90029
-
strebacom #7084 Ha az új ATI 256bites memóvezérlövel jön ki sirni fogok, pedig nem vagyok egy sírós tipus, mert elfogult sem...de ha az új NV is azzal jön akkor be is szarok.... -
#7083 Egy kis info mennyire megbizhato a Benchmarks -
#7082 Sapphire Atomic HD3870x2 Vodeno :PPPPPPPPPPPPPP
-
#7081 Juj, tényleg!
-
Abu85 #7080 Csak akkor ha CFX rendszered van. -
#7079 Hülyeséget olvastál. :) -
#7078 Mi van csak ostoba nyilatkozatukra telik tőlük?? Nvidia: Hol a DX 10.1?? -
#7077 Par nap es kiderul .... nagyon kivancsi vagyok. Jol meg szivattak ezzel a VISTA-val. UK Base company ... de a vegen kiderult hogy Floridabol jon.
Csak 3 hete varok ra. Bar sporoltam 80.000-et. -
#7076 Hm, tényleg, az SP1 óta nem is nyomattam benchmarkot... -
Esélytelen. A GPU 780MHz fölött nem megy, alulfeszelt a 3870-hez képest. Max. BIOS tuninggal. A memó meg kérdéses, attól függ milyen gyártmány. 1.0 ns Samsung se megy 1000 felett hosszútávon. -
#7074 Csak par nap es megkapom a VISTA-m ( Ultimate )
Olvastam par forumon hogy ATI kartyaknal teljesitmeny novekedessel jar az SP1 hasznalata. -
Tobbet nemirok ennyit -
#7072 Megz 820/1000 folott is allitolag................ -
Masik gepembe egz ilzen XpertVision HD3850 jon'''''
jol tuningolhato XD -
#7070 OK.THENKS -
#7069 Premiumnak kevesebb erőforrásra van igénye. De máskor nem kell ezért egymás után 3 postot írni. -
#7068 ???MELYIK??? -
#7067 Premium -
#7066 Melyik a jobb teljesitmenyben???
Windows Vista x64 Ultimate SP1 vagy Windows Vista Home Premuium x64 SP1 ? -
TomBond #7065 Nem írja át! Tessék itt a kép:
-
Abu85 #7064 Nem írja át a DXdiag-ot az SP1 telepítése. Ellenben sok új D3D-re vonatkozó DLL fájl lesz.
Ha fent van az SP1 és aktiváltad a Winfost (valamilyen módon ), akkor DX10.1 ready vagy (persze megfelelő karival). -
strebacom #7063 Akkor egy kérdés, akinek DirectX 10.1-es VGA-ja van(ATI természetesen), annak a Vista+SP1 az irja hogy directx version: 10.1.....????
Erre tényleg kiváncsi lennék, ha valakinek van ilyen konfig(márpedig biztos van)...tehetne be egy képet erröl....???
-
#7062 Mé mi lesz nyár végén ömlenek a dx10.1-es gamek ??Mert amíg nem addig az nvidianak nincs mitől félnie! -
#7061 Nem kell oda par ev , mar meglatjuk nyar vegen ....... -
#7060 Én nvidiás vagyok de azért tényleg idegesítő hogy nem fejlesztik már a rendes dx10 ill dx10.1-es dolgaikat.
Híszen ez csak nekünk játékosoknak lenne jó mert akkor "gyorsabb" gameket kapunk (lásd Assassins Creed dx10.1 ben élsimitás szinte alig lassúl)
Nvidia ha addig kitart valahogy akkor az intel és az AMD/Ati egybeépített vga+cpu ja oda fogja verni.Mert nvidiának nincs nagyon cpus dolga jó ott a via de az nem képes normális teljesítményű procik előállítására.
Hát én nagyon kiváncsian várom az elkövetkezendő éveket hogyan fog az nvidia védekezni a két másik cég ellen.
