90029
  • davidka003
    Solten
  • [HUN]FaTaL
    Solten
  • BIZ0906
    Erre csak annyi, hogy tudd melyik országban élsz.
  • mrzoltan
    lehet ,hogy igazad van.Én ez alapján mondom.
  • The Norberto
    aham csak azért kérdezem hogy szinte emmi szüksége senkinek ijen kariraXD majd mondjuk 2 év mula lesz anyi az ára mint ma a 4850 nek na akkor veszik majd de sztem kevés a olyan őrült aki azt vesz csakmeert a 4850 el is megy minden game jó grafal:):)
  • Hecker007
    nah nekem úgy néz ki hogy a hétvégére meglesz a 4870-em, csinálok majd 1-2 tesztet és linkelem
  • gurubefree
    Nem hiszem , ellentmondana az egesz dolognak amit most csinalnak. A 3870X2
    volt duplaja a 3870-nek ???? Ha az X2 fole nyomjak a GTX280-nak akkor sok vevo elfordul ettol a megoldastol es a CF-be fektet !!! Szerintem a HD4870-is meg draga . Szerintem 90.000 korul kell lennie a az uj X2-nek de lesz belolle 2 fajta.
  • Gabesz amd64
    mivaaan?
    fáj az igazság? hehe

• gurubefree
    $499 dollar .. ha jol emlekszem.
  • mrzoltan
    Azt mondják drágább lesz a GTX280-nál...
  • The Norberto
    Solten
  • The Norberto
    menyibe kóstál egy 4870x2?? vagy menyibe fog??:S:S
  • mrzoltan
    Igen köszönjük,amúgy nem csak te vagy modi szem... .DE hagyjuk.
  • gurubefree
    Solten Es koszonjuk hogy beneztel hozzank
  • mrzoltan
    Solten
  • Pheel
    Még annyi, hogy a házigazdaságot támogatom. Döntsétek el ki legyen, aztán kérjétek meg!
  • Pheel
    Nem látom értelmét, hogy vitát nyissak a kérdésben, de két dolog megér egy kis hozzáfűzést:

"1: nem lehetünk itt mindig
    Igen azt vesszük észre hogy sosem vagytok itt."
    A moderátor nem robot. Ember. Akárcsak a többiek. Te itt vagy mindig? Ha igen, akkor nincs több kérdésem, de szívesen ajánlok egy remek terapeutát.

"2: kérted, hogy segítsünk, segítettünk
    Majd 2 nap telt el, a kedves modik hagyták eldurvulni a helyzetet. 23-kor írtuk az első postot, Pheel bácsi másnap 14:00 körül bejelentkezett, és sz@rt az egészre. A flame tovább folyt. Kérdem: mi értelme a moderátori topiknak?"
    A majd' 2 nap kettő darab hétvégi nap. Szombat és vasárnap. Nyáron. Az már a ti személyes balszerencsétek (virsleevel az élen, hogy ti itt voltatok). Nyáron bent dekkolni a gép előtt, nos ezt nem kell különösebben magyaráznom.
    Való igaz, beléptem 14:00 körül. Vártam egy privátot. Megnéztem, hogy megérkezett-e. Aztán mentem tovább. Minő meggondolatlanság, hogy nem néztem végig, kinek miért fáj a pici pocakja!

Azt még talán leírom (sokadjára ismétlem), hogy a moderátor mindezt csupán hobbiból csinálja. Nem pénzért, nem hatalomvágyból, csupán a köz javáért. Lehet, hogy bizonyos esetekben, a ti szemszögetekből egy-egy akció másképp tűnik, de természetesen egy moderátor nem láthat bele (nem is feladata) a topik életébe.
    Konkrét esetben virslee alregjét kivágtam, amikor megbizonyosodtam róla, hogy okom van rá. Hagytam ennyiben a dolgot. Nem töröltem 200 hszt. Amíg nincs rá mass-process megoldás, addig nem is fogok. Egyesével kissé unalmas.
    Solten akkor kapott pontot, amikor belekezdett ebbe a mod-fikázásba. Lehet ilyet csinálni, de következményei vannak. Mindig, mindenhol. Mivel többen is megkerestetek, hogy nem érdemli meg, szó nélkül levettem a pontokat a felére. Azt hiszem, nincs okotok elégedettlenkedni.
  • MaSzKa
    nekem az a jó ami nekem jó

