90029
-
#6924 "Anyám tudományosan bebizonyította ,hogy az SG fórum Szenvedélybetegség és függőséget okoz"
Okos egy nő, mert így van...
A honlapjukról: SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink SP (Sold out) -
#6923 Látom már megint megjelent ez a szánalmas Nv fan f..kalap!!!!
Ha ennyire nv párti vagy miért nem az nv topikban csinálsz magadnak kistestvért?
Ne rontsd itt a levegőt az értelmetlen hülye beszólásaiddal,más sértegetésével!!!!!!!!
De jó,megint lessz elakadás jelzőm!!!!!!!!!!!! -
#6922 -
#6921 Elsőre úgy értelmeztem, hogy anyád haragudott meg és öngyilkos lett :D -
#6920 Sappshire edition? -
#6919 Volt időd rá megszokni mikor nem is volt elmúlt 3-4 hónapba hsz-em mert le voltam tiltva.
Anyám tudományosan bebizonyította ,hogy az SG fórum Szenvedélybetegség és függőséget okoz ezért kényszer gyógykezelésre íratott. fél év felfüggesztett eltiltás a géptől,ami megharagudott és kinyírta magát.Elszállt először a VGa utána meg a winyó.Most meg küldhetem egy P3-assal Intel Celeroncs 668Mhz,meg 32-es Via Savage4 integrált fos.
LKehet Sajnálni,dea héten veszek egy szar vinyót meg egy vga-t
.
Amúgy tök jó ez a XPS az új verzió királyság.
Off vége. -
#6918 Ha ilyet kapsz nehogy reklamálj :))
-
#6917 Zole, ne szórakozz mikor már megszokom az idétlen logodat jön a másik... -
#6916 Én is rendeltem onnan és kihozták a cucott minden rendben aztán meg töröltettem egy rendelést és azzal se volt gond a koma kedves volt és nem pöcsölt.Szal lehet az egész gépemet onnan rendelem. -
#6915 Szerintem akkor fákkolj ha nem kapod meg normálisan amit szeretnél és ne előre. A ph-n nemegyszer olvastam urban legendet :) -
#6914 Lehet, hogy tényleg véletlen küldtek mást, de azért kellemetlen, hogy most akkor vissza kell postázni a karit és csak szarakodás van vele. -
#6913 lol -
#6912 Nekem mindig ugyanazt küldték amit megrendeltem. -
#6911 -
#6910 hiih
mondtam én a ph vegyél
pl Brekktől -
#6909 IPON mekkora egy féreg banda.
PH-n írta egy gyerek, hogy rendelt egy HD 3870 full-t, amibe ugye van black box és küldtek neki egy teljesen más 3870-et.
Ha velem ezt csinálják holnap én küldöm vissza a gecibe a kártyát.
-
#6908 Kiváncsi vagyok, mikor látjuk újra... -
Bircsike #6907 Írtam a moderátoroknak hogy nézzenek rá egy kicsit! :) -
#6906 lelett írva már sokszor
van 1 slotos 2 slotos
1slotos tuning kétféle is
passzív
sapphire-ból
a lite és a full között annyi a különség más a doboz és a fulloshoz jár 3dmark06 és black box és dvdsuite és powerdvd -
Szabis #6905 A TOXICOT -
barmi #6904 Hello!
Sapphire edition és Full közötti kül.
Itt megtalálod a modelleket, a Sapphire edition 1 szlotos (1 szltot foglal csak el mert keskeny hűtője van) a Full pedig 2 szlotos (2 szlotot foglal el a kártya mert olyan vastag a nagy dög hűtő miatt ezért közvetlen a vga kártya mellé nem tudsz tenni semmitse mert azt is beteríti. -
#6903 Nah, még pár ilyen és palm-virsli qka... -
palm pilot #6902 "DX-ben és csíksélességben az Ati mögött kullognak"
Teljesítményben meg előtte rohannak. Ideje az atinak is kitalálni valami választ, mert az egy vicc hogy a 3870-es csúcskártyájuk is csak CF-ben veszi fel a versenyt az 1 magos 8800 GTX-el. ^^ -
palm pilot #6901 Valóban. Magasan a soltika féle ovodások felett állok. -
#6900 Ki az a "sokan"? Full hülyeség hogy egyhamar eltűnne, hiszen gpu üzletágban piacvezető, csak chipsetek terén betett nekik az intel. meg be is fog a jövőben. Az nvidia ahelyett hogy ostoba nyilatkozatokkal dobálódzon ideje lenne feljesztenie is végre, mert DX-ben és csíksélességben az Ati mögött kullognak. A 9-es széria meg a 8-as átnevezett verzióira épül. -
Solt #6899 Inkább kéne egy harmadik nagy cég is, hogy ne csak fekete-fehér legyen minden! :)) -
#6898 Nektek lenne rossz. Nem lenne konkurencia és minden rohadt drága lenne. -
#6897 Lassan elgondolkodhat az új nickjén. Virslike színvonala az sg fórummal összeegyeztethetetlen -
#6896 Sokan az Nvidia eltünését legalábbis vga bizniszből kiszállását mondogatja ,de ők másképpen látják
Az nvidia szerint eltünhet az Ati -
Bircsike #6895 Már nem sokáig lesz itt ez a gyerek ha minden igaz. -
Solt #6894 Megvilágosodtam! Neked van igazad, tényleg én vagyok a hülye! Csak fejezd be! Könyörgöm! -
palm pilot #6893 Falnak beszélés helyett inkább tanulj meg olvasni, aztán #6887. Write only módban teljesen felesleges újabb és újabb hsz-eket generálnod, ebben egyetértünk. -
palm pilot #6892 Az neked még a 13 életéved alatt se sikerült. -
#6891 Új nicket tud kreálni, agyat növeszteni már nem. -
Solt #6890 6881-ben -
Solt #6889 Mintha a falnak beszélnék! Fújod a magadét mint a pereces, fel sem fogod amit írok. Két dolog lehetséges:
1: Nem értesz magyarul
2: Szándékosan gerjeszted a feszültséget
Egyik esetben sincs értelme ragozni a dolgot. A 6861-ben értelmes ember olvashatja a lényeget. -
palm pilot #6888 A "hülye gyerek" ugye a jó édes anyucikádat takarja? -
palm pilot #6887 Miért is ne? Akkor nem tiltakoztál, amikor beálltál a haverod mellé flémelni. Tehát miért is kéne külön tekinteni rád?
Egyébként meg tényleg elvakult atifanok vagytok, ez kiderül minden (nvidia fikázó, ati sztároló) hozzászólásotokból. Vagy akárcsak az időnként belinkelt tesztképekből, amiben "véletlenül" mindig csak az az egy kivétel szerepel, ami az atinak kedvező, a 99 másik az valahogy mindig kimarad, mert az nem felel meg az elvárásaitoknak. És ha valaki szóvá teszi hogy nem úgy van az hogy ti beállítjátok, nézzétek csak meg a többi eredményt is, akkor egybőljön a sértegetés, flémelés, ami nálatok az érveket helyettesíti.
"neveden nevezett"
Sose voltam virslike. Csodálkozol hogy ilyen és hasonló (pl. 6866) személyeskedésre hasonló stílusban kapjátok a választ? Talán nem kéne elkezdeni se! -
Bircsike #6886 Ne a Ati HD topicban marjátok már egymást. Itt én a nagy bejelentést várom és akkor ez a hülye gyerek megint visza jött más néven. Rest in peace palm pilot. -
#6885 Nem tom'.. :) Nem látok bele egy agytalan agyába.