90029
  • attis33
    mert asrock?
    everest szerint játék közben a +12v (11.86 és 12.20)között ingadozik ez jó?
  • MaSzKa
    asrok alive xfire esata2

ez lehet a baj
  • attis33
    400w fsp. asrok alive xfire esata2. winxp sp2 minden driver új.
  • MaSzKa
    tápod?
    alapod?
    windows sp2?
    új driver?
  • attis33
    sziasztok.
    Sapphire HD3850 512-os kártya. játék közben a kép beragad a hangszóró elkezd zúgni, csak a reset gom segít rajta valakinek volt már illyen, és mi lehet a baja? általában 40 perc után mióta megvettem ezt csinálja tegnap még dvd lejátszáskor is. 3 hónapos nincs húzva
  • Col Andrew
    mondjuk ez a 2 kari nem egy kategória.
  • NeoMaN
    NV-n 50fps, ATI-n meg 20.
    ennyi

Mellesleg 3850-ről váltottam 8800GT-re. Saját tapasztalat: ugyanúgy melegszik mindkét kártya, viszont a 3850-esen sokkal hangosabb volt a ref hűtő mint a 8800 rev 2 refhűtője. 3dmákban nincs sok különbség (10K vs 12,5K), de játékokban sokkal "simábban" fut az NV kari.
  • Zoli007
    Itt->
  • JaSoN HuNTeR #6756
    Ati jobb.
  • Bircsike
    Én nem látom a hőfokot ezzel a progival, hol van?
  • Solten
    hehh
  • BIZ0906
    jaja
  • MaSzKa
    atin van élsimitás
    nvidiűán nics

:D
  • Col Andrew
    én nem vagyok nagy fan-je semelyik gyártónak, de ez egyszerűen felháborító amit az nvidia a szaros pénzével itt összelobbizik magának..
  • Abu85
    So, regarding DirectX 10.1 in Assassin's Creed two things are clear. It is obvious that DirectX 10.1 brings significant performance enhancement for AMD's ATI Radeon HD 3870 and Radeon HD 3870 X2, and likely for all of the other Radeon HD 3K series of video cards. It is also clear that DirectX 10.1 does not bring with it a visual upgrade worth getting excited about in this game right now. One lousy edge receiving multisampling is not worth writing home about. The ATI Radeon 3870 performance boost gained with DX10.1 certainly is though.

Rather less clear, however, is the fate of DX 10.1 support in Assassin’s Creed and whether ATI Radeon HD 3000 series video cards will maintain the performance results they currently exhibit when AA is enabled. One thing is for sure, DX 10.1 seems to be very positive for AMD. This is the first game to use it, and we saw positive gameplay results. Removing that support would be taking a step backwards instead of pushing the industry forwards. If it truly gets removed in the next patch, that would make absolutely no sense at all from a gamers standpoint.

Kyle’s note: We think we have done our homework here and don’t see any reason for DX10.1 support to be taken away from Radeon 3800 series owners. This is the first time we have seen the ATI Radeon 3870 benefit from the heavily marketed DX10.1 support. To simply take that away is a travesty and we think that Ubisoft should at least leave the choice up to the end user. Obviously you don’t have to patch the game, so Ubisoft can’t really take it away from you, but don’t expect continued support for the DX10.1 version of the game, at least not for the time being. And that time being is very likely till NVIDIA gets its own DX10.1 GPU considering it has a reported US$4,000,000.00 in deals invested with Ubisoft at the moment. Time will tell.

The performance gains seen by players who are currently playing Assassin’s Creed with a DX10.1 graphics card are in large part due to the fact that our implementation removes a render pass during post-effect which is costly.

We did not find it to be “costly,” but Ubisoft is the company that has to pay to support their users, not us. Surely if you are playing with an 3800 series Radeon and using AA, you might want to look before you accept the next AC patch from Ubisoft.

