90029
-
Solt #6884 Ki lenne apuci? :) -
#6883 Feladó: palm pilot
Elküldve: 2008. 05. 05. 14:05 -
Solt #6882 személyeskedés = személyeskedésről -
Solt #6881 Na most a 6846-hoz nekem mi közöm van? Az előbb kértem, hogy ne általánosíts! Ha velem vitázol, akkor kettőnk hozzászólásait idézd, és azt vesézzük ki! A 6845-ben Grebber az én 6842-es hozzászólásomra reagál! Te a 6850-ben ehhez a 6845-ös hozzám intézett hozzászóláshoz fűzöl egy véleményt, ami kb úgy fordítható, hogy az amit én a saját tapasztalatom alapján leírtam, az nem más mint az elvakultságból fakadó nagymértékű baromság. Ergo hazugnak és hülyének titulálsz, mivel arra sem vagyok képes, hogy az általam látottakat felfogjam és értékeljem! Szóval, részemről innen, a 6850-től indulnak az események. Erre még nem reagáltam, mert úgy voltam vele, hogy mivel régebbről ismerlek nem foglalkozom veled, mivel közismert, hogy miért lettél a másik regeddel bannolva. Ekkor reagált a te 6850-re Solten, a 6856-ban. A neveden nevezett, majd közölte, hogy az általam megfogalmazott hozzászólás valós tapasztalat és nem marketing. Szó sincs benne személyeskedés. Erre te a 6864-ben már hülyeséggel vádolod és pubikázod, vagyis személyeskedsz! Na erre kaptam fel én is a vizet, és ezeknek a következménye a 6866, amiben valóban személyeskedem, de érzésem szerint viccesen próbáltam rávilágítani a te elvakultságod és a matrix lakók közti párhuzamra. Erre te megpróbálsz taknyos hülye gyereknek beállítani (6868), amire még mindig normálisan reagálok (6872), majd jön a 6876-os fröcsögés. Részemről összefoglaltam, szerintem semlegeseknek is világosan követhető a folyamat, és tisztán látható, hogy kinek van igaza, ergo a téma további ragozásának nem látom értelmét. -
#6880 virslikétől (palm pilot) kaptam szerelmeslevelet:
"Máris futsz apucihoz mert elkenték a szádat? Csodálkozol ha a flémelésedre ugyanolyan stílusban kapod a választ? Szánalmas kis hülye pöcs vagy, egy igazi cigánykurva!"
-
palm pilot #6879 Olvastad a 6845-öt is? Na az tapasztalat. Úgy hívják hogy valóság. És erre a 6846-os bődületes baromság lenne egy érv? Ne higgyünk a teszteknek, csak ha azt mutatják amit látni szeretnénk? Különben meg csukjuk be a szemünket és képzeljük magunk elé az ati reklámdumát? Ezek után csodálkozol hogy hiteltelenek vagytok?
Én sértegetek? Ki kezdett itt virslikézni? Nem te meg a solten haverod? Hát akkor meg miről is beszélsz? Régen is csak flémelni tudtatok, a stílusotok azóta se változott. A gumiszobában az ilyenek helye! -
Solt #6878 Öcsi? Mi van veled? Én veled ellentétben névvel és korral vállalom a hozzászólásaimat! Mikor nem használtam a válasz gombot? A 6842-es a saját tapasztalatom, egy bizonyos játék terén! Milyen alapon nevezed a leírtakat baromságnak? Te az általad leírtakat komolyan gondolod? A bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű esete forog fent. Te szállsz be egy vitába egyből úgy, hogy sértegetsz és személyeskedsz, és ezek után még én vagyok a rossz, ha reagálok. Szoktam ironizálni, és előfordul, hogy picit éle van a hozzászólásomnak, de ehhez adom a nevem. Ne mosd össze az én nevem más hozzászólásaival, és főleg ne általánosíts! 1db személyeskedő hozzászólásom volt (6866), de aki az előzményeket olvassa, az tisztán kiveheti, hogy az csak reakció! Ismerünk még virsli korodból, tisztában vagyunk a stílussal amit képviselsz... -
#6877 Királyság -
palm pilot #6876 Igen, ti flémeltek! Érvek híján személyeskedtek, ovodás stílusban sértegettek másokat. És nem először, hanem állandó jelleggel! Szálljatok már magatokba, öcsi!
Ha már olvasni is tudsz, ne állj meg a 6850-nél, tanuld meg használni a "válasz xy üzenetére" linket, és olvass csak tovább! Mondjuk a 6842 és hasonló baromságokat!
