90029
-
#7124 Nem tom'.. Jó kérdés mert nem írják hogy miért is.. -
palm pilot #7123 Csak? Legalább egy 2x szorzót ígérhetnének, akkor a valós lenne is 1.25. 4870 x2 vs GT200-ra leszek kíváncsi. -
#7122 3dmárkba? -
#7121 meglátjuk. -
#7120 újabb pletyi...
E szerint:
- A 4870 GDDR5 (160W) 1.5× gyorsabb a 4850-nél GDDR3 (110W)
- A 4850 1.25× gyorsabb mint a 8800 GT/9800 GT ()
- A 4870 1.25× gyorsabb mint a 9800 GTX
Majd meglássuk... -
#7119 sztem lesz hozzá hack -
Bircsike #7118 VÉGRE! Megtört a jég: Új RV770 hírek! -
#7117 Csak az a baj, hogy egy csomó fontos dolgot javít a patch:
"Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
- Fixed a corruption of Altair's robe on certain graphics hardware
- Cursor is now centered when accessing the Map
- Fixed a few problems with Alt-Tab
- Fixed a graphical bug in the final fight
- Fixed a few graphical problems with dead bodies
- Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
- Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
- Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
- Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
- Added support for x64 versions of Windows
- Fixed broken post-effects on DirectX 10.1 enabled cards"
De lehet, hogy patch-el is menne a játék normális sebességgel. -
#7116 Nem lehetne inkább külön egy "patch for nvidia"-t kiadni? -
#7115 Akinek atija van az nemteszi fel a ptchet ennyire egyszerű! -
#7114 Assassin´s Creed gets Patch 1.02, kills DX 10.1
Tudom hogy vótmá.. De felháborító
Good job, Nvidia and Ubisoft, for making a really big issue and losing face in front of millions
-
#7113 Élethűség, Képminőség :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek van egy kis szürkeállománya amúgy is Ati-t vesz... >:D
-
#7112 -
#7111 Nekem is megvan az uj vga his 3870 (a piros)!
Nagggggggyon zsir! -
#7110 Most olvasom hogy az ati akár 50 dollárral olcsobban is tudja majd adni az új vgajukat ha a verseny úgy kivánja.
Nvidia felkötheti a gatyót! -
#7109 Érdekes teszt: link
"Képminőségben verhetetlenek. Melyik kártyát ajánljuk? Ezt Önöknek kell mérlegelni. Ha a képminőség számít és az ár, valamint az, hogy a driverek jobban ki tudják aknázni a kártya képességeit, akkor az ATI-t. Ha pedig számit az, hogy a barátoknak el lehessen dicsekedni, hogy „nem száz, hanem 110 fps-t” mutatott a teszt játék közben, akkor az nVidia-t.
Mi, akik a képminőséget, az élethű megjelenítést részesítjük előnyben, mi az ATI-t ajánljuk, de mégegyszer ezt mérlegeljék Önök. Képminőség, vagy fps háború?" -
palm pilot #7108 Nem ismerős, de rákerestem a neten, írnak mindenfélét (driver, kártya megpucolása, fast write kikapcs), na ebből azonosítsd be mi az oka. :)
link1, link2 -
#7107 Igen, a 2 magos az R700. Az RV770 Június végén jön. Szerintem stratégiai okok miatt késik a 2 magos.. :) -
Speedy86 #7106 Igen valóban sikerült lefordítanom:D
amugy az explorerem bugos lehetett mert az nem töltötte le hiába engedélyeztem.
Felnyomtam ezzel a programmal (a hackel) és eddig megy. nem akarom elkiabálni de ugy néz ki nagyon hálás vagyok neked:D
Ati2dvag file akkor nem ismerős? állítólag sok atinak baja van vele -
Bircsike #7105 Csak a két magos változat késik ha minden igaz. -
palm pilot #7104 Le van írva az odlalon, de a lényeg hogy elkezded felpakolni a catalystot, megáll hogy hűha nem kompatibilis és most mi legyen, akkor rányomod a hekkelő progit, majd mehet tovább a telepítés. -
palm pilot #7103 Persze hogy letölti. Feljön a csík az explorerben hogy popup blokkolva, akarom-e engedélyezni. Aha, aztán jön lefele. -
#7102 -
strebacom #7101 Késik az új kari.... -
Speedy86 #7100 Még a mobility catalystot se rakja fel mert azt írja nem talál eszközt amihez jó lenne. Kezdek elkeseredni.
a másik megoldás hogy működik? -
Speedy86 #7099 firefox megoldotta:D -
Speedy86 #7098 ja és a mobility direkt linket neked letölti? mert nekem nem -
Speedy86 #7097 köszi kipróbálgatom.
most néztem utána, hogy nem egyedüli hiba ez az atinál. Sokan mások is panaszkodnak az ati2dvag.dll filera. nekem is ez fagy ki mondig és ezért minden. nem tudsz róla valamit? Hardware hiba lehet mögötte? -
palm pilot #7096 Ehun van ni a Mobility Catalyst. Ez az XP-s verzió, vistáshoz nemtom a direkt linket.
Vagy felnyomod a mezei Catalystot, és ezzel a DHModTool-al meghekkeled hogy jó legyen notira. Ennek az elődjét régen használtam, fasza cucc. -
Speedy86 #7095 Sziasztok!
Komoly problémával fordulok hozzátok:)
az lenne, hogy van egy acer notebookom amiben van egy 2400xt vga.
a driverrel amit adtak hozzá és letölthető az oldalrol állandóan lefagy. Még office közben is amikor ugy gondolja.
Honnan szerezhetnék más drivert vagy valami tesztelő progit ami megmondja mivan. ATI oldalán nincs ehhez driver(az asztali nem jo).
Előre is köszönöm a segítséget. Nagyon fontos lenne! -
Bircsike #7094 De lehet hogy csak a 2 magos változat. -
#7093 1 hónapot késik az új radeon.
-
#7092 Sapphire jó Ati vga gyártó
a Gigabyte meg nem referecia vga-kat gyárt
pl ilyen a Hd3870 GDDR3-as
de legalább olcsó -
BIZ0906 #7091 A , utáni rész fölösleges volt. -
gabr #7090 Gigabyte jó választás, haverod meg egy dilletáns hülye. -
#7089 Üdv, üdv!
3850 vásárlás előtt állok, viszont,
Én gigabyte-ot szeretnék venni, két okból : olcsó meg adnak hozzá neverwinter nights 2-őt.
Haver viszont nem favorizálja, mert szerinte ratyi a hűtése.
A zafír nem drágább nála viszont szerinte jobb a hűtés rajta.
Nem tudom melyik lenne a jobb , de csak e kettő márka közül választanék, mert olcsóak.
Zafír az -gondolom- jártas már atiba, viszont néha olvastam róla rossz visszajelzéseket(hűtésproblémák), erről is szeretnék kicsit jobban tájékozódni =).
Ja és a venti hangja nem zavarna, jelenleg is szerintem tönkrement a ventri szabályzója a mostani karimnak és 100%-on megy, lan partyn mindenki azon sírt, hogy milyen hangos. Én meg már aludni is tudok mellette. :D -
#7088 Az nVidia bokan hug...ozhatja magat. Csak mar jo lenne valami megbizhato tesztet is latni. -
#7087 Több mint valószínű hogy a 4870 512 bites lesz... -
#7086 RV770 (HD 4k) Június utolsó hetén debütál(?) -