The IT Crowd (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaajj igen amikor hazudnia kellett hahahaha állat 😄 Az mekorra rész volt 😄 Mindjárt megnézem megint az elsõ évadot
Amikor az elsõévadban ír a tûzoltóknak a legjobb jelenet állítom😄
Meg most is beállt pult mögé az a hangnem wááá csak gondolok rá és elkap a nevetés 😄
Meg most is beállt pult mögé az a hangnem wááá csak gondolok rá és elkap a nevetés 😄
jah pont azért 😄
vannak olyan pillanatai amikor annyira érthetetlen 😄D
pl most is 2x01-ben amikor azt hitte hogy ránézett a csávó amikor elhívta a nõt színházba... uhh 😄
vannak olyan pillanatai amikor annyira érthetetlen 😄D
pl most is 2x01-ben amikor azt hitte hogy ránézett a csávó amikor elhívta a nõt színházba... uhh 😄
practitioner of the forbidden arts of death
nagyon jó 😊)
sztem a legjobb arc az a 3. srác. azt a nagyfejüt annyira de annyira nem bírom hogy az elképzelhetetlen ^^
sztem a legjobb arc az a 3. srác. azt a nagyfejüt annyira de annyira nem bírom hogy az elképzelhetetlen ^^
thx 😊
megkértem a moderátor topikban hogy tegyék be...remélem a többieknek is tetszeni fog 😊
megkértem a moderátor topikban hogy tegyék be...remélem a többieknek is tetszeni fog 😊
Bazinga!
minden héten lesz új rész? és melyik napokon adják le?
Ezért kell ezt használni: http://home.of.donsystem.hu/ a feliratok.dyn.hu helyett. 😊
Örülök, hogy segítettem és nagyon szívesen. 😊
(Kapásból az elsõ felirat az... még most)
Örülök, hogy segítettem és nagyon szívesen. 😊
(Kapásból az elsõ felirat az... még most)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Lehet én vagyok a láma de nem találok feliratot. hosszupuskán semmi és a feliratok.dyn.hu-n meg rossz valami
2x01:
Baromi király rész volt.
Szakadtam a röhögéstõl. Remélem az egész évad ilyen lesz.
Annyira röhögtem, hogy feljött tesóm, hogy mi bajom van, aztán õ is elkeztde nézni. Õ is majd meg szakadt a nevetéstõl. Aztán apám is betoppant, hogy mi bajunk van, hogy ennyire röhögünk. 😊
Baromi király rész volt.
Szakadtam a röhögéstõl. Remélem az egész évad ilyen lesz.
Annyira röhögtem, hogy feljött tesóm, hogy mi bajom van, aztán õ is elkeztde nézni. Õ is majd meg szakadt a nevetéstõl. Aztán apám is betoppant, hogy mi bajunk van, hogy ennyire röhögünk. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
kint a magyar! OMG magyarul megértettem azokat a poénokat is amiket amúgy nem, sokkal jobb volt! ÉS ***** jó 😄!
Kösz hogy felhívtátok erre a figyelmemet 😄
"Why are you giving me the secret signal to shut up?"
"Why are you giving me the secret signal to shut up?"
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
azzal nem érek sokat, mert angolul már megnéztem, de most szeretném magyarul is -.-"
Nekem nagyon bejön...alapmû😊)
Fõleg mikor az elsõ szezonban, amikor tûz van a szobájukban, és e-mail-t írnak a tûzoltóságra😄
Fõleg mikor az elsõ szezonban, amikor tûz van a szobájukban, és e-mail-t írnak a tûzoltóságra😄
Törölt felhasználó
© Gyulimali ma 06:52 | Válasz | #20433
Belehúztam: IT Crowd 2x01 kb 50%.
Szerintem ma este már kész is lesz!
Belehúztam: IT Crowd 2x01 kb 50%.
Szerintem ma este már kész is lesz!
Törölt felhasználó
Már van angol sub, és készül a magyar is 😊
hát igen, így szokott lenni általában az angol humorral, vagy nagyon bejön vagy nagyon nem 😛
Bazinga!
nemtudom kb féle éve kezdték feltölteni az elsõ évadot, akkor le is szedtem, de 2-3 részt bírtam megnézni belõle, azon is halálra untam magam. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
😄DDD
ja, csak sztem ne lõjjük le a poénokat, mert ugye még angol sub sincs, szal akik nem tudnak elég jól angolul, még biztos nem látták 😊
ja, csak sztem ne lõjjük le a poénokat, mert ugye még angol sub sincs, szal akik nem tudnak elég jól angolul, még biztos nem látták 😊
Bazinga!
Amikor megy a Gay musical énekli a faszi :"Hold my hand..No..That's not may hand". Majdnem összedõltem 😄😄😄😄
Hello
Nekem is a kedvenceim közé tartozik. Most kezdték el adni a 2. évadot állat volt az elsõ rész 😄. A tolószékes részek majd leestem a székrõl 😄
Nekem is a kedvenceim közé tartozik. Most kezdték el adni a 2. évadot állat volt az elsõ rész 😄. A tolószékes részek majd leestem a székrõl 😄
Fura, nem találtam ilyen topikot (remélem nem a keresõ hülyült meg). Pedig szerintem hatalmas sorozat! Megérdemel egy topikot 😊
Aki nem ismerné egy sitcomról van szó, angol humor, de a jobbik fajtából. Két geekrõl szól akik egy multi cég alagsorában dolgoznak az IT részlegen. Tele jó poénokkal, két "idióta" számítógép-addiktal. Ajánlom mindenkinek. Az elsõ évad 6 részes, és a 2. évad nemrég indult, már kintvan az elsõ rész belõle.
hivatalos oldal
és az egyik klasszikus kedvcsinálónak, egy jelenet az elsõ évadból, tûz üt ki az irodában 😊 link
Aki nem ismerné egy sitcomról van szó, angol humor, de a jobbik fajtából. Két geekrõl szól akik egy multi cég alagsorában dolgoznak az IT részlegen. Tele jó poénokkal, két "idióta" számítógép-addiktal. Ajánlom mindenkinek. Az elsõ évad 6 részes, és a 2. évad nemrég indult, már kintvan az elsõ rész belõle.
hivatalos oldal
és az egyik klasszikus kedvcsinálónak, egy jelenet az elsõ évadból, tûz üt ki az irodában 😊 link
Bazinga!