AA minőség DX10-ben:
    HD3870x2
    9800GTX

Mindenki eldöntheti maga, hogy fontos-e a DX10.1...
  • Solten
    Hallott valaki az atinál memory leak-ról? :D Ezért is inkább go red! :)
  • MaSzKa
    . Fejlettebb gyártási technológiájának köszönhetően a 8800 GT kevesebbet fogyaszt elődeinél, de sikerült olyan szerencsétlen referenciahűtést választani hozzá, ami alatt jó melege van a GPU-nak, terhelve hangos, és az NVIDIA emberei is beismerték, hogy jól szellőző házat igényel. De – mondták – legalább nem foglalja el a szomszédos kártyahelyet. Köszönjük szépen...
  • Solten
    Az passzív nem? Félre ne érts tényleg qrvajó kártya csak 600 fokos. Tuningolni már nem lehet (vagy ha ráhekkel az ember egy 12 cm-es rendszerventit).
  • grebber
    Ird be még vagy 20 x köszi!
  • MaSzKa
    Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 Ultimate 39eFt a legjobb
  • Solten
    Inkább a "sima" 2 slotos Sapphire-t...

SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE. Olcsóbb is mint a toxic.

Barmi: Sapphire 3870 Full ;)
  • Zoli007
    Sorry, már rájöttem.
  • Zoli007
    És azt is elárulod hogy hol?
  • ajem kisa
    GPU-Z-vel is kiirja a hőfokot!
  • berlinboy6329
    Legalul hol?Néztem már korábban is nem találtam azért irtam ide...Idegesít,hogy játék alatt is ugyanolyan halk a gép,nem hallom hogy felpörögne a ventije..Nem melegszik fel nagyon?Baj az hogy nem pörög fel jobban a venti?
  • MaSzKa
    Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 Ultimate 39eFt a legjobb
  • Barny
    ugyanmar nemfog elegni

amugy catalyst-ben megnezheted,hogy hany fokos legalul
  • berlinboy6329
    Félek hogy szétég,mert nem kapcsol magasabb fordulatszámra a hűtő mikor játszok...
  • berlinboy6329
    Hi all!

Na műxik a rendszer,ki is próbáltam...Játék alatt nem hallottam,hogy hangosabb lenne a HD3870X2-m hűtője,kiváncsi vagyok hány fok..Milyen progival lehet megnézni?És hol lehet állítani a fordulatszámon?vagy magától állít?
  • gurubefree
    Sapphire 3870 Toxic
  • barmi
    Sziasztok!

Szeréntetek ezek közül melyiket?

Sapphire 3870 Toxic

Asus EAH3870 Top G

MSI RX3870 T2D OC

Sapphire 3870 Sapphire edition

Sapphire 3870 Full

Nem tudok dönteni ezért gondoltam megkérdezem hátha valakinek van rossz vagy jó tapasztalata, véleménye stb.
    Köszi a figyelmet!
  • 6milan6
    Akkor marad a Toxic?:D Az legalább Sapphire, azokban még nem csalódtam.:)
  • Solten
    Poercolornak nem tudod állítani a ventijét. Igen hangos. MSI-t nem szeretem kártyában.
  • 6milan6
    MSI és Powercolor HD 3870-ről véleménye valakinek? Tesztek alapján nem rosszak... Úgy néz ki Ultimatet nem kapok, esetleg Toxic?
  • gurubefree
    Mar keso .... Holnap belevagok ... Jon meg egy Phenom 9750 is.
  • Solten

Dobd be a 3-kat is, aztán futass le vmilyen tesztet :D
  • gurubefree
    Itt van nalam egy de mas gyartotol ... ketto a gepben

Valaki felvilagosithatna mert van itt 4 x 16x PCI-E ugye ha 4 karya van akkor 4 x 8x de hogy kell a 3 kartyat ossze kombinalni ??
  • Solten
    Hello. Lehet (CrossfireX).
  • gurubefree
    Sziasztok

Lehet 3 HD38xx egyutt hajtani vagy csak a 2 es 4 varians megy ??

koszi
  • Solten
    Ne b@ssz, Na ez már igen. Jó hát nem írtad, alapból effektívben értjük itt a memória-órajeleket...