90029
  • Solt
    Addig én sem hittem ezeket, amíg nem tapasztaltam! Írtam régebben, hogy pont ezért, kíváncsiságból cseréltem le a 3870-t, mert a sok össze-vissza teszt már az agyamra ment, és én akartam látni saját szemmel. Most már tudom, megvilágosodtam! :))))
  • Solten
    Meg lehet nézni egy Need for speed pro street-et. A 8800 GTS-mel egy hányás volt az egész.
  • Solt
    Úgy látom nem egy nyelven beszélünk! Szemfényvesztés! Vágod? Adott NV-s játékban, ugyanazzal a beállítással gyorsabb a 8800GT kb 15%-al mint a 3870, de a képe sokkal rondább! Értem ezalatt például az élsimítást! Az Armed Assault egy NV optimizált játék. Egyazon beállítás mellett a 8800GT élsimítása látványosan randább! Ami 3870 esetén normal beállítás, ugyanazt a minőséget a 8800GT csak high élsimítás mellett adja, ahol viszont már teljesítménye is csökken, vagyis a teljesítmény különbség csak szemfényvesztés. Az NV optimizálás annyit jelent, hogy gyorsabb, de randább! Ezek után a teszteket sem tartom korrektnek, mivel az az azonos beállítás ugye mégsem azonos. Remélem nem voltam túl bonyolult!
  • Solten
    Ne baj, most az intel jól befűt majd nekik (mármint az nvidiának )
  • Bircsike
    Tényleg nincs, mivel az nVidia egy csomó játéknál licenszelte magát (lásd csomó játék elején bevillanó logó) míg az ATI-nál én még szinte sose láttam ilyet, sőt egyáltalán nem rémlik.
  • Solten
    Több fps-t produkálnak valóban a kártyái és itt véget is ér a történet...
  • grebber
    Engem aztse zavar hogyha 5 fps-el megy nálad meg 4-el én azt mondom nagyátlagba többségben jobb az nvidia játékokban ezen nincs mit vitatkozni.
  • Solten
    Most az tökmind1 hogy a GT-del 60 fps-el megy a krájzisz míg a 3850-emmel 50-et...
  • grebber
    Annak örülök hogy neked vannak full dx10-es és 10.1-es játékaid mert csak azzal van előrébb az ati semmi mással.
    Jelenleg a játékok nagytöbbségében az nvidia a jobb.
  • Bircsike
    Mindenesetre 2-3 hét van még hátra a hivatalos megjelenésig, majd akkor minden kiderül, nem kell már sokáig várni. Már nagyon kíváncsi vagyok az igazi teljesítményére mert az elmúlt 2-3 hónapban akkora felhajtás volt ekörül a kártya körül mint még soha semelyiknél.
  • BaliBoy
    OMG... ha ezek a graffok igazak... Hogy fog alázni a 4870 X2??
  • Solt
    Ha neked az kell, hogy az orrodnál fogva vezessenek, ám uccu neki, hajrá! Mi használja? Na ez a szemfényvesztés... én megtapasztaltam a váltásnál!!
  • grebber
    Főleg, ha továbbra is a sumákolást, és a parasztvakítást tartják üzletpolitikájuknak a fejlesztés helyett!

De ez ugytünik hogy beválik mivel hiába az ati technologiai előnye/fölénye mi használja ??
  • JaSoN HuNTeR #6831
    4xxx a 9xxx nek.
  • Solt
    Az NV 8xxx szériának az ATI 3xxx széria a vetélytársa ugye? Akkor az NV 9xxx szériának mi a vetélytársa? Egyébként nem mindegy mi minek a vetélytársa? Adott pillanatban az ár, érték, teljesítmény, minőség szabja meg, hogy mi a jó vétel. Látjuk az NV 9xxx szériának a szemfényvesztését. Ha most kéne döntenem, nem cserélném le a 3870-et a 8800GT-re! Van egy olyan érzésem, hogy az ATI 4xxx széria, (ami elvben az NV 9xxx vetélytársa lesz) bőven feladja majd a leckét az NV következő szériájának is. Főleg, ha továbbra is a sumákolást, és a parasztvakítást tartják üzletpolitikájuknak a fejlesztés helyett!
  • grebber
    De nem az az ellenfele 4870-nek is lesz megfelelő vetélytársa.
  • Bircsike
    Ha tényleg amcsiban 349$-ról indul a 4870 ára ami átszámolva 58300 Ft most, akkor talán tényleg itt Magyarországon 70-ről indul az ára. Legyen szerencsénk.
  • davidka003
    Ati árban nyerő.
    HD 4870 70k lesz. A 9800GX2 meg 120k.
    Akkor az Ati jobban megéri.
  • Bircsike
    Örülnék nagyon ha ez igaz lenne de szerintem ez még nem igazi, sehol nem találok hivatalosan elismert bejelentést erről a tesztről.
  • grebber
    Megint az ati nyerő mi?De azt elfelejtitek új nvidia is ugyanugy készül.
  • Bircsike
    Te jó ég, honnan vannak ezek az információk? Egyáltalán honnan lehetnek már ilyen teszteredmények megjelenés előtt?
  • JaSoN HuNTeR #6823
    73FPS NAGYON ZSIROS!
  • JaSoN HuNTeR #6822
    nagyon fasza!Megint az Ati a nyerő xD
  • davidka003
    Ja ezt láttam reggel. Érdekes, de kicsit kamunak érzem.
    De ha 70k lesz a 4870 akkor megéri majd.
  • Barny
  • Barny

Viszlat NVIDIA
  • Szabis
    ez a toxic
  • Szabis
  • Szabis
    ez a jo
  • MaSzKa
    amugy eltűn a magyar nyelc a sapphire oldaláról :(

nekem ez van

• TomBond
    Hát ez nem megy. Ha jobb gombot nyomtok és kép megjelenítése akkor látszódni fog.
  • TomBond
  • TomBond
    A tartozékok:

• TomBond
    Ilyen az enyém is.
  • MaSzKa
    ez fasza

• davidka003
    PH-n írta egy gyerek, hogy 1 hónapja rendelte meg ugyanezt és ilyet kapott: HD 3870
  • MaSzKa
  • grebber
    3870X2 a 3d mark Vantagebe eléggé jó. 8800GTX-et simán alázza.
  • davidka003
    Utálom a passzív kártyákat. Nálam már halt meg egy passzív 9600 XT.
    Meg az már sokba került volna.
    40k a kártya+2400 a postaköltség+12cm-es hűtő rá=kb 45k
    Annyit meg nem akartam költeni rá.
  • davidka003
    Ez nem 1 slotos:

http://www.ipon.hu/?product_id=18994

Ha 1 slotost küldenek akkor küldöm vissza a boltba.
    Elvileg hétfőn vagy kedden megérkezik.