305
  • adam924
    hála az égnek: http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4/episode-1
  • Bulykin
  • PetruZ
    Két nap múlva kiderül, mert jelenleg csak 23.-ig lehet megnézni a műsort a C4 oldalán. :)
  • Cat 02 #182
    25-Jun-2010 23:00 The IT Crowd 04x01 Season 4, Episode 1

Mondjuk lehet csak random szám.
  • PetruZ
    Akkor egy jó hír, míg várunk: még be sem mutatták a 4. szezont, de lesz ötödik is! :)

(A Channel4-nél körülnéztem, de még mindig nincsenek pontos dátumok. A június az biztos, szóval az elkövetkező kb. 20 napon belül. :) )
  • Cat 02 #180
    Lassan jön :p
  • precision
    oké ügyes vagy, az összes általam nyitott topikba beírtál egy ilyen szellemes Lost beírást
    ritka nagy idióta vagy :) korlátozni kéne (v. teljesen elzárni) a netet a zárt osztályon ill. gumiszobában :P
  • tommygear
    EKO!
  • precision
    !!!!!!!!!!!!!!

nagyon jó hír! :)

jöhetne már a 4. évad azért... :)
  • Bulykin
    hoppá!
    5.évad is berendelve
  • adam924
    végre, új remény csillant :)
  • gergely1991
    egyetértek:)
  • precision
    országomat hogy "normál" hosszúságú évadért :)
  • PetruZ
    http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4

Időpontot még mindig nem leltem, de már az is valami, hogy felkerült a Channel 4 oldalára. Graham Linehan szerint június...
  • Bulykin
    tipikus angol szokás :(
  • PetruZ
    A forgatás múlt hónapban befejeződött, jelenleg az utómunkálatok és a közönségvetítések zajlanak (ahol pl. felveszik a külső nevetéseket :) ). Indulás májusban, szokásosan az angol Channel 4-en (pontos dátum még nincs).
  • precision
    hát reméljük, hogy tényleg jön

el tudnék viselni egy normál hosszúságú évadot végre, mert ez a 6 rész lemegy majd 1 év szünet nem bejövős :)
  • gergely1991
    Szerintem valami megegyezések miatt
  • Bulykin
    "várhatóan májusban jön a 4. évad, jelenleg is forgatják még a sorozatot"

legalábbis ezt írták feliratos fórumon, fordító is lesz :) nemtudom hogy igaz e, de ha igen akkor miért volt ennyi szünet????
  • gergely1991
    Állítólag az utolsó széria.Ez igaz?
  • precision
    igen én is olvastam, de hivatalos info -t nem találtam róla ezért nem is említettem meg
    pedig jó lenne :)
  • PetruZ
    Több helyen olvastam már, hogy most karácsonykor lesz valami Christmas Special epizód és jövő tavasszal / nyáron jön a 4. évad is. De akárhogy néztem a készítő blogját, meg a fészbúkos group-ot, semmi közelebbi infót nem találni. :(
  • gergely1991
    Én is bírom ezt a sorozatot:D
    Egyik kedvenc jelenetem amikor moss javította a elektronikusgatyat a főnökén(egy kis rövidzárlat során neki repítette a falnak)majd a megszólalt a win indító zenéje(visszatért a agyrázkódtatásból)XD
  • blessyou
    Sziasztok!

Volna egy komolyzenei kérdésem:D

A második évad második részében (Return of the Golden Child), amikor a temetőben vannak, és Roy megy végig a sírok között, akkor mi az a kórusmű, ami szól?

http://www.youtube.com/watch?v=iy-k_yt6Dqg itt hallható 00:28-tól.

Köszike:)
  • precision
    úgy néz ki alszanak a modik, már 3 napja szóltam és még mindig nem törölték :| :)
  • Coco
    nemtudom, mondom visszanézem a részeket, de hát ezek a kockák nem rémlettek
  • Máté94
    Szeressük!^^
  • BB7
    Ilyen hogy történhet? xD
  • precision
    jujgecc, szólnom kell egy modnak :D :D
  • Bulykin
    looolxD
  • Coco
    mintha kicsit megváltoztak volna a videók. :D
  • Bulykin
    3.évad borító^^
  • precision
    hát én egy részt tudtam végigszenvedni anno vele magyarul... nagyon rossz
    az még hagyján h szerintem rosszul választottak hangot, de az általad említett félrefordítások tényleg tönkrevágták a poénok többségét
    emellett néha már a szereplők hanglejtése/akcentusa plusz információt hordoz és/vagy hozzáad a poénhoz... na a szinkron ezt is teljesen kinyírta
  • Bulykin
    ahha, sok nem jön át, sztem a legtöbb szitkomnál így van, elég gány:S
  • davidka003
    Fent van a neten magyarul is a 3. évad.
    Végignéztem az összes részt magyarul is. A szinkron hangok még megszokhatóak bár az eredeti hang ezerszer jobb de a kegyetlen sok félrefordítás nagyon zavaró. Sok poén nem is jön át ha magyarul nézem.
  • precision
    nézhető, ha lesz hozzá magyar felirat akkor lehet hogy folytatom
    bár így elég mélyvíz effekt volt az egész, szal egyből a közepébe, semmi felvezetés, bemutatás

Roy viszont hozta a formáját :)
  • precision
    meglesem
  • Bulykin
    http://www.imdb.com/title/tt1385167/
    Roy a főszereplő, én eddig 1 részt láttam kint, angol felirat van hozzá, ha valaki csekkolja leírhatná h milyen:D:D
  • Bulykin
    egyébként elképzelhető h nem lesz 4.évad...folytatásról még hír sincs, tavaly ilyenkor már lehetett tudni h lesz új évad...meg ennek elég érdekes vége volt, nekem azt sugallta h bye...
  • precision
    ja, tényleg jó volt :D
    az eddigi 18 rész szerintem mind jó volt

kár hogy úgy sem lesz itthon rendes DVD kiadva belőle, eredeti nyelven magyar felirattal... pedig biztos megvenném mindhárom évadot