És ha már kifogytok az érvekből, akkor sincs jogotok flémelni, szal ehhez tartsátok magatokat! Ennyi. -
Solt #6875 Mi flémelünk? Olvasd már el a 6850-es hozzászólásod! Ha ez megvan, akkor az alatta lévő kb huszat! Megvan? Folyt egy beszélgetés érvekkel, erre te beleböfögsz, és tulajdonképpen elfogultsággal vádolsz meg tények nélkül! -
palm pilot #6874 Ti meg a további flémeléstől kíméljétek meg a fórumot! Köszi! -
#6873 Mit jelent a 3870 nevében a Sapphire edition? Miben különbözik a Full-tól?
A képekből úgy láttam, hogy mind a kettő 2 slotos.
Egyébként most telefonált az iponos csaj, hogy holnap megjön a kártyám. -
Solt #6872 Bár csak annyi lehetnék újból! Virslike, engedd meg nekünk, hogy a saját szemünknek higgyünk és ne a propagandának. Ezeket a köröket már párszor megfutottuk! Az NV az isten mi meg hülyék vagyunk. Jó így? Ha igen, akkor kímélj meg minket a továbbiakban! Köszönöm. -
palm pilot #6871 Flémelés, anyázás, indokolatlan vita szítása:
Ezt elfelejtett kapni soltika... -
ATI said a few things about its new upcoming RV770 chips, and as we've said before you can expect RV770PRO with DDR3, RV770XT with DDR5 support and the top end, R700 aka (RV770X2) with two RV770XT chips in a dual-card configuration.
The new GPUs are 55nm and they are actually an architecture shrink chip with minor architectural changes. Of course, just as RV670, they do support DirectX 10.1 and at the same time, they will bring some significant performance improvements compared to the previous RV670 generation.
From fudzilla... -
#6869 plam pilot. Regisztráció időpontja: 2008. 03. 16.
Permban megkerülése más nickkel: 5×
Ezt elfelejtett kapni virslike... -
palm pilot #6868 Hány éves is vagy? 12? -
#6867 -
Solt #6866 Hát hogyne te kis matrix lakó duracell! -
palm pilot #6865 Arra már nem futotta a photoshopból. -
palm pilot #6864 A valóság a hülyeséged szöges ellentéte, pubika. -
#6863 igen -
#6862 Ezert is furcsa az a eredmeny -
Bircsike #6861 Igen azokon lesz DDR3, amiket főképp irodai konfigurációkhoz dobnak össze. -
torok6 #6860 Egy ATI HD3870 TURBO belemegy e egy MSI K9N NEO alaplapba? -
#6859 azt állítják oem verziókon ddr3 van... -
#6858 Két verzió lesz egy GDDR3-as és egy GDDR5-ös. -
#6857 Nem akarok kerdest feltenni de nem GDDR5-os memoriak lesznek rajta ????
Csak azert mert a kepen GDDR3-as memoriak vannak. -
#6856 Épp a valóságról van szó virslike. No pénzelt marketing. -
Bircsike #6855 Ezek fake képek, már régen keringenek a neten. -
zoltang #6854 A képek még egyszer (japán gyerek gépe):
-
zoltang #6853 És még itt is:
http://www.guru3d.com
http://pc-benchmark.at.webry.info [2008/04/12 07:28]
Sok helyen van fent. Lehet csak egy jó átverés -
attis33 #6852 sziasztok
van ollyan program ami kiirja a gpu feszt? (Sapphire HD 38509 -
palm pilot #6851 Satarunk >> szarunk -
palm pilot #6850 Sehol, ez a fanboj életérzés. Satarunk a valóságra, csak az van amit belemagyaráunk, akkor is ha nem. -
Bircsike #6849 Három forrás ahonnan a mai hírek származnak:
forrás1
forrás2
forrás3 -
Solt #6848 Nézd, engem más tesztje, amit ki tudja, hogy milyen anyagi érdek, vagy elvi meggyőződés alapján állít össze nem érdekel. Én ezt tapasztaltam, ebben a játékban. Lehet, hogy más játékoknál ez nem így van, erről nem nyilatkozom, mert nincs tapasztalatom. Viszont ami tény, hogy ezzel úgy érzem hülyének néznek, ergo innentől kezdve nálam hátrányból indul az NV. -
#6847 Kösz ,de ezért nekfogok még1 vga-t venni!Majd másfél év múlva ha eljár a 8800GT-m felett az idő és akkor azonos kategoriában jobb lesz az ati olyat veszek és akkor megnézem. -
#6846 Ne a kamuképekre alapozz, inkább nézd meg a saját szemeddel... ;) -
#6845 Hát de ez hol az anyámba jön ki ha teszteknél képekkel mutatják atit meg nividiát és mikroszkoppal nem látani semmit?