305
  • PetruZ
    Az utolsó rész nagyon filler-szagú volt, rendesen lehúzta az évad magas átlagát. Sztem az első két rész volt magasan a legjobb, a 4. és az 5. is jó volt, a 3. közepes, ez a legutolsó meg elég gyenge. Azért kár, hogy ilyen hamar vége lett...
  • Bulykin
    nahja, tipikus angol szokás a szitkomoknál a 6-10 rész -.-'
  • Bulykin
    milyen két év?
    együtt rendelték be a 4 és 5. évadot, szóval jövőre jön :)
  • precision
    nekem bejött ez a rész is :) voltak benne jó poénok azért :)

és ja... anyjukat hogy csak 6 részt csinálnak... és utána várnak egy évtizedet kb...
  • Phat Smoker
    jah, elég foscsi volt :(
  • davidka003
    Faxa. Én várok feliratra. Most két évig megint nem lesz. :(
  • dav
    Hú, ez az utolsó de nagy szar rész volt. Jó eséllyel a leggyengébb az egész sorozatban.
  • davidka003
    Marha nagy rész volt.
    EPIC. Nagyon tetszett.
  • dav
    Hú, ez állat rész volt :)
  • Cat 02 #256
    Ez a tech support hatalmas volt :D:D:D
  • precision
    Ez detto ugyanaz a szitu amikor Jen összejött azzal a fazonnal, akivel nagyon jól elvoltak, már el is akart költözni vele...stb.,
    Csak hát a fazon neve Peter File volt ami gyorsan kimondva pedofil -nak (pidofájl) hangzott. Ez volt a "válóok" :D Szóval erre egy szó van csak: idióták :D
  • dav
    Ez tényleg nagyon jó rész volt. Jen jól nyomta :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont Royt nem igazán értem. Összejött egy szőke bombázóval, akihez ráadásul se anyós se após nem tartozik. Ideális állapot, kit érdekel, hogy mi lett velük? :)
  • precision
    nyaralni voltam csak most tudtam megnézni a 4. részt
    hát kész :D szegény Roy :)
    Moss tényleg egy állat volt :) most Jen is kitett magáért :D
  • PetruZ
    Moss most kifejezetten szemét volt. Hogy idegelte már szegény Roy-t is a nő meg a kabát miatt, és belehajszolta a "kísérletbe". :) A végén azért ő is pórul járt. ;)
  • davidka003
    Ott maradt a WC-ben. :)
    Azt bírtam, hogy minden vágya egy Iphone de úgy, hogy ne kelljen fizetnie érte az Apple-nek. Így vagyok én is.
  • Cat 02 #250
    Tényleg, azzal lett valami a WC után?
  • Bulykin
    nah ez tényleg fasza rész volt

azon befostam amikor Moss bejött az irodába és mutogatta a telefonos ötletét XD :D:D

• Bulykin
    erre vártamXD köszi
  • davidka003
    Fent van hosszupuskan a 4. részhez az időzített felirat.
    Gondoltam szólok hátha valaki még nem látta. :)
  • davidka003
    Első részben volt.
    Eiffel Tower xd
  • CaptainJack
    Szerintem az a rész nagyon jó volt az új évadból amikor kalandjátékoztak. Asszem a második részben volt benne. jó volt, hogy beletettek pár új szereplőt akik meg jobban feldobták a hangulatot.
  • davidka003
    Jaja. Én megnéztem vele csak folyton csúsztatni kellett nézés közben.
    Nem értem, hogy lehet valaki ilyen láma, hogy csinál feliratot és arra lusta, hogy letesztelje, hogy nem csúszik-e.
    Szőke csaj nem volt rossz.
  • Cat 02 #243
    Yap :/
  • Bulykin
    van már hunsub is, de azt írják 5 perc után csúszik...
  • Cat 02 #241
    Tegnap volt.
    Moss és a kabát oltások hatalmasak voltak :D
  • Nyulanna
    Ma reggel volt új rész? Meg kell keresnem! Nekem az eddigiek is bejöttek kb, azért tartják a színvonalat.
  • tenthrodil
    4x04
    Fergeteges! Új évad első három része nem volt annyira jó, mint az előző évadok, de a mostani rész totál kész volt!
  • davidka003
    Már fent van hosszupuskan is ez a tróger angol felirat.
    Nem értem oda minek kellett feltölteni.
  • PetruZ
    Akkor szokott ilyen lenni, ha valamihez még nincs eredeti angol script, csak más nyelvű valami, és azt fordítják át valami webfordítóval angolra. Én is láttam már ilyet, okádék, ép ésszel nem találok okot rá, miért lenne jó...
  • Cat 02 #236
    http://www.addic7ed.com/

de még csak indonéz van :/
  • davidka003
    Leszedtem a 4. részhez angol feliratot de az a vicces, hogy marhára nem az van kiírva amit mondanak. Végül is hasonló de mégsem az.
    link

Ez normális? Sosem szedtem még angol feliratot. Mind ilyen? Azt hittem 100%-ig meg kéne egyezzen a beszéddel.
  • MerlinW
    Hangyás jelenet odavert:)
  • precision
    ja, jó kis múvi :)
    Anna Faris pedig cuki valóban :D

• davidka003
    Ajánlom a "GYIK Az Időutazásról" című filmet.
    Szerepel benne Chris O'Dowd(Roy) és egész jópofa film.
    A csajszi meg aranyos. :)

• precision
    voltak már ennél nagyobb "állatságok" is szerintem :)
    én nem érzek színvonal visszaesést, csupán idegesít, hogy már elszaladt az évad fele, és megint várhatunk 1 évet :(
  • Bulykin
    azért ez a seggrepuszi beadta :D:D igaz a bíróság nem épp a legviccesebb jelenet volt...
    de egyébként egyetértek, érezhetően csökkent a színvonal és szerintem ebben közrejátszik Douglas karaktere is, nekem nem tetszik...
  • MerlinW
    Ha utánaolvasol, nem áll olyan messze a homemade-től:) Minimális költségvetés, évente 6db 20perces epizód:)
  • Cat 02 #228
    Én az első rész óta így vagyok, bár lehet csak nagyok voltak az elvárásaim.
    Engem picit az zavar, hogy olyan mintha ilyen homemade felvétel lenne.
  • davidka003
    Szerintem most csökken a színvonal.
    A 4. évad első része nagyon jó volt, a 2. is király bár picit gyengébb, a 3. meg szerintem ultra gáz volt azzal a bíróságos hülyeséggel bár voltak benne vicces részek is.
  • PetruZ
    No, a 3. rész is brutál. Szegény Roy-t nagy fizikai és lelki megrázkódtatás éri, Jen ismét belezúg valakibe, Douglas egy idióta szektával jön állandóan, Moss meg csak szimplán nagyon komoly. :)