The IT Crowd (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hát a fazon neve Peter File volt ami gyorsan kimondva pedofil -nak (pidofájl) hangzott. Ez volt a "válóok" 😄 Szóval erre egy szó van csak: idióták 😄
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát kész 😄 szegény Roy 😊
Moss tényleg egy állat volt 😊 most Jen is kitett magáért 😄
Bazinga!
Azt bírtam, hogy minden vágya egy Iphone de úgy, hogy ne kelljen fizetnie érte az Apple-nek. Így vagyok én is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azon befostam amikor Moss bejött az irodába és mutogatta a telefonos ötletét XD 😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gondoltam szólok hátha valaki még nem látta. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eiffel Tower xd
Nem értem, hogy lehet valaki ilyen láma, hogy csinál feliratot és arra lusta, hogy letesztelje, hogy nem csúszik-e.
Szõke csaj nem volt rossz.
Moss és a kabát oltások hatalmasak voltak 😄
Fergeteges! Új évad elsõ három része nem volt annyira jó, mint az elõzõ évadok, de a mostani rész totál kész volt!
Nem értem oda minek kellett feltölteni.
de még csak indonéz van :/
link
Ez normális? Sosem szedtem még angol feliratot. Mind ilyen? Azt hittem 100%-ig meg kéne egyezzen a beszéddel.
Szerepel benne Chris O'Dowd(Roy) és egész jópofa film.
A csajszi meg aranyos. 😊<#finom>#finom>

én nem érzek színvonal visszaesést, csupán idegesít, hogy már elszaladt az évad fele, és megint várhatunk 1 évet 😞
Bazinga!
de egyébként egyetértek, érezhetõen csökkent a színvonal és szerintem ebben közrejátszik Douglas karaktere is, nekem nem tetszik...
[merlinw.org]
Engem picit az zavar, hogy olyan mintha ilyen homemade felvétel lenne.
A 4. évad elsõ része nagyon jó volt, a 2. is király bár picit gyengébb, a 3. meg szerintem ultra gáz volt azzal a bíróságos hülyeséggel bár voltak benne vicces részek is.
Azon szakadtam meg nagyon, amikor szart Roy es torolte a faszi az ablakot.Roy pedig nem ertette, aztan bent beszelgettek.😄😄😄😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
😄DDDDDDD
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
vége poénnál leestem majdnem a székrõl 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
SPOILER!
A legnagyobb Moss... amikor másodjára megy be a 8+ klubba Roy -al, és magyaráz neki vmi szupermodell csaj, az meg elhesegeti 😊 Meg a "Not now Ivana..." 😊 Meg amikor Roy ül a wc -n és ott áll a fazon az ablakban 😄 Már eleve röhejes a helyzet, hogy egy olyan ablak van a wc -jén ami kinéz az utcára v. udvarra 😄
ja, de azért jó volt 😊
Bazinga!
"..I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk.." <#nyes>#nyes>
"Oh, shut up, Dumpo,
the elephant who got dumped!"
Magyarul: "Te csak ne beszélj, akit
dobott a te „Dobó” Katád!"
jól hozza a suttyó, bunkó karaktert a szinész!
http://meska.hu/ProductView/index/101569
habár tegnap megnéztem a season 2 dvd extráit angollal 😄
Bazinga!
"I am the greatest man in the world" 😄😄
"Oh you don't have glasses... just pretend" 😄DD
"I see... could you make me a cup of tea please, Stefani? - JUMP" 😄D
1:20 hosszú jelenet, de hemzseg a klasszikus beszólásoktól 😄 Nagyon hiányzik az öreg Denholm, én jobban bírtam mint a fiát 😞 😄
Bazinga!
Ez még régi, de ez is hatalmas 😄