egész, szal egyből a közepébe, semmi felvezetés, bemutatás
Roy viszont hozta a formáját :) -
#149 meglesem -
#148 http://www.imdb.com/title/tt1385167/
Roy a főszereplő, én eddig 1 részt láttam kint, angol felirat van hozzá, ha valaki csekkolja leírhatná h milyen:D:D -
#147 egyébként elképzelhető h nem lesz 4.évad...folytatásról még hír sincs, tavaly ilyenkor már lehetett tudni h lesz új évad...meg ennek elég érdekes vége volt, nekem azt sugallta h bye... -
#146 ja, tényleg jó volt :D
az eddigi 18 rész szerintem mind jó volt
kár hogy úgy sem lesz itthon rendes DVD kiadva belőle, eredeti nyelven magyar felirattal... pedig biztos megvenném mindhárom évadot