-
#7059 Gusztustalan .... NVIDIA -
#7058 NVIDIA elmehet a p*csaba!!!!!!!!!!!!! -
#7057 Ez lemaradt az elejéről:
Az említett úriember úgy véli, a világ egyetlen olyan pontja, ahol bárki beszél az AMD leányvállalatának grafikuskártyáiról, az öreg kontinens nyugati partjánál fekvő szigetország. Mindezt olyan grafikonokkal nyomatékosította, amelyek a tavaly világszerte értékesített 366 millió grafikus chipet az Nvidia és az Intel között osztották fel, mintha az AMD/ATI egyetlen kártyát sem tudott volna értékesíteni. Hogy ebből mekkora hányaddal részesedik az ATI, az senkit sem érdekel - közölte Taylor.
-
#7056 No Nvidia mostanában kicsit nemtom...
Nvidia: Az ATI már csak a briteket érdekli!
Roy Taylor az Nvidia-tól ezt az elképesztő kijelentést tette a Techradar munkatársai előtt, alaposan meglepve mindenkit.
Persze, nem eszik ilyen forrón a kását. Előkerült egy másik ábra is, amely 18%-ra lőtte be a konkurens cég piaci részesedését. Taylor nem győzte hangsúlyozni, hogy két független felmérés (Steam felhasználók 12%, ill. YouGamers közösség 13%) is azt bizonyítja, hogy a DirectX 10-es kártyák között már nem is számottevő az ATI részesedése. Többekben is felmerült a gondolat, hogy a korábban nemes ellenfélnek tartott konkurens ily mértékű lekezelése nem annyira az ATI-nak szánt fricska, mint inkább az Intel orra elé dugott világos figyelmeztetés. Az Nvidia új ellenfelet keresett és talált magának.
info: Gamestar -
#7055 Szervereknél számít a 12 mag... -
#7054 Perszehogy lopás. De ez a highend szegmensben mindig is így működött. -
zoli47 #7053 Nem ők az egyetlenek, a 3 magos Phenom is ugyanilyen "jobb híján" megoldás. Ki nem csinált még ilyet? -
#7052 Ez igaz ...... bar beszelni csak lehet rola.
Egy nem magyar hsz. a GX2-rol. Az a szomoru , hogy igaz.
"30% faster than a 8800ultra. Isn't powerful :S, Thats like........ two 9600GT in SLI
2 X 9600GT ~ £200
9800GX2 ~ £336
Mi ez , ha nem lopas. -
#7051 /OFF
Basszus! Ti most dumáltok itt egy olyan kártyáról amiről még lényegében semmi konkrétat sem tudni. Várja meg szépen mindenki a teszteket, és aztán gyepáljátok egymást! IMHO
/ON
Hajrá ATI! -
#7050 Azt kifelejtettem hogy a 9800GTX egy nagy atb@szas ( egy kisse meg mahinalt 8800GTS )
Az nVidia -nak nezi az osszes vasarlojat .
Ez a egesz csak azert alakult igy mert az nVidia kicsuszott az idobol es fel kellett mutatni a GTX-et csak hat nem volt mit hat csinaltak egyet gyorsan .... hat olyan is lett -
#7049 Hello
Nem hiszem hogy valamit is kellene mutatnia gf9900 szemben .
Nem is egy arfekvesu lesz ..... meg a 9800GTX-el sem es ha minden igaz akkor kulonb teljesitmenyt nyujt.
De az biztos hogy ha ez igaz akkor az nVidia igen gondban lesz mert a HD4870 beekelodik ( ar/teljesitmeny ) az nVidia felso-kozep es felso kategorias kartyai koze . Olcsobb aron felsokategorias teljesitmeny .
Csak a 9600GT fog labon maradni es a monster-ek mint peldaul a GX2 vagy a majd a gf9900 nem lesznek annyira kelendok. Keson jon ez a 9900-es az nVidia igen ellepte magat ..... es ez szerintem ( legyen ugy ) igen vissza is veti majd. Csak a -k fognak $500 felett venni olyan kartyat amit ki sem tudnak hasznalni , amikor a HD4870 alig lesz tobb $300-nal ( kb. £150-£170 )
Szoval hajra ATI !!!!!!!!!!!! -
#7048 Hát egyelőre 4 maggal se hódit nemhogy azt tökéletesíteni. -
barmi #7047 12 maggal hódítana az AMD -
#7046 Igen jó nagy fék :)
bilgiustam.com? -
zoli47 #7045 Reméljük. A kérdés inkább az hogy a gf9900 ellen mit tud felmutatni.