mikor a 6600gt volt a gyorsabb akkor is x700 prot vettem

15%-al lassabb volt de ennyivel olcsóbb is

a kép viszont szebb ati-n

és az se mellékes akkor az Inno3D 6600gt volt 40eft 1év
    a Gigabyte x700 Pro 30eft 3év
  • Nandusz
    Nekem anno a 4200 GT miatt kezdett odahúzni, de én is feladtam már ezt az effajta elvetemültséget, hogy szemellenzősen nyomulnék egy gyártó felé....a jövőben, ha így halad az ATI, akkor azt fogok venni, ennyi....Erről szól a verseny, akik jobbak, azok nyernek.
  • bardocz
    Eddig inkább nvidia felé húzott a szivem(6600Gt miatt),de mostmár inkább ATI-t vennék:)
  • barmi
    Az a felbontás sem egyszerű :DDD XD 2560X1600
    Ezen a teszten is jól látszik (ha nem fake teszt) hogy amint nem a crysis-t veszik górcső alá (ami köztudottan nvidia fan game ) azonnal rommá van alázva az nvidia :D
  • gurubefree
    Kesz vagyok ... Age of Conan . Hat ezt latni kell .

• gurubefree
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA .... csak az OC-s vagy az SLI kepes tobbre azt is csak minimalisan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • MaSzKa
    ajándék nektek :P
    HD4870 X2 Test :P
  • gurubefree
    Be kell vezetni a meghivot A nelkul sehova !!!!!
  • gurubefree
    ugy ahogy a mrzoltan mondja ... elosztjuk !!!!!
  • gurubefree
    Van am kituntetesem is .... "National Defense Service Medal"
  • mrzoltan
    Írtam Pheel-nek.
  • Nandusz
    Na ja...ráadásul egy nővel szemben próbált keménykedni....ott már csak arra kértem a modikat, hogy töröljék a virsli által keltett flémelést....több kommentet ott sem fűztem már hozzá, pedig lett volna mit.
  • mrzoltan
    de most mit lehet csinálni ha ilyenek a módik?
  • davidka003
    Csak virslikének kellett volna adni, mert ő kezdi mindig a flémelést.
    Ugyan ezt eljátszotta a laptopos topicban is.
  • mrzoltan
    hát azé ez nem úgy van...
    leosztjuk simán 3-an azt kész.
  • Solten
    Guru, nálad gerincesebb élőlénnyel még nemigen találkoztam, de hagyd már plz, elviszem a balhét, legalább ti ne kapjatok
  • gurubefree
    Fent van a GEARS OF WAR
  • gurubefree
    En is Solten-re voksolok !!!!!
  • mrzoltan
    sajnos nem mondasz le mert fellebbezésnek helye nincs!!!!
  • gurubefree
    En az egyik nVidia okosnak koszonhetek parat.
  • mrzoltan
    mi meg rád voksolunk...
  • mrzoltan
    2 hét csak,de elég az ilyen szart tiltásokkal nekem volt sajna nem is akarok többet.
  • Solten
    "nem lehetünk itt mindig"

Számoltam, kb. 2 nap eltelt mire virslikét bannolták. Közben úgy hogy első nap a moderátor olvashatta a kérést. Ez alatt meg lett qrva a topik és 400 flame hozzászólás kerekedett.

Nandusz: emlékszem, a bannolásod qrvára túlzás volt. Sajnos úgy látszik érdemes 20 alreget létrehozni, és idiótának lenni, értelmes fórumozást itt nem lehet végezni. Köszönöm, a hg-ról lemondok, többé szóba nem állok egy moderátorral sem itt. Minek? Felesleges.

Mindenesetre moderátori alkalmatlanság miatt kell ide hg és gurura voksolok.