305
-
#92 kár :(
miért nem csinálnak egyszer egy huszonakárhány részes teljes évadot? :) -
#91 hmm...azt nemtom, de több mint valószínű h ez is 6 lesz -
#90 azt lehet tudni hogy ez az évad hány részes lesz?
-
#89 :DDDD -
#88 The IT Crowd 3.évad promo video
mert ilyen is van:D -
#87 wowowowowow!!!!
micsoda hír :D jessz :D -
#86 A sorozat 3. szezonja november 21-én tér vissza a képernyőkre, vagyis jövő héten pénteken!!! -
Coco #85 negatív -
#84 senki?? -
#83 zsenialis sorozat pediglen^^
tegnap oda jutottunk*, hogy elkezdtuk a 2es szezont... (edesanyammal nezem aki ugye mar nem fiatal(!!!)) es sirtunk a rohogestol :D
*igaz lassan nezzuk oket, de nincs mindig lehetoseg, hogy mindketten raerjunk :D -
#82 hát sajnálom
pedig nekem bejött, végig is daráltam a 3 évadot :) -
#81 Precision: belenéztem a Black Booksba, de nekem az nem jött be, úgyhogy cancel...pedig nagy reményekkel vágtam bele, sok jót írtak róla meg érdekelt is, de nem tetszik... -
#80 itt
-
zotja #79 sziaztok..feliratot hol találok hozzá? -
#78 kössz,de nincs ilyen adónk :D szal marad a feliratos.na meg az elég jo sztem :Dvagyis sok sorit ugy nézek :D -
#77 én egyedül a Weeds meg a Jericho amit szinkronosan nézek, azok tényleg jók, amúgy angolhang+felirat powa -
#76 egyszer megnéztem az első részt szinkronosan... hát gyalázat
nem elég hogy rossz hangokat választottak, de még durva félrefordítások is vannak... nameg eltűnik a brit meg az ír akcentus, a játék a hangokkal, a magyar szinkron elég monoton lett... szóval szerintem kerülje el mindenki :) -
#75 ja én is azt szedtem, átlag 100k -val jött, de leért :) -
#74 már töltöm mind a 3évadot egy pacban, 4giga, szal szépen lassan jövüget, de már sok pozitív kritikát hallotam, szal már váromXD -
#73 nincsmit, egyébként a cooltv és az HBO(asszem) is adja magyarul, a magyar címe Kockafejek:D én feliratosan nézem, nekem a szinkronhangok nem igazán tetszenek, csak azért arom, hátha úgy neked jobbXD -
#72 jó szórakozást :)
majd írd meg a véleményed azért :)
Bulykin: szerezd be ezt a Black Books -ot amit a dexter topikban ajánlottak... megnéztem az első évad 1-4 részét és nem rossz :) Angol humor ez is, hasonlít az IT -hez, bár itt nem geek -ek a főszereplők :) -
#71 kössz.nem tünik rossznak:D ennyit megér hogy neki vágjon az ember.mert tényleg nem nagy durranás:D
mármint hogy összesen 3 óra 1 évad :D
ritka az ilyen rövid és kevés részes évados sorikák :]]]
na köszi még1szer. -
#70 katt ide
én csak ajánlani tudom ezt a sorozatot, nagyon jó és nagyon vicces, kellemes kikapcsolódást nyújt... -
#69 na vki megmondaná hogy miről szól a film?:s -
#68 tud vki dátumot a 3.évad permierjéről? -
Remélem az már nem 6 részes lesz... :) -
#66 A Channel 4 berendelte a 3. évadot!!
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/02/it-crowd-berendeltek-a-3-evadot/
Ezzz azzz -
Coco #65 felirat csak nem kerül ki, pedig beküldték :/ -
#64 ja, tényleg jó volt :D
kár hogy ez is ilyen rövid lett... :| -
Lyan Kyj #63 Ez a második évad valami hihetetlen lett, minden részen hangosan szakadok és könnyezek:)
Assassin's Creed X360-as doboza 2x04ben befigyelt:D
-
#62 Dögöljek meg 8 vót amikor megnéztem -
#61 Az a 8 tényleg, csak 6. :( -
#60 lehet a monitorom torzít, de én 6ot látok mindkét évadhoz (fenti táblázat) -
#59 Namost a linkeden 8-at írnak:D -
#58 Óóó!!! :'( -
#57 sajnos ez is csak 6 lesz :(
link -
#56 Hali!
Nem tudja valaki hány részes lesz a 2. évad? ugyanúgy 6, mint az első?
BTW, legjobb sorozat amit valaha láttam :D -
#55 2x02:
Ezen már nem szakadtam annyira, de még mindig jól szórakoztam. -
#54 Már van magyar felirat is a 2. részhez :) -
#53 2x02 kész...ez egyre jobb :D :D :D